Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kışanak'tan skandal sözler: Kanlı günler geldi ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144977)

Asi_isyankar 03-02-2011 23:25

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863474)

Özerklik ile Eyalet sistemi arasında çok büyük farklar var !!! Sonra Eyalet istemeyiz derseler ! Bunuda mı İnkar ettiler diyeceğiz !!!

Özerklik de tartışılmalıdır.
Sonuçta meclisten geçer
"Evet" veya "Hayır" oyu verilidr.
Niçin bu kadar dert ediyorsunuz ki bunu.
Ben Eyalet sistemine daha çok sıcak bakıyorum...

Asi_isyankar 03-02-2011 23:27

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863478)
Yıllardır doğuda yanlış uygulanan devlet politikasını bir parti çıktı ve düzeltmeye çalışıyor...karşılığı "olacaklardan ak parti sorumludu"böylemi olmalı...ortalık kan gölüne mi dönmeli kim kimin kanını dökecek.. .bir yola çıkıyorken yol arkadaşlarıma güvenmeden ideolojisini bilmeden neyin peşinden gittiğimi bilmeden onu savunup orası beni ilgilendirmiyor demekte kişiye göre değişkenmiş demek..
Şu uğruna mücadele verdiğimiz dil anlaşmak içindir kavga için değil..20 yıldır şiddet kullanılarak ne değiştirildi taki zihniyetler bu ülkede değişene kadar

Açık bir şey yazacağım.
Şu an Türkiye'de Ak Parti'ye alternatif bir parti yoktur.
Bunu milliyetçi Bir Kürt bile böyle olduğunu söyleyebilir.

Ancak yakındığım durum "yetersiz" hareket etmesidir.
Daha cesaretli ve daha samimi bir biçimde bu sorunun üstüne gitmelidir
Ak Parti...

HaArP 03-02-2011 23:32

Alıntı:

Sonuçta devletin Kürtlere verdiği zulüm ile Kürt sorunu
Ve akabinde PKK ortaya çıkmıştır.

Pkk Asalanın Devamı olarak Küresel boyutları ile İngiliz Masonlarının kurdurduğu bir örgüttür !!! Abdullah Öcalan ermenidir...! Ve Apo Ankara'da Türk Hizbullah'ı Lideri Hüseyin Velioğlu ile birlikte Masonlar tarafından eğitilmiştir !!!

Alıntı:

Şimdi devlet bundan çok şikayetçi olmak yerine bence sorunu
Şiddetle değil de siyasetle çözmeli.

Meselenin Halk boyutu bu şekilde çözülmelidir ! Oda Masonların ve zihni bulanmış elitlerin yaptırdığı zulmün Halk üzerindeki etkisidir sadece ! Pkk yahut Apo'yu dahil etmek cahilliktir acizane...!

Alıntı:

Şahsen ben Devletin Apo ile görüşmesini doğru buluyorum.

;1

Apo avukatları ile konuşmuyor ! Apo Mesajlar gçndermiyor ! Hatta Tehdit etmiyor mu ! ki !

HaArP 03-02-2011 23:34

Alıntı:

Özerklik de tartışılmalıdır.
Sonuçta meclisten geçer
"Evet" veya "Hayır" oyu verilidr.
Niçin bu kadar dert ediyorsunuz ki bunu.
Ben Eyalet sistemine daha çok sıcak bakıyorum...

Dert etmiyorum acizane ! Derdim Kışanak ve Pkk'yı elinde oynatanlardır !!! ''Özerklik'' tartışılmalı ise ! Pkk'nın Topyekün yok edilmeside tartışılmalıdır ! (Özellikle Pkk'Nın)

Ahmet Yasin 03-02-2011 23:36

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863485)
Yazdıklarının önemli bir kısmı polemiktir.
Bunlara çok takılmamak gerekir.
Silahlar sustuktan sonra tüm bunların hesabı elbette sorulmalıdır.

Biraz daha gerçekçi olmak gerekir.
Elbette 80 Darbesiyle PKK daha çok güçlenmiştir.
Sonuçta devletin Kürtlere verdiği zulüm ile Kürt sorunu
Ve akabinde PKK ortaya çıkmıştır.
Şimdi devlet bundan çok şikayetçi olmak yerine bence sorunu
Şiddetle değil de siyasetle çözmeli.

