Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   İşte Milli Görüş partileri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144890)

Tarantula_ 09-12-2011 04:04

Muhterem Necmettin Erbakan Hocama Allah rahmet eylesin, öyle bir harekete liderlik eyledi ki.. Bugün münafıklar kafirler hâla arkasından konuşacak kadar kuyruk acısına sahipler.. O vakitlerde O hareketin içinde olabilmeyi gerçekten isterdim.. Yavuz reyizin yaptığı değerlendirmede oldukça yerindedir (Ak parti ve Refah ile alakalı)

Cihannur 09-12-2011 04:15

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949791)
Karşısında türkeş,demirel,turgut özal,erdal inönü gibi tabanlarını tutan adamların olduğu dönemde varolabilmiş ve türkiye siyasetinin en onurlu muhalefetini göstermiş bir partiden bahsediyoruz...
Sadece 1 yıl hükümette kalabilmiş bir partiden bahsediyoruz...

Kıyasladığın parti ise karşısında adam akıllı bir tane bile muhalefeti olmayan ve 3 senedir iktidara gelen bir parti...

bence insaf etmen gerekir cihannur...

Yapamadı, başaramadı, yaptırmadılar, zulmettiler, vs. bunlar gibi çok şey söylenebilir Akıncı. İnsaflı davranıyorum. Refah Partisi'nin iktidar olmasına, varlığını sürdümesine izin ve imkân verselerdi belki Refah Partisi bir AK Parti olurdu, belki de AK Parti'yi de geçebilirdi, belki de geçemezdi; bilemeyiz. Netice olarak Refah Partisi sistem tarafından engellenmiş ve Türk Siyasi Tarihi'ndeki etkinliği AK Parti'ye kıyasla çok az olmuştur.

AK Parti ise
Türk Siyasi Tarihi'nde o kadar etkin olmuştur ki ülkedeki mevcut rejimin yapısını değiştirmiştir. AK Parti iktidarından önce Türkiye'de var olan sivil ve askerî bürokrasiye dayalı bürokratik cumhuriyet rejimi, AK Parti iktidarının uygulamalarıyla birlikte yerini demokratik cumhuriyete bırakmıştır. AK Parti'nin bu olağanüstü ve muhteşem başarısına Sivil Devrim de denilebilir.

Mavera 09-12-2011 04:19

:gül::gül: dertlere derman AK PARTI :gül::gül:

Ammar 09-12-2011 04:52

yaw ben erbakan hocayı tüm partilere değişmem kıyas miyas yapmayın. icraat safına çekmeyin. erbakan hocanın bir tek dik duruşu bu yapılan icraatların tümüne bedel desek yeridir. bu icraatlar o dik duruşlarla geldi...

AdaletinKılıcı 09-12-2011 06:21

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949654)
sevki yilmaz, halil ibrahim celik, sevket kazan, hasan hüseyin ceylan, sükrü karatepe, abdullah gül, tayyib erdogan, hazan mezarci... diye uzayip giden listede cok hatip sahsiyetler vardi..

Hitabet teşkilatçılığımızla birlikte en büyük silahlarımızdandır, belki de en büyük silahtır.

Ebuzer 09-12-2011 15:20

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949817)
yaw ben erbakan hocayı tüm partilere değişmem kıyas miyas yapmayın. icraat safına çekmeyin. erbakan hocanın bir tek dik duruşu bu yapılan icraatların tümüne bedel desek yeridir. bu icraatlar o dik duruşlarla geldi...

:güzel:

AdaletinKılıcı 09-12-2011 15:25

ALLAH rahmet eylesin.

Artık partileri de tekrar yaklaştırmak düşünülebilir.

MÜLTECİ 09-12-2011 23:18

AKINCI(özellikle) kardeşime ve diğer kardeşlerime isabetli ve olgunca yazılmış yorumlarından ötürü şükranlarımı sunuyorum...
Selam ve dua ile...
Rahman yolunuzu açık etsin...

Ammar 09-12-2011 23:45

Alıntı:

MÜLTECİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950233)
AKINCI(özellikle) kardeşime ve diğer kardeşlerime isabetli ve olgunca yazılmış yorumlarından ötürü şükranlarımı sunuyorum...
Selam ve dua ile...

diğerlerininde isimlerini istiyoruz :) "AKINCI"nın ne özelliği var ? :w:

Beylerbeyi 09-13-2011 01:06

üniversite okurken iki yıl milli görüş cemaatiyle bağım oldu. evlerinde kalmadım ama cemaatle oldukça içli dışlıydım. gerçekten mükemmel bir ortam vardı. insanlar sanki seçilerek gönderilmişti. çıkarsız, dürüst insanlar kendi amaçlarını gerçekleştirebilmek için çabalıyordular. burda ak partimizin parti teşkilatına birkaç kez gittim, bazılarını önceden tanıyordum. çok çıkarcı kişiler vardı, bir daha da gitmedim. tabi %50 oy alan bir partinin tüm üyelerinin dört dörtlük olmasını bekleyemeyiz ama dava adamı bakımdan milli görüşçülerin üstüne tanımıyorum.

