Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kurtulmuş İstifa Etti... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138596)

manifesto 10-02-2010 00:44

Artık Erbakan'ı konuşmanın devri geçti.Çağ dışı siyaset metodu ile zaten milletimizin burnundan getirmişken Kurtuşmuş'un istifası kendi özel hayatı ve siyasi hayatı için kurtuluş olmuş sayarım ben..gerisi boş iş..koluna 5-10 kişi takılarak yürütülmeye çalışılan Erbakan koacaman bir hayak kırıklığından ibaret..Ama ben ona inandığım o 6 yılın hesabını nasıl vericem? onun düşüncesindeyim..benim gibi daha milyonlarca kandırılmış insan..

unnamed 10-02-2010 00:46

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812565)
Numan Kurtulmuş'un AK Parti'den kayda değer oranda oy alabileceğini zannetmiyorum. Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi'nden bir miktar oy alabilir diye düşünüyorum.

Saadet Partisi, 2002 Genel Seçiminde % 2,49, 2007 Genel Seçiminde ise % 2,34 oranında oy almış olan bir siyasi partidir. Bu sonuçlara göre Saadet Partisi'nin % 2,5'luk bir siyasi parti olduğunu söyleyebiliriz. 2011 Genel Seçiminde Saadet Partisi'nin ortalama % 2,5 oranındaki oyunun % 1,5 oranındaki bölümü Saadet Partisi'nde kalsa, % 0,5 oranındaki bölümü Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi partiye gitse, geri kalan % 0,5 oranındaki oy da, bazı kardeşlerimizin Milli Görüş Hareketinin önce rezil rüsva ve perişan edilmesinden sonrada parçalanıp bölünmesinden dolayı duyacakları tepki sebebiyle AK Parti'ye gidebilir.

2011 Genel Seçiminde AK Parti % 50 civarında, Saadet Partisi % 1,5 civarında, Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi parti ise % 0,5 civarında oy alabilir diye düşünüyorum. Eğer 2011 Genel Seçiminin sonucunda AK Parti tahmin ettiğim gibi % 50'ler civarında oy alırsa 3. kez tek başına iktidar olacaktır. 2011 Genel Seçiminden sonra CHP-MHP Faşizm Koalisyonu kurulmasını hayal edenlerin hayalleri
Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifa etmesiyle birlikte suya düşmüştür diye düşünüyorum.

teşkilat içine girin derim..
halk içine çıkın ve nabız yoklaması yapın derim...
daha sonra fikirlerinizin değişeceğine inanıyorum...

Özgür Çağrı 10-02-2010 00:53

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812571)
Artık Erbakan'ı konuşmanın devri geçti.Çağ dışı siyaset metodu ile zaten milletimizin burnundan getirmişken Kurtuşmuş'un istifası kendi özel hayatı ve siyasi hayatı için kurtuluş olmuş sayarım ben..gerisi boş iş..koluna 5-10 kişi takılarak yürütülmeye çalışılan Erbakan koacaman bir hayak kırıklığından ibaret..Ama ben ona inandığım o 6 yılın hesabını nasıl vericem? onun düşüncesindeyim..benim gibi daha milyonlarca kandırılmış insan..

Çağdaş değil çağ açıp kapatanlarız benhur reyiz :saygılar:
sayın çağ içi benhur o 6 yıl belkide seni kurtuluşa erdirecek 6 yıldır rabbim bilir.

mehmetakif24 10-02-2010 00:53

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812571)

sözleriniz Üstadın bir sözünü hatırlattı..

Bana "çağ dışı"diyorlarmış.ne büyük bir onur! ben bu çağın dışında kalmayayımda içinde mi boğulayım? [N.F.K.]

hiç kimse kandırılacak kadar aciz değildir.. Allah herkese akıl vermiştir. irademiz yetmedi de anlayalım..

Cihannur 10-02-2010 00:54

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812570)
mahkeme kurulmuş kalem kırılmış dar ağacı hazırlanmış..

Akparti adına güzel bir anket olmus..

