Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Ak partiyi değil...Arnavutköy Belediyesini Göreve çağırıyorum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145473)

Özgür Çağrı 03-13-2011 22:11

He abla sende izmite gel bende sana doğal ve tarihi güzelliklerimizi gezdireyim :) Tarihi pek olmasada güzel sayılabilecek doğal güzelliklerimiz vardır yani :p

Neşe 03-13-2011 22:12

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867342)
Hadi ya vallamı tamam bu sözünü unutma abla geliyorum neyse seneye temelli geliyorumda inşAllah şimdilik bir gezmeye geliriz :hihi2:
İstanbul ilahiyatta olan varmı yav ben orayı yazmayı düşünmeye başladımda :)

Unutmam kardeş sen merak etme. Sen gel gerisi kolay...

Mavera 03-13-2011 22:34

Aslinda bu resimler bile ülkemizin geldigi noktaya gösteriyor önceden asfalti, camursuz yollari resmedip onlarla övünürken simdilerde kiyada, kösede kalmis camurlu yollari konusuyoruz..
Tabiki ihmal varsa gereken yapilir ama ak parti hükümetinin en iyi yaptigi is belediyecilikdir o acidan bu gibi istisnalar basarili belediyelerimizi tamamen gözardi etmemize neden olamaz!..
Kaldiki eger bu belediye baskani isini yapmiyorsa bir dahaki secimde halktan önce partimiz onu cezalandiracakdir bundanda müsterih olabilirsiniz..
Öyle körü körüne kimseyi savunma gibi bir derdimiz yok ama ülkemizi cag atlatan bir parti zamaninda böyle kücük istisnalarida abartmanin lüzumu yok diye düsünüyorum..
Kaldiki nese arkadasimizin aciklamalarini samimi ve tatmin edici buldum ve bu aciklamalarin üzerine konuya vakif olmayan bizler ne desek cogu kifayetsiz kalir!..
Vesselam..

Neşe 03-13-2011 22:36

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867359)
Aslinda bu resimler bile ülkemizin geldigi noktaya gösteriyor önceden asfalti, camursuz yollari resmedip onlarla övünürken simdilerde kiyada, kösede kalmis camurlu yollari konusuyoruz..
Tabiki ihmal varsa gereken yapilir ama ak parti hükümetinin en iyi yaptigi is belediyecilikdir o acidan bu gibi istisnalar basarili belediyelerimizi tamamen gözardi etmemize neden olamaz!..
Kaldiki eger bu belediye baskani isini yapmiyorsa bir dahaki secimde halktan önce partimiz onu cezalandiracakdir bundanda müsterih olabilirsiniz..
Öyle körü körüne kimseyi savunma gibi bir derdimiz yok ama ülkemizi cag atlatan bir parti zamaninda böyle kücük istisnalarida abartmanin lüzumu yok diye düsünüyorum..
Kaldiki nese arkadasimizin aciklamalarini samimi ve tatmin edici buldum ve bu aciklamalarin üzerine konuya vakif olmayan bizler ne desek cogu kifayetsiz kalir!..
Vesselam..

Yorumunuz ve yazdıklarınız için teşekkür ediyorum..

İntifada 03-13-2011 23:01

valla hiç ''çamura yatmayın''...
bu görüntüler rezaletten ibarettir...
yazık...

Mavera 03-13-2011 23:11

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867396)
yazık...

bildigim kadariyla bu arnavutköy yeni ilce oldu, bundan önce nereye bagliydi, belediye kime aitti, yeni secilen belediye baskani ilk defami görev yapiyor birisi bana söyleyebilir mi..
cünkü hatirladigim kadariyla bu yeni kurulan belediyelerin cok büyük sorunmlari vardi daha cogu sey oturmamisti hatta bir belediye binalari bile yoktu..
bir kac resimle koskoca bir belediyeyi yargilamak asla va asla etik degildir tabiki ortada bir sorumsuzluk varsa gereken yapilir ama olaya ne kadar vakifiz ki iki resim üzerinden insanlari yargilayalim!

