![]() |
Alıntı:
hey gidi hey... mazi aklıma geldi bak şimdi... gelirken koli bandı alırdık eve :) zamanı yuvarlar bantla yapıştırır çok kaliteli toplar yapardık |
offff;D
|
zamandan acayip güzel top olurdu be :) ayrıca üstüne kola dökülünce geçirmiyordu ilk denediğimizde cok şaşırmıştık .d
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yıllar sonra formülü değiştirmiş adamlar sırf zaman geçirsin diye |
mangalda çok güzel yanıyor zamanla...
çıtır çıtır yakıyor çıraları;D |
Alıntı:
yani inşallah öyle hüsnüzan edeyim :) |
neden duygu?
reklamını alıyorsunuzda içmeye gelince içmiyorsunuz? içinde adam size reklam versin o parayla hayır hasenat yapın... |
Alıntı:
ben şahsen rastlamadım rastlasam tepkimi verirdim... tenkitler gelişmesine katkı nede olsa:) |
eyvallah duygu(:
|
Ne kadar halisane..
|
Alıntı:
Ben kola içiyorum..ne olacak şimdi |
|
Alıntı:
Ben bilmiyorum öğrenmek istedim.. :) Nerden bulundu ve bu başlık neye dayanarak yazıldı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Edeple alakası verdikleri pozdur abi... :) Yüzlerinde hafif bir tebessüm... Oturuşlarında bir haya... Duruşlarında ise tam bir saygı, edep ve teslimiyet var... Belli ki ümmet olmanın bilincindeler... |
Sui zan etmişim gibi mi geldi size.. :) anlamadım?
|
Alıntı:
Eski günlere gittim. :ağla: |
Alıntı:
kötü düşünmeyin manasında demedim, geçiştirin manasında dedim :) |
Alıntı:
Biraz öyle oldu.. :) Abilerin alınlarında şakirt yazıyomuş gibi -nerede o eski şakirtler- diye yazılınca başlık bu kadar eskilerden nerden bulundu acaba dedim ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim ufak oglan bizim evde bu kelimeyi kim kullandıysa "hemen özür dileyeceksin" diyor.Dilemezsen avazı çıktıgı kadar bagıra bagıra aglıyo... Akıncı hemen özür dile...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
söz konusu cihan_şumul abla olunca gerisi teferruat :)
isteklerini geri çeviremem yarın bir gün bizde yaşlanacağız :ağla: |
Koskoca adama abla dedin la ;D
|
Alıntı:
yapma reyiz :) sakın erkek zannediyordum deme ;D |
Değil mi :şaşkın:
|
Alıntı:
|
Şoklardayım la.
Foruma acil kim bayan kim erkek belirtmesi için profile özellik eklenmesi lazım. |
:) :) :)
|
Alıntı:
mgf deki gibi bayanlara ve erkeklere özel bölümlerde olması güzel olur mesela... |
Hüdaverdi pes.. :) Ukba'yı bile bayan sanmıştın sanki sen? öyle hatırlıyorum yani (:
|
Alıntı:
mesele döndü dolaştı yine ukbayı buldu ;D |
Şakirtleri beğenmeyenleri top yapıp oynayacaksın :evet:
|
Alıntı:
o değil de hizmetin kurumlarından çok uzaksınız be arkadaş. böyle güzel kareleri heryerde rahatlıkla yakalayabilirsiniz. ahan bizim abiyi hatırladım diyenler sanki 40lı yaşlarında .tanıştığı insan 1-2 seneliktir eminim :) .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
herkesin top oynayası var düzenleyin bir maçta forumca oynayalım ;D |
sakirt spor;D
|
şakirtspor -keçelispor:)
|
All times are GMT +3. The time now is 15:11. |