![]() |
ama ben begeni verecem demedim ki tesekkür edecegim dedim ve onuda yaptik :)
|
Alıntı:
Abi bak! yavaş yavaş gözümden düşmeye başlıyorsunuz...:) Verin beğeniyi kurtulun... :) |
Alıntı:
yav ne özgürlükçü adamım ya adım anarşiste çıktı çıkacak ;D |
En Aktif Üye: Almi,yetkin1st,eşref,xfce, _duygu_ ,ukba,mavera,unnamed
En Yardımsever Üye: Hüdaverdi ;D En Ciddi Üye: Delilin Nur En Çok Rastladığınız Üye:yetkin1st,merve,ultraslan 25,eski açık,kadızade rumi,neşe,abdullah kaç En Fanatik Üye: yusufurkan,benhur,eski açık,ultraslan 25,almi En Tatlı Başbelası üye:Akobalı Akkurt En Geveze Üye: kim acaba ;D En Karizmatik Üye:Cevher,unnamed,yalçın karaca,ukba En Kibar Üye: duygu,reyyan,bergüzar,siyah gül,cihan şumul abla En Komik Üye: xfce En Sevilen Üye: Akıncı 34 :karizmatik: En Sinirli Üye:Unnamed,neşe,merve En Heyecanlı üye:FatmaS,Yusufurkan En Sabırlı Üye: mavera,yalçın karaca,ukba En Şair Üye:Ruhi Zar,El emin En iyi İmza:akıncı 34 e yaptırılan bütün imzalar güzel ;D En iyi Kullanıcı Adı:Almi(yav çok süper nick :) ) ,unnamed,akobalı akkurt,ottoman En Muhalefet üye: yusufurkan,xfce En Bilimsel üye: bergüzar En Tekrarcı üye: xfce En Milliyetçi üye:hüdo,ezel,asi isyankar En Özgürlükçü üye:almi,furkanca bakış,mavera,depare En iyi Yorum yapan Üye:Depare,Beylerbeyi,Özgün Genç,Furkanca Bakış,xhidayet |
bu şimdilik gençler :)
ay sonuna doğru bir en listesi daha hazırlayacağım :) |
Teşekkür ettim Akıncı :)
|
En tekrarcı derken ne kadar haklıymışım... :) Bir defa en yapması yetmemiş ikincisinide hazırlayacakmış... Ayrıca sadace bana özel bir ende banada yer verdiğiniz için sağolun .. :) |
Delilinnur teşekkür ettim efendim :) birkaç gündür anlamadığım bi şekilde size beğeni veremiyorum. Sorun nedir anlayamadım :(
|
Alıntı:
En Kibar Üye: duygu,reyyan,bergüzar,siyah gül,cihan şumul abla Akıncı ve Delilinnur Çok teşekkür ederim enlerinizde yer verdiğiniz için :gül: |
Teşekkür ederim akıncı
|
Alıntı:
Yetkilileri göreve davet ediyorum... :) Bana beğeni vermek isteyipte veremeyenler varmış .... Sorun nedir bakın lütfen..:) |
Alıntı:
|
Eyvallah Yavuzum, yalnız senin enlerinde bile adım tek yerde geçiyor ise sıkıntı büyük demektir... Oturup düşünelim o zaman...
|
Alıntı:
bir istek üzerinde yapıldı... ay sonuna doğru oturup güzel bir en yapacağım inşAllah :) |
biraz değişik olacak ama :)
En Aktif Üye: ....... ahmet davudoğlu..maşallah diyelim..tabiri caizse atın kuyruğu duruyor dış işleri bakanı durmuyor.. En Yardımsever Üye: .....çetin doğanın ayakkabısını silen şahıs En Ciddi Üye: ....... devlet bahçeli abus bir çehre gülümseyen ressmi varmıdır acep? En Çok Rastladığınız Üye: .......kemal kılıçdaroğlu..eşek arısı gibi ama bal yapmıyor:) En Fanatik Üye: ....... başbakanı ıslıklayan galatasaraylılar.. En Tatlı Başbelası üye: ....... necmeddin erbakan ve talebeleri..kızdırsalarda seviyorum onları... En Geveze Üye: ....... oktay vural... En Karizmatik Üye: ....... recep tayyip erdoğan En Kibar Üye: .......kemal kılıçdaroğlu ---recep bey tabiri için:) En Komik Üye: .......hüseyin çelik bazen gerçekten güzel yorumlar yapıyor..(Eğer ile meğeri evlendirmişler keşke diye nur topu gibi bir çocukları olmuş” yorumuna hala gülerim:) En Daimi Üye: .......anayasa mahkemesi En Paylaşımcı Üye: .......wikileaks En Sevilen Üye: .......recep tayyip erdoğan En Sinirli Üye: .......tabiki devlet bahçeli... En Heyecanlı üye: .......bdpli vekiller En Sabırlı Üye: .......galatasaray taraftarı :) takımlarına sabrediyorlar En Şair Üye: .......bülent arınç şiir gibi konuşyor En iyi İmza: .......kanuni ..bir ferman ile fransadaki dansı kaldıran imza ile En iyi Kullanıcı Adı: .......abdullah gül En Efendi Üye: .......kemal efendi:) En Muhalefet üye: .......chpliler kendi içlerinde bile muhalifler:) En Bilimsel üye: .......Tüik--enflansyon oaranları için En Entellektüel üye: .....30 yıldır bende bıktım halkla uğraşmaktan diyerek hala koltuğunu bırakmayan hüsnü mübarek En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: .......alkol sınırlamasına karşı çıkanlar:)başörtüsüne gelince kaybolanlar En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: .......bülent arınç En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: .......müjdat gezen... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... tabiki messi:) katkılarınızı bekliyorum:) |
Enlerinde yer veren herkese teşekkürler :)
Adem abi,çok orjinal olmuş gerçekten :) |
Çok hoş bir paylaşım olmuş her yere değinmişsin ama fenerbahçeyi göremiyorum türkiyenin gündemi olarak:)
|
Alıntı:
|
Teşekkürler Akıncı 34..