Neşe 03-13-2011 23:18

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867410)
bildigim kadariyla bu arnavutköy yeni ilce oldu, bundan önce nereye bagliydi, belediye kime aitti, yeni secilen belediye baskani ilk defami görev yapiyor birisi bana söyleyebilir mi..
cünkü hatirladigim kadariyla bu yeni kurulan belediyelerin cok büyük sorunmlari vardi daha cogu sey oturmamisti hatta bir belediye binalari bile yoktu..
bir kac resimle koskoca bir belediyeyi yargilamak asla va asla etik degildir tabiki ortada bir sorumsuzluk varsa gereken yapilir ama olaya ne kadar vakifiz ki iki resim üzerinden insanlari yargilayalim!

Evet abi daha çiçeği burnunda bir ilçeyiz...217 km2’lik yüz ölçümü (3500 hektarlık bir alan), 29 mahalle ayrıca mücavir alanda 5 belediyeye bağlı beldesi (Arnavutköy, Boğazköy, Bolluca, Haracçı, Taşoluk) 12 mahallesi ve 5 köyü (Çilingir, Hacımaşlı, İmrahor, Tayakadın, Yeniköy, Taşoluk) ile Gaziosmanpaşa'ya bağlı bir beldeydi.

Feyza 03-14-2011 00:17

Biz dün ultraaslan25 ile konuşurken bana o sokaklardan bahsetti. Bende ona oradaki sokaklarda asfaltlama çalışmalarının yapıldığından bahsettim. Sokaklar ile ilgili bir sıkıntı olabileceğinden bahsettim. O da Resmini çekimde gör dedi ve şakalaştık...
Resimleri buraya atması ve protesto etmesine gelince, Demokratik bir hak... Herşeyden önemli olan orada insanların yaşıyor olması ve orada bir ihtiyacın tespit edilmiş olmasıdır.

Arnavutköy rant kavgalarına kurban gitmiş bir bölge (halende gitmekte). Hadımköy bölgesi ve Arnavutköy ayrı ayrı ilçe olacakken Başbakanımızın son anda vermiş olduğu talimatı ile Hadımköy'de Arnavutköye bağlandı. Büyük ve hizmete aç bir bölge ortaya çıktı.
Arnavutköy bölgesi İmarları geçen yıl onaylandı ve açıldı. İtirazlar neticesinde hukuki süreç başladı, mahkemeler devam etmekte. Hadımköy bölgesi imarları mahkemece verilen iptal kararı sebebi ile yeniden yapılıyor. Burada çok detaya giremiyorum ama ciddi sıkıntılar var...

Hizmet konusunda eksikliklerin olduğu bazı sorunlu bölgelerimiz var doğru, bunların sebebi çarpık yapılaşma ve önceki dönemlerde yeteri kadar hizmet yapılmamış olmasıdır. İBB nin sorumluluk alanında olan Kanalizasyon sorunu bazı bölgelerde devam etmekte ve bu en büyük problem. Diğer ilçeler de temel sorunlar çözülmüş olduğu için onlar artık yapılan kaldırımları söküp yeniden yapıyor. Bizler ise yeni bir yerleşim yeri işa etmeye çalışıyoruz. He bu bir savunmamıdır elbette değil, biz önümüze bakıp Sorunlara geçici çözümler bulmak yerine kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz.

Arnavutköy belediyesinde Ak Parti ekibi çalışıyor arkadaşlar, hemde diğer ilçelerden daha zor şartlar altında çalışıyor. Eğer çalışmasaydı ezici bir çoğunlukla 2009 yerel yönetimler seçimlerinde tekrar kazanmazdık. Buradaki insanlar cefasını çektiği için farkı fark edebiliyorlar ve bize güveniyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz yapmayada devam edeceğiz Allah'ın izniyle.
Resimlerde görülen sokaklar ile ilgili Bilgi almadan bir yorum yapmam doğru olmaz. Diğer sokaklar da asfalt çalışması tamamlanmışken 3 sokakta neden çalışma yapılmamış bunun muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır. Bir ihmal söz konusu ise de gerekli takipler yapılarak konunun iyi bir şekilde sonuçlandırılacağından hiç şüpheniz olmasın.

