![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Enlerinde yer almak güzel teşekür ederim... Yanlız... Hüma yanlışlıkla Delilin NuR dediniz sanırım... :) Yok kasten ve bilerek yazdıysanız niçin öyle dediniz çok merak ettim ... Ben tekrarcımıyım ... ??? Tekrarcıysam ispat edermisiniz güzel kardeşim...:) |
Alıntı:
;D;D:w: :güzel: |
En Aktif Üye:Akıncı34, El Emin, Mavera, Gönülden, Asi İsyankar, Epivates, Merve... En Yardımsever Üye:Forum Yönetimi... En Ciddi Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez... En Çok Rastladığınız Üye: Mavera, Akıncı34, El Emin, Epivates, Merve... En Karizmatik Üye: Mavera... En Kibar Üye: Sükut-u Hayal, Delilin Nur, Mavera, Gönülden, El Emin... En Paylaşımcı Üye: Cihannur, Akıncı34, El Emin, Asi İsyankar... En Şair Üye: El Emin... En Milliyetçi üye: Asi İsyankar... En iyi Yorum yapan Üye:Mavera, Akıncı34, Adem Etyemez, Gönülden, Merve... Unuttuklarım olmuştur mutlaka..İnşAllah aklıma geldikçe önümüzdeki aylarda onlara da yer vermeye çalışacağım.. |
Alıntı:
|
En Aktif Üye: gönülden, feride, meçhul, akıncı34, Yalçın Karaca, almi, asi isyankar, ertuğrul özgül, adem etyemez, El Emin, epivates, unnamed, cevher,
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Ertuğrul Özgül En Çok Rastladığınız Üye: unnamed, akıncı34, meçhul, feride, El Emin En Fanatik Üye: muhafazakargeç En Tatlı Başbelası üye: yorumum yok bu başlığa :) En Geveze Üye: .benim :) En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, akıncı34, unnamed, almi En Kibar Üye: Yalçın Karaca, Ertuğrul Özgül En Komik Üye: Adem etyemez (Komik derken yanlış anlaşılmasın niyet iyi :) En Daimi Üye: Yalçın Karaca, unnamed, akıncı34, En Paylaşımcı Üye: gönülden En Sevilen Üye: Yalçın Karaca En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca |
En Aktif Üye: Ak_Kelebek
En Yardımsever Üye: Nûn, Gönülden En Ciddi Üye: Yalçin Karaca, Depare En Çok Rastladığınız Üye: Mavera En Fanatik Üye: Aslan47 En Tatlı Başbelası Üye: Reyyan, Ottoman En Geveze Üye: Hangi birini sayayim :) En Karizmatik Üye: Feride, ALmi’, Enfal En Kibar Üye: Adem Etyemez, Yalçin Karaca, Ruh-i Zar, En Komik Üye: Hüdaverdi, Cihannur En Paylaşımcı Üye: Ümit-Ak En Sevimli Üye: Hüma, Ay Yildiz, Merve, Simit En Sinirli Üye: Unnamed, Akinci 34, Epivates, Hüdaverdi En Heyecanlı üye: M.Atilla En Sakin Üye : AK Üye, Firat En Sabırlı Üye: Son En Şair Üye: Esref En iyi İmza: Ben :) En iyi Kullanıcı Adı: Enfal En Efendi Üye: Seyyah En Muhalefet üye: Orhan Gündogdu En Milliyetçi üye: Ezel En Özgürlükçü üye: Furkanca_Bakis En Aykırı üye: Benhur, Cevher En Kendine güvenen Üye: Ezel, El Emin, Özgün Genç En Anlaşılamaz üye: R.Dönmezs, Asi_isyankar En Anlaşılır üye: El Emin, Ukbâ, Ruh-i Zar, Özgün Genç, Hakan Özkan, Feride, Beylerbeyi |
Cevher, Bluemoon, Bergüzar teşekkürler: )
|
Bergüzar kim?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Minik Kelebek. |
Alıntı:
teşekkürler .... ;1 |
Rica ederim en sevimli üçlüler :)
|
En'lerinde yer veren herkese şükranlarımı sunarım...
|
Alıntı:
|
Öncelikle Nusretim çok teşekkür ederim...