Şahsen ben Devletin Apo ile görüşmesini doğru buluyorum.
Ancak sadece görüşmek için görüşmek doğru olmaz.
Somut adımlar da atılmalıdır artık.

Mesela Arınç bugün, Bugün TV'de
"KCK sanıkları Kürtçe savunma yapabilmeli" dedi.
Bu çok olumlu bir gelişmedir.
Arınç'ın son zamanlardaki bu çıkışlarını takdir ediyorum.
Bunlar gayet yapıcı demeçlerdir...

Bu sizin bakış açınız saygı duyarım

Burda anlatmak istediğim şu;
Kürt sorunu cumhuriyetten sonra başladı ve bu soruna pkk dönemine kadar kimsenin silahlı yolu tercih etmemesi ve pkk silahlı eylemleri tercih ederek günümüz şartlarında oluşan bu olumlu hareketlerinin hepsinde kendisine pay almasından rahatsız oluyorum açıkcası.Zaten kendilerini Kürtlerin sözcüsü olarak ilan edenlerin Ak parti iktidarı döneminde bu tür söylemleri yükselmeye başlamıştır.Bu Devletin hatasını anlayıp kısmen taviz vermesi ile oluşmuştur..Bdp vekilleri içinde gerçekten bu sorunu çözmek isteyenlerin sayısını çok az buluyorum diğerleri yaraya tuz basmaktan başka işe yaramıyorlar.

Eğer görüşülecek birileri varsa bu Kürt halkının ta kendisidir kendisini ilahlaştırma derdine düşen biriyle yapılmasına karşıyım.

Herşey zaten zamanla olur daha 10 sene öncesinde bile bırakın bunları söylemeyi düşünmeye bile çekinirken şimdi istediğini heryerde söyleyebiliyor insan demekki şartlar oluşursa Kürtçe savunma yapılabilir.

EpiVaTeS 03-02-2011 23:36

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863417)
Olaya objektif bakamıyorsun ALmi...

Nefret, çözümsüzlüğü derinleştirir.
O kadın muhaliftir...

Muhalifliğinde bir sınırı vardır...
Kahramanlığı geçtim...
Efendi...
Kimse devleti tehdit etme cürretini gösteremez...

Söz ola kese başı...
Söz ola kestire başı demiş Osmanlı büyükleri...
Bunun kisi o hesap doğrattıracak kendini...
Birilerine...
İki lafı bir araya getiremeyen sümsükün teki...
bunları siparişle seçiyorlar herhalde...???

Asi_isyankar 03-02-2011 23:37

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863502)

Dert etmiyorum acizane ! Derdim Kışanak ve Pkk'yı elinde oynatanlardır !!! ''Özerklik'' tartışılmalı ise ! Pkk'nın Topyekün yok edilmeside tartışılmalıdır ! (Özellikle Pkk'Nın)

PKK'nın yok edilmesi zaten tartışılmıyor mu :)

HaArP 03-02-2011 23:39

Alıntı:

PKK'nın yok edilmesi zaten tartışılmıyor mu
Hiç bir zaman gerçek niyetiyle desem inanırmısın ?

Asi_isyankar 03-02-2011 23:42

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863503)
Bu sizin bakış açınız saygı duyarım

Burda anlatmak istediğim şu;
Kürt sorunu cumhuriyetten sonra başladı ve bu soruna pkk dönemine kadar kimsenin silahlı yolu tercih etmemesi ve pkk silahlı eylemleri tercih ederek günümüz şartlarında oluşan bu olumlu hareketlerinin hepsinde kendisine pay almasından rahatsız oluyorum açıkcası.Zaten kendilerini Kürtlerin sözcüsü olarak ilan edenlerin Ak parti iktidarı döneminde bu tür söylemleri yükselmeye başlamıştır.Bu Devletin hatasını anlayıp kısmen taviz vermesi ile oluşmuştur..Bdp vekilleri içinde gerçekten bu sorunu çözmek isteyenlerin sayısını çok az buluyorum diğerleri yaraya tuz basmaktan başka işe yaramıyorlar.

