![]() |
Saliha'm canım sağol enlerinde yer verdiğin için , gerçi baş belası demişsin ama neyse :V
|
Alıntı:
EN'lerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler...:) |
Alıntı:
|
Ben bu ay sadece özlenenleri , forumda daima bulunması gereken isimleri yazacağım o kadar..
Rizzeli El Emin Redyellow Leyal Erhan Karaca Kimisi kırıldığından, kimisi artık yazacak bir şeyinin kalmadığını düşündüğünden , kimisi de uzaktan seyretmenin yeterli olacağı kanaatinde olduğu için buralarda değiller bugün.. Bu yazdığım isimler eminim şuan bu yazdıklarımı okuyordur.. Birisi dışında diğerleriyle kısa da olsa görüştüm ama dediğim gibi şu yukarıda saydığım sebeplerden dolayı aktif olmayı değil, sadece uzaktan seyretmeyi tercih ediyorlar.. Bence uzaktan seyretmeyi artık bırakın..Siz uzaktan seyretmeye devam ederseniz , biz foruma henüz çok uzun yıllardan beri gelmeyen kişiler olarak forumu ancak bu derece ayakta tutabiliriz.. Ama sizlerle eminim eskisinden çok daha güçlü ilerleyebiliriz.. Birde hiçbirimiz bu foruma bir başkası için gelmiyoruz. Bu yüzden herkesle anlaşmaya çalışmak ya da anlaşmayı düşünmek çok mantıksız.. O sebepten buraya birileriyle anlaşmak ya da anlaşamamak için değil sadece kendiniz için sadece partiniz ve sadece davanız için girin.. Bence o zaman bir daha forumdan gitmeler, uzaklaşmalar olmaz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardes cok güzel dile getirmissin.. insallah bu degerli arkadaslairmiz tekrar aramiza dönerler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Lakin benim foruma girmeyişim kırılmaktan ziyade vakitin olmamasından. Dershane-Okul-Staj üç geninde dakikalarla savaşır vaziyette yaşıyorum. Pek müsait olmuyorum.Ondan giremiyorum.Ondan ötürü sadece boş vakitti girip bakıp hemen çıkmam gerekiyor. Bu arada abla dava demişsinde burada dava adına bir şey olmuyor ki. Varsayalım ki burada davana bir gram katkın oluyorsa aynı enerjiyi dışarda tüket 10 Kilogram katkın olur. Daha dün biri geldi yanıma bana pkk'yı sordu.Çocuk babadan pkk görmüş. Bana güvenmiş gelmiş soruyor.Çocukta biraz zor kabullenen ve zor sindirebilen biri. Tamı tamamına 4 saat dil döktüm.Yani ondan dolayı davayı bu kadar basite indirgemeyelim bence. Mümkün mertebe inşaALLAH girip sizleri görmeye ve takip etmeye çalışacağım. :gül::gül::gül: |
Alıntı:
|
Teşekkürler saliha :)
|
Alıntı:
Selametle kardeşim.. |
Alıntı:
Çıkardığımız belki çok cılız bir ses fakat Mevlanın bunu güçlendireceğine inanıyoruz. Allah cümlemizden razı olsun abi.Yaptığımız pek bir şey yok karınca adımları misali bocalıyoruz. Alıntı:
|
Cevher ve saliha enlerinizde bana da yer verdiğiniz için Teşekkür Ederim ... |
Bizlere enlerinde yer veren herkese teşekkürler :çiçek:
|
En Aktif Üye: Akıncı_34, Depare, Epivates, Mavera, Hüdaverdi, Gönülden, Beylerbeyi, Merve, Cevher, Asi İsyankar... En Yardımsever Üye: Ottaman, Ak_kelebek, _Son_ En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Yalçın Karaca, Haarp, Xhidayet, Hakan Özkan... En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı_34, Ezel, Almi, Asi İsyankar, Merve, Hüma, Depare, Nun... En Fanatik Üye: ALmi, Akıncı_34, Cevher, Epivates.... En Tatlı Başbelası üye: Merve, Hatice, Ruh-i Zar.... En Geveze Üye: Saliha, M.Atilla En Karizmatik Üye: Cevher, Akıncı_34, Ezel... En Kibar Üye: Minikkelebek, Ak_kelebek, Yalçın Karaca... En Komik Üye: Beylerbeyi, Mavera, Epivates, Hüdaverdi... En Daimi Üye: Cevher, Merve ve Yönetim.. En Paylaşımcı Üye: Akıncı_34, Ottaman, Minikkelebek... En Sevimli Üye: Ruh-i Zar, Merve... En Sinirli Üye: Orhan Gündoğdu;D En Heyecanlı üye: Orhangündoğdu, Saliha... En Sabırlı Üye: Cevher, Yalçın Karaca, Akıncı_34 En Sakin Üye: Haarp, Mavera, Özgün genç... En iyi İmza: Epivates ve Akıncı_34 En iyi Kullanıcı Adı: Simit, Merve, Akıncı_34, _Son_ En Efendi Üye: Adem Etyemez, Redyellow, Haarp, Özgüngenç... En Muhalefet üye: Hipermuhafazakar, AK Üye, Aslan_47, Saliha... En Bilimsel üye: Ezel... En Tekrarcı üye: M.atilla, saliha... En Milliyetçi üye: ALmi, Asi İsyankar, Ezel... En Özgürlükçü üye: Mavera ve Ezel En Aykırı üye: Orhan Gündoğdu ve Ak Üye... En iyi Yorum yapan Üye: Beylerbeyi, Akıncı_34, Özgüngenç, Epivates, Hüdaverdi, Ahmet Yasin, Depare, Cevher, Fırat... En Kendine güvenen Üye: El Emin... En Anlaşılmaz Üye: Iceshield En Anlaşılır üye: Ottaman, Mİnik Kelebek, Ezel... En Yeteneğini yansıtan üye: Minik Kelebek, Ottaman, Hatice, Beylerbeyi, Fırat, Özgün Genç... |
unnamed teşekkürler...
