Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Medya Haber (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=427)
-   -   Zaman Gazetesi'nin Trajı 1 Milyon'u Aştı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=147623)

Özgür Çağrı 04-19-2011 13:54

benim çizgime gelirse neden olmasın :)

unnamed 04-19-2011 14:43

furkanda cemaate girerse...
söz arkasından ben geliyorum;D

El Emin 04-19-2011 15:41

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883629)

Furkan sırf şu sinir küpünü (;D) cemaatçi yapmak için senin yerinde olsam cemaate girerdim..
Anarşistlik parayla değil nede olsa..;D

Furkan senin hocaefendinin kitaplarını tanıttığın konuların linkini koymayayım buraya şimdi..:)

Dostum sen sıkı şakirtsinde belli etmiyorsun..:utangaç:

unnamed 04-19-2011 15:43

gaza gelmem muhammet;D

El Emin 04-19-2011 15:45

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883629)

Sözü aldım bilmiyorum..

Özgür Çağrı 04-19-2011 15:58

cemaatin memleketteki dönüştüreceği en son kişi olduğuma inanıyorum :) Bekir abim ondan rahat keko :)

El Emin 04-19-2011 16:03

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883650)
cemaatin memleketteki dönüştüreceği en son kişi olduğuma inanıyorum :) Bekir abim ondan rahat keko :)

Emin konuşma can furkan..

Çok güzel bir ilahi vardı;
Merdivenden iterler,
yüksekten bakar isen..:)

unnamed 04-19-2011 16:06

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883650)

;D;D;D;D;D

Ammar 04-19-2011 17:42

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883355)
Ah be grevs tüm konulara parazit olup gereksiz gereksiz yazma be dostum...
Tebrik etmeyi biliyorsan bil..Yoksa eleştirini yap çık..
10 mesajdan 3-4 tanesi senin..

Zaman'ı tebrik ederim..Gerçi hala ben abone değilim ama en olur sürede inşaallah direk olacağım..

demişsin ; bırak eleştirmeyi azıcık dokundurmada 1 milyon kadar zorunuza gidiyor. ben eleştirmedim ama birazdan eleştirecem yanlış bulduğum yerleri buna girmek istemiyordum ama yapılacak bişey yok. Katlanacaksınız !

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883260)
hade bakalım GÖZünüz aydın.

Demişim !

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883271)
bizim eve hergün ücretsiz geliyordu Allah razı olsun :) da pekte mutlu etmiyordu. ne yazık ki

bunu demişim. Azda eleştiri yapmışım. ne yazık ki yine eşeltiriye tahamjmul sıfır neden sürekli Mücadeleci müslümanların ZAMAN da Terörist İstancı gösterildğinin bir ip ucu olabilir.

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883275)
valla yardımcı olsalar Bizde DOĞRUHABER GAZETESİ için uygulasakta 4 ayda 400 bin'e ulaşsak.

demişim : yanlış mı yapmıuşım Goğru haberde Zaman gibi 1 milyon satsa kötü mü ?
yoksa ZAMAN artk Terör dyemeyeceğinden mi tırsıyor yada tırsıyorsunuz ! ne biliyim böyle bişey

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883279)
abi adamların gücü var kabul etmek lazım. nereye kullandıklarına karışmıyorum herkesin malumudur :)

demişim ;Tebrik ediyoruz zorunuza gidiyor gücünüzü kabul ediyoruz zorunuza gidiyor.
evet gücü nere kullandıkları herkesin malumu !

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883285)
hakikatleri söylemek yasak o kadar :)

yoksa manşet olursun maazallah :)

demişim; çokta doğru söylemişim çok maşet oldukta kusurumuza bakmayın ondan belki bizde alışkanlık yapmıştır.

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883455)
pardon agalarda hadi 1 milyon tiraj oldu...
değişen ne oldu yada ne olacak...
efsunlumu artık gazete ?

