![]() |
sende o kabiliyeti göremedim...
anlayanlar anlar... |
bundan dolayı göremedim...
git istavrozda çıkar... üstüne birde kutsal su iç... dikkatli ol ama burdakiler kadar sabırla saçmalıklarını dinlemem.. canın sıkılıyorsa oyun vereyim sana onla can sıkıntını gidermeye çalış.. ps3'ün varmı? |
Açık yazacağım Milli Görüşçüyüm
onca vakittir siteyi takip ediyorum Evren Bilimci sırf senin mesajlarından psikolojim bozuldu ilk mesajımı senin için atıyorum YETER ARTIK SAÇMALAMAYI BIRAK!!! etme eyleme kendini daha fazla rezil etme... |
gelde gülme..
milli görüşmü.. yav işe bak... |
Alıntı:
Yeni bir kanat mı geliştirdiniz??? Yani benim bilmediğim bir kanadımı var Milli görüşün ? |
Alıntı:
kimi kastediyorsun sen? bana benzeyemezsin boşuna uğraşma.. o kalite sende yok... döneklik var sende birde... baksana daha dikiş tutturumadın.. konu benim için kapanmıştır... |
Bu Milli Görüşçüye yakışan bir tavırmıdır?
|
Alıntı:
Sizce gerçekten Milli Görüşçü olan biri böyle bir yol izler mi ? |
Alıntı:
|
bilader abartma...
kimseye münafık diyemezsin sen kimsin ya... evet bu bencede yanlıştır bencede gereksizdir ama onun imanını yargılayacak biri değilsin... |
Alıntı:
takiye yapıyor aklı sıra... |
ŞU SAÇMALIĞA SON VERİLMESİNİ İSTİYORUM NE HADDİNE SEN NE HAKLA HANGİ CÜRRETLE MİLYONLARIN SAYGI DUYDUĞU BİR ALİME MÜNAFIK DİYORSUN YÖNETİME SESLENİYORUM KAPATILMASINI TALEP EDİYORUM KONUNUN VE ŞU GEREKSİZ KONUŞMALARI YAPAN İNSANADA GEREĞİNİN YAPILMASINI TALEP EDİYORUM!!!! |
Alıntı:
|
Sayın Evren Bilimci bir siz değilsiniz diyorsun CHP den bahsediyorsun
Sana hocamın deyimiyle cevap vereyim YAW SEN HANGİ GALAKSİDE YAŞIYORSUN.... |
Alıntı:
HADDİNE DÜŞMEYEN LAFLAR ETME EDEPLE SAYGIYLA TARTIŞMAYI BECEREMEYEN BİR İNSAN KONUŞAMAZ BURDA!!! |
Alıntı:
|
Eleman chp'li milli görüşçü kardeşlerimizle aramızda fesatlık çıkarmak için gelmiş belliki
neyseki yallah çekilmiş ! |
elemanin dinle, imani alakasi yok tamamen fitneci bir zihniyet..
|
Alıntı:
furkan bizi optimize etmesi için mavera tutmuş bu adamı :) aldım istihbaratı... |
Alıntı:
İŞTE SENİN BAKIŞLARIN BU KADAR DAR, ZİHNİYETİN BU KADAR SIĞ... PARTİYLE HOCAEFENDİYİ BİR GÖSTEREREK SİYASET YAPTIĞIMI DÜŞÜNECEK KADAR GEREKSİZ... |
Alıntı:
|
Neyse ben sakinim :)
konuşmıycam artık bu meselede :) çevreye verdiğimiz kirli havadan dolayı özür diliyoruz :) |
Arkadaş tatile çıktı zaten duygu sorunun cevapını alabildinmi:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
pek bir değişme olmadı :) sadece tıkanıklığın sebebini öğrenmiş olduk |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
banada yazık olur onlarada :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah razı olsun... baştaki soruya cevap istemeye korkuyorum artık....:) ama genede fikri olan varsa paylaşırsa sevinriz tabi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
estafurllah kardeş. temsil gerek tabi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
duyarlılığı temsil ediyor :) |
Alıntı:
|
Daha kim kimi öpmüş haberin yok fazla kaşınırsan adamı böyle öperler işte (:
|