Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Son zamanlarda forum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138513)

rizzelli 09-30-2010 09:37

forumda bundan sonra herhangi bir konuda yorum,paylaşım yapmayı düşünmüyorum.malum konularda sınırları,sinirleri zorlayan yorumlar bende hayalkırıklığı meydana getirdi.aynı şekilde bende başkalarını üzmüşümdür.klavyem inandığım doğrulara zarar veriyor hissi içten içe beni kemirmeğe başladı.

bu yüzden hergün heyecanla girdiğim Ak parti forumunda bundan sonra aktif konumda değil izleyici koltuğunda güzel paylaşımları takip ederek geçireceğim.

ÜMİT-AK 09-30-2010 10:00

Aslında bir yoklama defteri tutsak fena olmaz...;1

Veya parti tüzüğündeki gibi üst üste üç hafta forumda aktif olmayanları üyeliklerini iptal mi etsek...:)

Şaka bir yana gerçekten forumda bir boşluk oluşmuş durumda...Tabi bu boşluğun oluşmasında hepimizin eksikleri var... Bu eksileri nasıl artıya çevirebiliriz.

Çözüm noktasında bunları tartışmaya açabiliriz...

Eşref 09-30-2010 11:20

Öncelikle herkesin çok güzel fikirleri ve önerileri olmuş. Bir forum üyesi olarak tek tek teşekkür ediyorum.

Forumumuz bildiğiniz üzere siyasi bir forum. Bu foruma her kesimden insan geliyor. Tc kimlik numarası istemek belki bu forumu tanıyan bizler için normal olabilir. Ben şahsen Tc kimlik numaramı veririm. Fakat 2,5 yıl önce bu foruma ilk kez girerken Tc kimlik istenseydi, ya üye olmazdım ya da sahte bir tc kimlik numarasıyla giriş yapmaya çalışırdım. Bu nedenle tc kimlik numarası uygulaması bence sağlıklı olmayacaktır.

Forum içinde yönetici, sorumlu kadrolarına gelince. Bunu seçimle yapma fikri daha önce de konuşuldu. Bu düşüncelerle forumdan kopmalar oldu ve forumumuz ciddi zararlar gördü. Fakat forumda yönetici veya sorumlu olmanın aslında diğer üyelerden bir farklılık olmadığını, sadece düzenin sağlanması için mecburi bir hizmetlendirme olduğunu henüz kavrayamadık. Eğer mevcut kadroda sıkıntıları olanlar varsa bunu dile getirebilir. Değiştirelim de diyebilir. Fakat bu konuda ne yapılırsa yapılsın, forum kadro değişikliğiyle sadece geçici bir canlanma yaşar. Uzun vadede yine herşey eskiye döner.

Peki forum nasıl canlanır?

1- Siyasi bir forumdayız. Şayet ülke gündemi dolu dolu olursa, tartışmalar, çekişmeler yaşanırsa bu foruma da yansır. Ülkemize baktığımızda da ciddi bir siyasi dalgalanma yaşamıyoruz. Ülkede işler rayına oturmuş durumda. Bu foruma da yansıyor. Fakat seçimler yaklaştıkça eminim forum da canlanacaktır.

2- Forumdaki karşıt görüşlü kişilerle tartışırken saygıyı elden bırakmamalı, onlara da söz hakkı vermeli, onların kalbini, şevkini kırmamalıyız. Maalesef karşıt görüşlülere karşı son dönemde alaycı, aşağılayıcı yazılar yazıyor ve onlar forumdan uzaklaştırıyoruz. Bu da forumda durgunluğa sebep oluyor.

3- Foruma yeni konular açma konusunda isteksiz olmamalıyız. Açacağımız konuları ise seçerek açmalıyız. Forumda konuşulacağını düşündüğümüz, tartışmaya açık haberler-röportajlar-olaylar foruma canlılık kazandırır.

Ukbâ 09-30-2010 12:15

2- Forumdaki karşıt görüşlü kişilerle tartışırken saygıyı elden bırakmamalı, onlara da söz hakkı vermeli, onların kalbini, şevkini kırmamalıyız. Maalesef karşıt görüşlülere karşı son dönemde alaycı, aşağılayıcı yazılar yazıyor ve onlar forumdan uzaklaştırıyoruz. Bu da forumda durgunluğa sebep oluyor.