|
Eyvallah reyiz :) görücem seni bi ara :)
|
enlerinde yer veren tüm dostlara teşekkürler...
|
En Aktif Üye: Akıncı34 , Mavera , Karaeşref, Cevher , Siyahgül ,Yetkin1st , _duygu_ , unnamed depare En Yardımsever Üye: akıncı34 , yalçın karaca, el emin, özgün genç, ahmet yasin, redyellow , cerrah , En Ciddi Üye: blue moon , kadızade rumi , ahmet yasin, 00000000, hayatiyenicag, münih En Çok Rastladığınız Üye: akıncı34 , mavera , unnamed, cevher, yetkin1st , _duygu_ almi , Esra Özdemir , Abdullah Kaç , En Fanatik Üye: Benhur , Hipermuhafazakar , Evren Bilimci En Tatlı Başbelası üye : merve En Geveze Üye: evren bilimci ve bütün kemalistler En Karizmatik Üye: ukba adem etyemez beylerbeyi akınc34 üç noktadan ibaret cevher unnamed En Kibar Üye: unnamed En Komik Üye: hüdaverdi En Daimi Üye: akıncı34 merve unnamed furkanca bakış cevher üç noktadan ibaret En Paylaşımcı Üye: m.atilla cihannur En Sevilen Üye: yalçın karaca , ruhi zar , delilin nur , En Sinirli Üye: blur En Heyecanlı üye: yusuf furkan En Sabırlı Üye: yalçın karaca almi mavera En Şair Üye: el emin En iyi İmza: akıncı34 çoğunu o yapıyor zaten yav En iyi Kullanıcı Adı: akkobalı akkurt En Efendi Üye: ahmet yasin x hidayet , ak kelebek, minik kelebek , En Muhalefet üye: xfce evren bilimci yusuf furkan türkistan blur benhur dejavu En Bilimsel üye: ottoman hakan özkan En Entellektüel üye: yalçın karaca ukba alperen En Tekrarcı üye: En Milliyetçi üye: türkistan blur münih En Özgürlükçü üye: asi isyankar adem etyemez yalçın karaca ukba En Aykırı üye: kemalistlerin alayı bana göre aykırıdır En iyi Yorum yapan Üye: beylerbeyi karaeşref bergüzar alperen En Kendine güvenen Üye: akıncı34 En Anlaşılamaz üye: xfce hacı ben bazen anlamıyorum ya 00000000 onuda bazen anlayamıyoruz ufuk çızgılarımız yetişmiyor En Anlaşılır üye: gönülden mehmet akif 24 dilemma En Yeteneğini yansıtan üye: ümit ak el emin akıncı34 ottoman |
Furkan teşekkür ederim :) En anlaşılır üyelerin içinde olmak beni gülümsetti, "seni anlamak güç" diyenlere bunu gösterteceğim :))
|
Teşekkürler furkan
|
Teşekkürler Furkan kardeşim :)
|
En Aktif Üye: Akıncı34, Unnamed, Mavera, Duygu, Wildsymbol, Yetkin1st, Epivates, Delinin Nur...
