![]() |
ne hastahanesi zaten bu son 6 aydır hep hastahanelerdeyim..
hastahanenin ismini ver orayada gelirim ama ozaman hesap yükselir pastada isterim.:V |
Alıntı:
|
bi dakika ben hafta sonu o tarafa geçicem o zaman teşkilatta olursun yada sıft benimle görüşmek için bi zahmet teşkilata gelirsin.
çünkü geldiğimde feyzayıda görmek istiyorum. |
Alıntı:
|
ey görüşelim inş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim adım neşe...
yapacam diyorsam yaparım;D |
Mümkün değil de ondan :güzel:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kolay mı yaw bir insanın huyusu suyunu hamurunu mayasını değiştirmek :w:
|
Alıntı:
|
hüdaverdi senmi utangacsın:)
|
Spot ışığına gerek yok tanımadığım insanların bulunduğu ortam da en azından bir hafta bazen daha uzun zaman geçmeden pek konuşamam bu konuda utangaçlığım çok :)
Sonra millet bu arkadaş neden bu kadar sessiz diye sormaya başlar :) Ama ortama alıştım mı bu sefer susturmaya adam lazım (: Tanımadığım birinden bir şey istemek,bir şey sormak ölüm gelir çok çekingenim hele bayansa mümkünatı yok :) Ama bunu yenmek için bir kaç yıldır mücadele veriyorum biraz ilerleme kaydettim.. Keşke gerçek hayatta sanalda ki gibi girişken ve konuşkan olabilsem diye çok iç çekmişliğim vardır :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hüdaverdi...
Çok utangaç biridir... Bakmayın burda Çenesi düşüklüğüne... Ortak bir arkadaşımız ağzı pek laf yapmaz demişti...:) |
Bendede hiç ondan yok hiç hayatımda görmediğim biriyle 5 dakikaya kafa olurum acayip anlaşırım gittiğim yerlerde küçükken 1 saatte mahallede çete kurardım :)
|
Kim o ortak arkadaş aga ???
He valla burada çenem düşük olduğuna bakmayın ;D Utangaç olmak güzel oysa :güzel: |
Emre vardıya olm bizim...
Engineer...;D o söylediydi... |
Yok aga o döneme göre biraz ilerledim yaw ;D
|
Alıntı:
|
(bkz:utanmazlığı nasıl yenersiniz ?)
|
Alıntı:
|
sözlük tarzı
|
Alıntı:
|
yahu bunun kadar saçma konu yok..
gülünecek konu değil gülesin.. ağlanacak konu değil ağlayasın utangaçlığı yendin utanmaz oldun...bu başarımı..bence değil.. işte baş edilemez konu şimdi patlak verdi sayılmazmı.? peki bu nasıl halledecekler..? bende utanmaz birini nasıl utangaç yapabilirim onu düşünüyorum....bunun için yardımcı olacak biri varmı?:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen doğru söylüyor |
Alıntı:
|
neye yardımcı olim neşecim:)
|
Alıntı:
soru cümlesi olmayan bir cümlenin sonuna neden soru işareti koyar ki bir insan ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yani akıncı ile fikrim aynı imiş..senin yardımcı olman gerek;;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:07. |