Kara Eşref kardeşimin fikirlerine katılıyorum. Bilakis bu maddenin gerçekliğini şikayetlerden ötürü hissedilir ağırlıkta. Bu güzel ortamı canlı ve diri tutacak olan hepimizin gönlünde yatan dava aşkıdır. Dava aşkını tüketen şey ise birbirimizin değer verdiği şeylere karşı sınırlar muhafaza edilmeden yüklenilmesidir.

ALmi´ 09-30-2010 13:32

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811638)
Çok manidar bir konuya değinilmiş fikir sahibi arkdaşıma teşekkür ediyorum. Birbirimizin enerjisini tüketen şeylere çok daha dikkat ederek bu durgunluğun son bulması için ilk adımı atmış olabiliriz.

Teşekkür ederim. Umarım burada konuşulanlar sözde kalmaz, en yakın zamanda gerçekleştirilir. Çünkü bu tür forumların beklemeye tahammülü olmaz.

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811725)
forumda bundan sonra herhangi bir konuda yorum,paylaşım yapmayı düşünmüyorum.malum konularda sınırları,sinirleri zorlayan yorumlar bende hayalkırıklığı meydana getirdi.aynı şekilde bende başkalarını üzmüşümdür.klavyem inandığım doğrulara zarar veriyor hissi içten içe beni kemirmeğe başladı.

bu yüzden hergün heyecanla girdiğim Ak parti forumunda bundan sonra aktif konumda değil izleyici koltuğunda güzel paylaşımları takip ederek geçireceğim.

Bu konuda önce bu şekilde davranıyor olmanız gayet doğaldı. Fakat bugün bu konu bu tür sorunlara çözüm aramak için açıldı. İnşallah bir orta yol bulunur ve siz de eskiden olduğu gibi konu ve yorum olarak foruma katılmaya devam edersiniz.

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811736)
Öncelikle herkesin çok güzel fikirleri ve önerileri olmuş. Bir forum üyesi olarak tek tek teşekkür ediyorum.

Forumumuz bildiğiniz üzere siyasi bir forum. Bu foruma her kesimden insan geliyor. Tc kimlik numarası istemek belki bu forumu tanıyan bizler için normal olabilir. Ben şahsen Tc kimlik numaramı veririm. Fakat 2,5 yıl önce bu foruma ilk kez girerken Tc kimlik istenseydi, ya üye olmazdım ya da sahte bir tc kimlik numarasıyla giriş yapmaya çalışırdım. Bu nedenle tc kimlik numarası uygulaması bence sağlıklı olmayacaktır.

Forum içinde yönetici, sorumlu kadrolarına gelince. Bunu seçimle yapma fikri daha önce de konuşuldu. Bu düşüncelerle forumdan kopmalar oldu ve forumumuz ciddi zararlar gördü. Fakat forumda yönetici veya sorumlu olmanın aslında diğer üyelerden bir farklılık olmadığını, sadece düzenin sağlanması için mecburi bir hizmetlendirme olduğunu henüz kavrayamadık. Eğer mevcut kadroda sıkıntıları olanlar varsa bunu dile getirebilir. Değiştirelim de diyebilir. Fakat bu konuda ne yapılırsa yapılsın, forum kadro değişikliğiyle sadece geçici bir canlanma yaşar. Uzun vadede yine herşey eskiye döner.

Peki forum nasıl canlanır?

1- Siyasi bir forumdayız. Şayet ülke gündemi dolu dolu olursa, tartışmalar, çekişmeler yaşanırsa bu foruma da yansır. Ülkemize baktığımızda da ciddi bir siyasi dalgalanma yaşamıyoruz. Ülkede işler rayına oturmuş durumda. Bu foruma da yansıyor. Fakat seçimler yaklaştıkça eminim forum da canlanacaktır.

3- Foruma yeni konular açma konusunda isteksiz olmamalıyız. Açacağımız konuları ise seçerek açmalıyız. Forumda konuşulacağını düşündüğümüz, tartışmaya açık haberler-röportajlar-olaylar foruma canlılık kazandırır.