Anket değil tahmin. AK Parti'nin oyu son anketlerde % 40 - % 45 bandında görünüyor. Tahminim ise 2011 Genel Seçiminde AK Parti'nin oyunun % 45'i aşıp % 50'ler seviyelerine yaklaşacağı ve belki de % 50'yi geçeceğidir.

Siz nasıl görüyorsunuz tabloyu? Sizce 2011 Genel Seçiminde; AK Parti, Saadet Partisi ve Numan Kurtulmuş'un kuracağı parti (adının Mutluluk Partisi http://img708.imageshack.us/img708/3849/mutlusmiley.gif olmasını önerdiğim parti http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif) hangi oranlarda oylar alabilirler?

mehmetakif24 10-02-2010 00:57

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812579)
Anket değil tahmin. AK Parti'nin oyu son anketlerde % 40 - % 45 bandında görünüyor. Tahminim ise 2011 Genel Seçiminde AK Parti'nin oyunun % 45'i aşıp % 50'ler seviyelerine yaklaşacağı ve belki de % 50'yi geçeceğidir.

Siz nasıl görüyorsunuz tabloyu? Sizce 2011 Genel Seçiminde; AK Parti, Saadet Partisi ve Numan Kurtulmuş'un kuracağı parti (adının Mutluluk Partisi http://img708.imageshack.us/img708/3849/mutlusmiley.gif olmasını önerdiğim parti http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif) hangi oranlarda oy alabilirler?

şimdiden tahmin yapmak çok güc. müneccim de değilim.. seçimlere yaklaşık 9 ay var bakalım kim öle kim kala..

Cihannur 10-02-2010 01:00

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812581)
şimdiden tahmin yapmak çok güc. müneccim de değilim.. seçimlere yaklaşık 9 ay var bakalım kim öle kim kala..

Numan Kurtulmuş'un kuracağı partinin adı hakkı ne düşünüyorsunuz? Yeni kurulacak partinin adı Mutluluk Partisi olsun mu?

İntifada 10-02-2010 01:04

Alıntı:

Siz nasıl görüyorsunuz tabloyu? Sizce 2011 Genel Seçiminde; AK Parti, Saadet Partisi ve Numan Kurtulmuş'un kuracağı parti (adının Mutluluk Partisi http://img708.imageshack.us/img708/3849/mutlusmiley.gif olmasını önerdiğim parti http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif) hangi oranlarda oylar alabilirler?

siyaset 9 ay önceden yapılan tahminlerle yürütülmez cihhanur reyiz...
seçimden 1 ay önce öyle bişey olur ki bitersin halkın gözünde...
sağlam teşkilatın olmadığından doğrusunuda anlatamazsın...
recep tayyip erdoğan,abdullah gül,bülent dava adamlari...
gerisi nerede...
teskilatlarin sahiplenecegi misyonu bilen insanlara ihtiyacımiz var...
numan beyi cok sevdigim soylenemez ama partimizde olsa sevinirim...
tabanin nabzini isteklerini bilen bir insan...

unnamed 10-02-2010 01:05

Alıntı:

yavaş yavaş cihannur...
naptın sen...

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 01:05

Aynı şeyleri yazmaktan bıkmayanlar da varmış

:):)

mehmetakif24 10-02-2010 01:06

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812583)
Numan Kurtulmuş'un kuracağı partinin adı hakkı ne düşünüyorsunuz? Yeni kurulacak partinin adı Mutluluk Partisi olsun mu?

tabiki olabilir. Eminimki numan hocanın gönlünde hizmet olacağından "mutluluk partisi, sıhhat partisi vs." farketmez.. önemli olan görüşüdür..

unnamed 10-02-2010 01:08

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812588)

:saygılar::saygılar::saygılar:

Cihannur 10-02-2010 01:15

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812586)
siyaset 9 ay önceden yapılan tahminlerle yürütülmez cihhanur reyiz...
seçimden 1 ay önce öyle bişey olur ki bitersin halkın gözünde...
sağlam teşkilatın olmadığından doğrusunuda anlatamazsın...
recep tayyip erdoğan,abdullah gül,bülent dava adamlari...
gerisi nerede...
teskilatlarin sahiplenecegi misyonu bilen insanlara ihtiyacımiz var...
numan beyi cok sevdigim soylenemez ama partimizde olsa sevinirim...
tabanin nabzini isteklerini bilen bir insan...

