Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sp kayyuma devredildi... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137385)

BeDeVİ 09-23-2010 00:07

Akparti 9. yılını doldurdu. Bu partinin kuruluşundan itibaren bu partiye hizmet etmiş insanlar var. Numan Kurtulmuş a bir davet yapılmışken o lider olabileceği küçük bir partiyi tercih etti küçük olsun benim olsun mantığı olabilir. Şimdi Numan Kurtulmuş un Akparti nin başına geçmesini tabana nasıl anlatacaklar acaba bir düşünelim. Akparti ye gelsin buyursun siyaset yapsın bakanlık yapsın sonuçta bir oy potansiyeli mevcuttur. % 1-1,5 bizim partimize gelmesi oy kazandırır. Kimse kusura bakmasın Bülent Arınç. Ahmet Davutoğlu Suat Kılıç Ali Babacan Kürşat Tüzmen, Ömer Çelik gibi isimler dururken yıllarca beraber bizimle birlikte bu yolda yürüyen insanlar dururken ithal başkan a gerek yok. Ayrıca Numan Kurtulmuş sadece Akparti deki MG kökenlilere sempatik geliyor..

HaArP 09-23-2010 00:10

Acizane ben Abd'nin Ak Parti ve Chp dışındaki tüm partileri yok etmeye çalıştığını düşünüyorum... bunamukabil Aklı salim olanlarında Yeni bir zihniyetle Sp kurmaya çalışırken gizli Ergenekoncular tarafından yok edilmeye çalışıldığını düşünüyorum... akp-sp yahut erbakan ile alakası yok gibi !

İntifada 09-23-2010 00:49

yav ne fitneymiş arkadaş...

Özgür Çağrı 09-23-2010 00:56

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808004)
Hala SP ye oy veririrm diyen arkadaşlara şaşıyorum..Bu ülkeye en büyük kazığı hoca ve takımı atmıştır..BKZ 28 ŞUBAT..ve AKP ve hareketi için düşünceleri ortadadır..
AKP den sonra bir parti olacaksa bu kesinlikle saadet yada ERBAKAN TÜREVLİ partiler olmaz..
Şu KAYYUM ne güzel şeymiş böyle..Uğraştığına deymez NUMAN..Bunlardan bir CACIK olmaz..

Sen çıkarın uyarsa chp ye bile oy verirsin zihniyet yokki :@
28 şubatta kimin kime ne kazıklar attığını biliyoruz ağzımı açtırma istersen benhur efendi
Uslubuna dikkat et haddini bil o cacığı al akşam yemeğinde ye !

İntifada 09-23-2010 00:58

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808053)
28 şubatta kimin kime ne kazıklar attığını biliyoruz ağzımı açtırma istersen benhur efendi

yürü be..

merve 09-23-2010 01:13

Ateşli tatışmalar var :w:;ı: Sakin olun arkadaşlar ;1
'Kayyuma devredildi' bugün öğrendim böyle bir durumu.
Üzüleyim mi bilemedim :karasız::karasız:
Memleketim için hayırlısını diliyorum..

manifesto 09-23-2010 01:38

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808053)

Erbakancılara seslendik.şamarın sesi senden geldi.Üslubumda ne varmış..bana üslup öğretmeye kalkma yok yere..sen eylencene dalgana bak..28 şubatta ki kazıklar hala milletin böğrüne saplı vaziyette bırak da bunun hesabını soralım..siyaset bilmez beceriksiz hayalperest işe yaramaz siyasetçilere iki çift laf edelim..bugünekadar mahkemeler kapatıyordu bunları şimdi kendi kendilerini kapatıyorlar mahkemelerle..

Özgür Çağrı 09-23-2010 01:40

Bu forumda öyle erbakan hocaya şamar atma heveslisi olma hevesin kursağında kalır.
Son uyarımdır ...
Tahrik içerikli yazmaya devam edersen ceza uygulamak zorunda kalacağım .