hele hele refah partisi, ah ki ne ah :(

MÜLTECİ 09-14-2011 02:06

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950252)

:olmaz:
İsabetli ve olgun yazıları için demiştim...
herhalde diğer yorumlardan daha İSABETLİ ve OLGUN diye düşündüğüm içindir.. onun haricinde henüz sizden farklı bir özelliği yok benim gözümde..çünkü hiçbirinizi tanımıyorum, yeni üyeyim...
hepiniz benim için " henüz tanımadığım ancak kardeş addettiğim kişilersiniz"
...umarım anlatabilmişizdir pür melalimizi...

size de teşekkür ederim kardeşim... "Ammar" kardeşim..

hayr üzre kalın..dua ile..
vesselam...

İntifada 09-14-2011 02:09

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950252)

ne desem ki sana molla :)

Ammar 09-14-2011 02:16

Alıntı:

MÜLTECİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950786)
:olmaz:
İsabetli ve olgun yazıları için demiştim...
herhalde diğer yorumlardan daha İSABETLİ ve OLGUN diye düşündüğüm içindir.. onun haricinde henüz sizden farklı bir özelliği yok benim gözümde..çünkü hiçbirinizi tanımıyorum, yeni üyeyim...
hepiniz benim için " henüz tanımadığım ancak kardeş addettiğim kişilersiniz"
...umarım anlatabilmişizdir pür melalimizi...

size de teşekkür ederim kardeşim... "Ammar" kardeşim..

hayr üzre kalın..dua ile..
vesselam...

Alıntı:

MÜLTECİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950233)
Selam ve dua ile...

tamam tanışınca samimileşiriz. :)

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950788)
ne desem ki sana molla :)

la ağız tadıyla bir kıskançlık yapamadık he :) :ağla::ağla::ağla:

Mavera 09-14-2011 02:17

ammar sen böyle kiskancsan senle isimiz var :)

Hüdavendigâr 09-14-2011 02:19

konuya yorum atmadıgımız için biz "diğer kardeşlerim" kategorisine bile giremedik.. ya biz napalım ?

Ammar 09-14-2011 02:55

mavera daha yeni mi fark ettin :)

Hüdavendigâr

sende imzamı al :D

Mavera 09-14-2011 02:58

ammar kardesim artik sade üyeyim benden cekecegin var ona göre hareket et :D

Ammar 09-14-2011 04:37

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950840)
ammar kardesim artik sade üyeyim benden cekecegin var ona göre hareket et :D

weyyy ne oldu sana yaww Hayırdır inş. seni zor ikna etmiştik :(
en önemli ve stratejik dayanağımızı kayp ettik :);D

Terennüm 09-14-2011 11:33

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949679)
evet değil...
menfaatçi dolu değildi...
teşkilatlardaki adamların çoğu siyaset değil cihat yaptığına inanıyordu...

Akpartinin yaptıklarını görüp hala daha neyin özlemini çekiyorsunuz anlamış değilim..ah çekenler saadet partisi hala aynı yerinde ve aynı cihada devam ediyorlar..o kadar sağlamlar ki hiçbir menfatçi kalmadı içlerinde..o kadar arındilar ki oyları %1.22..

MÜLTECİ 09-16-2011 22:19

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950797)
tamam tanışınca samimileşiriz. :)

:olmaz::(

MÜLTECİ 09-16-2011 22:21

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 950886)
Akpartinin yaptıklarını görüp hala daha neyin özlemini çekiyorsunuz anlamış değilim....

.. .
:w:

Cihannur 09-16-2011 22:43

Alıntı:

MÜLTECİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952341)
.. .
:w:

Terennüm doğru söylüyor, niye gülüyorsunuz ki?

AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinden, Türk Siyasi Tarihi'nde AK Parti'den önce iktidar olmuş tüm siyasi partilerin yapmış oldukları hizmetlerin fersah fersah üstünde olduğunu kanıtlayan iki misali vereyim:

1- AK Parti iktidarına kadar Cumhuriyetimizin 79 yılında sadece 6.000 kilometre civarında bölünmüş yol (duble yol) yapılabilmişken, AK Parti'nin 9 yıla yaklaşan iktidarında 15.000 kilometre civarında, yani Cumhuriyet Tarihimiz boyunca yapılmış olan duble yolun 2 katından fazla duble yol yapılmıştır.

2-
AK Parti iktidarına kadar TOKİ aracılığıyla sadece 40.000 civarında konut üretilebilmişken, AK Parti'nin 9 yıla yaklaşan iktidarında TOKİ aracılığıyla 500.000 civarında konut üretilerek, AK Parti iktidarına kadar TOKİ aracılığıyla üretilmiş olan konutun 10 katından fazla konut AK Parti iktidarında üretilmiştir.

All times are GMT +3. The time now is 22:05.