şunlar değişecek; Bir cemaat Gazetesinde tek sayfalık mankenler yerine belki tam orata sayfaya çift sayfaya ddaha güzel basılır etrafınada her bankanın faiz oranları reklamları konulur.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1517403_n.jpg

tek sayfalıklarda da mini etekli Anneler konulur. ( Allah korusun bizim annelerimiz değil bizim böyle annelerimiz yok. şimdi bunlar cehennemlik meselesine girmeyelim evet cehennemlik diyemeyiz ama bal gibi Günahkardır diye biliriz bunu bir milyon kişiye göstermek daha büyük günahtır.) beklicez görecez.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8170306_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...9_492219_n.jpg

HaArP 04-19-2011 18:00

Grevs kardeşim bu fotoları 'link' olarak düzeltmen daha iyidir öncelikle...

İslami Cemaatlerin kendi yaşayışlarında İslami Kurallara uyması çok önemlidir... Lakin Bu ülkede bunu size yaptırmazlar kardeşim... İrtica derler, başörtülü bayan çıkardı derler, Mahkemeye verirler ve Ülkemizde bu sistemdeki hareket alanınızı açılmamak üzere daraltırlar ! bizim reklamlarımızı almıyor derler...! Deseler kaale alınmaz lakin eğer bir sistemi düzeltmek istiyorsan bir 'içtihad' uygularsın ve yoluna devam edersin... Kişilerin hatalarını, nefislerin hatalarını, siyasetle, medya ile olan bağları kontrol etme düzeyi geniş bir yelpazede kolay olmamaktadır... Lakin sizin gibi kardeşlerimiz yeterince uyarmaktadır...! Söylediğiniz kısımları 'Bu Ülkede' Rtük, 'Anayasa Mahkemesi', 'Tüzükler', 'Yargı' bağlamında tekrar düşünmenizi istirham ederim...! Ayrıca söylediklerinizde haklı olduğunuzu da belirtmek icab eder... Medya gruplarının değiştirebilecekleri konusunda elinden gelen her türlü cehdi uygulaması da açık bir realitedir...! Lakin söylediğim bağlamda yapılamıyanlara karşıda haksız eleştiriler yapmamak eğer samimi gelmiyor ise 'Allah'a havale etmek' daha efdal bir davranış olacaktır kanaatindeyim...

Ammar 04-19-2011 18:27

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883679)
Grevs kardeşim bu fotoları 'link' olarak düzeltmen daha iyidir öncelikle...

İslami Cemaatlerin kendi yaşayışlarında İslami Kurallara uyması çok önemlidir... Lakin Bu ülkede bunu size yaptırmazlar kardeşim... İrtica derler, başörtülü bayan çıkardı derler, Mahkemeye verirler ve Ülkemizde bu sistemdeki hareket alanınızı açılmamak üzere daraltırlar ! bizim reklamlarımızı almıyor derler...! Deseler kaale alınmaz lakin eğer bir sistemi düzeltmek istiyorsan bir 'içtihad' uygularsın ve yoluna devam edersin... Kişilerin hatalarını, nefislerin hatalarını, siyasetle, medya ile olan bağları kontrol etme düzeyi geniş bir yelpazede kolay olmamaktadır... Lakin sizin gibi kardeşlerimiz yeterince uyarmaktadır...! Söylediğiniz kısımları 'Bu Ülkede' Rtük, 'Anayasa Mahkemesi', 'Tüzükler', 'Yargı' bağlamında tekrar düşünmenizi istirham ederim...! Ayrıca söylediklerinizde haklı olduğunuzu da belirtmek icab eder... Medya gruplarının değiştirebilecekleri konusunda elinden gelen her türlü cehdi uygulaması da açık bir realitedir...! Lakin söylediğim bağlamda yapılamıyanlara karşıda haksız eleştiriler yapmamak eğer samimi gelmiyor ise 'Allah'a havale etmek' daha efdal bir davranış olacaktır kanaatindeyim...