Eğer görüşülecek birileri varsa bu Kürt halkının ta kendisidir kendisini ilahlaştırma derdine düşen biriyle yapılmasına karşıyım.

Herşey zaten zamanla olur daha 10 sene öncesinde bile bırakın bunları söylemeyi düşünmeye bile çekinirken şimdi istediğini heryerde söyleyebiliyor insan demekki şartlar oluşursa Kürtçe savunma yapılabilir.

Yine diyorum;
Bence ideolojik yanlarına fazla takılmamalıyız.
Hepsi bu silahlar sustuktan sonra
Bu ölümler durduktan sonra konuşulsun tartışılsın
Ve herkesten hesap sorulsun.
Şu anda kaybedecek tek saniye vaktimiz olmamalıdır.
Ölümler derhal durdurulmalı.
En çok bunun üzerinde durulmalı
Ve en başta bunu önüne geçilmeli.

Şiddetle değil, diyalogla, siyasetle...

Asi_isyankar 03-02-2011 23:44

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863507)

Hiç bir zaman gerçek niyetiyle desem inanırmısın ?

İmkansız bir şey istiyorsunuz siz de...

HaArP 03-02-2011 23:46

Alıntı:

O günlerde gelecek Allah'ın izniyle...! Kürt Halkının zulüm görmüşleri Türk Halkıyla kardeş ve eşit şekilde huzurlu şekilde yaşamları ve sosyal altyapıları eşit şekilde bundan ibaret olacaktır ! Küresel ve Siyasi hatta ideolojik hesapları bitirmeyi başarabilirsek şeytan ve avanelerinin !

HaArP 03-02-2011 23:47

Alıntı:

İmkansız bir şey istiyorsunuz siz de...

Küresel ve Siyasal düzeyde çözüm olmadıkça hepsi imkansız değilmidir ?

Asi_isyankar 03-02-2011 23:49

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863513)

O günlerde gelecek Allah'ın izniyle...! Kürt Halkının zulüm görmüşleri Türk Halkıyla kardeş ve eşit şekilde huzurlu şekilde yaşamları ve sosyal altyapıları eşit şekilde bundan ibaret olacaktır ! Küresel ve Siyasi hatta ideolojik hesapları bitirmeyi başarabilirsek şeytan ve avanelerinin !

Özellikle Bu kirli savaş bittikten sonra
PKK, Devlet, Vs.
Herkesten hesap sorulmasından yanayım.

Asi_isyankar 03-02-2011 23:50

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863515)

Küresel ve Siyasal düzeyde çözüm olmadıkça hepsi imkansız değilmidir ?

Haklısınız, ancak buda imkansızdır...

HaArP 03-02-2011 23:52

Alıntı:

PKK, Devlet, Vs.
Herkesten hesap sorulmasından yanayım.

Acizane öyle olduğunu sanmıyorum...! Devletten hesap soruluyor fazlası var eksiği yok ! Pkk'dan hesap soran Kürt Halkı nerede ? Onlarıda ''Özerklik'' Küresel fitnesine karşı görmek isteriz !!!

Ahmet Yasin 03-02-2011 23:54

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863509)
Yine diyorum;
Bence ideolojik yanlarına fazla takılmamalıyız.
Hepsi bu silahlar sustuktan sonra
Bu ölümler durduktan sonra konuşulsun tartışılsın
Şu anda kaybedecek tek saniye vaktimiz olmamalıdır.
Ölümler derhal durdurulmalı.
En çok bunun üzerinde durulmalı
Ve en başta bunu önüne geçilmeli.

Şiddetle değil, diyalogla, siyasetle...

Yanlışlıklarını söylyince polemik veya ideolojik yanlarına takılmamak gerekiyor diyorsunuzda dağa çıkanlar ideoloji için değilse neden dağa çıkıyorlar veya neden sadece belli bir kesim onlara dewstek veriyor sizin söylediğiniz silahların susup barışın gelmesini herkes istiyor ama kim adım atıyor kimin adım atmasını bekliyorsunuz.