Ben ultraaslan25 e de söyledim. Bir başvuru varsa muhakkak dönüş yapılacaktır. Yoksada yarın bu konu resmileştirilecektir.

Sağlıcakla... :saygılar:

İntifada 03-14-2011 00:25

şunun şurasında belediye seçimlerine ne kaldı ultraslan :)

Feyza 03-14-2011 00:33

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867396)
yazık...

Sen rezalet görmemişsin. Ak Parti dönemi öncesi resimlerini ve sonrası resimlerini atarım müsayit bir zamanda sana ;;). Hee hizmetler hakkında bilgi almak istiyorsan 3 sokağa bakarak yorum yapma. Rezalet dediğin ilçenin dününü ve bu gününü azcık araştır...

Hatta detaylı bilgi almak için www.arnavutkoy.bel.tr

Hiç bir ilçenin altından tek başına kalkamadığı işleri biz başarı ile tamamladık. Tamamlamayada devam edeceğiz... ;;)

Feyza 03-14-2011 00:35

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867514)
şunun şurasında belediye seçimlerine ne kaldı ultraslan :)

Doğru...
Bir günahımız varsa cezasını çekeriz.. :)
Şeriatin kestiği parmak acımaz.

İntifada 03-14-2011 00:35

bana ne ilçenin dününden...
bu görüntüler demişim bak...
görüntüler için konuşuyorum ;)

unnamed 03-14-2011 00:38

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867520)
Sen rezalet görmemişsin. Ak Parti dönemi öncesi resimlerini ve sonrası resimlerini atarım müsayit bir zamanda sana ;;). Hee hizmetler hakkında bilgi almak istiyorsan 3 sokağa bakarak yorum yapma. Rezalet dediğin ilçenin dününü ve bu gününü azcık araştır...

Hiç bir ilçenin altından tek başına kalkamadığı işleri biz başarı ile tamamladık. Tamamlamayada devam edeceğiz... ;;)

bence bu konuşma tarzı pekte hoş değil..
hizmeti gösteren üsluptur
:güzel::güzel::güzel:

Feyza 03-14-2011 00:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867523)
bana ne ilçenin dününden...
bu görüntüler demişim bak...
görüntüler için konuşuyorum ;)

Bir an karşımda Kılıçdaroğlu var sandım. :)
Bende görüntüler hakkında açıklama yaptım. Okumayı denesen. ;;)

Yarın net bilgi alıp kamaoyunu aydınlatıcam... :)

Neşe 03-14-2011 00:40

Bu konuyla ilgili gerekli açıklamanın yapıldığını düşünüyorum. Aklına takılan soruları tek tek sor bakalım bizde cevaplayalım....

Feyza 03-14-2011 00:42

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867524)
bence bu konuşma tarzı pekte hoş değil..
hizmeti gösteren üsluptur:güzel::güzel::güzel:

Pardon üslubumun neyini beğenmediniz?

Mavera 03-14-2011 00:44

arkadaslar elinde sihirli bir degnek olan basbakanimiza versinde öyle kemiklesmis sorunlar icin yillarca ugrasmayalim..
daha cicegi burnunda bir belediyeyi bir kac resim üzerinden töhmet altinda birakmak ne kadar dogru..
evet o resimdeki yerler öyle olmamalidir ama o camurlu yollara gelene kadar o ilcenin ne gibi sorunlari cözüldü bundan ne kadar haberdariz acaba!

Neşe 03-14-2011 00:46

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867532)
arkadaslar elinde sihirli bir degnek olan basbakanimiza versinde öyle kemiklesmis sorunlar icin yillarca ugrasmayalim..
daha cicegi burnunda bir belediyeyi bir kac resim üzerinden töhmet altinda birakmak ne kadar dogru..
evet o resimdeki yerler öyle olmamalidir ama o camurlu yollara gelene kadar o ilcenin ne gibi sorunlari cözüldü bundan ne kadar haberdariz acaba!

Çok haklısın abi bunu soran yok tabi?