değerli kardeşim ben baştan beri girmek istemedim eleştiriye konu yine tartışmaya dönsün istemedim ama dokundurmayı bile kabullenmeyip hakaret eden insanlar var ne yazık ki. o zaman neden eleştiriyorum.belgeli koydum. eleştirdiğim şeyin buraya konulmasının yanlış olduğunu biliyorum. sanırım rahatsız oldunuz ki olmamız lazım. bunların bir cemaat tv dergi web site gazetesinde yeri olmaması gerekir. doğruyu eleştirmek bu kadar zor olmamalı. ayrıca " 'Bu Ülkede' Rtük, 'Anayasa Mahkemesi', 'Tüzükler', 'Yargı' " düşüncelerinize katılmıyorum çünkü hiç kimseye zorla reklam yaptırılmaz. islam hizmetininde haram paraya ihtiyacı yoktur. böyle hizmet olmaz. Her kesime hitap etmek için islamla çelişen birşeyleri yapmak gerektirmez.

Açık yazıyorum artık cemaat izmi vermiyim ama STV ZAMAN vs... Aynı grubun medyasının ağzı müslümanlara karşı kullanılmayacak bir ağızdır. Ben bunu sadece Hizbullah için demiyorum çoğu cemaat ve örgün için aynı. Tutumu islami bir tutum değil Reklamları islami değil haliyle kazancı islami olmuyor.

her kesime hitap deniliyor ; sarhoş bir insana Hitap etmek için İçki reklamı yapmak yada içkiyi kötülemekten kaçmayı gerektirmez.

değerli kardeşlerim ben takip ettiğim yada savunduğum medya kuruluşlarını söyliyim sizde onları araştırın bakın varsa yanlış eleştirin buraya yazın eğer bende sizin gibi eleştirmesem yada sizden önce onlara uyarı mesajı kale alınmasa protesto mesajı atmasam o zaman ne derseniz deyin.

El Emin 04-19-2011 18:31

Senin eleştirinin gözümde zerre kıymeti yok ki rahatsız olayım..
Hem senin yaptığın eleştiriden çıktı bu konuyu sulandırmak oldu..
Bak görüyorsun konunun adı " Zaman Gazetesi'nin Trajı 1 Milyon'u Aştı"
yani burada bir şey kutlanıyor..Tebrik edersin ha etmiyorsanda bir iki mesajlık eleştirini yapıp çıkarsın konuda..
Ne o öyle 10 mesajdan 3-4'ü senin hepside böyle gereksiz ve konuyu sulandırma niyetli mesajlar..
Çok hazımsızlık çekiyorsan özel takviye yapabilirim ama artık konuların suyunu çıkarmayı bırak..

Ammar 04-19-2011 18:38

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883689)
Senin eleştirinin gözümde zerre kıymeti yok ki rahatsız olayım..
Hem senin yaptığın eleştiriden çıktı bu konuyu sulandırmak oldu..
Bak görüyorsun konunun adı " Zaman Gazetesi'nin Trajı 1 Milyon'u Aştı"
yani burada bir şey kutlanıyor..Tebrik edersin ha etmiyorsanda bir iki mesajlık eleştirini yapıp çıkarsın konuda..
Ne o öyle 10 mesajdan 3-4'ü senin hepside böyle gereksiz ve konuyu sulandırma niyetli mesajlar..
Çok hazımsızlık çekiyorsan özel takviye yapabilirim ama artık konuların suyunu çıkarmayı bırak..

birincisi.
konunun ilk başlığın 1000000 kere teşekkürlerdi ( isterdim ki 1000000 kere Şükürler olsun ama olabilir bişey demiyoruzç herkes şükür etmek zorunda değil )

ikincisi.
Hade gözünüz aydın dedim illaki tebrik mi demem lazım ?

üçüncüsü
ben baştan sona kadar yazdklarımı 2 mesaj öncesine alıntıladım tek tek açıklamalarını yazdım.oku !. sulandırma yağlandırma her ne ise yanlışsa şurası yanlış de değilse yanlışınızı kabullenin.

dördüncüsü

bunlarıda yapmıyorsan eklediğim fotolara bakıp bakıp sevinin paralar ordan geliyor tirajın bir milyonu geçmesi daha güzellerini getirecektir. keyif sizindir.