Olağanüstü durumlar olursa tahminler alt üst olabilir. Normal durumlar için tahminimi söylüyorum Akıncı. AK Parti'nin teşkilatları Türkiye'nin en güçlü ve en etkili siyasi parti teşkilatlarıdır maşallah.

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812587)
yavaş yavaş cihannur...
naptın sen...

AK Parti'nin oyu anketlerde % 40 - % 45 aralığında görülüyor unnamed. Seçime doğru oylarımızın daha da artacağını ve % 50'ler seviyesine yaklaşacağını tahmin ediyorum. 2011 Genel Seçiminde AK Parti için % 50'ler seviyesindeki bir oy oranı tahmini abartılı bir tahmin değildir. Unutmamak lazım ki AK Parti, 22 Temmuz 2007 Genel Seçiminde % 46,58 oranında oy almıştır.

İntifada 10-02-2010 01:19

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812597)
Olağanüstü durumlar olursa tahminler alt üst olabilir. Normal durumlar için tahminimi söylüyorum Akıncı. AK Parti'nin teşkilatları Türkiye'nin en güçlü ve en etkili siyasi parti teşkilatlarıdır maşallah.

buda şakalarınızdan birisi değilmi...
yoksa ciddi söylemiş olamazsınız...
teşkilatçılık olarak berbatız...

Cihannur 10-02-2010 01:20

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812588)

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812594)
:saygılar::saygılar::saygılar:

Suçu bana bulmayın, beni böyle üzmeyin,
Milli Görüş'ün sorunlarını bana fatura etmeyin.
Ben mi çıkardım krizi, ben mi böldüm Saadet'i,
Kurulacak partinin adı Mutluluk Partisi olsun mu
? http://img835.imageshack.us/img835/7...nzirsmiley.gif

Cihannur 10-02-2010 01:32

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812604)

buda şakalarınızdan birisi değilmi...
yoksa ciddi söylemiş olamazsınız...
teşkilatçılık olarak berbatız...

Yoo, şaka değil. Bazı eksiklikleri olabilir; ama AK Parti'nin teşkilatları genel olarak Türkiye'nin en güçlü ve en etkili teşkilatlarıdır.

İntifada 10-02-2010 01:35

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812614)
Yoo, şaka değil. Bazı eksiklikleri olabilir; ama AK Parti'nin teşkilatları genel olarak Türkiye'nin en güçlü ve en etkili teşkilatlarıdır.

asla katılmıyorum buna...
teşkilatçılık olarak çok başarısız ak parti...

BeDeVİ 10-02-2010 01:40

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812620)
asla katılmıyorum buna...
teşkilatçılık olarak çok başarısız ak parti...

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz, Bu konuda standartınız ve beklentileriniz neler..

unnamed 10-02-2010 01:42

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812597)

AK Parti'nin oyu anketlerde % 40 - % 45 aralığında görülüyor unnamed. Seçime doğru oylarımızın daha da artacağını ve % 50'ler seviyesine yaklaşacağını tahmin ediyorum. 2011 Genel Seçiminde AK Parti için % 50'ler seviyesindeki bir oy oranı tahmini abartılı bir tahmin değildir. Unutmamak lazım ki AK Parti, 22 Temmuz 2007 Genel Seçiminde % 46,58 oranında oy almıştır.

cihannur reyiz...
teşkilat içinde görevlimisin?
ben yönetim kadrosundayım şu anda...
22 temmuz seçimlerinden beridir aktif rol alıyorum partide...
teşkilatın ne durumda olduğuunu kendim çok iyi biliyorum..
yaptğınız tahminler çok uçuk...
şu anda %40 ulaşabilecek gibi durmuyorken sizin %50lere çıkmanız hayal kurmaktan başka birşey değildir...
buyrun sahaya inin orda dediğimi anlarsınız....