Güzel fikirler. Değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

akgurbetci 09-30-2010 14:06

Edebiyat bölümleri daha cok ilgimi cektigi icin oralarda daha cok konu acmaya calisiyorum. Yetkim zaten daha yeni verildi henüz herseyi denemis de degilim misal konu birlestirmesini bile beceremedim. Ak parti forum agir bir forum bence yani siyaset politika vs. Bu yüzden söylenildigi gibi facebook yada daha farkli sosyal sitelerde takilanlar cok. Benim icin önemli olan var olan üyelerin kalici olmalari. Ancak o zaman samimi bir ortam kurabiliriz diye düsünüyorum. Kalitesi önemli yani kac bin kisinin burda oldugu degil yani nasil desem bilemiyorum. Söyle bir durumda var izinden geldikten sorna cok fazlada takip edemedim vakit sorunu oldugu icin. Ama ugradikca biseyler paylasmaya ve yorumlarimi yazmaya calisiyorum. Mesela yetkim olan bölümlerde bi temizlik yapmayi da düsünüyordum ama buna iznim varmi ne derece biseyler yapabilirim vs bilmiyorum ögrenmem lazim. Ki dedigim gibi benim yetkim edebiyat bölümleriyle ilgili ak parti forumda daha mühim olan bölümler vardir eminim. Amma ve lakin yetkimi geregi gibi yerine getiremedigimi düsünenler cogunlukta ise geri cekilirim ve benim yerime baskasina verilir bu yetki. :saygılar:

Beylerbeyi 09-30-2010 14:10

yönetimde ve forumun genelinde tek seslilik var sanki, muhalif kalmadı forumda.

redyellow bu forumda banlanmayı hakedecek en son üyeydi, gitmesine çok üzüldüm. kendisini yönetimde görmek isterdim.

bazı yöneticiler çok fazla aktif olamıyorlar. yönetimde birkaç isim değişikliği yapılabilir.

EpiVaTeS 09-30-2010 14:32

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811778)

redyellow bu forumda banlanmayı hakedecek en son üyeydi, gitmesine çok üzüldüm. kendisini yönetimde görmek isterdim.

bazı yöneticiler çok fazla aktif olamıyorlar. yönetimde birkaç isim değişikliği yapılabilir.

Saadetli Ak Parti yöneticisi...;D
zu ha ha ya...;D
Murat...:hihi2:

Beylerbeyi 09-30-2010 15:11

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811789)
Saadetli Ak Parti yöneticisi...;D
zu ha ha ya...;D
Murat...:hihi2:

neden olmasın ?

zamanında ümmü_seleme de yönetimde değil miydi ?

İntifada 09-30-2010 15:17

zilzalla novekin banını kaldırın...
ben onlara bi şekilde haber uçururum gelsinler foruma...
muhaliflerle tartışmak hem kenetlendirir hem araştırmayı hemde yorumlamayı arttırır...
foruma canlılık gelir...

Asi_isyankar 09-30-2010 15:33

Site birkaç defa darbe yedi diye performans düştü.
Bu darbelerden dolayı zaman zaman siteden çok soğuyordum.
Şimdi son defa şansımı deniyorum sanırım.
Eğer bu defa da siteye bir saldırı yapılırsa ve belli bir süre kapalı kalırsa
sanırım bir daha zor dönerim siteye.
En büyük pasifliğin bu saldırılardan ve bu darbelerden kaynaklandığını düşünüyorum.
Sitenin güvenliği çok iyi bir biçimde sağlama alınmalı.

Yöneticilerin bir kısmı ılımlı, bir kısmı sert, bir kısmı da zaman zaman

üslubunu bozmaktadır.
Yönetim herkese karşı eşit mesafede olmalı ve üyelerle tartışmaktan uzak
durmaya çalışmalıdır...

Dostça...

Cihannur 09-30-2010 16:43

Genel olarak önerilerim:

1- Mevcut üyelerin korunması sağlanmalıdır. Gelenler küsüp gitmemelidirler. Tartışmaların kavgaya dönüşmesine izin verilmemelidir. Farklı fikirlere saygı gösterilmelidir.

2- Art niyetli olmayan
lar dışlanmamalıdırlar. Redyellow tekrar foruma kazandırılmalıdır. Zilzal ve novek gibi paylaşımda bulunmak isterken banlanmış üyelerin, eğer onların banlanmalarına sebep olan hareketleri kabul edilemeyecek derecede ağır değilse banları kaldırılarak forumda paylaşımda bulunmalarına izin verilmelidir.

3- Forumun güvenliği konusuna dikkat edilmelidir. Forumun kapalı kalması bazı üyelerin forumdan soğuyarak forumu terk etmelerine sebep olabilir. Forumun hep açık kalması için gerekli tedbirler alınmalıdır.

