![]() |
Günay'I hiç sevmem...
yiğidi öldür hakkını yeme... sağlam cevap vermiş... |
Bunlara cevap işte böyle verilir..tebrik ederim Sn. Günay'ı..
|
merak ettigim bu gunay şuan ak partilimi yoksa başka partidenmi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de Bülent Ecevit hakkndaki görüşlerimi belirtmek istiyorum.
Bülent Ecevit neden sevilmiyor sorunuz ilk etapta tuhaf gelse de soruş tarzınış bakımından demek ki, gayet safiyane niyetle soruldu diye algıladım: Ben sevmedim, sevmiyorum. Bülent Ecevit bu ülkeyi adeta bir girdap içerisine batırmış. Benim vakıf olduğum zaman 2002 öncesi koalisyon dönemi. O dönemi hatırlıyorum. Benim aklımda kalan ve söyleyebileceğim tek söz o dönem için; tam bir felaketti. Allah bir daha göstermesin o günleri. Hatırladıkça dahi biz nasıl yaşamışız diye düşünmeden edemiyorum. Ölmüş gitmiş demek istiyorum ama ülkeye çok büyük zararlar verdi. Yararı varsa da ben bilmiyorum demek ki...! Ya da varsa yararları verdiği zararlar yararlarını silmiş süpürmüş en azından benim gözümde. Ancak millet gözünde de öyle ki, alaşağı etmesini bildi milletimiz! |
Allah Rahmet eylesin. ecevit ne yaptıki sevelim. Ne yaptı diye sorsaydın belki ordan cevap daha iyi cıkardı. niye sevilmediği burdanda ölünün arkasından konuşmus gibi olmazdık..
|
Yaradılanı severiz Yaradan dan ötürü ama sen neden bu kanıya vardın bilinmez elbetteki sevmek zorunda değiliz ve herkes sıralamaya kalksa bir çok neden bulur sen neden seviyorsun bize onu anlatsan
|
Alıntı:
|
eceviti sevmemiz icin nedneler buyrun;
bu millete karne ile ekmek verdigi icin... bu.milleti gaz yag un vb. bilumum kuyruklarda omur tukketirdigi icin... ne zaman hukumetin basina gelse ulkenin krizden cikamayip surekli geriye gittigi icin... memur maaslarin bile zor odendigi insanlarin hastalanip hastane kuyruklarinda azraille kanka olduklari icin... daha sayimmi la cakma avarel? |
Alıntı:
KARABORSCALIK ECEVİT YAPMADIKİ (ayrıca ecevit tek basına yonetmiyordu ulkeyi.) karaborsayı 3 kagıtçı satıcılar yapmadımı?(daha fazla kar için.) TURKİYE KIBRIS SAVAŞINDAn SONRA AMBARGOYA UGRAMADIMI? karaborsayı ecevit yaptı diyorsan o ayrı. |
konu basiretsizlik...
hukumetin basindasin karabosya neden goz yumuyorsun? bahaneniz bumu? benim bildigim bu ulke ekmegi ithalalat etmiyor yada unu? varken yoktu o zamanlar... ayni kominist duzen... |
ecevit türk insanının gözünde ve gönlünde yaratmak istediği kahramanlardan birisiydi.buna sebep olan tesadüfen veya onun dönemine denk gelen bazı olayları siyasi şansları kullanarak sol görüşlü olmasına rağmen bugünki chp'nin yapamadığı yada yapamayacağı sağ oylarda alarak başbakan olmuştur.neyazık ki bu fırsatları herzamn eline yüzüne bulaştırıp, milletin gönlünde kahraman olma adaylığından öte gidememiştir.milletin gözünde lider olarak büyüttüğü ecevit bu fırsatları ülkeyi ekonomik anlamda bataklığa saplayıp küçülmüştür.bundan öte ecevit aldığı sağ oyların karşılığını milletin manevi duygularını yıpratacak yara açacak,elim kırılsaydı oy vermeseydim detirtecek şekilde milletin kutsallarına dil uzatmıştır.geldiği her dönemde ülkeyi üç kuruşa muhtaç eden, abd kapılarında iki eli önünde eziklik duygusunu bu milletin onurunu zedeleyecek duruşunuda unutmuş değiliz.bu adamı nasıl sevelimki.
