![]() |
fatmanın mesajları neden silindi...
protesto ediyorum... eğer birilerinin bu konuyu açma hakkı varsa fatmanında onları yazmaya hakkı var :) |
buyuksun almi(:
cevap versinde hakaret etmeden versin yavuzum |
Akıncı.. olaya körükle gitme istersen :) Sadece konuya ilişkin yorum yapalım. Ama o yorumu yaparken hakaret etmemeyi de öğrenelim :)
Bu arada Fatma ile konusmanın zamanı geldi artık.. :) |
fatma ...
yaz kardeşim... provoke et konuyu... arkandayım... :) |
Alıntı:
:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ Fenerbahçe'ye ancak tüm takımların birleşip karşı çıkmasının 114.yılı kutlu olsun ! biri bjk li biri malatyalı biri gsli biri ts li.4 takım ancak fenere karşı gelebiliyo. |
:)
Hmm..İşte o derece mühim bir takım..Fenersiz bir lig düşünemiyorum kardeşim.. |
Bu geyik muhabbetlerini hiç sevmem. Almış mı almış kupayı şart mı günün birinde yine almak yani..
|
22 Salak bir top peşinde koşar bizim millette haftalarca onu konuşur..
|
Alıntı:
|
Bazı arkadaşlar gs birde fb yi yense diyor.
Yahu gs-fb maçının tarhine bı bak ıstersen ilk 7 maç bizim ilk bilmem kaç maçta maglup olmamışız. 7-0 skorla maç almışız. Kupa ve önemli maçlarda taviz vermemişiz Türkiye kupaları finallerinde full biz kazanmışız.Nerde gereksiz maç var siz kazanmışsınız. Ha Maç sayısı üstünlügü zamanla fb ye geçmiş ancak varsın geçsin bu halde bile fb ile ezeli rakip oldugumuzdan utanıyom bide maç fazlalığı olmasa zaten ezeli rakip diyemeyiz size.Son 10 senede kadıkoyde siz yenıyordunuz yenin sizin sahanızdadır hakkınızdır o sizin. Ama pek övünüyonuz yenıncede aman ha o kadarda küçük düşmeyin bizi yendikten sonra görende ilk defa maç kazanıyonuz sanacak. |
diyene bak :)
beraberlikten sonra üçlü çektiren benmiyim :) kendi evinde demez mi bide :) samiyende nasıl bir durum var ? orasıda sizin sahanız üstünlüğünüz varmı bize karşı :) |
Alıntı:
hem 3 lü çeviren kimmiş. diyelımkı 3 lü çevirmiş sana fb oyuncuların yaptıgı haltı dökmeyım sen bılırsın zaten. |
türkçene hayranım onu geçtim...
neymiş o :) bir döksene :) galatasarayla berabere kalıp üçlümü çektirmişiz :) |
Alıntı:
Alıntı:
Kazım kazımın fb deyken ortama ayak uyrudup xxx partilere katılması. düzenlemesi. |
Alıntı:
konuyla alakası ne paşa bunun :) ;D;D;D;D bir şey diyeceğim sen üçlü çektirmek ne demek onu biliyormusun :) |
Alıntı:
|
hey gidi hey...