4- Forumun genel görünümü daha güzel ve daha kullanışlı hâle getirilmelidir. Güvenlik sağlanabilirse, forumun ana sayfasında; en çok mesaj atan, en çok konu açan ve en çok beğeni alan 10'ar üyenin isimlerinin yer aldığı listelerin ve mesaj yazılan son 10-15 konunun devamlı olarak göründüğü bir listenin bulunması sağlanmalıdır.

Fırat 09-30-2010 17:08

Aktif olmasam olacağı bu bi halt beceremiyorunuz..

İntifada 09-30-2010 17:10

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811830)
Aktif olmasam olacağı bu bi halt beceremiyorunuz..

;D;D;D;D;D

ALmi´ 09-30-2010 17:11

:) Fırat konuyu dağıtma.

Önerilerini sıralar. :)

Fırat 09-30-2010 17:15

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811833)
:) Fırat konuyu dağıtma.

Önerilerini sıralar. :)

Sen şu bu o günde düzenli bir saat içinde beş dakikanızı ayırıp konu ekleyip okuyup yorumlarsanız forum aktif olur. Bu bir birde tartışma konularına yoğunlaşın. Etkinliklere ağırlık verin forum kendiliğinden aktif olur. İnsanda benden sonra ne oldu acaba merakı olacak bir ortam oluşturun ki gelip girsin. Uygulayın aktif olmasa toupunuza ceza yazarım..

Fırat 09-30-2010 17:16

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811831)
;D;D;D;D;D

Hem tartışıp hemde tebbesüm ve sohbet edelim kardeşlik nun tepemize binmeden tabi. Nasılsın da?

ALmi´ 09-30-2010 17:18

Hayır burada sohbet etmeyin lütfen, rica ettim :)

Çok önemli bir konu. Çözüme kavuşsun sonra ne yapmak isterseniz yapın.

İntifada 09-30-2010 17:18

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811837)
Hem tartışıp hemde tebbesüm ve sohbet edelim kardeşlik nun tepemize binmeden tabi. Nasılsın da?

kardeşlik zaten bu sohbetlerin kesilmesi forumu yavaşlattı...
ama nuna sıra gelmeden almi dövecek bizi...

Fırat 09-30-2010 17:23

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811839)
Hayır burada sohbet etmeyin lütfen, rica ettim :)

Çok önemli bir konu. Çözüme kavuşsun sonra ne yapmak isterseniz yapın.

Aktiflik istemiyor musun yahu dahaa ne yapalım işte sen çekil kenara bakiyim..

Fırat 09-30-2010 17:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811840)
kardeşlik zaten bu sohbetlerin kesilmesi forumu yavaşlattı...
ama nuna sıra gelmeden almi dövecek bizi...

Bunda yetki yok bağırsın dursun kardeşlik birşey yapamaz.

Hakan Özkan 09-30-2010 17:26

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811778)

Muhaliflerin canına siz okudunuz. :)

Redyellow banlı değil ki ? tanıyan birileri varsa çağırsalar güzel olur. N

Yöneticiler aktif de yönetimi zor duruma düşürenler çok aktif :hihi2:

Novek de faydalı idi oda dönebilir.

Forumda cemaat üzerinde yürütülen kavgalar biterse çok daha iyi olur.

ALmi´ 09-30-2010 17:26

Sizin inadınıza yetki almak vardı da. Şimdi yetki alıp aktif olamasam ki bu ara olamam sonra böyle bir konu benim gibiler içinde açılır falan. O yüzden kalsın. :))

ALmi´ 09-30-2010 17:29

Akıncı sen zilzal ile Noveki çağır. (: Asi_isyankar da redyellowu çağırsın.
Sonra bir toplantı şart yöneticiler arasında.
Bu şekilde yavaş yavaş toparlanır forum inşallah.

İntifada 09-30-2010 17:29

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811847)
Bunda yetki yok bağırsın dursun kardeşlik birşey yapamaz.

herşey yetkimi kardeşlik...
bak baksalar sendede yetki yok ama benim yetkim senin yetkin istersen kitleyeyim konuyu ;D;D;D;D

Fırat 09-30-2010 17:30

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811849)
Sizin inadınıza yetki almak vardı da. Şimdi yetki alıp aktif olamasam ki bu ara olamam sonra böyle bir konu benim gibiler içinde açılır falan. O yüzden kalsın. :))

Biraz daha inat yapıyım da adaylık başvurusunda bulun. Sen yönetici olsan bile beceremezsin. (Neden dersen çünkü beceriksizsin de ondan..)