HaArP 04-19-2011 18:39

İslami kazanç olup olmaması ayrı bir mevzu... Lakin 'Ahir zaman' ne kadar farkındayız... Kulaklar duymuyor... Medyalar 25.kare teknikleri ile hipnotize ediyor... Uydu ve Ajansları yönetenler bilgiyi kendi istedikleri yönde kullanıyor toplumları, ahlakı, aile kurumlarını paramparça ediyor... ! Bu paramparça içinde orta bir yolla zehirleri temizlemeye kalkanların hatalarını dökmeye kalkarsak bizden daha taassup sahipleri çıkar gelir ve bizlerin sadece bu forumda kullandığı cümlelerden bizleri 'münkir' ilan edenler çıkar... 'Meseleler derecelendirildiğinde kendi dairesi içindeki hayırlarıyla yad etmek', 'hatalarını örtmek' lakin bu hataların düzeltilmesi içinde cehdi görmek gerekir...!

Cehdi öğütlemek Müslüman'a yakışan bir davranıştır...! Lakin günümüzde yaşanan İslam hassasiyetsizliği buhranı gerçeğini de görmemezlik etmemek gerekir... 'Zehirlerin akıtılması' çok kuvvetlidir... Deccalidir... !

Lakin Tüm bunlara rağmen övünmek yahutta yapılan 'hataları örtmek' dışında haklı görmeye kalkmanın yanlışlığınıda deklare etmek gerekir kanaatindeyim...

El Emin 04-19-2011 18:43

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883693)

birincisi.
konunun ilk başlığın 1000000 kere teşekkürlerdi ( isterdim ki 1000000 kere Şükürler olsun ama olabilir bişey demiyoruzç herkes şükür etmek zorunda değil )

ikincisi.
Hade gözünüz aydın dedim illaki tebrik mi demem lazım ?

üçüncüsü
ben baştan sona kadar yazdklarımı 2 mesaj öncesine alıntıladım tek tek açıklamalarını yazdım.oku !. sulandırma yağlandırma her ne ise yanlışsa şurası yanlış de değilse yanlışınızı kabullenin.

dördüncüsü

bunlarıda yapmıyorsan eklediğim fotolara bakıp bakıp sevinin paralar ordan geliyor tirajın bir milyonu geçmesi daha güzellerini getirecektir. keyif sizindir.

Dostum bende tebrik etmedin demedim..

Sen 2 mesajı kendiliğinden attın..Ondan sonra iki mesaj başkasının yazısını alıntılayıp ekleme yaptın..Sadece bir tane mesajın diyalog olarak geçti..
Eğer kendi kendine konuşuyorsan ona bizim halkın çok güzel bir atasözüyle cevabı vardır malum bilirsin..;;)

Dostum bu konu eleştirme konusu veya dokundurma konusu değil..Hadi bir dokundurma yaparsın yine anlarız..Fazlası için Gider ayrı konu açarsın o konuda yayınlarsın fotoları boy boy bırakırsın gerek duyan kişilerde cevap verir..Alakasız konularda paylaşıp o konuyu sabote edecek kadar küçülmemelisin bence..

Ammar 04-19-2011 18:47

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883694)
İslami kazanç olup olmaması ayrı bir mevzu... Lakin 'Ahir zaman' ne kadar farkındayız... Kulaklar duymuyor... Medyalar 25.kare teknikleri ile hipnotize ediyor... Uydu ve Ajansları yönetenler bilgiyi kendi istedikleri yönde kullanıyor toplumları, ahlakı, aile kurumlarını paramparça ediyor... ! Bu paramparça içinde orta bir yolla zehirleri temizlemeye kalkanların hatalarını dökmeye kalkarsak bizden daha taassup sahipleri çıkar gelir ve bizlerin sadece bu forumda kullandığı cümlelerden bizleri 'münkir' ilan edenler çıkar... 'Meseleler derecelendirildiğinde kendi dairesi içindeki hayırlarıyla yad etmek', 'hatalarını örtmek' lakin bu hataların düzeltilmesi içinde cehdi görmek gerekir...!