İntifada 10-02-2010 01:55

Teşkilatların içindeki insanlar tabana çok uzak...
En basitinden örnek vermek gerekirse...
İstanbulda bir sürü miting olur...
Filistin için düzenlenir,doğu türkistan için düzenlenir bir tane ak parti istanbul gençlik kollarının yada ak parti istanbul teşkilatının düzenlediğini görmedim...
Saadet Partisi İstanbul Teşkilatları bir çok defa düzenlemiştir...
HAdi düzenlemeyi geçtim Saadet İstanbul Teşkilat Başkanı Erol Erdoğan her mitingte gelir halkın nabzını yoklar,konuşmasını yapar,en sonunda hükümete eleştirisin yapar gider...
Bir tanesinde sayın babuşçuyu görmedik...Gelip oralarda zalime karşı iki çift alf söylerken görmedik...Hükümetimizin müslüman dünyası için attığı adımları anlatmaz...

ishakyilmaz 10-02-2010 02:00

Tek kelime ile sp ye yazık ettiler.Aslında bu kirli bir oyunun tezahürü!Derin güçler devreye girdi.Ama nedense kimi hacı hocalarda buna çanak tutup bulunmaz hint kumaşı kadar değerli olan Numan Bey i harcadılar.Burada kaybeden sp olmuştur.Numan bey başka parti kurup dahada güçlenecektir.Tabi önemli olan bundan sonra atacağı adımlar vereceği kararlardır.

manifesto 10-02-2010 02:02

Alıntı:

Filistin için düzenlenir,doğu türkistan için düzenlenir bir tane ak parti istanbul gençlik kollarının yada ak parti istanbul teşkilatının düzenlediğini görmedim...
HAdi düzenlemeyi geçtim Saadet İstanbul Teşkilat Başkanı Erol Erdoğan her mitingte gelir halkın nabzını yoklar,konuşmasını yapar,en sonunda hükümete eleştirisin yapar gider...
Ak Parti acı sömürüsü yapmıyor.Bu onun işareti.SP nin normal zamanlarda miting yaptığına şahit olmadık zaten.Bir acı veya kalkışma meydana gelse hemen bir miting yaparlar ardından bir propaganda milletin gazını da alırlar haydin evlere.Bu Ak Parti metodu değil.Ak Parti müslümanları sokağa salmak yerine sokaktan uzak tutmayı benimsedi bugüne kadar ve bugünden sonrada böyle olmalı..Senin haberin yok ama teşkilatların çalışmaları olmasaydı %58 evet olmazdı.Ben bizzat şahidim neredeyse 500 bin insanı doğuda ki memleketlerinden köylerinden iki günlüğüne yaşadıkları ve seçmen oldukları illere bedava otobüsler tutarak taşıyarak yol boyu eşlik ederek getirdiler..Bunlar teşkilat gücüyle oluyor..

BeDeVİ 10-02-2010 02:04

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812636)
Teşkilatların içindeki insanlar tabana çok uzak...
En basitinden örnek vermek gerekirse...
İstanbulda bir sürü miting olur...
Bir tanesinde sayın babuşçuyu görmedik...Gelip oralarda zalime karşı iki çift alf söylerken görmedik...Hükümetimizin müslüman dünyası için attığı adımları anlatmaz...

Peki bunun dışında verebileceğiniz örnek var mı?

İntifada 10-02-2010 02:09

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812643)
Ak Parti acı sömürüsü yapmıyor.Bu onun işarti.SP nin normal zamanlarda miting yaptığına şahit olmadık zaten.Bir acı veya kalkışma meydana gelse hemen bir miting yaparlar ardından bir propaganda milletin gazını da alırlar haydin evlere.Bu Ak Parti metodu değil.Ak Parti müslümanları sokağa salmak yerine sokaktan uzak tutmayı benimsedi bugüne kadar ve bugünden sonrada böyle olmalı..Senin haberin yok ama teşkilatların çalışmaları olmasaydı %58 evet olmazdı.Ben bizzat şahidim neredeyse 500 bin insanı doğuda ki memleketlerinden köylerinden iki günlüğüne yaşadıkları ve seçmen oldukları illere bedava otobüsler tutarak taşıyarak yol boyu eşlik ederek getirdiler..Bunlar teşkilat gücüyle oluyor..

