Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   Eleştiri Makamı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145266)

Hakan Özkan 03-08-2011 20:52

:)
Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865631)
okyanus ötesinden şakirtlere facebook hesaplarınızı kapatın talimatı gelmiş...
ne ayak haka abi :)
bilmediğimiz bişeyler mi biliyorsunuz :)

Öylemi böyle bir vaaz ile karşılaşırsam hocayı dinlemem baştan söyleyim. Seviyorum facebooku.Böylede ucuz fetvalar vermez hoca zaten daha önemli meseleler varken:) geç kaldım geç , geç gidersek hoca iki cüz okuma cezası veriyor bu hafta sıkışığım okuyamam gitmem lazım.

EpiVaTeS 03-08-2011 20:52

Ulan dünyaya yeniden gelme imkanım olsa mutlaka şakirt olurdum...
baksana olm en fakirinin üç dairesi var la...;D

Ahmet Yasin 03-08-2011 20:54

Cemaat içinde kişisel hareket edip hem Akpartiye hemde cemaate zarar veren üst yönetici çok maalesef.

EpiVaTeS 03-08-2011 20:55

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865634)
Abi adamı ne fişliyon ya ;D
ayrıca o kadar mülk artık herkeste var be abi memleket zenginleşti haberin yokmu :hihi2:
senin gördüğün en fakirlerinden :hihi2:

Ulan adam beni emniyet teşkilatına pas pas ediyordu...
Ona laf yok...
iki ismini yazdık diye banamı laf geçiriyon...;D
ne oldu tırstın mı cemaatten de herifin tarafına geçtin he yobaz...???

Hakan Özkan 03-08-2011 20:56

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865637)
Ulan dünyaya yeniden gelme imkanım olsa mutlaka şakirt olurdum...
baksana olm en fakirinin üç dairesi var la...;D

He ya cemaat ile tanışmadan önce mall varlığım daha çoktu şimdi azaldı ama bereketi fazlalaştı. Cemaat vesilesi ile hayırlı işler yaparsan paran bereketlenir paranı carcur etmessin dengeli yaşarsın işin formülü burda . :)

Özgür Çağrı 03-08-2011 20:56

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865640)
Ulan adam beni emniyet teşkilatına pas pas ediyordu...
Ona laf yok...
iki ismini yazdık diye banamı laf geçiriyon...;D
ne oldu tırstın mı cemaatten de herifin tarafına geçtin he yobaz...???

yok ya istersen adamı sıkıştırıp dövelim yani farketmez ;D

Hakan Özkan 03-08-2011 20:57

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865639)
Cemaat içinde kişisel hareket edip hem Akpartiye hemde cemaate zarar veren üst yönetici çok maalesef.

Öyle hocam öyle . İnsanın olduğu her yerde bunlar oluyor.

EpiVaTeS 03-08-2011 20:57

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865642)
yok ya istersen adamı sıkıştırıp dövelim yani farketmez ;D

ha şöyle...
iki şakirt için satma olm beni...;D

Ahmet Yasin 03-08-2011 20:59

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865643)
Öyle hocam öyle . İnsanın olduğu her yerde bunlar oluyor.

Ama hele bu insan dindar ve AKpartili ise bir yanlışı bütün doğruları götürüyor.Benim nurculardan çok süleymancılardan başım belada:kızdım:

EpiVaTeS 03-08-2011 21:00

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865646)
Ama hele bu insan dindar ve AKpartili ise bir yanlışı bütün doğruları götürüyor.Benim nurculardan çok süleymancılardan başım belada:kızdım:

He bide onlar var...;D
şimdilik süleymancılarla problemim yok...
eğer tavuğuma kışt demezlerse olmazda herhalde...;D

Özgür Çağrı 03-08-2011 21:00

Yalçın Karaca'ya söyleyelim kulağını çeksin cahitin abi yav :)

EpiVaTeS 03-08-2011 21:01

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865648)
Yalçın Karaca'ya söyleyelim kulağını çeksin cahitin abi yav :)

Yalçın karacanın boyu yetmez ona...;D
daha üstü lazım...;D
bir kere Yalçın abide dolaylı yoldan onu destekliyor...
cemaat damarı ağır basıyor olm...
bizim gibi yobazı netsin...

Ahmet Yasin 03-08-2011 21:06

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865651)
Neyse başlığın gidişatı hiç tekin değil, lütfen başlık konusuna dönelim, partiyi üslupluca eleştirelim varsa eleştiriniz.

Var bir zamanların 'Mücahit' leri' oldular Müteahhit yaw bari en azından fakir fukaraya koklatın paraları.

EpiVaTeS 03-08-2011 21:07

biri mevzuu asla para değil bilginize...

şimdi maç yapmaya gidiyorum...
gelince cevap vereceğim...
ama asla para mevzusu değil...