ALmi´ 09-30-2010 17:31

Fıratın yazdıklarını şimdilik görmezden geliyorum :)

Tüm yöneticilerin de fikrini almak istiyoruz bu başlık altında.

Fırat 09-30-2010 17:31

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811854)
Akıncı sen zilzal ile Noveki çağır. (: Asi_isyankar da redyellowu çağırsın.
Sonra bir toplantı şart yöneticiler arasında.
Bu şekilde yavaş yavaş toparlanır forum inşallah.

Senide mod yapsınlar bak forum aktif olmasa o zaman!

Ak_Kelebek 09-30-2010 17:38

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811796)
neden olmasın ?

zamanında ümmü_seleme de yönetimde değil miydi ?

Değildi kardeşim ümmü bölüm sorumlusuydu sadece ;1

Öyle bir konu açmışsınız ki kardeşim bakın hiç altta kalmıyor sürekli üstte ve herkesin görebileceği gibi aktif. Bir yandan kardeşimle konuşurken değerli yorumlarını okudum. Hepinizin kendine göre haklı yanları var tabi bizerinde.
Referandum süreciydi,Bayramdı ve hastalıkdı derken tabi forumu aksattık haklısnız. Yönetimden yana sıkıntınız olması gayet doğal herkes herkesin yaptığını takdir etmek zorunda değil. Ama takdir edersiniz ki bizler burada makam sevdalısı değiliz ve bu görevleri hiç birimiz isteyerek almamıştır.Görevler bize verildiği günden itibaren bizden daha iyi yapan olursa buyursun gelsin dedik ben ve diğer arkadaşlarım için konuşuyorum belki ama eminim onlar da benim gibi düşünüyorlardır. Yönetim için yada bölüm sorumlusu olması için önerdiğiniz kişileri değerlendirmeye alırız. Forum Başkanlarımızın alacağı kararlar doğrultusun da ise istediğiniz değişikler yapılır.
Bunun dışında istediklerinizin için de tc kimlik numaralı giriş yapalım denmiş ama bence şu anda uygun bir istek gibi gözükmüyor. Teknik ekip bu konuyu daha güzel değerlendirir gerçi.Onlar bu isteğin ne kadar faydalı olup,olmayacağı konusun da bizden daha bilgililer.
Konuların açılıp yorumsuz kalmasından yana hepimiz dertliyiz zaten. Dönem dönem böyle rehavet üstümüze çöküyor ne yazık ki. Ama konu açmak içinde konu açılmaması gerekli.Yeni gelen hevesli arkadaşlara kırıcı olmadan konu açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatarak yardımcı olabiliriz.
Cihannur arkadaşımızın önerisi de hoş ama böyle bir bölüm bizde zaten vardı.Üstte değil de altta gözüküyordu ilk on'luk liste. O bölümü son arkadaşımıza soralım tekrar konulabilir.;;)

Hakan Özkan 09-30-2010 17:42

Yöneticilerimiz on numara. Biraz sert tarzı olan arkadaşlarımız var ama onlarda zamanla düzelir. Forum bir çok forumdan daha aktif yeterki birbirimizi kırmayalım heyecanımızı kaybetmeyelim.

Özgür Çağrı 09-30-2010 17:50

Hey gidi hey kampanya dönemi başlayacak biz hala yenileceğiz. Düşünceye ipotek koymazsak düşünceleri dolayısıyla forumdan küstürdüğümüz insanları geri getirirsek canlılığı yakalayacağımızı düşünüyorum.
Mesela her yöneticiye veya yönetim içinde 2-3 kişilik gruplara sosyal paylaşım platformları dağıtılabilir.

Mesela 2 kişi video hazırlamakla ve bunları dailymotion vb. video paylaşım sitelerine yüklemekle görevli olur.
5 kişi facebookta reklam tanıtım atağına kalkar
gazetesine yerel gazeteleri cüzi miktarda paralarla ilanlar verilebilir veya sitemize takas şeklinde ilanlar alınabilir.

Veya

Forumda birimler oluşturabiliriz.