En Yardımsever Üye: Yalçın KARACA... En Ciddi Üye: Abdullah KAÇ ;D En Fanatik Üye: Ultraaslan25 En Tatlı Başbelası üye: Bu bende kalsın ;) En Geveze Üye: Asi İsyankar, xfce, evrenbilimci ve benzerleri... En Karizmatik Üye: Adem ETYEMEZ... :saygılar: En Kibar Üye: Aslında Reyyan yazacaktım ama uzun süredir görünmüyor. Daha bende kibarını görmedim ;D Sadece unnamed işine gelince benden daha kibar olabiliyor :):) En Komik Üye: Hüdaverdi ve görünmesede Nun... En Daimi Üye: Cevher, Unnamed, Epivates, Mavera, Yalçın KARACA, Merve, Sükut-u Hayal, Furkanca Bakış, Reyyan, Almi, Ay_Yıldız, Neşe... En Paylaşımcı Üye: Akıncı34, Simit, Almi, Yetkin1st, depare... En Sevilen Üye: Akıncı34, Adem Etyemez... En Sinirli Üye: .......... En Heyecanlı üye: FatmaS... En Sabırlı Üye: Yalçın KARACA... ( Sabır sınırlarını o kadar zorlamama rağmen kıramadım daha :) ) En Şair Üye: Sükut-u Hayal... En iyi İmza: CeVHeR... En iyi Kullanıcı Adı: CeVHeR... En Efendi Üye: Akıncı34... En Muhalefet üye: Adam gibi bir muhalif görmüyorum... En Entellektüel üye: Unnamed... ;D;D;D;D;ı: En Milliyetçi üye: Akobalı reyiz... En Özgürlükçü üye: :neki::neki: En iyi Yorum yapan Üye: Akıncı34, depare, Yalçın Karaca, Kadızade-İ Rumi En Kendine güvenen Üye: Tartışılmaz; Akıncı34 En Anlaşılamaz üye: Merve... En Anlaşılır üye: CeVHeR... ;D;D;D En özlenen üye: AK_Kelebek... Ayşegül nerelerde bilen yada gören varmı... |
Teşekkürler cevher wildsymbol eski nick:)
|
Alıntı:
|
[QUOTE=CeVHeR;
[B]En Daimi Üye: Cevher, Unnamed, Epivates, Mavera, Yalçın KARACA, Merve, Sükut-u Hayal, Furkanca Bakış, Reyyan, Almi, Ay_Yıldız, Neşe... [/B] Enlerin arasında yer verdiğin için teşekkürler... |
Alıntı:
|
Eyvallah nusret abi :)
|
Teşekkürler Cevher..
|
En Aktif Üye: Akıncı34, Ukba, Adem Etyemez, Cevher, ALmi, FurkancaBakış, Demir ex, Yetkin1st, Depare...
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca, Akıncı34 ve Ottman... En Ciddi Üye: Hakan Özkan, ALmi En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı34, Yetkin1st, FurkancaBakış, ALmi, Mavera... En Fanatik Üye: ALmi, Akıncı34.... En Geveze Üye: xfce En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, Fırat En Kibar Üye: Delilinnur,Dilemma, .::ReyyaN::., Ak Sevda, Merve, Sükut-uHayal,_Duygu_, Ay Yıldız... En Komik Üye: Akıncı34, FurkancaBakış, Tyh... En Daimi Üye: Akıncı34, FurkancaBakış, Depare, Ukba, Cevher, Almi, Ottaman, siyahgül07.... En Paylaşımcı Üye: Akıncı34, Ottaman En Sevilen Üye: yaradılanı sevdik yaratandan ötürü... En Sinirli Üye: burnuma intikam kokuları geliyor;D;D;D En Heyecanlı üye: Yeni gelen üyeler... En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan... En Şair Üye: El Emin (elindende geliyor keratanın:güzel:) En iyi İmza: AKıncı baba saolsun;D;D En iyi Kullanıcı Adı: Dilemma, Seyyah, Akkobalı Akkurt.... En Efendi Üye: kibar üyeler aynı klasmanda olabilir:karizmatik: En Muhalefet üye: xfce ve tayfası.... siz ak deyin kesin kara derler.... En Entellektüel üye: Depare, 000000 En Tekrarcı üye: xfce tek geçer.... En Milliyetçi üye: aramızda böyle insanlar yoktur.... En Özgürlükçü üye: Akıncı, Cevher, Furkanca Bakış... En iyi Yorum yapan Üye: Ukba, Ahmet Yasin, Akıncı34, Depare, Fırat, Tyh, Seyyah... En Kendine güvenen Üye: Mavera En Yeteneğini yansıtan üye: Ottaman, Akıncı34, Fırat.... |
enlerinde yer verdiğiniz için teşekkürler unnamed
|
Teşekkür ettik efendim :)
|
Beni bile hatırlamış olanlarınız var mutlu oldum.
|
unnamed ustam...
71 lik sözüm olsun... |
Enlerinde yer veren arkadaşlar çok teşekür ederim ... :saygılar: |
Sağol koçum :)
|
Enlerinde yer verdiğin için teşekkürler adı güzel kardeşim:saygılar:
Yer vermeyenide yazdım bir köşeye :V |
All times are GMT +3. The time now is 14:33. |