BeDeVİ 09-23-2010 01:41

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808066)
Bu forumda öyle erbakan hocaya şamar atma heveslisi olma hevesin kursağında kalır.
Son uyarımdır ...
Tahrik içerikli yazmaya devam edersen ceza uygulamak zorunda kalacağım .

:w::w::w::w:

Özgür Çağrı 09-23-2010 01:42

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808067)
:w::w::w::w:

Hayırdır mizahi bir olaymı gördün söylede beraber gülelim ;D

BeDeVİ 09-23-2010 01:46

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808068)

Sakin ol Furkan kardeşim oy kullanamayacak bir yaşta olmana rağmen yöneticilik yapabiliyorsun. Seni tebrik ediyorum. Yönetici daha sakin olmalı her görüşe aynı mesafede olmalı. Erbakan bu ülkede siyasi bir liderdir. Erbakan Akpartinin lideri de değildir. Bahçeli Demirel Ecevit Özal gibi isimlerden farklı değildir. Burada Bahçeli için kafatasçı deniliyor ise bunu senden okudum bırakta insanlar Erbakan için ağır eleştirilerini yapsınlar.

manifesto 09-23-2010 01:48

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808068)

Baştan ayağa mizahsın zaten.Hacı sen MG Foruma yönetici ol..daha çok pirim yaparsın..ve şu "tehdit" eder gibi yorumlar yazma bana karşı..yorumlarda bir problem varsa silersin .. AK GENÇLİĞE Bizans benzetmesi yapanlara EL ETEK ÖPECEK DEĞİLİM...

Özgür Çağrı 09-23-2010 01:52

Erbakanla bahçeliyi veya eceviti bir tutamayız. Erbakan buradaki insanların bir çoğunun hocasıdır. Siz sevmeyebilirsiniz veya hocanız olmayabilir ama ağır eleştiremez ve hakaret edemezsiniz.
Benhur hiç boşuna kendini yorma içindeki kinini kusmaya milli görüş ve lideri hakkında hakarete var sözler sarfetmene izin vermeyeceğim.

İntifada 09-23-2010 01:53

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808070)
Sakin ol Furkan kardeşim oy kullanamayacak bir yaşta olmana rağmen yöneticilik yapabiliyorsun. Seni tebrik ediyorum. Yönetici daha sakin olmalı her görüşe aynı mesafede olmalı. Erbakan bu ülkede siyasi bir liderdir. Erbakan Akpartinin lideri de değildir. Bahçeli Demirel Ecevit Özal gibi isimlerden farklı değildir. Burada Bahçeli için kafatasçı deniliyor ise bunu senden okudum bırakta insanlar Erbakan için ağır eleştirilerini yapsınlar.

Madem ecevit özal gibi siyasiydi neden başbaknımız onların değilde erbakanın yanındaydı...
Özalın başbakanımıza danışmanlık teklif ettiğini ama kabul etmediğini biliyoruz...
Başbakanımızın oğluna adını verecek kadar çok sevdiği birisini devlet bahçeliyle bir tutmak...işte bu komik oldu...

manifesto 09-23-2010 01:56

Alıntı:

Benhur hiç boşuna kendini yorma içindeki kinini kusmaya milli görüş ve lideri hakkında hakarete var sözler sarfetmene izin vermeyeceğim
La havle..demin ağır tahrik diyordun yazıma şimdi hakaret oldu..karar ver tahrik mi hakaret mi? neyse..liseli musameresi yapamam şimdi...

Erbakancıların sevinçden zıplaması onların cehaletinden çünkü bugüne kadar kendilerini kapatan mahkemeler birden hidayete ermiş muamelesi yapıyorlar..oysa mahkeme TARAFLI örgütlü..bizzat mahkemede TARAF olan Mustafa Kamalak gibi zatları KAYYUM olarak atamaları zaten ÖRGÜTSEL faaliyeti işaret ediyor..Kimbilir BELKİDE SAV ile olan görüşme KIZIL renkli mahkemeleri ÖRGÜTLEYEBİLMEK içindi..