birde bu adamla futbol konuşuyoruz... |
Alıntı:
hala esrar diyor :) üçlü nedir bilmiyor sonra futbol konusunda ahkam kesiyor :) bende diyorum kazımın parti olayıyla ne alakası var :) ne diye onu yazmış diye :) ;D;D;D |
Alıntı:
Yahu fb lilern haylen gs ye laf atacak halimi var yazdıgın her yoruma gülüyorum diyelımkı gs lı futbolcular 3 lü filan sarmıs kım bılır ne için sarmış. Hem saranlar kim gerçek gs limi Hakan şükürmü? hagimi ? bülent korkmazmı ? Hasan şaşmı ? 2 Kuruş alıp yarın gidecek adamlar. Yada amatorler. Sen kalk yong boysa elen pendıge yenıl. 3. lig takımına yenıl sonra gel deki bi gs yenemıyor. berbere kalıncada 3 lü sarıyor. Gs size 5 sene önce bi tokat yapıstırdı kupayı bırakmadı. Omudur giden zorunuza yoksa 28 senedir kupa alamamı ? http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon10.gif Hem ne demişler Küçük takımlar büyükleri yenınce. Büyük takımlarsa kupaları alınca övünürler. Biz size yensek bile ayrı havaya girmeyiz. Ama siz gs yi yenince görgüsüzler gibi seviniyorsunuz.Yaw biz uefaya o kadar sevinmedik. Haydi Şimdi biraz başarı araştırda gel. Ha balkan kupasını başarı diye kalkıp koyma önümüze http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon10.gif |
Alıntı:
bak hala ne diyor :) ;D;D;D yazık ;D |
üclünün kralini sarbi cektirdi hemde beraberligi kutlamak icin :)..
kardes sen harbi 3 lüyü bilmuyormusun :D |
Alıntı:
Haylen tecrübesiz. Hem 3lü nedir benım bildigim 3 lü sarılır ha başka türlüsüde olursa bilmem. Hem Bu 3 lü fb yi başarılı yaptı anlaşılan. |
ibretle izliyorum ibretle :)
|
bizim engin de cok iyi üclü cektirir ayrica egemende isinin üstadidir :)..
bak simdi söyle sessizlik saglanirsa foruma bir üclü cektirebilirim :D |
Alıntı:
Alıntı:
Kardeş ibretle izlemene gerek yok olay dediginiz 3 lü desen çakardım köfteyi ama geç algıladık. E orda esas konu neden 3 lü çektirdigi degil o 3 lünün kadıköyü nasıl inlettigidir. |
haci jeton köseli herhalde :)
|
yok sende bahsedince esrar olmadığını anladı gogıldan baktı...
şimdide baştan söylesenize muhabbeti çekiyor :) kadıköyün nasıl inlediği önemliyse 6-0 dan sonra çektirseydiniz üçlüyü... hey gidi hey :) |
Alıntı:
Öle çaktım. Yoksa çakmıcaktım daha. 6-0 olmasa haliniz harab. Yine harabda |
Alıntı:
siz çok iyisiniz ;D;D 2 maç daha kazanmasanız küme düşecektiniz ;D |
Alıntı:
Gs küme düşerse ben gs yi bırakacam. |
Üçlü çektirmek ne demek ya...
Fatma toprağımın bestelerinede hayran kaldım. Ayrıca onu kısıtlayan ve engin yorumlarına taş koyan yönetimide esefle kınıyorum :) |
Alıntı:
halbu ki ne coşkulu yazıyordu... |
hiper gitti onun yerine basimiza birisi fenerli(fatma) bir tanede gs li(evren bilimci) geldi :)
|
Hiperle Fatmayı aynı kefeye koyan bir yönetim anlayışı istemiyoruz :)
Fatma nın hakları için Akpartiforum binasının önünde yumurta pişirme eylemine başlayalım... |
hiperin bayan versiyonu demek abarti bile olmaz.. hanimefendi bu yasta büyüklerine hakaret bile ediyor..
yok abicim bu fanatizm ne menem birsey yas, cinsiyet ve egitim farketmiyor.. |
Küçük hanımla konuştum biraz. Sözler falan verildi, bundan böyle daha dikkatli olacağını söyledi yazarken..Sözünü de tutacağından eminim artık (inşallah) :)
|
Daha kısası da var: Goooool! Guizaaaa... :D
|
Alıntı:
|
aa mesaj gitmiş(:
|
Alıntı:
Beşiktaşa attığı artislik golleri ve Gs ye dalga geçerek attığı golü seyretmediniz herhalde, yada o zaman masallar aleminde mi idiniz... |
All times are GMT +3. The time now is 09:29. |