![]() |
Alıntı:
:) Arada kos koca dört yıl var seksen altıyı doksan yapacaksın abi neredeyse..:) Seni psikolıjik olarak kötü gördüm..:)Hemen aksini iddia etmeye çalışmalar..:)Yaşlılık güzeldir abi tadını çıkar bence.. |
Alıntı:
:) Sanırım öyle yapmam gerekecek. Görevli arkadaşımız resmi koyduktan sadece beş dakika sonra , Ahmet abimizin resme ukba ile cevap vermesi bütün heyecanı bitirdi.:) |
Ipuçlari ufakligimizi hemen el'e vermis gibi ;1 Fakat kimin dogru cevabi verdigi hakkinda ciddi tereddütlerim var :) Kisi üzerinden mi, nick üzerinden mi son karari vermeli? :neki:
|
ama verdiginiz ipuclari ukba yi isaret ediyor :).. neyse ya bence iki cevabida birinci ilan edin ve begeniyi ikiye bölün, daha adilane olur ;)
|
Alıntı:
|
Tepe tepe kulanın beğenileri ne diyelim hayırlı olsun..
|
Düğünde sandım bi an kendimi. Damadın kuzeninden 100 beğeni falan..
|
Bende bilemeyenlere 50 ' şer beğeni veriyorum eşitledik durumu :hihi2:
|
ben bilemedim furkan(:
|
O zaman sana 2 50'lik :)
|
50 beğeni almışım haberim yok :)
|
49du 50 yaptılar nusret oyuna gelme 99 olması lazım.. Yemedim içmedim iki gündür konuyu ve beğeni gücünü takip ediyorum.. Maliyeye şikayet edecem..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yav 50 beğeni için kalkıştığınız işlere bakın :)
söyleseydiniz bana 65 lik basaydım :) |
Alıntı:
Şimdi sen beğeni verdiğinde beğeni puanı 65 değer birden mi yükseliyor :) |
evet :)
bak şu an senin 14181 birde ben beğeni basayım |
He vallah öyleymiş ya la :)
|
harbimi la yavuz?
sen 65 puan mı arttırıyon? bi deneyelim aga... |
Alıntı:
;D;D;D;D;D |
Bu unnamed Mesaji yeniden degerlendirebilmeniz icin farkli "2" üyenin Mesajini degerlendirmeniz gerekmektedir.
|
furkana bas...
3 kişiyi doldurmuş olursun zaten(: çok merak ettim şimdi(: |
kimmiş bu resimdeki velet...???
|
Bana beğeni yok mu kardeşlik.. Bi verde bakayım nasıl bir şeymiş..
|
sana her gördüğümde veriyorum kardeşlik :)
|
Alıntı:
|
Hakan abi sakin isteme biz bi istedik begeniler sifirlanmis(:
|
Yönetimin beğenilerine itiraz eden sayıyı hor görenleri topluca infaz etmişler. Tek mağdur sen değilsin Ebubekir baksana Yavuzun da gitmiş beğenileri .
|
harbiden ne oldu milletin begenilere :)
|
Alıntı:
Abi benim ufaklık resmimin altına yönetimin verdiği beğenileri eleştirirlerse başka ne olacaktı. |
cifte standarttir bu...
Yalcin Baskan bizleri tehdit ediyor... |
Sorun sadece bundan da ibaret değil. Dün bir araya gelip telden aramanın bakiyesi de beğenilere çıktı. Seçimler yanaşıyor Kemal bey gibi despot tavırlara girmenin zamanı geldi.
|
bekir bu sefer baltayi tasa vurdunuz baksaniza benim verdigim begeni bile gitmis :)
|
Alıntı:
Ahmet hocam hala anlamış değilim. Resim konulduğundan bir kaç dakika sonra oraya Ukba neden yazdınız bunu sizden canlı canlı dinlemek istiyorum bunun için bekliyoruz Türkiye ye :) Sizden korkmasam sizinde beğenilere müdahale etmek isterdim. |
he yav...
simdi belgeleri vercem malum medyaya... baskan tehdit ediyor diye(: |
Alıntı:
|
Kemal bey gibi koltuk atlarınıza doldurun kırmızı klösörleri hukuksal mücadele için start verin. Arkamda nasıl olsa darbeci zihniyet uzantıları var haberal'a ve üst düzey komutanlara yaptıkları muameleden bizleri de mahrum etmezler artık.
|
Alıntı:
Aman abicim darbe planı için o kadar sağlam iddialar varken sağda solda özgürce gezen insanlar varken bizi gizli tanıklar ile yıkmanın hangi hukuka sığar tarafı olacaktı. |
sevimli sözlerle bizi yumuşatmaya çalışmayın...
tez zamanda beğenilerimi geri istiyorum... yoksa... |
optimiza yavuz(:
|
All times are GMT +3. The time now is 04:21. |