BEnhur sana ne desem bilmiyorum artık...
Ben partimden beklerim böyle günlerde mitingler düzenlemesini sesimizi dünyaya duyurmasını...
saçma sapan iftiralar atarak o mitingleri gölgelemeya kalma...

Açıkçası ak parti müslümanları sokağa dökmedi sokaklardan uzak tuttu dersen bir çok insanın partiden soğumasına neden olursun...
Bundan sonrada böyle olmamalı...
Bugün müslüman kardeşi katledilirken evinde oturan müslüman yarın kendine birşey olduğundada evde oturur ki oturmuştur...
ak partililer miting ihtiyaçları çağlayan mitinginde açıkça ortaya çıktı...
MEydanın yarısı ak partiliydi...
ayrıca köylerden gelen insanlardan haberdarım bu bitek ak partinin yaptığı bir çalışma değildir...Bi zahmet yapsın...

mehmetakif24 10-02-2010 02:09

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812643)
Ak Parti acı sömürüsü yapmıyor.Bu onun işareti.SP nin normal zamanlarda miting yaptığına şahit olmadık zaten.Bir acı veya kalkışma meydana gelse hemen bir miting yaparlar ardından bir propaganda milletin gazını da alırlar haydin evlere.Bu Ak Parti metodu değil.Ak Parti müslümanları sokağa salmak yerine sokaktan uzak tutmayı benimsedi bugüne kadar ve bugünden sonrada böyle olmalı..Senin haberin yok ama teşkilatların çalışmaları olmasaydı %58 evet olmazdı.Ben bizzat şahidim neredeyse 500 bin insanı doğuda ki memleketlerinden köylerinden iki günlüğüne yaşadıkları ve seçmen oldukları illere bedava otobüsler tutarak taşıyarak yol boyu eşlik ederek getirdiler..Bunlar teşkilat gücüyle oluyor..

istanbuldaki belediye başkanları kendi memleketlerine otobüs yolladı evet... Belediyenin otobüslerini biliyorum..

İntifada 10-02-2010 02:12

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812646)
Peki bunun dışında verebileceğiniz örnek var mı?

sen evvela ilk verdiğim örnek hakkında neler düşünüyorsun bi ondan haber ver elbet devam ederiz...

Cihannur 10-02-2010 02:13

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812624)
cihannur reyiz...
teşkilat içinde görevlimisin?
ben yönetim kadrosundayım şu anda...
22 temmuz seçimlerinden beridir aktif rol alıyorum partide...
teşkilatın ne durumda olduğuunu kendim çok iyi biliyorum..
yaptğınız tahminler çok uçuk...
şu anda %40 ulaşabilecek gibi durmuyorken sizin %50lere çıkmanız hayal kurmaktan başka birşey değildir...
buyrun sahaya inin orda dediğimi anlarsınız....

Tahminim hiç de uçuk değildir unnamed. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasının sonucunu en doğru tahmin etmiş olan araştırma şirketlerinden Andy-Ar'ın halk oylaması sonrasında yapmış olduğu kamuoyu araştırmasına göre AK Parti'nin oyu % 44,1'dir. Andy-Ar'ın o anketini doğru kabul edersek şimdilerde % 44'lerde olan oyumuzun 2011 Genel Seçiminde % 50'ler seviyelerine yükselmesinin ihtimal dahilinde olduğunu görürüz.

Andy-Ar'ın Referandum Öncesi Yapmış Olduğu Anket

http://img138.imageshack.us/img138/9...ncesianket.jpg

Andy-Ar'ın Referandum Sonrası Yapmış Olduğu Anket

http://img838.imageshack.us/img838/1...nrasianket.jpg

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:21

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812660)
Tahminim hiç de uçuk değildir unnamed. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasının sonucunu en doğru tahmin etmiş olan araştırma şirketlerinden Andy-Ar'ın halk oylaması sonrasında yapmış olduğu kamuoyu araştırmasına göre AK Parti'nin oyu % 44,1'dir. Andy-Ar'ın o anketini doğru kabul edersek şimdilerde % 44'lerde olan oyumuzun 2011 Genel Seçiminde % 50'ler seviyelerine yükselmesinin ihtimal dahilinde olduğunu görürüz.

