Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   TESETTUR GIYIM 2 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14306)

Ravza_Ruveyda 11-18-2007 00:04

TESETTUR GIYIM 2

Evet çok tatlı bende gördüğümde çok beğenmiştim :)
Saol murat kardeşim :)

AKMURAT 11-18-2007 00:07

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Evet çok tatlı bende gördüğümde çok beğenmiştim :)
Saol murat kardeşim :)

Rica ederim :)
Ya ben hic kullanmadim boyle seyleri.Hep kendi resimlerimi koyuyorum. :D

Ravza_Ruveyda 11-18-2007 00:13

TESETTUR GIYIM 2

Eee oda tercih işte :). Bende forum sitelerine kendi resmimi koymayı sevmiyorum :)
zaten koymam doğru olmaz...

AKMURAT 11-18-2007 00:23

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Eee oda tercih işte :). Bende forum sitelerine kendi resmimi koymayı sevmiyorum :)

Himmm cok iyi ya muazzam bir insansiniz konusmalarinizdan anladigim kadariyla.Biz liseden mezun olurken yillik hazirlanmisti.Sinifimizda 3 tane tesetturlu bayan arkadasimiz vardi.Fotograf koyamadilar cok uzuldum :( Sirf kapali fotograf yasak diye yillarca saklayacaklari yilliga fotografsiz girdiler.Allah'in onlari en guzel mevkiilere getirmesi dilegiyle.Yani birseyi layigiyla yapmak cok guzel.

Ravza_Ruveyda 11-18-2007 00:31

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Himmm cok iyi ya muazzam bir insansiniz konusmalarinizdan anladigim kadariyla.Biz liseden mezun olurken yillik hazirlanmisti.Sinifimizda 3 tane tesetturlu bayan arkadasimiz vardi.Fotograf koyamadilar cok uzuldum :( Sirf kapali fotograf yasak diye yillarca saklayacaklari yilliga fotografsiz girdiler.Allah'in onlari en guzel mevkiilere getirmesi dilegiyle.Yani birseyi layigiyla yapmak cok guzel.

Murat kardeşim muazzam olmak kim biz kim. Sadece Allah'ın izni ile birşeyleri doğru yapmaya çalışıyoruz. İnşaAllah'da muvaffak olmayı nasip eder rabbim. Anlattığın olaydaki bayanları çok takdir ettim . Ne mutlu onlara . Allah c.c. onlardan razı olsun .Bizlere de dediğin gibi layıkı ile yapmayı nasip etsin inşaAllah .

AKMURAT 11-18-2007 00:38

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Murat kardeşim muazzam olmak kim biz kim. Sadece Allah'ın izni ile birşeyleri doğru yapmaya çalışıyoruz. İnşaAllah'da muvaffak olmayı nasip eder rabbim. Anlattığın olaydaki bayanları çok takdir ettim . Ne mutlu onlara . Allah c.c. onlardan razı olsun .Bizlere de dediğin gibi layıkı ile yapmayı nasip etsin inşaAllah .

Amin.
Muazzamlik kim biz kim dedinde aslinda haklisin.Katildigim sohbetlerden birinde seker hocamiz sunlari dile getirdi.
''Hanginiz muazzam,hanginiz mukemmel,sahane?''herkes sustu cit cikmiyor.Dedi ki''ben mukemmel degilim,evet degilim''kalabaliktan sesler yukseliyor''aman hocam siz''.
''Hic birimiz mukemmel olup olmadigimiza karar veremeyiz.Buna karar verecek olani hepimiz biliyoruz ve bize verilen gorevleri en iyi sekilde yapmaya calisiyoruz.Takdiri Allah'a kalmis''dedi. :)

Ravza_Ruveyda 11-18-2007 00:43

TESETTUR GIYIM 2

Evet buna biz karar veremeyiz. Çok doğru demiş Murat kardeş.
Asrı Saadetteki Sahaberin yaşantılarını okuyunca insan utanç duyuyor yaşantısından :(
Allah c.c. yardımcımız olsun hepimizin . Ben müsadeni rica ediyorum .Bu güzel faydalı hoş sohbetin için sana çok teşekkür ediyorum.
Allah'a emanet ol kardeş. İnşaAllah görüşürüz yine.
Selametle.