İntifada 03-08-2011 21:17

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865652)
Var bir zamanların 'Mücahit' leri' oldular Müteahhit yaw bari en azından fakir fukaraya koklatın paraları.

bizde seçimde müşahit olalımda 10-20 bişeyler girsin cebe ;D

İntifada 03-08-2011 21:18

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865646)

onun dosyasıda elimizde yeri gelince açarız ;D

Ahmet Yasin 03-09-2011 19:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865660)
onun dosyasıda elimizde yeri gelince açarız ;D

Sizde başka ne dosyalar var söyle bakalım:karasız:

İntifada 03-09-2011 20:29

rahat ol abi :)
arşiv sağlam :)

münih 03-14-2011 22:03

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 865512)
valla ben tek adamlığı mavi marmara baskınından sonra anladım...
başbakanımız ülke dışındaydı eli kolu titredi partinin...
çıkıp açıklama yapan olmadı arınç çıktı 2 maç iptal edildi tamam...
kusura bakmasın kimse ama bence gerçek bu...
tayyip erdoğan olmasa ak partinin barajı aşacağını sanmıyorum...
aczimendilerden söz açılmışken...
bence aktif kötü ne ise pasif iyide odur ;)

Eleştirelim de doğru eleştirelim. Ak parti gökten zembille inmedi, melek de değiller, beşerilerdir, insandırlar hataları da olacaktır.Yalnız yaşanmadığı gibi, tek tayyip erdoğanla iş olmaz. İş yapmasalardı yine barajda takılırlardı Ak Parti.

Gaddafininin zulmünden vatandaşlarımızı nasıl kurtarma yapıldığını da unutmamalıyız.

Eksiklikler yok mu var. Ama inşallah düzelir.

Diğer 2 muhalefeti iktidar yapılsa şimdiki durumdan çok daha kötü olur memleketimizin durumu.

Akaryakıt fiatları yüksek. Sigortalılıkl aidatları yüksek. Sigortalılık yaygın değil. Hep başbakanımıza eleştirdiğimiz gibi Ak parti milletvekilleri de eksikliklerin giderilmesi yönünde biraz daha hassas çalışşalar durum daha da değişik olurdu.

Muhalefete ne dersiniz? oturdukları yerden aylık alıyorlar beş kuruşluk iş yapmadan. Merak ediyorum halkın karşısına ne yüzle çıkacaklar.

Biri söylediğine kendisi de inanmıyor, üstelik reklam veriyor.
Önceden nerdeydiniz ey muhalefet?

unnamed 03-14-2011 22:25

Alıntı:

münih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867783)
Eleştirelim de doğru eleştirelim. Ak parti gökten zembille inmedi, melek de değiller, beşerilerdir, insandırlar hataları da olacaktır.Yalnız yaşanmadığı gibi, tek tayyip erdoğanla iş olmaz. İş yapmasalardı yine barajda takılırlardı Ak Parti.

Gaddafininin zulmünden vatandaşlarımızı nasıl kurtarma yapıldığını da unutmamalıyız.

Eksiklikler yok mu var. Ama inşallah düzelir.

Diğer 2 muhalefeti iktidar yapılsa şimdiki durumdan çok daha kötü olur memleketimizin durumu.

Akaryakıt fiatları yüksek. Sigortalılıkl aidatları yüksek. Sigortalılık yaygın değil. Hep başbakanımıza eleştirdiğimiz gibi Ak parti milletvekilleri de eksikliklerin giderilmesi yönünde biraz daha hassas çalışşalar durum daha da değişik olurdu.

Muhalefete ne dersiniz? oturdukları yerden aylık alıyorlar beş kuruşluk iş yapmadan. Merak ediyorum halkın karşısına ne yüzle çıkacaklar.

Biri söylediğine kendisi de inanmıyor, üstelik reklam veriyor.
Önceden nerdeydiniz ey muhalefet?

benim çözemediğim olay bunun akıncıyla alakası ne?

aboz73 03-22-2011 12:34

selam,
benim akparti ile ilgili 3 adet eleştirim olacak;
1-Haketmediği halde halendaha yüksek makamlarda,yönetici makamlarda sırf akpartili diye meşgul eden adamların neden o makamlardan indirilmediği,
2-PKK yı savunan adamların neden hala Büyükşehir kadrolarında iş sahibi olduğu,beslendiği,
3-haklının hakkını koruması gerektiği halde neden gözgregöre haksızların akparti çatısı altında savunulduğu,
isteyen istediği yorumu yazmakta serbestir.
yorumlarınızı okuyup tektek cevaplayacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum.

sherkaniso 02-21-2012 06:27

benim eleştirim bu yeni gss saçmalığını çıkarmasıdır akp kurmaylarının. yahu bu resmen insan haklarına aykırıdır, nasıl böyle bir şey yapılabilir aklım almıyor vallahi.

özgür irademle sigortalı olmayı istemiyorum arkadaş sen ne hakla evime adam sokup birde üstelik işsizim diye ailemden para koparmaya çalışıyorsun.

imkanım olsa bu kepazeliği insan hakları mahkemesine taşırdım. lakin onun için bile belli bir güç gerekmekte maddi manada. o da bende yok işte ahh..

çok kızıyorum çook. doğuda onca adam kaçakçılıkla geçinsin kilo kilo altın takılsın düğünlerde. faturalarını biz orta anadolunun batı anadolunun talihsizleri çekelim. üstüne üstlük bir de yeşil kart vermişti devlet oradakilere. şimdi içinden çıkılamayınca suçlusu biz mi olduk arkadaş? işsizim diye boğazıma yapışmak da neyin nesi? çok iyi bir sistemse bu ülkedeki sistem neden iş bulmakta zorlanıyoruz bu kadar? sosyal devlet demek bu mu yahu?

ne diyeyim rabbim görüyor halimizi inş. hakedenlere hakettikleri cezayı verecektir.

not: bir imam hatipliyim geçip karşıma sen ateistsin ergenekoncusun gibi saçmalıklarla gelmeyin allah rızası için.

Terennüm 02-21-2012 12:27

inşallah akçeli işler bu partiyi bitirmez..

All times are GMT +3. The time now is 00:00.