Hep söylerim şartlar oluşmayana kadar devletten bişey beklemeyin devlet sustukça pkk üstüne üstüne gidiyor lafla peynir gemisi yürümüyor güzel kardeşim.

Şiwan perwer çıktı devletin kürtçe kanalında iki kelam etti adamı hain ilan ettiler neden bizim söylediğimizle hareket etmiyor diye realite budur bdp liler sadece kendilerini ilgilendiren kısmına bakıyorlar

bende kürtüm kck bugün doğuda faşist kürt gencleri yetiştirme derdinde doğuda çıkan her olayın altında abuk sabuk nedenler var cocukları polisin önüne cıkartacaklar dayak yiyince diyecekler ki bak devlet sizi sevmiyor inkar ediyor sizi imha etmek için sizi öldürüyor cocuk işte anlamıyor bunları kafasına yerleşiyor.

Asi_isyankar 03-02-2011 23:55

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863521)

Acizane öyle olduğunu sanmıyorum...! Devletten hesap soruluyor fazlası var eksiği yok ! Pkk'dan hesap soran Kürt Halkı nerede ? Onlarıda ''Özerklik'' Küresel fitnesine karşı görmek isteriz !!!

Devlet Babadır.
Nasıl ki bir çocuk babasından bir şeyler bekler
Millet de Devletten bir şeyler bekler.
Devleti her zaman eleştirmek ve ondan hesap sormak devleti geliştirir.
PKK'dan da hesap soruluyor. Zira sorulmasaydı daha fazla oy ve sempati kazanırdı.
Her zaman tüm sorumlulardan hesap sorulmalıdır...

HaArP 03-03-2011 00:00

Alıntı:

Devlet Babadır.
Nasıl ki bir çocuk babasından bir şeyler bekler
Millet de Devletten bir şeyler bekler.
Devleti her zaman eleştirmek ve ondan hesap sormak devleti geliştirir.

Babanın Kolunu isteyen çocuğa Baba ne desin ?

Asi_isyankar 03-03-2011 00:01

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863523)
Yanlışlıklarını söylyince polemik veya ideolojik yanlarına takılmamak gerekiyor diyorsunuzda dağa çıkanlar ideoloji için değilse neden dağa çıkıyorlar veya neden sadece belli bir kesim onlara dewstek veriyor sizin söylediğiniz silahların susup barışın gelmesini herkes istiyor ama kim adım atıyor kimin adım atmasını bekliyorsunuz.
Hep söylerim şartlar oluşmayana kadar devletten bişey beklemeyin devlet sustukça pkk üstüne üstüne gidiyor lafla peynir gemisi yürümüyor güzel kardeşim.
Şiwan perwer çıktı devletin kürtçe kanalında iki kelam etti adamı hain ilan ettiniz neden bizim söylediğimizle hareket etmiyor diye realite budur bdp liler sadece kendilerini ilgilendiren kısmına bakıyorlar

bende kürtüm kck bugün doğuda faşist kürt gencleri yetiştirme derdinde doğuda çıkan her olayın altında abuk sabuk nedenler var cocukları polisin önüne cıkartacaklar dayak yiyince diyecekler ki bak devlet sizi sevmiyor inkar ediyor sizi imha etmek için sizi öldürüyor cocuk işte anlamıyor bunları kafasına yerleşiyor.

PKK'yı defalarca eleştirip yerden yere vurduğuma sen pek şahit olmamışsın sanırım.
Ayrıca "Siz Şıvan'ı hain ilan ettiniz" sözünü düzeltirsen sevinirim
Zira ben bu konuda da Kürt milliyetçilerini ve PKK'yı yerden yere vurmuşum.
Ayrıca "siz" demezsen sevinirim, çünkü ben taraf değilim.
Sadece kendimce doğru ve yanlışları yazıyorum.
Katılıp katılmamak size kalmıştır.

Birde benim tasvip etmediğim hata ve yanlışları da yazman gerekmiyor
Zira bu hata ve yanlışları savunduğum yok.
Bunları savunan birine yaz istersen...