Andy-Ar'ın Referandum Öncesi Yapmış Olduğu Anket

http://img138.imageshack.us/img138/9...ncesianket.jpg

Andy-Ar'ın Referandum Sonrası Yapmış Olduğu Anket

http://img838.imageshack.us/img838/1...nrasianket.jpg

kararsızları da dagıtırsan oldu mu sana %50

:)

BeDeVİ 10-02-2010 02:21

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812657)
sen evvela ilk verdiğim örnek hakkında neler düşünüyorsun bi ondan haber ver elbet devam ederiz...

Teşkilatları tanıyorsun ki çalışmadıklarını düşünüyorsun tanıyorsan da neden bu tür organizasyonlar yapılmadığını biliyor olman gerekir. Bu tür organizasyonları yapmam bir parti görüşüdür teşkilatları bağlamaz parti genel merkezi kararı önemlidir. Akparti Cumhuriyet mitinglerinde bile teşkilat mensuplarını meydanlardan uzak tutmuştur ve parti ismini bu tür organizasyonların içine taşımaz. Teşkilat mensupları bu konuda özgürdürler destekler ama ismini kullandırmaz.
Akparti nin büyüklüğü her noktada gösterilir. Akparti asla Çağlayan da miting yapmaz, Yaptığı yer bellidir. Kazlıçeşme o alan doldurmak ta 1 günlük pankart çalışması ile olacak iş değil ve o alanda yapılacak olan bir büyük gösterinin bir seçim mitingi gibi olmayacağını provake edilebileceğini biliyoruz ve bunun da partiye büyük zararları olacağını unutmayın.

Cihannur 10-02-2010 02:26

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812665)
kararsızları da dagıtırsan oldu mu sana %50

:)

Cıh. :olmaz:

Anket kararsızların dağıtılmış olduğu sonucu gösteriyor.http://img819.imageshack.us/img819/4...iyensmiley.gif

İntifada 10-02-2010 02:30

teşkilatları nasıl bağlamaz...
en son kuranı kerimi yakma olaylarında saadet partisi il gençlik kolları bir gösteri düzenledi sultanahmette...parti teşkilatına güvense zaten bu tür konularda izin verir...

Alıntı:

Akparti Cumhuriyet mitinglerinde bile teşkilat mensuplarını meydanlardan uzak tutmuştur ve parti ismini bu tür organizasyonların içine taşımaz. Teşkilat mensupları bu konuda özgürdürler destekler ama ismini kullandırmaz.
zaten ak parti teşkilatının cumhuriyet mitinginde ne işi var?
eğer o mitinglere katılan teşkilat mensubu varsa tespit edilip derhal uzaklaştırılmalı partiden...

Alıntı:

Akparti asla Çağlayan da miting yapmaz, Yaptığı yer bellidir. Kazlıçeşme o alan doldurmak ta 1 günlük pankart çalışması ile olacak iş değil ve o alanda yapılacak olan bir büyük gösterinin bir seçim mitingi gibi olmayacağını provake edilebileceğini biliyoruz ve bunun da partiye büyük zararları olacağını unutmayın.
neden kazlıçeşmede miting yapılacak diye bir kaidemi var...
ak parti istanbul il teşkilatının düzenleyeceği bir miting neden bütün partiye mal edilsin...
ama yapılamaz ki aziz babuşçunun böyle bir niyeti asla olmadı olmayacak gibide duruyor...İşte en son kazlıçeşme mitinginde sahneye çıkarken aldığı alkış ortada...benimsenmiyor...kendi mitinglerimize bile pankart hazırlamamızı yasakladı teşkilat...