AKMURAT 11-18-2007 00:50

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Evet buna biz karar veremeyiz. Çok doğru demiş Murat kardeş.
Asrı Saadetteki Sahaberin yaşantılarını okuyunca insan utanç duyuyor yaşantısından :(
Allah c.c. yardımcımız olsun hepimizin . Ben müsadeni rica ediyorum .Bu güzel faydalı hoş sohbetin için sana çok teşekkür ediyorum.
Allah'a emanet ol kardeş. İnşaAllah görüşürüz yine.
Selametle.

Rica ederim.Bende sana cok tesekkur ediyorum.Allah'a emanet ol gorusmek dilegiyle. :)

sumeyra_tonkal 11-18-2007 16:59

TESETTUR GIYIM 2

Benden açıklama istemişsiniz memnuniyetle açıklama yaparım.öncelikle şu sözünüze cevap vermek istiyorum.Demişsiniz ki ''ne yani ayakkabı giyerkende mi belli kurallar çerçevesinde giyecekler''

Evet öyle giyecekler çünkü insanlar her hal ve davranışlarında Rabbinin rızasına uygun davranmak zorundadır.Çünkü ALLAH (C.C) İSLAM Dini'ni indirmiştir ve İslam, akıl sahibi her insanı dünyada ve ahirette iyiliğe ve mutluluğa ulaştırmayı amaçlar.Bunun en kolay yolu Kur'an-ı Kerime bakmaktır. Çünkü Kur' an yememizden, içmemizden, giyinmemizden, evlenmemizden ve ticarete varıncaya kadar bir çok hususda uymamız gereken kuralları içerir.

Topuklu ayakkabıya gelince;ne kadar ince olursa okadar ses çıkarır ve nur süresinin 31. ayetinin sonu bu konudan bahseder.
''GİZLEMEKTE OLDUKLARI ZİNETLERİ ANLAŞILSIN DİYE AYAKLARINI YERE VURMASINLAR.(Dikkatleri üzerine çekecek şekilde yürümesinler)EY MÜMİNLER! HEP BİRDEN ALLAH'A TEVBE EDİNİZ Kİ KURTULUŞA ERESİNİZ.
Peygamber efendimiz zamanında kadınlar ayaklarına halhal takarlarmış.Ayette yasaklanan şeylerden biri de bu, bügün dışarda halhal İle gezemiyeceğimize göre ayağımızda ses çıkaran nedir? ayakkabı.Benim kastettiğim de buydu.
Umarım anlatabilmişimdir.

AKMURAT 11-18-2007 17:08

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Benden açıklama istemişsiniz memnuniyetle açıklama yaparım.öncelikle şu sözünüze cevap vermek istiyorum.Demişsiniz ki ''ne yani ayakkabı giyerkende mi belli kurallar çerçevesinde giyecekler''

Evet öyle giyecekler çünkü insanlar her hal ve davranışlarında Rabbinin rızasına uygun davranmak zorundadır.Çünkü ALLAH (C.C) İSLAM Dini'ni indirmiştir ve İslam, akıl sahibi her insanı dünyada ve ahirette iyiliğe ve mutluluğa ulaştırmayı amaçlar.Bunun en kolay yolu Kur'an-ı Kerime bakmaktır. Çünkü Kur' an yememizden, içmemizden, giyinmemizden, evlenmemizden ve ticarete varıncaya kadar bir çok hususda uymamız gereken kuralları içerir.

Topuklu ayakkabıya gelince;ne kadar ince olursa okadar ses çıkarır ve nur süresinin 31. ayetinin sonu bu konudan bahseder.
''GİZLEMEKTE OLDUKLARI ZİNETLERİ ANLAŞILSIN DİYE AYAKLARINI YERE VURMASINLAR.(Dikkatleri üzerine çekecek şekilde yürümesinler)EY MÜMİNLER! HEP BİRDEN ALLAH'A TEVBE EDİNİZ Kİ KURTULUŞA ERESİNİZ.
Peygamber efendimiz zamanında kadınlar ayaklarına halhal takarlarmış.Ayette yasaklanan şeylerden biri de bu, bügün dışarda halhal İle gezemiyeceğimize göre ayağımızda ses çıkaran nedir? ayakkabı.Benim kastettiğim de buydu.