bu dünyada beni en iyi anlayan kardeşim(: Hüma ve Bergüzar ve Bluemoon kardeşlerimede teşekkür ederim... |
Alıntı:
3-4 enleremi düşecektik feride teyze :ağla: ayrıca ben geveze değilim :V |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yav bende 5-6 aydır en listesi yapmıyorum ha sedat abimde ültümatom vermiş hemen çalışmalara başlıyayım :)
|
Alıntı:
eyvAllah... Alıntı:
Alıntı:
|
En Aktif Üye: Akıncı34 , Unnamed, Epivates, Cevher ,El Emin, mavera , Delilin nur , matilla , meçhul
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca , Ukba ;D , Akıncı34 En Ciddi Üye: M.atilla , Adem Etyemez , Ahmet Yasin , Ak sevda , Eşref , cihannur En Çok Rastladığınız Üye: unnamed , epivates , akıncı34 , hüdaverdi, fırat, merve ve diğer reyiz ve reyizeler birde abdullah kaç ve esra özdemir En Fanatik Üye: ben başta olmak üzere hüdaverdi reyiz hiper reyiz akobalı reyiz En Tatlı Başbelası üye: El Emin adlı şakirt ;D merve reyize En Geveze Üye: :ayutandım: En Karizmatik Üye: ukba yalçın karaca asi isyankar redyellow depare beylerbeyi ezel özgün genç En Kibar Üye: ukba yalçın karaca El Emin eşref unnamed :hihi2: En Komik Üye: epivates akıncı34 benhur akobalı akkurt En Daimi Üye: merve En Paylaşımcı Üye: akıncı34 meçhul hüdaverdi mavera m.atilla bluemoon saliha En Sevilen Üye: herkes seviliyor yav ama ben best ofta 3. normal yarışmada 1. oldum yani ;D En Sinirli Üye: fırat :V En Heyecanlı üye: akobalı reyiz En Sabırlı Üye: El Eminve yalçın karaca birde ukba En Şair Üye: El Emin bütün parayı kitaplara yatırıyor etme eyleme git bi iskender ye diyorum dinlemiyor En iyi İmza: akıncı34 [ Biz ATA , ite , puta tapanlardan değiliz :karizmatik: ] En iyi Kullanıcı Adı: Reyyan En Efendi Üye: hayati yenicağ xhidayet En Muhalefet üye: orhan gündoğdu blur novek En Bilimsel üye: hakan özkan En Tekrarcı üye: En Milliyetçi üye: feyza , hüdaverdi, ezel , eşref En Özgürlükçü üye: asi isyankar En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: özgün genç , ukba , depare En Kendine güvenen Üye: akıncı34 depare En Anlaşılamaz üye: hüdaverdi reyiz bazen anlıyamıyorum ya kusura bakma ;D En Anlaşılır üye: En Yeteneğini yansıtan üye: ottoman , ümit ak kesin çok önemli unuttuklarım var affedin fazla aktif değilim ya |
helal koçuma :)
bakında en listesi görün... 62 likten bir adet hesabına yolluyorum... |
Aylardır yapmıyorum reyiz x 6 gönder sen 62 likleri :hihi2:
|
Bu ay bende en listesi yapacam. İlk Feride hanımdan başlarım..
|
Alıntı:
|
Bergüzar ve Furkancım enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim..
|
Atilla ve furkan Teşekür ederim...:) Bu enler yılda bir yapılsa ne güzel olur...;ı: |
En'lerinde mahlasıma yer veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
Hepsine puan verdiğimi belirtmek isterim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Furkanım en listesi diye buna derim...
benden sana kocaman bir aferin(: çok kibarım yav... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bergüzar ve Furkan teşekkürler..
|
BlueMoon,Atilla ve Bergüzar Teşekkür ederim.:)
Furkan gülüm nedir senden çektiğim. Ne istiyorsun benden..:) Annemden çekiyorum birde sen gelme üzerime..:) Zaten geçen aldığım kitapları eve gizlice soktum. Arkadaşa verdim eve götürdü. Bir akşam annem evde yokken gittim getirdim. Oda senin gibi oğlum fazla para veriyorsun. Arada ona vereceğine git birşeyler ye diyor..:) |
Teşekkürler Furkan kardeşim... :saygılar:
|
Teşekkürler BlueMoon ve CeVHeR... :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşlar.. |
En Aktif Üye:Meçhul,M.Atilla,ÜMİT AK,CevheR,Unnamed,Ruhi Zar,Hüma,Delilin Nur,Hüdaverdi,Furkanca Bakış,El Emin,Feride,Bluemoon
En Yardımsever Üye: Epvivates,Ottoman,Ak Kelebek En Ciddi Üye:Delilin Nur,Yalçın Karaca,Ezel En Fanatik Üye:Almi,RDönmezs,Cevher,Furkanca Bakış En Tatlı Başbelası üye: Akobalı Akkurt,Orhan Gündoğdu En Karizmatik Üye:Fırat,Unnamed,Cevher,Epvivates,Özgün Genç En Kibar Üye:Delilin Nur,Ak ve Minik Kelebekler,Reyyan,Yalçın Karaca,Cihan_Şumul,Ruhi Zar,Sükutu Hayal,Feride En Komik Üye:Hüdaverdi,TYH,Unnamed En Daimi Üye:Ak Kelebek,Cevher,Merve,Ukba,Epvivates,Feride En Paylaşımcı Üye:Meçhul,M.Atilla,Asi İsyankar,Saliha (hmmm) En Sevilen Üye:AKıncı 34;ı:;ı: En Sinirli Üye:Unnamend,Adem Etyemez,El Emin En Heyecanlı üye:Mavera,M.Atilla, En Sabırlı Üye:tüm Akpartiforum üyeleri...1 hafta sabrettiler forum açılsın diye daha ne olsun... En Şair Üye:El Emin,Ak Sevda En iyi İmza:Fırat,Unnamed,Cevher,Epvivates,Reyyan(eskiden mervenin imzada güzeldi ama ip atlayan kızları kaldırdı) En iyi Kullanıcı Adı:Ottoman,Akobalı Akkurt,Reyyan,Depare,Meçhul,Delilin Nur En Muhalefet üye:Asi İstankar,Orhan Gündoğdu,TYH En Milliyetçi üye: Asi İsyankar,Hüdaverdi,Ezel En Özgürlükçü üye:Furkanca Bakış,Almi,Depare En iyi Yorum yapan Üye:Fırat,Depare,Özgün Genç,Beylerbeyi En Kendine güvenen Üye:Fırat(adam haklı beyler),Cevher,Ezel En Yeteneğini yansıtan üye:AK ÜMİT [/QUOTE] |
Teşekkürler kardeşlik en geveze üye bile yazsan tatlı gelir..
|
All times are GMT +3. The time now is 22:33. |