![]() |
Alıntı:
İnşaallah büyük ihtimalle mecliste olacak lakin bu liste hoşumada gitmedi açıkçası. Pek etkili isimler yok.Benim gözümde mehdi eker,galip ensarioğlu ve cuma içten haricinde diğerleri etkisiz isimler. Daha iddialı isimler özellikle bu seçimde şarttı.Zira bdp çok sağlam adaylar öne sürdü. |
metin külünk reiste istanbulda secilecek yerden aday gösterilmis ;)
|
başbakanımız danışmanlarınıda 1.sıralardan koymuş adaylığa...
demek ki artık hiç bir kararda fire istenmiyor partide... burhan kuzuyla beraber bir başka anayasa profesörü daha gelicekmiş galiba vekilliğe hangisi bilmiyorum ama oda başkanlık sistemini onaylayan 2 anayasa profesöründen biriymiş... anayasa değişikliğinde önemli gelişmeler olacak galiba... belki başkanlık sistemi gelir (inşallah) |
Hayırlı olsun . Listeler normal . Eşref ziya ile iboya şaşırdım . Urfada ve sivasta birer sandalye kafadan gitti gibi. Kocaelide bir kişi hariç anormallik yok. Muzaffer baştopçunun aday gösterilip temayülde ikinci çıkan mevlüt demirin listeye alınmaması enteresan . Bu arada ben cuma içten gördüm sanki birisinin amcası ankaraya gidiyormuş .p:)
|
Alıntı:
teşkilatçılar geliyo :P yalnız millet kaldı aziz babuşçunun eline :) |
bilecikten karaca soyadı aradı gözler ama maalesef :)
|
Metin Abinin seçilmesi biraz zor...
Çetin geçecek yerde aday... 3.bölge olsa tamamdı... Ayrıca Aziz Babuşcuyuda artık indirmek gerek koltuktan yapıştı gitmiyor herif... Teşkilatın içine etti İstanbulda M.M ile beraber... |
arkadaslar gösterilen adaylarda 100 ün üstünde avukar, hukukcu, savci var buda anayasa degisikligine verdigi önemi gösteriyor..
birde doguda asiretcileri pasifize etmis hatta zülfikar izol buna kizip bagimsiz aday olmus :) |
Alıntı:
|
bilecikte karaca baktım ama maalesef 2 kişi varmış zaten 2015 te sayın karaca marmara eyaletinden ana meclise gidecek :)
|
karaca meclise girsin işimiz kolay :)
|
gunayi neden tekrardan aday gosterdiler ki...
sadece bu isme uzuldum... |
izmirden verseler verseler ona verirler zaten aga :=)
|
Karaca seçilir kesin...
Nurcu olm adam...:) |
orasida dogru ama istemiyorum bu adamin bizim partiden vekil olmasini...
|
bende istemiyorum :p
|
Tam incelemedim ama gözüme ilk çarpan Muammer Güler oldu.
Sonuçta valilik yapmış birisi,vali ile emniyet müdürü kanka olur her zaman iş gereği. Bu yüzden mardin den oy çıkması büyük oranda engellenebilir bence. |
mardin bizde raad ol :)
|
Neyse 2015'de bende Adayım...:)
İstanbul 3.Bölge 7.Sıradan... Görücem o zaman...;D |
Antalya 13. sıradaki Gülderen Gültekin kapalı bir öğretmenmiş bilginize.
|
Alıntı:
|
Okumadım la yorumları ;D
Çıkması imkansız zaten. |
he bizde onu dedik :)
madem başörtülü vekil istemiyorsun koy izmir 1.sıraya :) hiç değilse helal olsun deriz :) |
Başörtülü Aday Göstermeliktir.
Açık bir istismar durumu söz konusudur. |
İstanbul 3. bölge 4. sıra Hakan Şükür :karizmatik:
|
Alıntı:
vermiyom akepeye bu yüzden ;D |
Hakan şükür'e hem sevindim hem de ne yapabileceğini kestiremediğim için adının listede olması beni düşündürdü.
|
Alıntı:
Alıntı:
Bir şeye karar ver yaw :w: |
Alıntı:
Artık spor gibi alanlarda ülkeye katkılı olacak ve HOLİGAN TARAFGİRLİK yapısından uzak bir spor bakanı gerekir. Ülkeyi o konumda çok iyi konumlara getirebilir.Açıktır ki Futbol-Basketbol gibi spor alanları ülkenin reklamını sağlayan en önemli alanlar arasında yer alır.Gelir ve prestij sağlayan bir alandır. |
futbol şiddettir futbol holiganlıktır be muhammedim :)
|
Alıntı:
Misal artık stadyumlardaki o baraj gibi tel örgüleri görmek bana küfür gibi geliyor..:) Hayvanat bahçesini andırıyor bana..Ama insanımız kendi eliyle yapıyor. |
en cok sevindigim adaylardan birisidir hakan sükür kendisi mustekbel spor bakanidir ki keske sakaryadan aday olsaydi tulum cikarirdik :)
|
Niğde 1 Alpaslan Kavaklıoğlu 10.03.1962 Mülki İdare-Genel İdare Yöneticilik 2 Ömer Selvi 16.01.1976 Endüstri Mühendisi 3 Erdoğan Özegen 29.11.1965 22.Dönem Milletvekili Bizım memlekette cok kısa özettir 2 sini zaten ak parti kimi koysa alır teşkilat 3 ü kendi alsın denmiş.Bu iyimi kotumu karar veremıyorum.Teskilattan yetısmek yerine artık burokrasiden yetisip vekil olmak lazım geliyor aklıma :) |
Trabzon
1 Faruk Nafız Özak 19.04.1946 İnşaat Yük. Müh. 2 Erdoğan Bayraktar 10.10.1948 İnşaat Yüksek Müh. 3 Aydın Bıyıklıoğlu 01.01.1954 Makine Yüksek Mühendisi 4 Safiye Seymenoğlu 03.03.1964 Mimar 5 Yunus Karabela 15.10.1969 Uzman Doktor 6 Salih Cora 09.07.1981 Avukat .................................................. ............ Av.Ayşe Sula Köseoğlu'nun listeye girememesi büyük kayıp bence..Ama M.Cumhur için Çok doğru bir karar!! Tebrikler:) |
Bu arada Nazmi Avluca Halil Mutlu felan yok herhalde...
|
Antalya'dan Vecdi Gönül ve Menderes Türel'in aday olmasına sevindim.
|
Umarım ülkemiz ve partimiz adına hayırlısı olur...
|
Listelere göz attım,Mehmet Metiner,Şamil Tayyar Hakan Şükür Türkeş'in Oğlu ve Ali Bulaç'ın oğlu dikkat çeken isimler..
Kürşat Tüzmen'e üzülmedim.Dengi Mir Mehmet nerede gören var mı? :) İstanbul anadolu yakasından İdris Güllüce devam etti ,ama Kartal Belediyesini kaybetmemize sebep sayılabilecek emektar Hemşehrim Köylüm Mehmet Sekmen liste dışı kalmasını not alın.. Hayırlı olsun 320 vekil çıkartılması bana göre iyi bir başarı oalcaktır. Başörtülü aday gösterilmemesi ise NOT alınması gereken OLUMSUZ bir tavır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
sorma :( üzdüler bizi... |
All times are GMT +3. The time now is 04:33. |