:) :) :)

AKMURAT 11-19-2007 20:40

TESETTUR GIYIM 2

bayonet 11-19-2007 22:43

TESETTUR GIYIM 2

arkadaslar bencede saygılı olalım herkes düsüncesini yazmakta haklı ama arkadasımızı lütfen rencide edip kırmayalım herksein kendi düsüncesi kendine

AKMURAT 11-19-2007 23:48

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bencede saygılı olalım herkes düsüncesini yazmakta haklı ama arkadasımızı lütfen rencide edip kırmayalım herksein kendi düsüncesi kendine

sagol ;)

Necip Fazil 11-20-2007 00:03

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Ayetler bazılarına tebessüm ettirir, bazılarına terler döktürür. Mevla bizi pişkin pişkin sırıtanlardan eylemesin.

Bilgiler için teşekkürler.

VesseLam

AKMURAT 11-20-2007 00:10

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ayetler bazılarına tebessüm ettirir, bazılarına terler döktürür. Mevla bizi pişkin pişkin sırıtanlardan eylemesin.

Bilgiler için teşekkürler.

VesseLam

Ayette geciyorsa kimse birsey diyemez.Hukmu kesindir inkâr edilemez.
Ama giysi tasarlanir isteyen giyer isteyen giymez.Ben kimseye karisamam bunu giyemezsin diye.Ama uretirim secmek insanlara dusmus.Topuklu ayakkabiya gelince TEKBIR GIYIMIN katologlarina goz atmaniz dilegiyle ;)

Necip Fazil 11-20-2007 00:11

TESETTUR GIYIM 2

Ne alaka muhterem benim yazdıklarım ile sizin açıklamanız ? Yaptıklarınız kendinize ama açıklamalarda ayetler var ise saygı göstermesini bileceksiniz, 4 tane sırıtma işareti koyduğunuz alıntıda, yazının sahibi sizi adam yerine koyarak açıklama yapmış. Aynı adamlığı göstermeniz gerekirdi.

VesseLam

_tuba_89 11-20-2007 00:13

TESETTUR GIYIM 2

TEKBIR GIYIM hep doğrusunu mu yapar sanki :-X

AKMURAT 11-20-2007 00:18

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Ne alaka muhterem benim yazdıklarım ile sizin açıklamanız ? Yaptıklarınız kendinize ama açıklamalarda ayetler var ise saygı göstermesini bileceksiniz, 4 tane sırıtma işareti koyduğunuz alıntıda, yazının sahibi sizi adam yerine koyarak açıklama yapmış. Aynı adamlığı göstermeniz gerekirdi.

VesseLam

Siritma smiley i iyi niyetimi belli etmemden.On yargili yaklasmissiniz sizin sorununuz.Ayete lafim yok ki zaten olamaz. Ayet kesindir elestiriye kapalidir.Onun disinda konusmalarinizda kelimeleri olcup tartarak yaziniz,adamligi sagdan soldan ogrenecek degilim. 8)

Necip Fazil 11-20-2007 00:19

TESETTUR GIYIM 2

Bilmiyorsanız öğretecek olanlar çıkar muhterem siz istemesenizde, biz karşımızdakinin ölçüsüne göre libas biçmeyi iyi biliriz.

VesseLam

AKMURAT 11-20-2007 00:22

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

_tuba_89 Nickli Üyeden Alıntı

Sonucta bu piyasanin en basta gelen isimleri arasinda degil mi?Beni burada bu kadar sert elestirirken onlarida goz onune aliniz. ;)

AKMURAT 11-20-2007 00:23

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Bilmiyorsanız öğretecek olanlar çıkar muhterem siz istemesenizde, biz karşımızdakinin ölçüsüne göre libas biçmeyi iyi biliriz.

VesseLam

Beni baglamaz ;)

_tuba_89 11-20-2007 00:30

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Alıntı:

Sonucta bu piyasanin en basta gelen isimleri arasinda degil mi?Beni burada bu kadar sert elestirirken onlarida goz onune aliniz. ;)

ben seni eleştirmedim ki sadece o bir ölçü değildir dedim ayrıca öyle giyinen giyinsin beni hiç ilgilendirmez sen de çizersin tabi tesettürlü olsun olmasın isteyen giyer hiççç onun şunun bunun giyimi beni ilgilendirmez ayrıca emeğine sağlık ;) inşAllah başarılı olursun

AKMURAT 11-20-2007 00:31

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ben seni eleştirmedim ki sadece o bir ölçü değildir dedim ayrıca öyle giyinen giyinsin beni hiç ilgilendirmez sen de çizersin tabi tesettürlü olsun olmasın isteyen giyer hiççç onun şunun bunun giyimi beni ilgilendirmez ayrıca emeğine sağlık ;) inşAllah başarılı olursun

sagol ;)