İntifada 10-02-2010 02:33

Allah başbakanımızın yardımcısı olsun...
millet dayamış sırtını başbakanımıza...
bugün gitsen sorsan niye ak partiye oy veriyorsun diye çoğu tayyip edoğandan ötürü der...
partiye bir sürü iftira atılıyor...
aksini gösteren bröşürler,iftiraları yalanlayan programlar yapıldımı yok...
ak noktalara gidip partiyle ilgili birşey sorsan aldığın cevap alelade...
zaten millete şirin görüneceğim diye ne kadar havalı tabanı hor gören adam varsa teşkilatlara yerleşmiş...
bu partiye yüzde 47 oy veren bir kitle var...
bu yüzde 47 nin yüzde kaçı acaba teşkilatlara gidiyor...
teşkilatlarda halkı çeken ne var?halka ne kadar anlatabiliyor kendilerini...

BeDeVİ 10-02-2010 02:43

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812674)
teşkilatları nasıl bağlamaz...
en son kuranı kerimi yakma olaylarında saadet partisi il gençlik kolları bir gösteri düzenledi sultanahmette...parti teşkilatına güvense zaten bu tür konularda izin verir...

[/B]

Bu bir güven meselesi değil partinin isminin zarar görmemesi meselesi.

Alıntı:

zaten ak parti teşkilatının cumhuriyet mitinginde ne işi var?
eğer o mitinglere katılan teşkilat mensubu varsa tespit edilip derhal uzaklaştırılmalı partiden...

[/B]
Burda kasdettiğim cumhuriyet mitinglerine karşı miting düzenlenmek çok istenmiş ama parti buna karşı çıkmıştır ve cevap 15 Temmuz da Kazlıçeşme de verilmiştir.

Alıntı:

neden kazlıçeşmede miting yapılacak diye bir kaidemi var...
ak parti istanbul il teşkilatının düzenleyeceği bir miting neden bütün partiye mal edilsin...
ama yapılamaz ki aziz babuşçunun böyle bir niyeti asla olmadı olmayacak gibide duruyor...İşte en son kazlıçeşme mitinginde sahneye çıkarken aldığı alkış ortada...benimsenmiyor...kendi mitinglerimize bile pankart hazırlamamızı yasakladı teşkilat...

Evet var.Çünkü bu tür organizasyonlar Türkiye de partilerin güç gösterisi olarak atfediliyor. Nerede yapılacağının kaç kişinin katıldığının bile önemi var. İstanbul ili Akparti yi bağlar mı bağlar, Eğer sen Teşkilat mensubu isen senin yaptığın hal ve hareketler bile genel merkezi bağlar.

BeDeVİ 10-02-2010 02:51

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812675)
Allah başbakanımızın yardımcısı olsun...
millet dayamış sırtını başbakanımıza...
bugün gitsen sorsan niye ak partiye oy veriyorsun diye çoğu tayyip edoğandan ötürü der...

Bu konuda sana katılıyorum. Türkiye Akparti nin aldığı oy oranının büyük çoğunluğu Tayyip Erdoğan ın kişisel başarısıdır. Ama teşkilatları eleştirirken genelleme yapıp bu işe gerçekten gönül vermiş gece gündüz çalışan insanları zan altında bırakmayınız.
Eskiden teşkilatlarda çalışmadan önce bende ön yargılıydım içlerine girince gerçekleri görüyorsun. Çalışmayanlar yok mu var o menfaatçiler yok mu var. Ama gece gündüz çalışan insanlarda var. Eşini çocuğunu bırakıp sabahlayan arkadaşlar biliyorum.. Onlarında hakkını verelim lütfen. Tayyip Erdoğan a bu gün dokunulamıyorsa, Tayyip Erdoğan bu kadar güçlü ve sesi gür çıkabiliyorsa arkasındaki teşkilatların bunda payı büyüktür.

