![]() |
THY mi TYH mi...
|
Alıntı:
|
ak üye hariç herkese oy verdim...
|
Hakan'a ve Rdönmezs e oyumu kullandım.
|
Alıntı:
|
Türk Hava Yollarına oy verenlere beleş uçak bileti
|
Yarışmanın sonlanmasına bir hayli zaman olmasına rağmen. Hakan kardeşimizin sarfettiği efor listeye yansımış.
|
Alıntı:
Bu efor 3 yıldır aynı vesselam... |
Alıntı:
|
cihannur arkadan geliyor hakan yani hemen havaya girme :)
|
Alıntı:
Demek istidiğim ben bu oylamada birinci olmak için ayrıca efor sarfetmiyorum bizi bilen bilir vesselam... |
Alıntı:
|
besiktas sampiyon olamayacak bari hakan burada birinci olsun :)
|
Alıntı:
Bu konuda yanlış anlaşılmaktan korktuğum için bunları söyledim efendim... :saygılar: |
Alıntı:
İkimiz de gönüllerin şampiyonu olmakla yetinebiliriz vesselam... :hihi2: |
Senin samimi ve geniş dünyan herkesin genetiğinde mevcut kardeşim. Bu noktada rahat olabilirsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Böyle bir izlenim bırakabildiysek ne mutlu bize vesselam... :) |
Alıntı:
Q7 Varsa sorun yok derim bu akşam... :karizmatik: |
Aralık ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir Ayın yıldız üyesi : Meçhul Ayın Ak Üyesi : Cihannur Ayın Üyesi : ak sevda-THY Bu listede olup kazanmaya hak kazanan ilk dört arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun Birinci ve ikinci olan arkadaşlarımız telefon numaralarını yönetimdeki bir arkadaşımıza gönderdikleri takdirde hediye konuşma süreleri yüklenecektir...3. ve 4. olan arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....selametle |
Kazanan kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
|
THY'den kazandığımız beğenileri mil olarak kullanabilecekmiyiz :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah terkettirmesin |
Cihannur, 2. oldu. Yaşasın.http://img209.imageshack.us/img209/7...zanmsmiley.gif
Verdikleri oylarla aralık ayının 2. si olarak Aralık Ayının Ak Üyesi seçilmemi sağlamış olan kardeşlerime teşekkür ederim. Sağolun arkadaşlar.http://img824.imageshack.us/img824/8...erensmiley.gif Aralık ayının 1. üyesi olarak Aralık Ayının Yıldız Üyesi seçilmiş olan Meçhul'ü ve aralık ayının 3. üyeleri olarak Aralık Ayının Üyesi seçilmiş olan ak sevda ve TYH'yi de tebrik ediyorum.http://img838.imageshack.us/img838/4...yansmiley3.gif |
Oylamalarda azalma var ancak ilk üç üyemizin sıralaması bıraktığımız gibi.. :)
Tebrikler arkadaşlar.. |
Bana oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ederim... ;1 Kazandığım kontörü benden çok hak eden Cihannur kardeşime vermenizi istiyorum eğer mümkünse... :) |
Cihannur kardeşimin gönlü zengin :) onun kontöre ihtiyacı yok vesselam...
Sevgili Meçhul kontör ihtiyacın yok sanırım hala mı telefonun yok :) Cihannur kardeşim Mevlam razı olsun kazandığınız kontörler yerine ulaşacak inşallah |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her ikinizde aktif ve paylaşımcı her halinizle birinci olmayı hak eden değerli arkadaşlarımızsınız ;1 |
İsmimi burada görünce şok oldum diyebilirim, forumda hiç sevenim olmadığını düşünüp kısa süreli olarak terketmiştim, tevafuken bu sayfayı açtım ilk... Çok mutlu oldum oy veren herkese çook teşekkürler.
|
Alıntı:
Allah icin tum kardeslerimizi ayrim gozetmeden seviyoruz(::saygılar: |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Canım kazanan belli zaten:güzel::güzel: |
top topu 30 kisimi oy kullandi ben bile tek basima 30 un üstünde oy almistim :) gerci aralik ayinda forum ne kadar acikti orasida tartisilir..
|
All times are GMT +3. The time now is 01:11. |