AKMURAT 11-20-2007 00:32

TESETTUR GIYIM 2

Hıfz-ı lisan 11-20-2007 00:34

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Alıntı:

murat kardeşim sana birşey söylmek istiyorum müsadenle..Tekbir giyim önce yada sonra pek alakam olmaz ama tesettürü olduğundan başka bir halde gözler önüne sermekte.biz kur'an-ı kerim ve hadislerin ışığında nasıl giyilmesi gerektiğini bilsek ve uygulasak yeter.Tekbir giyime bağlı kalıp bunlardan yoksun olmak ...söylemek istedim umarım yanlış anlamazsın.Tekbir..veya başka bir piyasanın önde gelen mağazaları..ben baktığımda dikkat çeken giyisiler görüyorum genelde bu tesettüre bana göre uymaz :) bizim gibileri yada böyle düşünenleri pek etkilemez tekbir..vs...vs..;)

ama çizimine saygı duyarım emek vermişin elbet tarzına uygun olanlar vardır.eline sağlık... ;)

ASLAN MASHADOV 11-20-2007 00:45

TESETTUR GIYIM 2

şimdi olayda araya girdim kusuruma bakmayın ama bunları söylemek zorunda hissettim kendimi...birisi hata yapıyor ise onu aşşağılamak ya da ona ders vermeye kalkışmak pek olumlu değildir.Güzel bir şekilde tavsiyenizi ettiniz mi?tavsiyenize karşı çıkıp size hakaret etmediği sürece olay kapanır.Tavsiyeyi kabul edip etmememe kişiye bağlıdır.Eğer zorlarsanız her iki tarafında sinirleri gerilir.şunu belirtmek isterim ki sayın NECİP FAZIL dediklerinizde haklısınızdır ve de doğru bir iş yapıyorsunuzdur ama genellikle sizi karşı tarafla hep polemiğe girerken görüyorum,dediklerinizin doğru olduğunu düşündüğünüz için ve illa ki bunu kabul ettirmek için kişi üzerine baskı uyguluyorsunuz ve de hep bir gergin ortam ortaya çıkıyor , eleştiriye açık olduğunuzu düşündüğüm için bunu belirttim.
...

Necip Fazil 11-20-2007 00:48

TESETTUR GIYIM 2

Yazılarıma dikkat ederseniz dünya işleri için kimse ile mğnakaşaya girmem, özellikle kim olduğunu bilmediğim kişiler ile ... Fakat konu bilgimiz dahilinde olan , üzerimize düzeltmek farz olan konulara geldiğinde karşımızdakinin durum ve hali bizi enterese etmez.

Bilenler bilir bizi ...

VesseLam

mavera 11-20-2007 00:54

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

ASLAN MASHADOV Nickli Üyeden Alıntı
şimdi olayda araya girdim kusuruma bakmayın ama bunları söylemek zorunda hissettim kendimi...birisi hata yapıyor ise onu aşşağılamak ya da ona ders vermeye kalkışmak pek olumlu değildir.Güzel bir şekilde tavsiyenizi ettiniz mi?tavsiyenize karşı çıkıp size hakaret etmediği sürece olay kapanır.Tavsiyeyi kabul edip etmememe kişiye bağlıdır.Eğer zorlarsanız her iki tarafında sinirleri gerilir.şunu belirtmek isterim ki sayın NECİP FAZIL dediklerinizde haklısınızdır ve de doğru bir iş yapıyorsunuzdur ama genellikle sizi karşı tarafla hep polemiğe girerken görüyorum,dediklerinizin doğru olduğunu düşündüğünüz için ve illa ki bunu kabul ettirmek için kişi üzerine baskı uyguluyorsunuz ve de hep bir gergin ortam ortaya çıkıyor , eleştiriye açık olduğunuzu düşündüğüm için bunu belirttim.
...