Medya tanıtım birimi
Proje birimi
Seçim işleri birimi
Haber ulaştırma birimi

ve

Denetmenler

şeklinde birimler oluşturulabilir.

Aslında beni dinleseniz forum 1-2 aya şaha kalkar :hihi2: Ama teknik elemana ihtiyacımız var bunlar için ...

Hakan Özkan 09-30-2010 17:55

Teknik eleman için _ Son_ devreye girdi biliyorum ben sonra Ottoman da varmış daha ne olsun . Çok yerinde fikirler Furkan söylediklerin.

İntifada 09-30-2010 18:01

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811875)
Hey gidi hey kampanya dönemi başlayacak biz hala yenileceğiz. Düşünceye ipotek koymazsak düşünceleri dolayısıyla forumdan küstürdüğümüz insanları geri getirirsek canlılığı yakalayacağımızı düşünüyorum.
Mesela her yöneticiye veya yönetim içinde 2-3 kişilik gruplara sosyal paylaşım platformları dağıtılabilir.

Mesela 2 kişi video hazırlamakla ve bunları dailymotion vb. video paylaşım sitelerine yüklemekle görevli olur.
5 kişi facebookta reklam tanıtım atağına kalkar
gazetesine yerel gazeteleri cüzi miktarda paralarla ilanlar verilebilir veya sitemize takas şeklinde ilanlar alınabilir.

Veya

Forumda birimler oluşturabiliriz.

Medya tanıtım birimi
Proje birimi
Seçim işleri birimi
Haber ulaştırma birimi

ve

Denetmenler

şeklinde birimler oluşturulabilir.

Aslında beni dinleseniz forum 1-2 aya şaha kalkar :hihi2: Ama teknik elemana ihtiyacımız var bunlar için ...

sen facebook işini ibo reyizle bana bırak :)
dailyde senden sorulur körfez diyor millet başka bişey demiyor...

Erhan KARACA 09-30-2010 18:01

yetkililere kolay gelsn (:

1 facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine reklam verilsn bence..
2 parazitlerin ipleri unutulsun, biraz şamata çıksın..
3 yöneticiliği eline yüzüne bulaştıranlar Cefakar üye nickine geçiş yapsın..
4 profesyonel yardımda bulunabilecek arge uzmanının fikri alınsın..
5 hit'i yüksek forumlardan tasarım dersi alınsın (:
6 her yönetici'nin (bölüm sorumlusu dahil) 5 yeni üye getirtme şartı olsun..
7 sanal tv- radio sayfası açılsın. ezel gibi profesyöneller çalışsın..
8 muhaliflerin sıkıntılar için Ak partili Değilim Çünkü diye başlık Açılsın.. Başka aydınlanacakları yer yok çünkü..
9 forumun değiştigini arada takılan üyelere hissettirin..
10 artık bayatlamış olan kamplaşmalara son verilsin.. (forum içinde olan :D )
11 eskisi gibi köşe yazısı yarışması yapılsın..
12 yöneticilerin görevi açıkça kendilerine söylensin.. (eskisi gibi)
13 üyelerin yazdıgı yazı dili (türkçe kürtçe ingilizce vs.) gerekli kurallara uygun olsun.. (w-q-x'lerden arındırılmış türkçe gibi..)
14 forumun eglence bölümü eskisi gibi aktif değil buna da dikkat çekmek istiyorum..

devamı var ama acıktım..

.::ReyyaN::. 09-30-2010 18:02

Akıncı'ya katılıyorum forumda ki muhalif eksikliğinden dolayı bu kadar durgunlaştı forum...
Bir de tartışılması gereken konularda ki bazı sert yorumlardan dolayı foruma kırılan üyelerin yorum yapmaması da buna sebep. Birbimizi kırmadan eleştirmeye dikkat edilse forumun aktifliği muhafaza edilebilir...

Beylerbeyi 09-30-2010 18:13

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811848)
Muhaliflerin canına siz okudunuz. :)

Redyellow banlı değil ki ? tanıyan birileri varsa çağırsalar güzel olur. N

Yöneticiler aktif de yönetimi zor duruma düşürenler çok aktif :hihi2:

Novek de faydalı idi oda dönebilir.

Forumda cemaat üzerinde yürütülen kavgalar biterse çok daha iyi olur.

bazen gereksiz çıkışlarım oluyor. sizin gibi değerli abilerimin eleştirileriyle kendimi düzeltmeye çalışıyorum.

redyellow 2 günlük ban yemişti. onu bile küstürdük, şimdi banlı değil ama foruma artık girmek istemiyor. haksız da sayılmaz.