Yine diyorum; Bu sorunu geçmişten bu güne devlet ortaya çıkarmıştır
Ve devlet çözmek zorundadır.
Ama öyle, ama böyle...

Selametle Bra...

Asi_isyankar 03-03-2011 00:03

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863527)

Babanın Kolunu isteyen çocuğa Baba ne desin ?

Siz öyle sanabilirsiniz
Ama ben öyle sanmıyorum...

HaArP 03-03-2011 00:06

Alıntı:

Siz öyle sanabilirsiniz
Ama ben öyle sanmıyorum...

Bu cevap benim için yeterlidir...! Küresel ve Siyasi algılar imkansız değildir...! Sadece zaman alır !

Ahmet Yasin 03-03-2011 00:07

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863528)
PKK'yı defalarca eleştirip yerden yere vurduğuma sen pek şahit olmamışsın sanırım.
Ayrıca "Siz Şıvan'ı hain ilan ettiniz" sözünü düzeltirsen sevinirim
Zira ben bu konuda da Kürt milliyetçilerini ve PKK'yı yerden yere vurmuşum.
Ayrıca "siz" demezsen sevinirim, çünkü ben taraf değilim.
Sadece kendimce doğru ve yanlışları yazıyorum.
Katılıp katılmamak size kalmıştır.

Birde benim tasvip etmediğim hata ve yanlışları da yazman gerekmiyor
Zira bu hata ve yanlışları savunduğum yok.
Bunları savunan birine yaz istersen...

Yine diyorum; Bu sorunu geçmişten bu güne devlet ortaya çıkarmıştır
Ve devlet çözmek zorundadır.
Ama öyle, ama böyle...

Selametle Bra...

O zaman burda anlaşalım pkk yi savunanları değil sadece Kürtleri savunmayı tercih edelim.Vede pkk kürtlerin sözcüsü olarak görmeyerek.

(Siz derken senle ilgisi olmayarak yazdım düzeltiyorum.)

Asi_isyankar 03-03-2011 00:12

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863533)
O zaman burda anlaşalım pkk yi savunanları değil sadece Kürtleri savunmayı tercih edelim.Vede pkk kürtlerin sözcüsü olarak görmeyerek.

(Siz derken senle ilgisi olmayarak yazdım düzeltiyorum.)

O Zaman Biraz En Başta Ak Parti'deki Kürtlerden Bahsedelim İstersen :)

Kürt Milletvekilleri Kürtler İçin Ne Tür Önergeler Verdi Mesela?..

Mavera 03-03-2011 00:15

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863538)

ben bu mantiga karsiyim yani kürt, türk milletvekili ne demek onlar bütün toplumun milletvekili o halde neden böyle bir ayrimcilik yapiliyor ki..
yani eger birsey yapacaklarsa hersey icin yapsinlar yok bölge milletvekilleri bölge icin ne yaptin diye sorsan anlarim ama isin icine irk katarsan bence bu milliyetcilikdir ve iste sorunda tam olarak budur!

Asi_isyankar 03-03-2011 00:18

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863541)
ben bu mantiga karsiyim yani kürt, türk milletvekili ne demek onlar bütün toplumun milletvekili o halde neden böyle bir ayrimcilik yapiliyor ki..
yani eger birsey yapacaklarsa hersey icin yapsinlar yok bölge milletvekilleri bölge icin ne yaptin diye sorsan anlarim ama isin icine irk katarsan bence bu milliyetcilikdir ve iste sorunda tam olarak budur!

Maksadım kastettiğin değil kardeşim.
Bölge sorunlarını daha iyi biliyorlar ya
O yüzden öyle yazdım...

Ahmet Yasin 03-03-2011 00:19

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863538)

Ak parti içindeki kürt milletvekilleri gerçekten kendi halkını savunsaydı ortada bdp diye bişey kalmazdı.