Cehdi öğütlemek Müslüman'a yakışan bir davranıştır...! Lakin günümüzde yaşanan İslam hassasiyetsizliği buhranı gerçeğini de görmemezlik etmemek gerekir... 'Zehirlerin akıtılması' çok kuvvetlidir... Deccalidir... !

Lakin Tüm bunlara rağmen övünmek yahutta yapılan 'hataları örtmek' dışında haklı görmeye kalkmanın yanlışlığınıda deklare etmek gerekir kanaatindeyim...

değerli kardeşim ben dikkat ettiyseniz kendim konu açıp bakın bakın zaman ne yapmış demedim konu bana hakarete vardıysa neden hakarete maruz kaldığımıda eklemem lazım. merakta etmeyin buraya yazmadan Zamanda samanyoluda ferdi olarakta hasasiyet iletilmiştir ancak takan yok. para nerden gelirse mantığım mevcutsa düzltilmesi de zordur. yok akrdeşim vakit gibi 60 bin satsın ama tertemiz satsın. ben bunu çocuklarıma gönül rahatlığı ile verebileyim. çocukarın anneleri tam tesetürde gazetede mini etekli anneler o çocuk ne düşünecek yanlışı doğruyu nasıl ayırt edecekler.

ayrıca gizli hata örtülür gizli hata deşifre edilme gizli hata araştırılmaz. Şuan eleştirdiklerimiz ne gizli ne örtülü 1 milyon kişinin evine gönderilen alın alın bakın sizde yapın için ve ya kullanın denilen hatalar.

Ammar 04-19-2011 18:51

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883697)
Dostum bende tebrik etmedin demedim..

Sen 2 mesajı kendiliğinden attın..Ondan sonra iki mesaj başkasının yazısını alıntılayıp ekleme yaptın..Sadece bir tane mesajın diyalog olarak geçti..
Eğer kendi kendine konuşuyorsan ona bizim halkın çok güzel bir atasözüyle cevabı vardır malum bilirsin..;;)

Dostum bu konu eleştirme konusu veya dokundurma konusu değil..Hadi bir dokundurma yaparsın yine anlarız..Fazlası için Gider ayrı konu açarsın o konuda yayınlarsın fotoları boy boy bırakırsın gerek duyan kişilerde cevap verir..Alakasız konularda paylaşıp o konuyu sabote edecek kadar küçülmemelisin bence..

söyliyebilirtsin çekinme zaten yeterince hakaret ediyorsun sorund eğil alışkınız. ben kendi mesajlarımı sana karşı alıntıladım ne demişim ve yorum ekledim ne demek istemişim ve yeni yorum eklemişim kendi yorumlarıma. ne yaptığımın farkındayım merak etme. ayrıca konuyu buraya bu noktaya taşıyan sensin iyi bak !

eleştirmek için özel konu açmaya gerek yok. yeri geldikçe zamanı geldikçe eleştiririz.

burası kutlama olabilir ama yanlışlı kutla yapılıyor onuda ekliyim.

El Emin 04-19-2011 18:52

İyi bittiyse artık sabote etme güzelim..;)

Ammar 04-19-2011 18:56

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883706)
İyi bittiyse artık sabote etme güzelim..;)

doğru sabote edilir, yanlışlar değil

( pek güzel sayılmam en azından sizin açınızdan ) ( ZAMAN ve STV açısından Zaten bakılmıcak durumda-yım-yız )

El Emin 04-19-2011 18:58

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883708)
doğru sabote edilir, yanlışlar değil

( pek güzel sayılmam en azından sizin açınızdan ) ( ZAMAN ve STV açısından Zaten bakılmıcak durumda-yım-yız )

Hadi be dostum şimdi sana burda laf ebeliği mi yapayım..:)
Doğruysa doğru yanlışsa yanlış yeter artık sulandırma..(bak sabote etme demedim:))

( Güzel misin değil misin bilmem ama şu dünyada çok soğuk olduğum bir topluluktansın açık söylemem gerekir..Solcuları ile anlaşabiliyorumda sizinkilerle bir türlü frekansı tutturamadım..:) En azından solcular yapmacıkta olsa nazik davranıyorlar..Sizinkiler fethoş fetho diye dalıyorlar..:)Bilmem anlatabildim mi? Artık gözünü seveyim sulandırma)

