![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
orhan gündoğdu...
Senin Türkçeyle konuşup anlaşabilen bir insan olduğuna inanmıyorum... Yorumlarımı amuda kalkarak mı okuyorsunuz nedir? |
Ne garip muhabbetler dönüyor, tövbe estagfurullah..
İbretliksiniz.. |
Alıntı:
|
Hakaretler, dallar, rüzgarlar havada uçuşuyor maaşAllah.
Allah muhabbetinizi arttırsın.. |
Alıntı:
bir kere biz orhan gündoğduyla seviyeli bir muhabbet içindeyiz... ama kendisi bazen şaşırıyor... |
Alıntı:
|
görüldüğü üzere hep orhan gündoğdu başlatıyor...
daha da gönlümü alamazsın... |
Alıntı:
|
cevap
sevgili arkadaşım başbakan erdoğan gibi insanlar yüzyılda bir gelir ve bir laf söylediğinde arkasında durur.sen acaba yazdığın konuların tam olarak içeriğini bilebilirmisin ki unutma sevgili arkadaşım ülkeler medya haberleri ile yönetilmez saygılar.
|
Alıntı:
öğretemedik gitti... ama öğrenecek...:) |
öğrette öğrenelim
|
öğrenmenin yaşı yoktur.
|
kendine mesaj yazıp kendine cevap verme...;D
beni bitirdin... şu anda sandalye üzerinde kıkır kıkırdıyorum...;D |
eeeeeeee senin kadar tecrübeli değilim. ama sana tavsiyem fazla gülme kırılabilirsin
|
arkadaslar ikinizde ayni seyi söyleyip birbirinize nasil muhalefet edebiliyorsunuz :)
|
Alıntı:
dert etme ben sağlamımdır... kolay kırılmam... ama sana bakılırsa olayı yanlış anlamışsın... feyk atıyorsun bakıyorum... |
Alıntı:
bizde onu anlatmaya çalışıyoruzda... arkadaşın biraz jeton geç düşüyor olabilir...:) |
arkadaşım benim mesajım orhan arkadaşımıza idi fakat ilk mesajdan hareketle mesaj yazdım. yanlış anlama olabilir
|
he işte bizde onu diyoruz...
şimdi bu orhan varya bu orhan... işlenmemiş yontulmamış bir taş... yada iyice bir ahşap ustasının elinden geçmemiş bir odun... biz burada onu yontarak odunluktan çıkartmaya çalışıyoruz...:) |
boşe kürek çekiyorsun o zaman üstat...
|
arkadaşım site çok karışık ne demişler insanlar konuşa konuşa
|
Alıntı:
|
.. forumda senin gibi bilgi fakiri,adam akıllı başlıklara cevap veremeyen çok yalaka bulursun.[/QUOTE]
tanımadığın insanları bilgi fakiri diye yalaka diye itham etmen senin kişiliğini ele veriyor, başbakanın açıklamaları nettir. burda onun sözlerinin üzerine tartışma yapmak art niyettir. |
Alıntı:
|
haddini asarak, terbiyesizce mesaj yazdigi icin mesaj tarafimca degistirilmistir!..
mavera |
haddini asarak, terbiyesizce mesaj yazdigi icin mesaj tarafimca degistirilmistir!..
mavera |
Alıntı:
|
cevap
Alıntı:
|
orhan seni ibrahim abiye havale ediyorum :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sanki Orhan Aga ile Sadettin aga aynı kişiler. YAzı stilleri ne kadarda birbirine benziyor... ;ı:
|
ne alaka kardeşim yazan insan aynı olsa aklı yokmuyazı stilini değiştiremez mi?
|
Alıntı:
gayesi doğruları söylmektir... yaşa mı bakıyorsunuz düşünceyimi... en basiti orhan 40 küsür yaşındayım diyor... ama yaşına bak yazdıklarına bak... |
Alıntı:
Buda bir taktik olabilir tabi ki :) |
Alıntı:
|
sadettin kardes sen orhani kaale alirsan yanlis yaparsin söyle eski bir mesajlarini incele bu sitede herkese hakaret eden, basbakanimiza yalan, iftira, camur atan, terbiyesizin önde gideni ;)
neden banlanmiyor derseniz bana kalsa yüz kere sutlamistim :) |
All times are GMT +3. The time now is 17:49. |