Zaten milletvekili olanlar halktan uzak batıda yaşayan zengin kişiler.Burda hemfikiriz bu sorun yıllardır var Sadece Ak partili milletvekillerinde değil inceki yıllarda da vardı.Zaten şahsi olarak ve elinde güç olmadan neyi nasıl yapabilirsin ki.İktidarda benim şahsi görüşüm şartların oluşmasını bekliyor

Ahmet Yasin 03-03-2011 00:22

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863541)

Mavera asi bu konuda kısmen haklı seçimden seçime bölgesini ziyaret eden vekiller var kendisinden başka kimseyi düşünmeyenler var. Ama bildiğim kadarıyla yavaş yavaş bunlar eleniyor hizmet edecek insanlar ve kanaat önderleri veya desteklerdikleri kişiler seçiliyor ha diye herşey olmuyor zamanla olacağına inanaıyorum biraz sabır.

Mavera 03-03-2011 00:31

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 863544)
Mavera asi bu konuda kısmen haklı seçimden seçime bölgesini ziyaret eden vekiller var kendisinden başka kimseyi düşünmeyenler var. Ama bildiğim kadarıyla yavaş yavaş bunlar eleniyor hizmet edecek insanlar ve kanaat önderleri veya desteklerdikleri kişiler seçiliyor ha diye herşey olmuyor zamanla olacağına inanaıyorum biraz sabır.

dostum ben konuyu bilmiyorum sonradan müdahil oldum ben sadece kürt milletvekili söylemine takildim yani bölge milletvekili diyebiliriz yani kürt, cerkez, türk, arap milletvekili diye ayirmak yerine milletvekilleri ne yapti diyebiliriz..
sonucta dogudaki bütün milletvekilleri kürt olmak zorunda degil ki bdp li akin birdal kürt degildir bu acidan ben o bakis acisiyla yazdim yoksa hem senin hemde onun söylediklerine katiliyorum yani milletvekilleri sadece parmak kaldirip, indiren bir robot degildir..
bölgeye giderler, sorunlari etüd ederler, gereki cözüm önerileri sunarlar,önerge verirler, arastirirlar ama malesef arkasindaki asiret gücüne güvenen bazi bölge milletvekillerini secimden, secime görüyoruz..

Eşref 03-03-2011 00:35

Ya Rabbim, bu sözleri söyleyen şu kadının, kendi kanında boğulacağı günleri bize nasip edin. (Amin)

Ukbâ 03-03-2011 10:40

Yorumların hepsini titizlik ile okudum.

Asi kardeşim yorumlarınızdan yola çıkarak bir kaç soru sormak isterim. Kışanak bir milletvekili olarak değilde provakatör gibi açıklama yapması ülke insanını rahatsız edeceğini bilmesi gerek, Ak partinin oy oranını kendi bölgesinde düşürme adına ortamı kışkırtmaya çalışması sorun için samimi olmadığı anlamına gelir.

Aldıkları karar Ak partinin kürt sorunu için atılan adımlarda yavaş olduğuna dair beyanda bulundunuz ben ise bundan kaynaklandığını değil yaklaşan seçimlerde yöre halkında Ak partiye olan teslimiyetin artmaması adına olduğunu düşünüyorum. Kürt halkı için mücadele verdiğini düşünen Bdp ve pkk 'nın aslında yöreden tasviye edilme endişesi taşıyor.

Şöyle bir bakalım demoratik açılım süreçinde bdp nin mutlu olması gerekirken bundan rahatsız olması ne anlama geliyor Ak partiyi samimiyetsizlik ile suçlayanların aslında samimiyetsiz oldununu düşünüyorum. Kürtçe üzerindeki yasağın kalkması bir çok demokratik hakların genişlemesi ile sosyal halkın doğrudan bunlardan faydalanması eğitim ve sağlık alanında yardım alınması hep gelişme değilmidir. Köylere, mahrumiyet yerlerine yol su hizmetleri taşınmadımı samimiyetsizlik denildiğinda bunlar ne anlama gelir. Halk bunları görmüyormu tabiiki görüyor gördüğü için bölgedeki etkisini kaybedenler bundan rahatsız oluyor halkına hizmet değilde oy ve varlık göstermek isteyenler iki halkı kışkırtıyor.

