![]() |
6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe
yorum yapmaya istekli olmayan okumaz bile sıkılır bence
|
arkadaşlar ben bu siteyi tanıdıktan sonra örnek alınacak insanlar kesinlikle değil ama CHP forumu izledim. onlar fıkralarında dahi siyaset yapıyorlar:(
|
bence benim çnerdigim bir cözüm olabilir
|
Alıntı:
ve forumun reklami yapılmalı bunun için;internet üzerinden başlanıp bilboard lara kadar reklam yapılabilir; sanırım yönetim bu reklamlar için maddi kaynağı bulacak bağlantılara sahiptir ben şans eseri youtube da dolaşırken bulmuştum forumu :) |
Alıntı:
|
benim fikrime ne diyorsunuz beni takanmı yok ne bir gün ve saat belirleyip o saatte herkesi zorunlu olarak siyaset yapmaya davet etsek ve yeni olupta yada siyaset yapamayanlara güzel bir tartısma izletsek bu nasıl
|
Alıntı:
bunların haricinde mail yollayabiliriz..bana mhpden chpden hatta sadetten birsürü mail geliyor ama ka parti adına hiç bişey yok..çankaya gençlikteki çoğu kişinin de haberi yok mesela.. |
zorunlu olarak nasıl olacak???
ayrıca yaş bence o kara değil şuan online olanlardan sadece biri 15 yaşında diğerleri en az 17 ve biz genciz ak partiliyiz siyasete ilgisiz ne demek |
Alıntı:
|
gerçekten ya saadetliler bir gruba alıyor siliyorum bşka bir gruba alıyorlar biz de yapmalıyız...biz aldanmayız belki ama biraz bilgisiz olan biri için erdoğandan daha kötüsü olamz yanii
|
mesela şuan 20 kişi online ve 6 kişi burada
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar genel merkezin tanıtım konusunda çalışması olucak ama bunun için biraz daha sabır göstermemiz gerekli. Partide görevli olan arkadaşlarımız teşkilatlarında duyurularını yapsın resmi olduğumuzu özellikle belirtsin. ;) Benim bir çalışmam olucaktı İl teşkilatlarına duyurmakla ilgili ama bazı nedenlerden dolayı askıya aldık el altından yapmaya çalışıyorum. Teşkilatlarında duyuran arkadaşlar başkanlarına benim yada remzi başkanın adresimi verebilir konu hakkında bilgilendirmek için, çünkü bilmediğiniz ve benim burda açıklamam doğru olmuyacak bazı sebeplerimiz var.
|
Alıntı:
|
yani biz teşkilattayız mesela söyleriz insanlara ilgi çekecek biçimde ama en azından ne bileyim bir afiş bile yaptırılabilip ilçe teşkilatlarına asılabilir
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Google de recep tayyip erdoğan yazdığı zaman direk bizim tarafımızdan hazırlanan resimlerle karşılaşmalı.... |
EVET ARKADASLAR BENCE RADYODAN DUYURU YAPMAK İYİ GELDİ SUAN 10 KİŞİYİZ BU KONUDA BİR REKOR OLMALI:)))))))))
|
Alıntı:
|
bak bundan haberim yoktu video bölümüne bakmadım bayağıdır ama oraya duyurusunu yapalım feyza biz de görelim ;D
|
Arkadaşlar üye sayımız çok ama sorun aktif üye sayımız yok bunun nedeni nedir sizce?umduklarını bulamıyolarmı gelen üyeler? siz ilk geldiğinizde beklentileriniz neydi ve ne buldunuz? bunları anlatın ve çözümler üretelim.
|
Alıntı:
|
BU GECE ARKADAŞLAR KORSAN EYLEMLERE ÇIKALIM SPREY BOYALARLA, BULUNDUĞUMUZ KENTİN;SOKAKLARINA CADDELERİNE ;MEYDANLARINA AK PARTİ FORUMUN ADRESİNİ YAZALIM, ANKARADA CEBECİ;KURTULUŞ;KOLEJ;SIHIYYE BÖLGESİNİ BEN ALIRIM :D :D :D MAVİŞH VE SALİHA SİZDE BİRER BÖLGE SEÇİN :D :D :D
şaka bir yana reklam şart;ikinciside cezai işlemlere hep karşı çıktım ama gerekli katılımı yapmayan arkadaşlarada kınama cezası verebiliriz mesela ayın siyasi açıdan en tembel üyelerini seçebiliriz, deşifre ederiz rencide ederiz onları :))) |
Arkadaşlar milletvekillerimizin hemen hemen hepsinin kişisel siteleri var. vekillerimizle birebir görüşüp akparti forumun linkini koymalarını rica edebiliriz ayrıca çoğumuzun takip ettiği arkadaş eş-dost vs. kişisel siteleri vardır. bu arkdaşlarımıza aynı şekilde rica edebiliriz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nedir bu mhp den çektiğimiz :D |
AA SÜPER!!ben de kantindeki ülkücü bayrağına ve kurt resminin üstüne yazayım
|
http://www.youtube.com/watch?v=6dE632V1_pM
Sprey boyalı bir eylem yaptım ben :) ;) ayrıca bu gibi videolar hazırlamak amaçlı herkezin desteğini bekliyorum :) Dediğim gibi üyemiz çok ama aktif üyemiz az sebebi nedir sizce? Tanıtımdan önce bu konuyu konuşalım gelenler kaçmasın demi ;) |
AKADASLAR BİZİM OKULDA DA VAR YOK MHP GENCLİK KOLLARI BASKANI FALAN OKULDA DURMADAN KONTAK İÇİNDELER BASKALARIYLA MESELA BİZİM NEDEN OKULLARDA KOLLARIMIZ YOK ANLMIYORUM MERAK ETMEYİN BİZİM OKULDA ÜLKÜCÜLER KORKULARINDAN ÖYLE AFİŞ ASAMIYORLAR BİZDEN KORKUYORLAR
|
konuşmak kolay tabii benimm için bu işin teknik kısmını bilmiyorum ama müzikli daha güzel olmaz mıydı
|
Alıntı:
|
http://uk.youtube.com/akpartiforum
Buyrun arkadaşlar akpartiforum adı ile üye oldum video ekleyecek üyelere şifresini veririmmm... Önce bununla ilgili bir ekip oluşturalım mı ne dersiniz.... |
Alıntı:
|
gelenler kaçmasın demi
bu işte en büyük sorunlardan birisi ;bunu nasil başarırız nasil yapariz cevap vermek zor :-\ kardeşlik kurumunu mu işletsek acaba;daha önceden üye olan aktif arkadaşlar ile yeni üyeler arasında bir mail arkadaşlığı kurup forumun sıcaklığını gösterebilirmiyiz acaba ;başarılı olurmu bilemem? yani her aktif üyenin en az 3 tane yeni üye ,kardeşi olsa ,onlarla özel ilgilense....tabi bu zor bir iş :-\ |
Alıntı:
|
yo bence mantıklı mesela benim adresim görünüyor ya yeni üye iki tane kız eklemiş muhabbet ediyoruz arada...bunusistematikleştirebilirz...ilgi herkesin hoşuna gider ;)
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 23:56. |