Beritan 03-14-2011 00:49

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867506)
Biz dün ultraaslan25 ile konuşurken bana o sokaklardan bahsetti. Bende ona oradaki sokaklarda asfaltlama çalışmalarının yapıldığından bahsettim. Sokaklar ile ilgili bir sıkıntı olabileceğinden bahsettim. O da Resmini çekimde gör dedi ve şakalaştık...
Resimleri buraya atması ve protesto etmesine gelince, Demokratik bir hak... Herşeyden önemli olan orada insanların yaşıyor olması ve orada bir ihtiyacın tespit edilmiş olmasıdır.

Arnavutköy rant kavgalarına kurban gitmiş bir bölge (halende gitmekte). Hadımköy bölgesi ve Arnavutköy ayrı ayrı ilçe olacakken Başbakanımızın son anda vermiş olduğu talimatı ile Hadımköy'de Arnavutköye bağlandı. Büyük ve hizmete aç bir bölge ortaya çıktı.
Arnavutköy bölgesi İmarları geçen yıl onaylandı ve açıldı. İtirazlar neticesinde hukuki süreç başladı, mahkemeler devam etmekte. Hadımköy bölgesi imarları mahkemece verilen iptal kararı sebebi ile yeniden yapılıyor. Burada çok detaya giremiyorum ama ciddi sıkıntılar var...

Hizmet konusunda eksikliklerin olduğu bazı sorunlu bölgelerimiz var doğru, bunların sebebi çarpık yapılaşma ve önceki dönemlerde yeteri kadar hizmet yapılmamış olmasıdır. İBB nin sorumluluk alanında olan Kanalizasyon sorunu bazı bölgelerde devam etmekte ve bu en büyük problem. Diğer ilçeler de temel sorunlar çözülmüş olduğu için onlar artık yapılan kaldırımları söküp yeniden yapıyor. Bizler ise yeni bir yerleşim yeri işa etmeye çalışıyoruz. He bu bir savunmamıdır elbette değil, biz önümüze bakıp Sorunlara geçici çözümler bulmak yerine kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz.

Arnavutköy belediyesinde Ak Parti ekibi çalışıyor arkadaşlar, hemde diğer ilçelerden daha zor şartlar altında çalışıyor. Eğer çalışmasaydı ezici bir çoğunlukla 2009 yerel yönetimler seçimlerinde tekrar kazanmazdık. Buradaki insanlar cefasını çektiği için farkı fark edebiliyorlar ve bize güveniyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz yapmayada devam edeceğiz Allah'ın izniyle.
Resimlerde görülen sokaklar ile ilgili Bilgi almadan bir yorum yapmam doğru olmaz. Diğer sokaklar da asfalt çalışması tamamlanmışken 3 sokakta neden çalışma yapılmamış bunun muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır. Bir ihmal söz konusu ise de gerekli takipler yapılarak konunun iyi bir şekilde sonuçlandırılacağından hiç şüpheniz olmasın.

Ben ultraaslan25 e de söyledim. Bir başvuru varsa muhakkak dönüş yapılacaktır. Yoksada yarın bu konu resmileştirilecektir.

Sağlıcakla... :saygılar:

hay Allahına kurban...açıklama yaptığına sevindim...
burda yazılanları gören bilerek gidip çektiğimi sanacak...
bizim burada Ak parti belediyesi neden kötülemiyorum...çünkü Adamın hizmeti güzel...
eğer amacım sıft partim olmadığından kötülemek olsa...O BEYAZ KAĞITI burdada bulurdum...

Evet yarın eniştem feyza ile görüşme yapmaya gidicek...

ben neşe 11 yıllık siyasi geçmişim var dediği için takıldım...tabikide neşe benim muhattabım değil...

feyzam çok güzel anlattı bana durumu bende onun dediklerini yaptım...

bu arada deyimlerden gidersek...bende şunu derim...

Deli dostum olacağına akıllı düşmanım olsun....:)

unnamed 03-14-2011 00:51

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867529)
Pardon üslubumun neyini beğenmediniz?

bir vatadaş olarak bakıyorum üste çıkma politikası gibi geliyor...
burasını beğenmedim...
sakıncası varmı?