BeDeVİ 09-23-2010 01:57

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808073)
Madem ecevit özal gibi siyasiydi neden başbaknımız onların değilde erbakanın yanındaydı...
Özalın başbakanımıza danışmanlık teklif ettiğini ama kabul etmediğini biliyoruz...
Başbakanımızın oğluna adını verecek kadar çok sevdiği birisini devlet bahçeliyle bir tutmak...işte bu komik oldu...

Tartışmak istemiyorum. Benim mesajım gayet net. Erbakan ı Bahçeli ile aynı kefeye koyduğum gibi bu ülkeye yeni bir anlayış kazandırmış ÖZAL ile de aynı kefeye koydum dikkatini çekerim. Sadece görmek istediğini görüyorsun. Ordaki yorumum bir eleştiri idi Furkan ın dikkate alacağını umuyorum. Senin neden buna cevap verdiğini ise anlayabilmiş değilim.

İntifada 09-23-2010 01:59

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808076)
Tartışmak istemiyorum. Benim mesajım gayet net. Erbakan ı Bahçeli ile aynı kefeye koyduğum gibi bu ülkeye yeni bir anlayış kazandırmış ÖZAL ile de aynı kefeye koydum dikkatini çekerim. Sadece görmek istediğini görüyorsun. Ordaki yorumum bir eleştiri idi Furkan ın dikkate alacağını umuyorum. Senin neden buna cevap verdiğini ise anlayabilmiş değilim.

burası senin furkanla msn konuşması yaptığın sayfa değil...
eğer yanlış gördüğüm bir yazı varsa onu alıntılayıp cevap vermek en büyük hakkım...
bende cevap beklerdim ama tartışmak isteiyorum deyip bitirmişsin konuyu.EyvAllah uzatacak değilim...

EZEL 09-23-2010 02:10

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807868)
Eğer Ak Parti giderse ve spden başka alternatif olmazsa oy kullanmam.

Sen istesende oy kullanamıyorsun yaşın tutmuyor :)

merve 09-23-2010 02:12

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808085)
Sen istesende oy kullanamıyorsun yaşın tutmuyor :)

:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:

unnamed 09-23-2010 03:43

guluyorum hale....
yine acilmis 28 subat muhabbeti....
azcik dusunun beyav....
su anda Tayyp babanin elinde olan guc o zaman Erbakan hocanin elinde olsa birakirmi ulkeyi o kaosa....
ben biliyorum bu sesi cikanlarin neden Hocaya bu kadar salladiklarinida...
susacagim konu baska yerlere kaymasin diye...

manifesto 09-23-2010 16:10

Alıntı:

ben biliyorum bu sesi cikanlarin neden Hocaya bu kadar salladiklarinida...
Sesi bukadar çok çıkanlar derkene taş bize geliyor sanırım..neden acaba ?
Hocaya sallamayan mı kaldı ki sadece biz hedefteyiz..kendi partisini bölen bir duruş elbette eleştirilecektir..bukadar doğal .. kaldı ki hocaya ne bir vefa borcum var nede bir özür..borçlu olan kendisi..

hipermuhafazakar 09-23-2010 17:10

SP'nin başına 'saadet süt, akp yahudinin hazırladığı kireç suyu, size süt diye yutturacaklar..mümin buna kanmaz..kapıları tek tek dolaşacağız, bunlara işbirlikçilere 1 tane oy gitmeyecek' diyecek birini getirmeye çalışıyorlar.

El Emin 09-23-2010 19:01

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808065)
28 şubatta ki kazıklar hala milletin böğrüne saplı vaziyette bırak da bunun hesabını soralım..siyaset bilmez beceriksiz hayalperest işe yaramaz siyasetçilere iki çift laf edelim..bugünekadar mahkemeler kapatıyordu bunları şimdi kendi kendilerini kapatıyorlar mahkemelerle..

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808070)
Erbakan bu ülkede siyasi bir liderdir. Erbakan Akpartinin lideri de değildir. Bahçeli Demirel Ecevit Özal gibi isimlerden farklı değildir. Burada Bahçeli için kafatasçı deniliyor ise bunu senden okudum bırakta insanlar Erbakan için ağır eleştirilerini yapsınlar.