ümmü seleme bölüm sorumlusuydu, redyellow a da böyle bir sorumluluk verilebilirdi veya bazı ılımlı muhaliflere..

yönetimde olan herkesi çok seviyorum. Yalçın üstadın forum için gösterdiği gayret takdire şayan. Yalnız birkaç yönetici biraz daha aktif olabilir. başta yalçın başkan olmak üzere forum yönetimindeki kardeşlerim 10 numara insanlar :)

pat diye başlık açmakla forum aktif olmaz. önemli olan konulara yapılan yorumlar. Ertuğrul ÖZGÜL kardeşim çok aktifti, sürekli başlık açıyordu, kaç kişi okuyordu? O zaman da durgunluk vardı.

mevcut üyelerle forumun aktifleşmesi zor görünüyor. Önemli olan yeni gelen üyeleri elimizde tutmak. Üye olanlar bazen hiç mesaj yazmadan ortalıktan kayboluyorlar. her gün onlarca üye kaydoluyor foruma. %10 dahi aktif olsa forum bambaşka olurdu. bu yüzden bana göre yeni gelen üyeler için bişiler yapılmalı.

yönetimin olanakları ne kadardır bilmiyorum ama bazı sitelere reklam da verilebilir. 10-15 kişi sürekli aktif, yenilerden katılım yok. yeni üyeleri sıkı sıkı tutup bir yere bırakmamak lazım :)

Özgür Çağrı 09-30-2010 18:23

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811884)

sen facebook işini ibo reyizle bana bırak :)
dailyde senden sorulur körfez diyor millet başka bişey demiyor...

Aynen reyiz videolarım fena tutulmuş yav my nette falan 10 binlere ulaşmışız
Daily motionda minareler süngü 23 bin zindandan mehmete mektup 14 bin izlenmiş hepsindede direk yönlendirme var ;D
İyi yatırım yapmışız

TYH 09-30-2010 18:33

Arkadaşlar harbiden merak ettim Ertuğrul isim falan mı değiştirdi yoksa girmiyor mu forumda?Yada üniversite işleri ile mi uğraşıyor ?

Özgür Çağrı 09-30-2010 18:34

Ertuğrul abi üniversiteye gitti.

Ak_Kelebek 09-30-2010 18:36

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811892)
bazen gereksiz çıkışlarım oluyor. sizin gibi değerli abilerimin eleştirileriyle kendimi düzeltmeye çalışıyorum.

redyellow 2 günlük ban yemişti. onu bile küstürdük, şimdi banlı değil ama foruma artık girmek istemiyor. haksız da sayılmaz.

ümmü seleme bölüm sorumlusuydu, redyellow a da böyle bir sorumluluk verilebilirdi veya bazı ılımlı muhaliflere..

yönetimde olan herkesi çok seviyorum. Yalçın üstadın forum için gösterdiği gayret takdire şayan. Yalnız birkaç yönetici biraz daha aktif olabilir. başta yalçın başkan olmak üzere forum yönetimindeki kardeşlerim 10 numara insanlar :)

pat diye başlık açmakla forum aktif olmaz. önemli olan konulara yapılan yorumlar. Ertuğrul ÖZGÜL kardeşim çok aktifti, sürekli başlık açıyordu, kaç kişi okuyordu? O zaman da durgunluk vardı.

mevcut üyelerle forumun aktifleşmesi zor görünüyor. Önemli olan yeni gelen üyeleri elimizde tutmak. Üye olanlar bazen hiç mesaj yazmadan ortalıktan kayboluyorlar. her gün onlarca üye kaydoluyor foruma. %10 dahi aktif olsa forum bambaşka olurdu. bu yüzden bana göre yeni gelen üyeler için bişiler yapılmalı.

yönetimin olanakları ne kadardır bilmiyorum ama bazı sitelere reklam da verilebilir. 10-15 kişi sürekli aktif, yenilerden katılım yok. yeni üyeleri sıkı sıkı tutup bir yere bırakmamak lazım :)

Ertuğrul arkadaşımız eğitim dolayısı ile aramızda yok. Yönetim hakkında söyledikleriniz duygulandırdı. Teşekkürler.:utangaç:

All times are GMT +3. The time now is 21:51.