Hizmetler samimiyet artıkca devlet ve halk bileşkesi güç kazanmaya başladı , geçmişte pkk ve onun sözcüleri probaganda yaparken hizmet yok dedi devlet sizi tanımıyor diyorlardı faili meçhul cinayetleri gösteriyorlardı ama hepsi için gelişme sağlayan hizmet alan halka faili meçhul cinayetlerin üstüne giden devlet portreside eklenince ellerindeki rantı kaybedenlerin bütün samimiyetsizlikleri ortaya döküldü.

Kürt halkı üzerinden oynanan bu kirli oyunu devletimiz milletimiz bozacaktır. Kimlerin samimi olup olmadığına basireti kuvvetli Türk ve Kürt halkı karar verecektir.

EpiVaTeS 03-03-2011 15:22

Sen hala bunlarımı savunuyorsun Asicik...???
Alıntı:

BDP'den şimdi de Hz. Peygambere ağır hakaretler geldi.

http://image.samanyoluhaber.com/Imag...158076_bdp.jpg

BDP'ninAnkaraPolatlı Teşkilatı'nda Hz. Peygambere(SAV) “Muhammed geliniyle yatan bir insan” şeklinde ağır hakaretler edildi.

Teröristbaşı Öcalan'a ev hapsi isteyen BDP'den başörtüsü, namaz gibi İslami emirlere yönelik alaycı açıklamaların ardından şimdi de Hz. Peygambere ağır hakaretler geldi.

Başkent'te Polatlı, İslam karşıtlığı ile bilinen BDP'nin İlçe Teşkilat Başkanlığı'nda Hz. Peygambere “Muhammed geliniyle yatan bir insan” şeklinde ağır hakaretler edildiği iddiasıyla çalkalanıyor. Bu hakaretlerin sahibinin BDP Polatlı Teşkilat Başkanı Gülsen Kılınç'ın eşi Necmettin Kılınç olduğu ifade ediliyor. İddialara göre, BDP İlçe Başkanı Gülsen Kılınç'ın eşi Necmettin Kılınç, ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda bir üyenin Hz. Muhammed için yaptığı değerlendirmeye, hakaret içeren bir cevap verdi. Kılınç'ın “Muhammed geliniyle yatan bir insan” gibi sözler sarf etmesi üzerine toplantıda partililer arasında tartışma yaşandı.

İSTİFALAR YAŞANIYOR

İlçe Başkanı'nın eşi Necmettin Kılınç'ın BDP Polatlı İlçe Teşkilatı mensuplarından H.İ.T.'ye söylediği iddia edilen “Muhammed geliniyle yatan bir insan” şeklindeki sözler ilçede büyük tepkilere sebep oldu. Necmettin Kılınç'ın hakaretini geri çekmemesi üzerine H.İ.T. ve 21 partilinin toplu halde BDP'yle ilişiğini kestiği belirtiliyor.

HER YERDE HERŞEY KONUŞULUR AMA BUNLAR YAZILMAZ Kİ

BDP Polatlı Teşkilat Başkanı Gülsen Kılınç, www.habervaktim.com'un konuyla ilgili soruları karşısında, eşinin partide bir görevinin olmadığını ve böyle bir söz sarf etmediğini savundu. Kılınç “Her yerde her şey konuşulur. Bu her şey her zaman haber değeri taşımaz ki? Bunların hepsini haber mi yapacaksınız. Hem bu iddialar asılsızdır. Eğer bunları yazarsanız hakkınızda dava açarım” diye tepki gösterdi. Eşinin Hz. Peygambere yönelik hakaretlerine tepki göstererek partiyle ilişkisini kestiği belirtilen H.İ.T.'yi tanıyıp tanımadığı yönündeki sorumuza ise Kılınç “Tanıyorum ama çok değil. Şuan partimizin üyesi değil” dedi.

HABERVAKTİM.COM

EpiVaTeS 03-04-2011 00:48

Hadi ya...
BDPlilere laf söyleyince Münafık oluyoruz öylemi...???

unnamed 03-04-2011 00:52

asparagas haber...
haber kaynağına bakın hele..hiç güvenilir değil;D
asi yorulma ben senin yerine yazdım...

All times are GMT +3. The time now is 09:19.