![]() |
Tgrt haber de saldırı görüntüleri yayınlanıyor.
|
Onun topuğuna sıktır mış buna bilmem ne yapmış bence bir çoğu magazinsel haberler den ileri gitmiyor yoksa topuğuna sıktırdığı(!) eski eşinin hastane'de kriz geçirmesi anormal olur..
Benim İbrahim Tatlısese olmadığı gibi hiç bir sanatçıya karşı bir sempatim yok sempati duyulcak insanlar olarak görmüyorum iki veya üç kişiyi bunun dışın da tutabilirim onları da müziklerin'den,oyunculukların dan değil göstermiş oldukları tavırlardan dolayı Sagopa gibi... Ülkemiz de malesef medyan'ın linçleri yüzünden Kürt şarkıcıların çoğu sevilmez Kürt veya Arap olmaları sanki bir eksiklik miş gibi sürekli çamur atılır iftiralara maruz bırakılır.. İşte bundan nefret ediyorum sırf bu yüzden sevmediğim halde Ahmet Kayayı bile savunurum.. |
Haberi ilk duydugumda cok fazla etkilenmedim acikcasi. Ölüm hayatin bir parcasi degilmi? Er yada gec hepimizi bulacak. Allah hayirli ölümler nasip etsin ancak bunun icin dua edebiliriz. Azrail hep bir sebeb ile gelir. Kimi damdan düser ölür, kimi sele kapilir ölür, kimi yataginda uyurken ölür, kimi de (ama dogru ama yanlis) kursun yer ve ölür.
Sadece taninmis bir isim oldugu yüzünden mi bu kadar ilgi görüyor vurulusu? Yada bu saldirinin PKK ile ilgili oldugu düsünüldügü icin mi bu kadar ilgi görüyor bu konu? Allah sifaa versin der gecerim. Türkiyede birakin türkiyeyi dünyada onca insan katlediliyor. Ama bunlarin cogu (malesef mi desem iyi ki mi desem bilemiyorum) meshur olmadiklari icin bu derece konusulmuyor. Onlar icin üzülmüyoruz. Neden adi Ibrahim Tatlises olmadigi icin mi? Yiyecek ekmegi varsa Allah sifaasini verecektir. Vakti dolduysa biz burda ne kadar cirpinsakta faydasiz. Ki cirpinanlardan da degilim. Üzüldügüm nokta su, insanlar sadece tanindigi zaman mi kiymet kazaniyor? Herkesi ayni kefeye koymamakla birlikte bu konu ile düsüncelerim bunlardir. Rabbim tüm hastalarimiza sifaa versin insaAllah. |
Alıntı:
|
beyler adamda var bişey...
hastanede suikast son anda engellenmiş... |
la yinemi suikast düzenlendi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hiç değilse oynak bir tarafı yok :) Konuşmaktan yoksun muş,ayrıca Arap-Kürt kırması,üstelik mağara dan çıkmış ne Bülent ablası gibi konuşabiliyor ne de Tarkan gibi kıvırtabiliyor e daha ne olsun bunu televizyona çıkartan utansın :şaşkın: |
Alıntı:
İşari manada Başbakanın 'Kürt Aydınları' ülkeye dönebilir ! Açıklamasına binaen uygulanan derin bir stratejidir... ! |
Vali Mutlu: Tatlıses olayını bütün detaylarıyla çözeceğiz
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırının perde arkasındaki bütün detayları çözeceklerini söyledi. Gözaltında 9 kişinin bulunduğunu ve bu şahıslarla ilgili elde edilen sonuçları önümüzdeki günlerde paylaşacağını ifade eden Mutlu, bağlantılar üzerinde titizlikle çalıştıklarını belirtti. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Nevruz kutlamaları kapsamında valilik binasında Türk devletlerinin bazı dernek ve vakıf temsilcilerini kabul etti. Temsilcilerin Nevruz Bayramı'nı kutlayan Vali Mutlu'ya bazı hediyeler de verildi. Kabulün ardından basın mensuplarının İbrahim Tatlıses'e saldırı olayı ile ilgili sorularını yanıtlayan Vali Mutlu, "Bu olayın mahiyeti konusunda bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmak suretiyle değerlendirme yapıyoruz demiştim. Bu çerçevede gözaltılar var. Gözaltılar ile ilgili olarak da titiz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Dolayısıyla bu gözaltılar sonucunda elde edeceğimiz bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız. Bu 9 kişinin gözaltına alınmış olması bazı konuların ehemmiyetinin bulunduğunu da bir şeklide ortaya koyuyor. Ama bunları netleştirmeden olumlu veya olumsuz bir şey de söylemek istemem. Ama şu var daha önce de ifade ettiğim gibi bağlantılar üzerinde titiz çalışıyoruz. Bütün detaylarıyla bu olayı çözeceğiz. Gözaltıların da bir takım çalışmaların sonucunda olduğunu da ifade etmek isterim." ifadelerini kullandı. http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=201846 |
Alıntı:
|
Her canli bir gün ölümü tadacaktir. Gerci suan ki saglik durumunu bilmiyorum. Ama anlamiyorum gercekten. Bir günde dünyada onca insan can veriyor hayatla ölüm arasinda varlik ve yokluk arasinda mücadele veriyor. Burada ise hala ibrahim tatlises 'tartisiliyor, konusuluyor'.
Adam hastaysa Allah sifaa versin. Adam öldüyse Allah ameline göre muamele eylesin. Olay bitmistir. Bitmesi gerekir. Daha önemli konular var diye düsünüyorum. |
All times are GMT +3. The time now is 08:45. |