Ammar 04-19-2011 19:17

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883709)
Hadi be dostum şimdi sana burda laf ebeliği mi yapayım..:)
Doğruysa doğru yanlışsa yanlış yeter artık sulandırma..(bak sabote etme demedim:))

( Güzel misin değil misin bilmem ama şu dünyada çok soğuk olduğum bir topluluktansın açık söylemem gerekir..Solcuları ile anlaşabiliyorumda sizinkilerle bir türlü frekansı tutturamadım..:) En azından solcular yapmacıkta olsa nazik davranıyorlar..Sizinkiler fethoş fetho diye dalıyorlar..:)Bilmem anlatabildim mi? Artık gözünü seveyim sulandırma)

neden diyorlar acaba ? videonun 3:35 dk sina dikkat. Gülenin kendi ağzından.
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ben şahsım adına Gülen medyasınıon tüm haber karalama ve iftiralarına rağmen onu savunan ve aşırı olmasa da bi alim olarak sevedim taki kendi ağzından duyudum ve ve asıl haber ve manşetlerin onun ağzı olduğunu öğrendim. NOKTA konuldu işte.

bir şey irdelenecekse önce sebebi irdelenir. etki tepki meselesi vardır.

en azından Fethullah gülen ve onun medyası ve onun çoğu mensupları gibi terörist. vahşet ergenekoncu demiyor. en önemlisi Siz müslüman değilsiniz demiyorlar.

El Emin 04-19-2011 19:19

Bu fetho demeye dayanak mı ? Siyonist Fethoş demeye dayanak mı?

El Emin 04-19-2011 19:29

Evet dostum...Hizbulvahşet-Pkk ilişkilerini çok iyi biliyoruz..
Sizin imamınız veli küçük değil mi?

Evet...Sizin yüzünüzden millet ismimi duyunca bön bön bakıyor..
Öyle bir intiba bıraktınız ki millet böyle yobaz kesici yıkıcı vurucu olarak görüyor..
Sizin yüzünüzden gençleri namaza sohbetlere çekemiyoruz..
Hep siz korkuttunuz bu halkı..
Sizin ölüm evleriniz yüzünden millet çocuğunu en basitinden camiideki yaz kurslarına dahi korkuyor yollamıyor ...

HaArP 04-19-2011 19:33

Kardeşlerim konuların özü kayıyor... ! Dikkat-i nazar ederim acizane...

Ammar 04-19-2011 19:33

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883715)
Bu fetho demeye dayanak mı ? Siyonist Fethoş demeye dayanak mı?

demeleri belki doğru değil. doğruluğunu tartışabiliriz. bize yakışır mı peki yakıştığını söyliyemem.

sevgisizliğe sonra nefrete sonrada kine dayanak olur. bu ve benzeri söz ve hakaretler. Gülen kendi ağzı ile hayatında tek kelime kendileri ile konuşmadığı kendileriden bildgi edinmediği bir cemaat hakında vahşet diyor, terör diyor. sonra yine kendisi başka bir konuşmasında diyorki terörist olan müslüman olamaz. müslüman olan terörist olamaz diyor. ( doğrudur. ) bu ne demek oluyor AÇIKÇA siz MÜSLÜMAN değilsiniz demek oluyor. fetoş veya Feto demek mi yoksa Bu dedikleri mi daha kötü hangis.

ÇOK önemli NOT: Fethullah gülen adamlar Feto Fetoş dediği için söylemiyor söyledikleriniz ama Feto Fetoş Diyenler Fethullah Gülen ağzına geleni Söylediği için Söylüyor.

Ammar 04-19-2011 19:43

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883719)
Evet dostum...Hizbulvahşet-Pkk ilişkilerini çok iyi biliyoruz..