|
Benim için başörtülü bir vekile, yani halkın iradesi ile gelmiş bir vekile haddini bildirin demesi sevmemem için yeterlidir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yani sıcak paradan büyüyen bir ekonomi battı o sırada ve yakınlarda batan başka ülkelerde vardı ama devletin uyguladıgı vergi politikasıyla ekonomi hemen ayaga kalkmıştır. Hatta o dönem iç krizle bogusan ülkelerden en erken Türkiye ayaka kalkmıştır. Bunu ben değil akp lirin izleyip tatmin oldugu polat alemdar söyluyor. Bkz 2003 kv yeni başlıyor. Ayrıca ekonomistlerde söyluyor :güzel: Ha bu arada Polat alemdar intikamımızı almış Filmde israil deli olmuş hahaha. |
Alıntı:
|
senin kafan ancqk hayal urun bir diziyi gostermeye yetecek kadar basiyor...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu millet sıkıldı, bıktı artık böyle söylemlerden, yok istismarmış yok siyasetmiş... Velev ki öyle kardeşim, türban takmayana laf etsek yobaz dersiniz takanı savunsak siyaset dersiniz. Sevmiyorum kardeşim, bir kadının evini sırf türbanlı diye basan zihniyeti sevmiyorum...! |
Alıntı:
Orda sorun yok ama harbi samiyetten uzak istismarcı insanıda sevmıyorum. Buraya gelsın Chpli veyahut dsp li adamın suratına sölerım gerçek hayatta söledım zaten türban takana yobaz dıyen insan sosyal demokrat adaletli degildir saygılı degildir onun için solcu veyahut sağcıda degildir yobazın ta kendisidir. |
istisnalar kaideyi bozmazlar...
burda gelip ozgurlukten dem vuranlar onlari hala el ustunde tutanlar degilmi? bu mavallari yutmazlar... |
meclisde dümbük bağırır '' burası show yapma yeri değildir ''
akılsız , geri zekalı halbuki bu sözü söylerken kendisi show yapıyor... hemde ipleri hangi şerefsizin elinde beli değil ; pinokyo kılıklı kukla gibi... bu sebeple hangi vatanını milletini seven bu zerzevat hain kalleş kancık olması muhtemeli sevebilir... ve bu karaoğlak, bahçeli ve demirel gibi eşcinsel olma olasılığı yüksek x ler dendir... x = tanımsız . . |
sevmiiiiiiikk...
zorla sevecek de deiliz... |
Alıntı:
neden bu kadar hırçın bir tavrınız var anlam veremedim...yorum yapmak istemedim bu konuda, çok zıt olduğum görüşler olmuş, tartışmaya girmek istemedim, bir kefeye koyulabiliyoruz çünkü. |
Duygu yorumun guzeldi..(:.
|
Alıntı:
|
hayir oyle birsey yok...
yaptiginiz yorum sadece hosuma gitti... o yuzden dedim(: |
Alıntı:
latifeydi ;) teşekkür ederim :) |
konu iltifat,veya latife konusu değilki...
konu karaoğlak... karaoğlakda olunca ,normal bir vatan severin dahi dilinin bağı çözülür, klavyeninde freni patlar... yinede tavrım hoş değil ... ama bu konudan dolayı da özür de dilemem... |
Alıntı:
O simdi hesablarin en önemlisiyle mesgul birde onun kul hakkini üstüne alma ;)... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Google chromede çevirmedi... |
Alıntı:
Ama haberi yok ki bu dünya Allahın ayetlerine meydan okunacak yer değil... Elbet alacağız hakkımızı bu adamdan... |
bu konuda sadece şöyle bir yorum yapacağım fazlada uzatmayacağım...
bizler müslüman olarak günaha karşıyız günahkara değil...eğer bunları karıştırısak işin içinden çıkamayız...ağzımızda sakız gibi devamlı çiğnediğimiz yaradılanı yaradanda ötürü severiz sözü ise sadece sözde kalmış olur.. |
iyide agabey belhum adel diye bir kavram var...
kabil de basladi... ebu cehiller devam ettiriyor... |
bilrsinki efendimiz ebu cehile sen kafirsin diyerek hiçbir zaman mesafe koymamıştır..aksine ona her ortamda Allahı anlatmıştır...hatta ebu cehil bıkmıştır ama efendimiz bildiğinden şaşmamıştır...efendimiz ebu cehile değil onun küfrüne karşıydı...
|
Yıllardır Enflasyon ve akabinde develüasyonlar..hep Ecevit ve ekibi dönemlerinde olmuş...zamlar..yokluklar...yasaklar vs vs..ne ararsanız ne ararsanız..ama iş haini uğursuzu salıvermek deyince o hükümetten iyiside yoktu...!
|
All times are GMT +3. The time now is 01:49. |