İntifada 03-14-2011 00:52

Alıntı:

;;)

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867525)
Bir an karşımda Kılıçdaroğlu var sandım. :)
Bende görüntüler hakkında açıklama yaptım. Okumayı denesen. ;;)

Yarın net bilgi alıp kamaoyunu aydınlatıcam... :)

türkçe basit dildir...
yazıldığı gibi okunur...
:güzel::güzel::güzel:

Feyza 03-14-2011 00:59

Ak Parti'de artık siyasi bir görevim yok. Seçim startı verildiğinde komisyon üyesi olarak yardım amaçlı girerim teşkilata, sandıklar sayılıp oy oranları netleştikden sonrada işimi bitirip çıkarım teşkilattan. 24 yıldır Arnavutköy de ikamet ediyorum, Belediye çalışmaları hakkında da az yada çok bilgim var. Ben (üslubum beğenilmesede) üslubunu beğenmediğim bir kaç arkadaşımda dahil olmak üzere herkese gayet kibarca bilgim olduğu kadarı ile açıklama yaptım. Ahmet abinin söylediği gibi elinde sihirli değneği olan bir arkadaşımız hem Başbakan'a hem Kadir Topbaş'a hemde Bize bir iki saatliğine ödünç versin... :)
Zira 3 sokağın asfalt olmamasının sebebi Devletimizin üst makamları tarafından iptal edilen imar, İBB tarafından bitirilemeyen kanalizasyon çalışmaları olabilir. ;)

Beritan 03-14-2011 00:59

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867532)

tabiki de arnavutköy kalkınmış...düzelmiş...bunu zaten diyorum...ama kaçyıldır o yollar öyle...art niyet düşünerek yorum yapmayın....( bu lafım size değil)

Beritan 03-14-2011 01:02

feyza halen o kesin değil..ya imar verilen yerse:)

Feyza 03-14-2011 01:02

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867541)
bir vatadaş olarak bakıyorum üste çıkma politikası gibi geliyor...
burasını beğenmedim...
sakıncası varmı?

Olabilir düşüncene saygı duyarım... Açıklamamı tatmin edici bulmadığını düşünürüm. Haklı olabileceğini de düşünürüm. Fakat sen direk üslup hoş değil der ve beni farklı sebepler ile yargılamaya kalkarsan sakıncalı olacağını düşünüp neden diye sorarım.
Bu gayet normal değil mi?

unnamed 03-14-2011 01:03

öncelikle atıfta bulunduğunuz yerin projelerine bir baksanıza..
ne durumdadır diye...

Beritan 03-14-2011 01:04

bu arada yineliyorum...
benim amacım karıştırmak değil...
herkes kendini tatmin etme çabasında olmasın..
benim muhattabım neşe değildir...FEYZA dır:)
ben gayet samimi yazdım..
burayada samimi yazanda var onlara yorumları için teşekkürler..
ama sıft saadet partisine oy verdiğim bilindiği için her lafımda kasıt arayışında olup kükremeye kalkanda...
kimseye kendimi anlatmaya çalışmıyıcam....ben sonuç bekliyorum...

Feyza 03-14-2011 01:05

Alıntı:

ultraaslan25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867556)
feyza halen o kesin değil..ya imar verilen yerse:)

Canım benim Arnavutköy genelinde 1000 lik ve 5000 lik planlar geçen sene açıldı. Sana daha öncede söyledim orada belediyenin ciddi yatırımları var ve sokak çalışmaları tamamlandı. O sokaklar ile ilgili bir sorun varsa bunu yarın öğrenip gerekenin yapılması için elimden geleni yapıcam biliyorsun...

unnamed 03-14-2011 01:05

Alıntı:

normal bir vatandaş olarak size bu soruyu sorsam..
ve böyle bir cevap alsam..
size yaklaşımımı çok farklı olur...
AK Parti dönemi öncesini sormuyorum ben...
siz ne yaptınız vaadleriniz ne durumda onu soruyorum sadece...
buna üste çıkma politikası diyoruz biz...

Feyza 03-14-2011 01:07

Alıntı:

ultraaslan25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867559)
bu arada yineliyorum...
benim amacım karıştırmak değil...
herkes kendini tatmin etme çabasında olmasın..
benim muhattabım neşe değildir...FEYZA dır:)
ben gayet samimi yazdım..
burayada samimi yazanda var onlara yorumları için teşekkürler..
ama sıft saadet partisine oy verdiğim bilindiği için her lafımda kasıt arayışında olup kükremeye kalkanda...
kimseye kendimi anlatmaya çalışmıyıcam....ben sonuç bekliyorum...