Öyle bir intiba bıraktınız ki millet böyle yobaz kesici yıkıcı vurucu olarak görüyor..

bu izlenimi Arif Doğanları ilham alan ve onun gibilerin ve zamanın ergenekoncuların zamanında medyaya servis ettiği haberleri çarçaf çafçaf maşet eden o çok sevdiğiniz 1 milyon satan Zaman ve STV olmasın ? Ve kartel medyası ? ve PKK medyası O günde propangandaları bu idi şimdi bu

ve senin gibi kanan binlerce müslüman kardeşimiz.

yanlış yerde yanlışı arıyorsun doğru yere bak. camilerden toplanan camilerde taranan siz değilsiniz. Cami sorumlusu, cami ayakkabı sorumlusu, koku sürmem sorumlusu, tesbih dağıtma toplama sorumlusu vs. diye 15 gün ve üstü iskence görenler yine en az 12 yıl hapis yiyen çocuklar sizin değildi yada gençler sizin değildi. Savaş meydanında olmayan Aslan kesilirmiş. tarih yaşadığı şartlar altında incelenir. yazılan veya söylenen zaman değil.

not: Allah binlerce kes şükürler olsun o bön bön bakıyor.. bakıyor dediğiniz gençler kafile kafile islami şuura erişiyor. biraz daha çalışırsanız karalama yerine emek harcarsanız sizde başarırsınız.

Ammar 04-19-2011 19:45

Alıntı:

BUNU İspatlamayan Adidir Şereften nasibini almamıştır. mufteridir.

HaArP 04-19-2011 19:51

Alıntı:

Gülen kendi ağzı ile hayatında tek kelime kendileri ile konuşmadığı kendileriden bildgi edinmediği bir cemaat hakında vahşet diyor, terör diyor. sonra yine kendisi başka bir konuşmasında diyorki terörist olan müslüman olamaz. müslüman olan terörist olamaz diyor. ( doğrudur. ) bu ne demek oluyor AÇIKÇA siz MÜSLÜMAN değilsiniz demek oluyor. fetoş veya Feto demek mi yoksa Bu dedikleri mi daha kötü hangis.
Kardeşim Kilitlenen konuda size bu video ile ilgili açıklamaları yapmıştım... Lakin sizler fazla taassup ve alınganlık gösteriyorsunuz... Medyadaki yanlışlıklar ayrı bir mevzu lakin bu videoda yanlış olan nedir ??? Kelimesi kelimesine aynen doğrudur söyledikleri... !!! Eğer siz Hizbul Vahşet kavramını kendi alanınıza çekiyorsunuz siz konuşmanın içeriğinide anlamıyorsunuz... ! Bu ülkede 'Hizbul Vahşet' ismi adı altında cinayetler işlenmedi mi ? Bunlara karşı 'Dahilde kılıç çektirmek' isteyen Askeri istihbarat ve Masonlar Yok mu ??? O zaman sorun nedir ? Bunlar uyarılardır ve Bu uyarılar haklı uyarılardır... ! Hizbullah yahut, El Kaide yahutta 'Tahşiye' diye anlamamak ''Bunların üzerinden Fitne çıkarmak isteyecekleri' hakkında uyarı yapmak ! Ne kadar farkındasınız lakin 'El Kaide', 'Tahşiye' fitnelerine başlayacaklardı ki Bu uyarı fitne sahiblerini durdurdu ! Bunu bilmiyorsunuz... Acizane ben biliyorum !!!

Örnek mi ?

http://www.yenibursa.com/El-Kaidecil...ede-23396.html

http://video.cnnturk.com/2010/haber/...-cihat-cagrisi

Bu Fitneleri çevirenlere karşı uyarıdır bu video ! Cnn'in videosuna dikkat et... Ali Doğan'ı nasıl takdim ettiğine bir bakınız !!! Bunun Toplum nazarındaki değerlendirmesini takdirinize bırakıyoruz... !

İntifada 04-19-2011 19:54

Alıntı:

Sizin yüzünüzden gençleri namaza sohbetlere çekemiyoruz..
Hep siz korkuttunuz bu halkı..
Sizin ölüm evleriniz yüzünden millet çocuğunu en basitinden camiideki yaz kurslarına dahi korkuyor yollamıyor ...

o korkuyor sohbete gelmiyor dediğin gençleri en son batmanda gördüm muhammed geçen pazar...
tevhit bayrağı sallayıp tekbirler getiriyorlardı...
hiçte korkuyor gibi değillderdi...
hatta gençler değil bebekler çocuklarda oradaydı...
sorunu kendinizde arayın neden bu insanlar bizim sohbetimize gelmiyor diye biraz düşünün...