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808071)
AK GENÇLİĞE Bizans benzetmesi yapanlara EL ETEK ÖPECEK DEĞİLİM...

Yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim.

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808072)
Erbakanla bahçeliyi veya eceviti bir tutamayız. Erbakan buradaki insanların bir çoğunun hocasıdır. Siz sevmeyebilirsiniz veya hocanız olmayabilir ama ağır eleştiremez ve hakaret edemezsiniz.
Benhur hiç boşuna kendini yorma içindeki kinini kusmaya milli görüş ve lideri hakkında hakarete var sözler sarfetmene izin vermeyeceğim.

Bra madem hocana ağır eleştiri ve hakaret istemiyorsun.Daha doğrusu istemiyorsunuz o zaman sizde kimsenin hocasına hakarete varan yazılar yazmayın.(Şahısa yönelik değil geneldir.)

Burası MGF değil. Ak Parti'nin şu anda lideri recep tayyip erdoğandır.Kimsenin kanaat önderine küfürümüz yok kendimizce beğenmiyor eleştiriyoruz.Eğer ERBAKAN dokunulmazdır diyorsanız bunun yeri burası değil MGF'lerdir.Burada Diğer siyasiler gibi gayet tabi erbakanda eleştirilebilir.Burada tabu yoktur.Yeri gelir başbakanımızı veya bakanlarımızı da eleştiririz.

unnamed 09-23-2010 19:19

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808286)
Sesi bukadar çok çıkanlar derkene taş bize geliyor sanırım..neden acaba ?
Hocaya sallamayan mı kaldı ki sadece biz hedefteyiz..kendi partisini bölen bir duruş elbette eleştirilecektir..bukadar doğal .. kaldı ki hocaya ne bir vefa borcum var nede bir özür..borçlu olan kendisi..

biz taşı attık o taş sahibini bulur...
doğal birşey...
kusura bakmayın da Hoca'ya vefa borcumuz olmasa Başbakanımız saygı göstermez el öpmez di...
demek ki arada bir vefa var..
daha önce hangi siyasi duruştaydınız bilemem...
ama ben geçmişimi biliyorum ve geçmişime sövmek gibi bir hataya düşmem...

Özgür Çağrı 09-23-2010 20:15

Burada tabu yoksa olacaklardan sorumlu olamayız. Böyle bir şey kesinlikle olmayak insanların kalbinde yer edinmiş insanlara hakarete varan eleştirilere müsaade etmeyeceğiz.

orhan gündoğdu 09-23-2010 20:48

kayyum değil kuruculara devir edildi.

unnamed 09-23-2010 22:47

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808401)
Burada tabu yoksa olacaklardan sorumlu olamayız. Böyle bir şey kesinlikle olmayak insanların kalbinde yer edinmiş insanlara hakarete varan eleştirilere müsaade etmeyeceğiz.

lafa gelince hoşgörü, ahlak...
ama icraatler belli Furkan...
ben özellikle bu arkadaşların SP'yi neden sevmediklerini çok iyi biliyorum...
onlarda biliyor neden sevmediklerini...

El Emin 09-23-2010 22:52

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808453)
lafa gelince hoşgörü, ahlak...
ama icraatler belli Furkan...
ben özellikle bu arkadaşların SP'yi neden sevmediklerini çok iyi biliyorum...
onlarda biliyor neden sevmediklerini...

Neden sevmiyoruz?

unnamed 09-23-2010 23:31

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808456)
Neden sevmiyoruz?

Dalga mı gerçek mi?
kardeş....

El Emin 09-23-2010 23:58

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808474)
Dalga mı gerçek mi?
kardeş....