öncelikle cizimler icin tesekkürler kardes..ortada bir emek var o emegede saygi duymak gerekir ;) insallah zamanla daha güzel olacak..

aslan kardesim söylediklerine kesinlikle katilmiyorum bende necip fazil arkadasi dikkatle takip ediyorum amaci kesinlikle polemik degil o dinle alakali bu gibi konulara dini boyuttan bakiyor..
malesef bizler isin kolayina kactigimiz icin, olayin dini boyutuna hic girmek istemiyoruz o nedenle necip fazil arkadasimiz sanki her konuya muhalefetmis gibi görünüyor..
acikcasi bende önceleri necip fazil kardesim hakkinda suizanda bulundum ama daha sonra kardesimin amacinin polemik, muhallefet olmadigini aksine olmasi gerekeni güzel bir lisanla söylemek oldugunu anladim.. ;)

ASLAN MASHADOV 11-20-2007 00:57

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Yazılarıma dikkat ederseniz dünya işleri için kimse ile mğnakaşaya girmem, özellikle kim olduğunu bilmediğim kişiler ile ... Fakat konu bilgimiz dahilinde olan , üzerimize düzeltmek farz olan konulara geldiğinde karşımızdakinin durum ve hali bizi enterese etmez.

Bilenler bilir bizi ...

VesseLam

merak etmeyin sizi uzun zamnadır takip ediyorum ... karşı taraf laftan anlamaz ise sizin zorlamanızın manasıda kalmaz değilmi ''cahil laftan anlasaydı cahil olmaz idi''...siz anlatmaya çalışıyorsunuz düşüncelerinizi ve birtakım gerçekleri , eyvAllah...ama yani sonuçta duymak istemeyen kadar sağır,görmek istemeyen kadar kör yoktur...bu durumun üzerine sizin zorlamanıza anlam veremedim daha sı olayın büyümesine gerek yok diye düşünüyorum...siz gerçeklerin beyan ettiniz alan alır almayan susar.burada AKMURAT üyemizde sizin baskınız üzerine birtakım cevaplar yazmış...en iyisi uzatmamak.

ASLAN MASHADOV 11-20-2007 01:00

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

...

öncelikle cizimler icin tesekkürler kardes..ortada bir emek var o emegede saygi duymak gerekir ;) insallah zamanla daha güzel olacak..

aslan kardesim söylediklerine kesinlikle katilmiyorum bende necip fazil arkadasi dikkatle takip ediyorum amaci kesinlikle polemik degil o dinle alakali bu gibi konulara dini boyuttan bakiyor..
malesef bizler isin kolayina kactigimiz icin, olayin dini boyutuna hic girmek istemiyoruz o nedenle necip fazil arkadasimiz sanki her konuya muhalefetmis gibi görünüyor..
acikcasi bende önceleri necip fazil kardesim hakkinda suizanda bulundum ama daha sonra kardesimin amacinin polemik, muhallefet olmadigini aksine olmasi gerekeni güzel bir lisanla söylemek oldugunu anladim.. ;)

bende meselenin sayın NECİP FAZILIN yazdıklarına değil karşı tarafın bu yazılanlara aldırış etmemesi üzerine uygulanan ısrar konusuna değinmiştim :)

mavera 11-20-2007 01:03

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

bende meselenin sayın NECİP FAZILIN yazdıklarına değil karşı tarafın bu yazılanlara aldırış etmemesi üzerine uygulanan ısrar konusuna değinmiştim :)

Bu ne güzelliktir ki israrla dogruyu söylemeye calismaktadir o güzel insan ;)...eger karsi taraf tatmin edici cevap verseydi acaba bu israr olurmuydu güzel kardesim..
birbirimizi anlamaya calisalim, elestiriye acik olalim, ön yargilarimizi uzaklastiralim lütfen..

ASLAN MASHADOV 11-20-2007 01:08

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Alıntı:

Ne güzelliktir ki israrla dogruyu söylemeye calismaktadir o güzel insan ;)...eger karsi taraf tatmin edici cevap verseydi acaba bu israr olurmuydu güzel kardesim..
birbirimizi anlamaya calisalim, elestiriye acik olalim, ön yargilarimizi uzaklatiralim lütfen..

evet sadece '' :) '' sırıtmak manasına kabul edildiği için çıkan bir polemik ...
inşallah uzak durmaya çalışalım önyargıladan(nefsim için)

mavera 11-20-2007 01:12

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ne güzelliktir ki israrla dogruyu söylemeye calismaktadir o güzel insan ;)...eger karsi taraf tatmin edici cevap verseydi acaba bu israr olurmuydu güzel kardesim..
birbirimizi anlamaya calisalim, elestiriye acik olalim, ön yargilarimizi uzaklatiralim lütfen..