|
Aga insan beni en milliyetçi yapar yahu veriyorum eksi beğeniyi :w:
|
yazacaktım vazgeçtim(:
|
Alıntı:
Yinede teşekkür ederim enlerinde yer vermişsin banada nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam beni çok iyi tanımışsın;D |
Ebubekir abi teşekkürler.
|
Teşekkürler Reyiz...:)
|
Teşekkürler unnamed..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eyvAllah |
EN'lerinde yer veren arkadaşlara teşekkürler.:saygılar::gül:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar konu dışı yorumlarınız silinecektir lütfen konu dışına çıkmayalım :)
|
Hiş sohbet yasağı kalktı...
Lütfen... Eski dönemleri hatırlatmayın...!!! |
Alıntı:
|
Bekirim teşekkür ederim...
|
Ben gene alışılmışın dışında bir değerlendirme yapmak istiyorum. Bende internet olmadığı için hep cafeye gidip ordan yazdığım içine forumun her yerine bakacak zamanım olmadığı için gördüğüm yerler kadarıyla değerlendirme yapacağım, değerlendiremediğim arkadaşlar kusuruma bakmasınlar.
En forumun anahtarları teslim edilebilecek üyeler: M.Atilla, Ak Kelebek, Almi, El Emin, Gönülden, Nun, Adem Etyemez, Yalçın Karaca, Mavera En ciddiyet abidesi: Asi İsyankar, Ahmet Ermiş, Benhur, Hakan Özkan En hayran olduğum üyeler: El Emin, M.Atilla, Almi, Mavera, Rizeli En aktif üye: Akıncı34 En formdan yavaş yavaş düşen üyeler: Mavera, Hüdaverdi :) En iyi takım tutan üyeler: Almi, Akıncı34, Epivates En hayvan sevgisi aşılayan üye: Epivates :) En yürek hoplatan üye: M.Atilla (son dakika - başabakan istifa etti haberini unutmuş değilim) En yaşayıp yaşamadığını merak ettiğim üye: Abdullah Kaç, Özgün Genç En forumu renklendiren üyeler: Saliha, Merve, Epivates En taktir ettiğim miilli görüşçü: Ezel En yakın bir tarihte sinirlerime hedef olacağa benzeyen üye: Orhan Gündoğdu En güzel imza: Herkesin imzası güzel ama Cihan Şümül'ün imzasını daha çok beğenmiştim. En yorumlarını görmek isteyipte bir türlü görmeye denk gelemediğim üye: Simit En özlenen üyeler: Minikkelebek, Leyal, (o)bjektif, Duyguseli, Faruk Arslan, Siyah Gül En giderse özlenmeyecek üye: Hipermuhafazakar |
Alıntı:
|
Teşekkürler hiper.:)
|
Bu sabah bu konu yoktu :))
|
Alıntı:
|
Konu bir gidiyor, bir geliyor. Nede olsa Ali Babanın çiftliği, herkes istediği gibi at koşturuyor...
|
Bu tür enli boylu konulara pek mesaj yazmam,ama istisnalar KAİDEYİ bozmaz..
En çok mesaj silen : Ak Kelebek- O bir yokedici.. :) Böyle bir konuda dahi mesaj silmeyi nasıl başarıyor hayretlik.. en çok merak ettiğim -DuyguSeli (Kimvurduya gitti sanki) En çok okuduğum -Adem Etyemez (Okunmaya değer) Forumda en popüler gibi gibi olan - ALmi,sanki Forumda az yazan,yazdığında da suler seller olan-Yalçın Karaca (Hocam daha sık yazıver) Forumda en yeni gelen ? Esra Özdemir- Bana çok yeni gibi geldi kimlerdensin sen? :) Forumda en çok karizma aldığım- hipermuhafazakar , pek sevilmiyor sanki forumda ama kötü birisi değil.Herkes JÖN olmak zorunda değil rizzeli , sevdiğim üyelerden furkancabakış, senle anlaşamayız dostum.. forumda en gıcık olduğum, imzaların sayfa sayfa oluşu El Emin ,Ertuğrul Özgül, gözden kaçırılmaması gerekenler Forumda ne işe yaradığını en bilmediğim , Abdullah KAÇ :) HAYAL MEYAL EZEL, Bu benim suya dokunduğum sabundan kaydığımdır.. |
benhur bu konuyada hareket getireceksin, anlasildi :)
|
eyvALLAH BENHUR
|
All times are GMT +3. The time now is 14:36. |