Yok niye dalga geçeyim ciddi sordum abi.

unnamed 09-24-2010 00:01

saadetliler sizi...
sizde saadetlileri fazla sevmezsiniz...
bundan dolayı olabilir kardeşim?(:

El Emin 09-24-2010 20:47

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808498)
saadetliler sizi...
sizde saadetlileri fazla sevmezsiniz...
bundan dolayı olabilir kardeşim?(:

Biz derken hangi kıstasa göre kişiler bizden oluyor.:)?

unnamed 09-24-2010 22:05

Alıntı:

El EminN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808886)
Biz derken hangi kıstasa göre kişiler bizden oluyor.:)?

cemaate bagli kisiler kardesim...
saadet ve gulen cemaati arasindaki kirginligi elbet ki bilirsin...

El Emin 09-24-2010 22:11

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808912)
cemaate bagli kisiler kardesim...
saadet ve gulen cemaati arasindaki kirginligi elbet ki bilirsin...

Yanlış bir tespit.
Sana en azından forumdaki cemaat gönüllüleri üzerinden kanıtlayayım.

Sizin cemaatçi diye gördüğünüz;

Adem Etyemez: Sp' de görev yapmış biri yani bu bilgi üzerine söze gerek yok.
Yalçın Karaca: Kendisi ile bu konuda konuşurken zıt düşüyoruz.
Mavera: Erbakan hocaya karşı sevgi ve saygı duyuyor.
BenHur:Sevmiyor.
Ben: bana gelince ben cemaate 2 yıldır gönülden destekçiyim hala fiile geçecek dava eri olamadık olabilmeyi ümit ederim.Ve benim Erbakanı sevmeyişim 4-5 sene önceye dayanır.Yani hocaefendiyi kendime hoca olarak kabul etmeden önceye dayanır.

Tezin forumdaki örnekler üzerinde tamamen çürüdü.

Fakat biliyorum ne kadar açıklasam da yarın başka bir konu olsa yine ayrı yere gelecek yine bu söylediğim unutulacak yine herkes kendi bildiğini okuyacak ve yine fasit dairelerinden ibaret abesle iştigal bir sohbet daha gerçekleştireceğiz.

En azından şahsım adına anlatabilmişimdir.

İlla bir kişiye bağlamak istiyorsanız bağlayın ama Ben ERBAKAN'ı sevmiyorum.

Bu saygı duymuyorum anlamında gelmez.

Bir söz vardır;" Köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı var."(umarım söz çarpıtılmaz.)

Bende sevdiğim bazı siyasilerden ötürü saygı duyuyorum.Sevmiyorum ve siyasi bir kişilik olarakta beğenmiyorum haz etmiyorum.

Mavera 09-24-2010 22:20

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808914)
Yanlış bir tespit.

Ben: bana gelince ben cemaate 2 yıldır gönülden destekçiyim hala fiile geçecek dava eri olamadık olabilmeyi ümit ederim.Ve benim Erbakanı sevmeyişim 4-5 sene önceye dayanır.Yani hocaefendiyi kendime hoca olarak kabul etmeden önceye dayanır.

Fakat biliyorum ne kadar açıklasam da yarın başka bir konu olsa yine ayrı yere gelecek yine bu söylediğim unutulacak yine herkes kendi bildiğini okuyacak ve yine fasit dairelerinden ibaret abesle iştigal bir sohbet daha gerçekleştireceğiz.

Bir söz vardır;" Köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı var."(umarım söz çarpıtılmaz.)

Bende sevdiğim bazı siyasilerden ötürü saygı duyuyorum.Sevmiyorum ve siyasi bir kişilik olarakta beğenmiyorum haz etmiyorum.

evet erbakan hocayi seviyorum hemde herseye ragmen hemde herkese ragmen cünkü eger su anda siyasi alanda bir muhafazakarlik agir basiyorsa bunda katkisi yadsinamaz..
tabiki hatalari ve günahlari var buda siyasetin geregidir ve bunuda sonuna kadar elestiriyoruz..
cemaatci olmama gelirsek eger hocaefendiyi sevmek, ona gönül vermek, onun fikirlerinden fayda etmek cemaatcilikse en önde giden cemaatciyim!..