İntifada 10-02-2010 02:56

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812683)
Bu konuda sana katılıyorum. Türkiye Akparti nin aldığı oy oranının büyük çoğunluğu Tayyip Erdoğan ın kişisel başarısıdır. Ama teşkilatları eleştirirken genelleme yapıp bu işe gerçekten gönül vermiş gece gündüz çalışan insanları zan altında bırakmayınız.
Eskiden teşkilatlarda çalışmadan önce bende ön yargılıydım içlerine girince gerçekleri görüyorsun. Çalışmayanlar yok mu var o menfaatçiler yok mu var. Ama gece gündüz çalışan insanlarda var. Eşini çocuğunu bırakıp sabahlayan arkadaşlar biliyorum.. Onlarında hakkını verelim lütfen. Tayyip Erdoğan a bu gün dokunulamıyorsa, Tayyip Erdoğan bu kadar güçlü ve sesi gür çıkabiliyorsa arkasındaki teşkilatların bunda payı büyüktür.

yav arkadaşım benim söylemek istediğim ak parti gibi bir partiye göre başarısız teşkilatlarımız...
yüzde 47 oy oranına sahip bir partinin teşkilatı bu olmamalı...
tabi ki içerisinde çok çalışan insanlar var...
mesela sayın ekrem erdem Allah razı olsun kendisinden teşkilatlar biraz ilerliyorsa onun emeği çoktur...
ama şu bir gerçek daha fazla çalışıp teşkilatları tabanla daha sık ıfıkı daha bağlı hale getirmezsek diğerlerinin dediği gibi konjonktür partisi oluruz...

merve 10-02-2010 14:33

Kurtulmuş'un kuracağı partinin adı

Kurtulmuş'un SP'den istifasının ardından izleyeceği yol haritası belli oldu.

Yeni partinin adı YAP

Bir ay içerisinde yeni parti kuracak olan Kurtulmuş'a yeni parti için teşkilattan üç isim önerisi yapıldı; “Yükseliş ve Atılım Partisi”, “Yeni Medeniyet Partisi”, “Yeniden Büyük Türkiye Partisi”. Kurtulmuş'un bu alternatifler arasından kısaltması “YAP” tersten ise “PAY” olarak okunan “Yükseliş ve Atılım Partisi” ismine sıcak baktığı öğrenildi.

unnamed 10-02-2010 14:35

hadi bakalım hayırlısı olsun..
yanlış bir yol olsada...

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 14:59

BBp ye de geçebilirmiş.

Cihannur 10-02-2010 15:58

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812777)
Kurtulmuş'un kuracağı partinin adı

Kurtulmuş'un SP'den istifasının ardından izleyeceği yol haritası belli oldu.

Yeni partinin adı YAP

Bir ay içerisinde yeni parti kuracak olan Kurtulmuş'a yeni parti için teşkilattan üç isim önerisi yapıldı; �Yükseliş ve Atılım Partisi�, �Yeni Medeniyet Partisi�, �Yeniden Büyük Türkiye Partisi�. Kurtulmuş'un bu alternatifler arasından kısaltması �YAP� tersten ise �PAY� olarak okunan �Yükseliş ve Atılım Partisi� ismine sıcak baktığı öğrenildi.

Türkiye'deki siyasi yelpazede dinî hassasiyetli parti eksiği yok. Dinî hassasiyetli parti olarak AK Parti yeterlidir. Türkiye'deki sosyal demokrat tabanın isteklerine cevap verecek sosyal demokrat bir partiye ihtiyaç var. CHP laikçi bir siyasi parti olduğu için sosyal demokrat olamıyor. Numan Kurtulmuş sosyal demokrat bir parti kurarsa belki başarılı olabilir.

İntifada 10-02-2010 16:02

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812813)
Türkiye'deki siyasi yelpazede dinî hassasiyetli parti eksiği yok. Dinî hassasiyetli parti olarak AK Parti yeterlidir. Türkiye'deki sosyal demokrat tabanın isteklerine cevap verecek sosyal demokrat bir partiye ihtiyaç var. CHP laikçi bir siyasi parti olduğu için sosyal demokrat olamıyor. Numan Kurtulmuş sosyal demokrat bir parti kurarsa belki başarılı olabilir.

senin bu tespitlerine bitiyorum sayın cihannur...

All times are GMT +3. The time now is 00:59.