evet sadece '' :) '' sırıtmak manasına kabul edildiği için çıkan bir polemik ...
inşallah uzak durmaya çalışalım önyargıladan(nefsim için)

bazi seyler göründügü kadar basit olmayabiliyor güzel kardesim..hepimizde ön yargi yeterince mevcut..bir "ben"cilik var, biraz da "biz" diyebilirsek ne güzel olacak..
arkadas kendince yanlis anladigi bir noktayi güzel bir lisanla dile getirmis, olay tam anlamiyla acikliga kavusturulsaydi zaten su anda senle bu konu üzerine konusmazdik kardesim..
neyse kimsenin amacinin artniyet olmadigi belli, böyle ufak, tefek polemikler olur önemli olan gönüller incilmesin ;)

ASLAN MASHADOV 11-20-2007 01:20

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

bazi seyler göründügü kadar basit olmayabiliyor güzel kardesim..hepimizde ön yargi yeterince mevcut..bir "ben"cilik var, biraz da "biz" diyebilirsek ne güzel olacak..
arkadas kendince yanlis anladigi bir noktayi güzel bir lisanla dile getirmis, olay tam anlamiyla acikliga kavusturulsaydi zaten su anda senle bu konu üzerine konusmazdik kardesim..
neyse kimsenin amacinin artniyet olmadigi belli, böyle ufak, tefek polemikler olur önemli olan gönüller incilmesin ;)
[/quote]

büyüğümsünüz size sonsuz saygım var geçmişten beri
söz ola giydire tacı
söz ola kestire başı... :)

mavera 11-20-2007 01:25

TESETTUR GIYIM 2

Saygi sizin güzelliginizdendir kardesim..muhabbet karsilikli güzel kardesim..
bizler burada acizane fikirlerimizi beyan ederiz..sonucta "üstünlük takvadadir" ;)..
neyse konuyu yeterince dagittik, konuyu acan arkadastan özür dileriz...cizimlerininin devamini bekleriz, birde söyle bizlere göre birseyler cizsede bizlerde yorumlarimizi yapsak... 8)

vuslat_19 11-20-2007 02:05

TESETTUR GIYIM 2

emeğine sağlık ama başlığı tesettur diye adlandırmasaydık keşke çünkü bunun adı tesettur değil

Necip Fazil 11-20-2007 03:45

TESETTUR GIYIM 2

mavera Ağabeyimiz, anlatmak isteyipte kelimelere dökemediklerimizi beyanda buyurmuş. Bize sadece bir tek cümle söylemek kalıyor ki, buda bendenizin hayat felsefesidir;

Yanlışların dostu olmaktansa, sevilmeyen muhalefet olmayı tercih ederim.

VesseLam

AKMURAT 11-20-2007 15:07

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

murat kardeşim sana birşey söylmek istiyorum müsadenle..Tekbir giyim önce yada sonra pek alakam olmaz ama tesettürü olduğundan başka bir halde gözler önüne sermekte.biz kur'an-ı kerim ve hadislerin ışığında nasıl giyilmesi gerektiğini bilsek ve uygulasak yeter.Tekbir giyime bağlı kalıp bunlardan yoksun olmak ...söylemek istedim umarım yanlış anlamazsın.Tekbir..veya başka bir piyasanın önde gelen mağazaları..ben baktığımda dikkat çeken giyisiler görüyorum genelde bu tesettüre bana göre uymaz :) bizim gibileri yada böyle düşünenleri pek etkilemez tekbir..vs...vs..;)

ama çizimine saygı duyarım emek vermişin elbet tarzına uygun olanlar vardır.eline sağlık... ;)

Dedigine bende katiliyorum.Tesetturde dikkat cekmeden giyinmek gerekir.Mutevazi olmak gerekir.Ama ben taraftarim demedim ki,sadece cizerim sunarim.Giyen giyer giymeyen giymez.

AKMURAT 11-20-2007 15:09

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

Bilenler bilir bizi ...

VesseLam

Kesin olarak birseyi duzeltemeyiz.Sadece tesvik ederiz,surekli bikmadan usanmadan tesvik ederiz.Ne yani zorlami duzeltecegiz.

Necip Fazil 11-20-2007 15:14

TESETTUR GIYIM 2

AKMURAT, Allah c.c. size selamet versin muhterem. Siz kendi aklınızca at koşturmaya devam edin. Ama değerlere dikkat, bıçak kemiğe dayanmasın, ondan sonrası zorlada olur güzelliklede.

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 00:54.