Terennüm 09-24-2010 22:24

Erbakanı biz sevmişiz veya sevmemişiz ne önemi var...Rabbim sevsin yeter.. dünya sevse rabbim sevmese ne hükmü var..sevmiyor diyenlere katılmıyorum...zira
''Aç herkese, açabildiğin kadar sîneni; ummanlar gibi olsun! İnançla geril ve insana sevgi duy; kalmasın alâka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül." diyen bir gönüllüer hareketine öyle bir ithamda bulunmak haksızlık olur...

El Emin 09-24-2010 22:30

Ve Anlamadığım bir kesim var.
İlla dayatıyor.Sevmen gerekir Erdoğanın hocasıdır sevmen gerekir yok bilme ne.
İlla sevmem gerektiğini dayatıyorlar.Erbakan kim yani hakkında hadis mi var sevmem gerektiğine dair.

Siyasi bir kişiliktir.İnsanlar icraatlarını ve tutumlarını benimser sever veya sevmez.Sevmemesi için bir gruba dahil olmasına gerekte yoktur.Benim babamda sevmem ama cemaat evine bir kere girmişliği bile yoktur.

Seversem ALLAH rızası için severim bence dayatanlar da dayatmaktan vazgeçsinler.

Ne Erdoğan benim hocam nede Erbakan..

unnamed 09-24-2010 23:14

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808914)
Yanlış bir tespit.

sen olayi kisileri baz gostererek aldin...
sozde tez curttun....
neye dayanarak uc kisiyi bama ornek gostererek...
bende tanidigim uc kisiyi size ornek gostereyim...
genelleme yptim El Emin....
her camiaya katilan biriyim....
saadet partisinin toplantisina git ve orda Gulen cemaatini sor ne diyecekler...
daha sonra Gulen hocanin sohbetlerine git orda sor...
bunlar birebor tecrube edilmis olaylardir...
hatta daha sonra cehepnin toplantiina git orda ikisini de sor...

El Emin 09-24-2010 23:17

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808938)
sen olayi kisileri baz gostererek aldin...
sozde tez curttun....
neye dayanarak uc kisiyi bama ornek gostererek...
bende tanidigim uc kisiyi size ornek gostereyim...
genelleme yptim Muhhamet....
her camiaya katilan biriyim....
saadet partisinin toplantisina git ve orda Gulen cemaatini sor ne diyecekler...
daha sonra Gulen hocanin sohbetlerine git orda sor...
bunlar birebor tecrube edilmis olaylardir...
hatta daha sonra cehepnin toplantiina git orda ikisini de sor...

Cemaati cemaat yapan kişilerdir.İnsanlardır.
Tabi ki insanları baz alacağım.Ben sana ortak tanıdıklarımızdan örnek gösterdim.
Tabi ki seven vardır sevmeyen vardır fakat genellemen doğru bir genelleme değil.
Yanlış bir genelleme ben onu söyledim.

unnamed 09-25-2010 03:16

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808940)
Cemaati cemaat yapan kişilerdir.İnsanlardır.
Tabi ki insanları baz alacağım.Ben sana ortak tanıdıklarımızdan örnek gösterdim.
Tabi ki seven vardır sevmeyen vardır fakat genellemen doğru bir genelleme değil.
Yanlış bir genelleme ben onu söyledim.

iyide guzel kardesim ortak tanidigimiz dedigin insanlar beraber yedigimiz ictigimiz insanlar degil....
ben sana yasadiklarimi ve gorduklarimi soyluyorum....
girdigim camiadan bahsediyorum...
bugun Ahmet abinin yada Adem abinin ne yptigini bilemem...
ama girdigim surekli beraber oldugum farkli camiadaki insanlarin ne dusundugunu sana soyleyebilirim...
cik disari ve farkli camialara gidip orda analiz yap...
daha sonra buyur tez curut....
neye goye yanlis kardes...
sana gore yanlis....
istosna mi yoksa....
sen dedigimi yapiver git saadet camiasina Gulen hoca icin fikirlerini sor....
daha sonra cemaate mensup insanlarin sp hakkinda goruslerini ogreniver...
daha sonra yazdiklarini gozden gecir....
benim icin konu NOKTALANMİSTİR....

All times are GMT +3. The time now is 17:12.