![]() |
http://www.ajansspor.com/images/tips_ok.gifKeşke hocaları kovulmasaydı biz yenerdik kovulurdu o zaman GS hocası şimdide fatih terim zamanı bu 3cü gelişi yetmedimi gidip gelmesi sanki takımın bir eksiği varsa oda fatih terimmiş muhtac kaldılar hocalarına isterse dünyaca ünlü hoca gelsin biz ruhumuzla devirirz alışık GS yenilgiye tarihi zafere hazır olsunlar http://www.ajansspor.com/images/tips_ok.gif golculer iş başında FENERBAÇEMİZİN http://www.ajansspor.com/images/tips_ok.gif
|
Fb 1 - Gs 0 diyorum ;D
|
son tahminleri alalim büyük maca az kaldi :)
|
Kardeşlik bu skorlardan kaç kupon çıkar
|
Alıntı:
|
En fazla oy alan skoru seçeriz kardeşlik. Günahları da Mavera ve oy verenler kendi aralarında kırışırlar. Paraları da biz kırışırız kardeşlik..
|
üst fb ye oyna her türlü üst biter bu mac :).. kazandigin paraylada bir cay ismarlarsin ;)
|
3-1 Fener alır :)
|
Alıntı:
ohh günahları yükleyecek yer bulduysak tamamdır... 25 ben koyuyom ben handikaplı fenere oynuyom :) sende üst oynarsın :) kırışırız parayı |
ankete ilk sefer katıldığım halde nasıl nasıl katılmış olabilrim
aslında futboldanda pek anlamam ama bir katılayım dedim ve şansımı süpriz olarak gs..1 fb.. o diye kulandım ama siz oyunuzu kulanmışınız diye bir yazıyla karşılaştım karar sizin yönetici ak kardeşler |
fb=2 gs=1 olmak üzere fener alır ;D
|
3-0dedim ama inşallah mahcup olmayız:)
|
Bu maçı Fenerbahçe(m) Alacak
ancak skoru şimdi tahmin edemem... http://www.resimturk.org/data/media/...hce-logosu.gif |
0-0 kimse dememis ama mac o yöne dogru gidiyor..
|
O zaman ben diyeyim, 0-0 biter ;D
|
mac 0-0 bitti, koskoca forumdan kimse sonucu bilemedi :)
|
gördük 7-8 atacaz diyenleri...
az şansımız olsa son dakika 2-0 yenerdik... |
bir maç neden berabere biter arkadaş...
ve bir takım neden beraberliği zafer ilan eder... |
biri bilmiş kim o?
|
kimse bilmedi birisi uyaniklik yapmaya calisti ama yemezler :)
|
fırat nerede ya ...
yattı kupon... |
zuhahahaha...
kupan yatmış(: |
Son Dakika: Beraberliğe Meşale Yakıp Eğlenen galatasaray Taraftarları Buna İnanamayıp Taksimde Çıplak Koşarken Yakalandı.
|
Gaklatasaraylı olmadığım için tekrar şükrettim bu gece...
Son yarım saat beraberlik için zaman öldüren Galatasayı seyretmek bir Fenerli olarak benim bile içimni acıttı. Sanki Urfasporla oynuyorduk... 10 sene sonra Bülent Yıldırımında katkılarıyla Kadıköyden berabelik çıkarabilmek Gs lilerin kimyasını bozdu. Maçı seyrettiğim mekanda, hakemin bitiş düdüğüyle Gs lilerin sevindiğini görünce, dedim ki kendime bizim görmediğimiz bir gololduda maçı 1-0 aldılar harhalde :) |
Maçı izlemek için verdiğim paraya yazık :( Öğrenciyim ben ya ! İnsan beni düşünür bi gol atar ;D;D
|
yok böyle birsey gs taraftarlari floryada kutlama yapiyor... vaybe gs ne hallere düsmüs alti, üstü beraberlik üzülmesi gerekirken sanki sampiyon olmus gibi seviyorlar..
bunun resmen rezalettir.. gs yi bu hallere düsürenler utansin! |
Alıntı:
Aynen kelle başı 10 lira aldılar :) |
Alıntı:
Çok yazık ya... Yeminle bir Fenerli olarak üzülüyorum... Bu maç ezeli rekabetin bittiğinin resmidir... |
en çok ben yaklaştım mavera bana puan verecen mi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
senin tahmininle mac tahmini arasinda iki puan var :) ona bakarsak bende 1-1 berabere bitecek demistim yani beraberligi bildim :D
|
Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray (Sonuç: Fenerbahçe'ye karşı alınan bir beraberlikte yaşanan sevinç, UEFA Kupası kazanma sevincinden daha büyüktür. Bunu tüm dünyaya gösteren ezeli rakibimize teşekkürler..!)
|
Anket kapanmamış. Oyumu 0-0 olarak verdim. ;ı:
|
Sonucun sağlıklı olması için verdiğim oyu iptal ettim. Anket kapandı.
|
Alıntı:
Sen hastasın kesin halüsünasyon görmüşsün, nerde sevinilmiş hani ??? O stadda adam gibi oynadığınız gün bittiğiniz gündür demiştik ! İşte yıllar sonra gerginlik çıkarmadılar sahaya hiçbir şey atmadılar sonuç geldi. İlk defa düzgün bir fener gs derbisi izledik ve yenemedi fener. Biz fenerden aldığımız beraberliğe sevinmiş mevinmiş değiliz ama siz yıllarca biz avrupa kupalarımızla övünürken asıl siz GS galibiyetleriyle övünüyordunuz ! GS'liler kupa tişörtleri bastıyordu fenerium GS galibiyet tişörtleri, yalan mı ?? Halbuki Galatasarayı ligde yenen bir sürü takım var hiçbiride sizin kadar kendinden geçmiyordu başka birşeyle avutmuyordu kendini. vah vah artık bakalım neyle avunacaklar |
0-0 bitmiş ;D aman yarrebbim oda arkadaşlarımın 2side galatasaraylı :w:
|
All times are GMT +3. The time now is 03:43. |