Sen bu seçimde Ak Parti ye oy vereceksin iddiayı kaybettin unutma. :)

Beritan 03-14-2011 01:07

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867560)
Canım benim Arnavutköy genelinde 1000 lik ve 5000 lik planlar geçen sene açıldı. Sana daha öncede söyledim orada belediyenin ciddi yatırımları var ve sokak çalışmaları tamamlandı. O sokaklar ile ilgili bir sorun varsa bunu yarın öğrenip gerekenin yapılması için elimden geleni yapıcam biliyorsun...

bekliyorum...yahu senin olaydan haberin var en azından rant elde etmeye çalışarak bana cevap vermiyorsun...sevim seni;:)

Beritan 03-14-2011 01:08

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867563)
Sen bu seçimde Ak Parti ye oy vereceksin iddiayı kaybettin unutma. :)

geçen seçimlerde babamı çok kırdım...halen vicdan azabı çekiyorum...
verme şansım yüksek...çift taraflı idda caizmi;ı:

Mavera 03-14-2011 01:09

olayin birde yargi boyutu var arkadaslar.. malumunuz yargi ak partinin elini, kolunu baglamak icin hükümeti, belediyeleri calisamaz duruma getirdi..
su ana kadar ak partili belediye olupta yargiya giden bir davada daha ak partili belediyenin hakli oldugunu görmedim..
nereye el atsan yok imar izni cikmiyor, yok yesil alan deniliyor, yok tarihi koruma kanununa giriyor, yok sahsa ait cikiyor, yok durdurma karari cikiyor..
bir cok önemli proje ki bunlardan en önemlisi galaport bile yargi yüzünden hala daha hayata gecirilemedi..

İntifada 03-14-2011 01:10

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867270)
Orası kozların alt tarafı belediye parkın hemen altı. Oradan altyapı geçicek o yüzden sadece mıcır serilmiş. Daha düne kadar hiç yolu olmayan, kaldırımları yapılmayan yollar için bu söylediklerine tamam derdim. Ancak şu an altyapı gibi biyük br çalışmanın Allah nasip ederse bitirilmesi hedefleniyor dolayısıyIa bu tip yollar artık mazide kalacak daha evvel arnavutköyün tümünü böyle resmederken şimdi cımbızla alır böyle afiş edebilirsin, desende haklısın ancak bu kadar görebilirsin onuda göstermek için elinden geleni yapıyosun.

yöneticiler hariç kırmızı yazmak yasak bildiğim kadarıyla :hmm

Feyza 03-14-2011 01:10

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867561)
normal bir vatandaş olarak size bu soruyu sorsam..
ve böyle bir cevap alsam..
size yaklaşımımı çok farklı olur...
AK Parti dönemi öncesini sormuyorum ben...
siz ne yaptınız vaadleriniz ne durumda onu soruyorum sadece...
buna üste çıkma politikası diyoruz biz...

Hay hay...
Bu şekilde sor bende cevaplayayım...
Ama müsadeniz olursa bunu yarın yapayım sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum ben ve saat baya geç oldu. Buraya yazılacak o kadar çok icraat varki baya zamanımı alacak.
Halis niyet ile bu soruyu sorduysanız eğer bu talebime kaçıyor demezsin heralde...

İntifada 03-14-2011 01:13

kaçıyor :(

unnamed 03-14-2011 01:13

körler sağırlar birbirini ağırlar...

Feyza 03-14-2011 01:15

Al işte tek hamlede soruyu halis niyet ile sormadığınızı ıspatladım. :)

Beritan 03-14-2011 01:18

feyza burda kişilere kendini anlatmak zorunda değilsin..
sen bu olayların aslını bana yarın öğrende..gerisini salla:saygılar:

unnamed 03-14-2011 01:18

ben soru sormadım...
konu sizin kullandığınız üsluptu...
şimdi niyet nedir?

All times are GMT +3. The time now is 15:05.