EpiVaTeS 04-19-2011 19:57

öğğğ geldi beyler...!!!

Ammar 04-19-2011 20:04

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883730)

Kardeşim Kilitlenen konuda size bu video ile ilgili açıklamaları yapmıştım... Lakin sizler fazla taassup ve alınganlık gösteriyorsunuz... Medyadaki yanlışlıklar ayrı bir mevzu lakin bu videoda yanlış olan nedir ??? Kelimesi kelimesine aynen doğrudur söyledikleri... !!! Eğer siz Hizbul Vahşet kavramını kendi alanınıza çekiyorsunuz siz konuşmanın içeriğinide anlamıyorsunuz... ! Bu ülkede 'Hizbul Vahşet' ismi adı altında cinayetler işlenmedi mi ? Bunlara karşı 'Dahilde kılıç çektirmek' isteyen Askeri istihbarat ve Masonlar Yok mu ??? O zaman sorun nedir ? Bunlar uyarılardır ve Bu uyarılar haklı uyarılardır... ! Hizbullah yahut, El Kaide yahutta 'Tahşiye' diye anlamamak ''Bunların üzerinden Fitne çıkarmak isteyecekleri' hakkında uyarı yapmak ! Ne kadar farkındasınız lakin 'El Kaide', 'Tahşiye' fitnelerine başlayacaklardı ki Bu uyarı fitne sahiblerini durdurdu ! Bunu bilmiyorsunuz... Acizane ben biliyorum !!!

Örnek mi ?

http://www.yenibursa.com/El-Kaidecil...ede-23396.html

http://video.cnnturk.com/2010/haber/...-cihat-cagrisi

Bu Fitneleri çevirenlere karşı uyarıdır bu video ! Cnn'in videosuna dikkat et... Ali Doğan'ı nasıl takdim ettiğine bir bakınız !!! Bunun Toplum nazarındaki değerlendirmesini takdirinize bırakıyoruz... !

El kaide beni bağlamaz. ama ben yinde Gülen, gülen medyası ve Gülen cemaati mensupları gibi onlara terörist demem. onlara atfedilen suçların ne kadarı doğru ? Hiç ama hiç olmayan suçlardan yargılanabiliyor insanlar. onun çin ben vebal almak istemediğim gibi alma gücümde yoktur.

Gülen diyor ki Birden bir Hizbulvahşet diye bir şey çıkarısınız sonra çıkar temiz vatan evladı eşkiyaya karşı mucadele ediyor diyeceksiniz ve asit kuyuları çıkar sonra yüzlerine çarpılıyor diyor.. Allahtan korkusun yaw Allahtan korksun o kuyulardan yüzlerce kayıp kardeşimiz var PKK yi demiyorum Müslümanları diyorum. Fethullah gülenin kaynağı nedir ? Arif doğan değil mi ? yada yıllarca kendi kanalında stvde çalışan Tuncay mı ? tuncaya benzer tek adam hizbullahın içinde çıkmış olsaydı siz o zaman görürdünüz yaygarayı. şimdiye kadar hani kuyudan Hizbullah öldürdüğü kişiler çıkmış. Hizbullah kendi arşivlerideki sorguların kamuoyu ile paylaşmasını istiyor 11 yıldır neden Gülen medyası budan hiç bahsetmiyor. hiç sorguladınız mı ?

STV de not düşmeyi ihmal etmiyor. PKK donra Hizbullahvahşet kuruldu diyor. ( herkes bilir ki HİZBULLAHtan bahsediyor ) Hizbullah 1978-79 de kurulmuş nasıl oluyorda PKK dan sonra kurulmuş oluyor.

Hizbulvahşeti neden üsüne alıyorlar diyorsun. lütfen rica ediyor senden benden çok daha iyi biliyorsun ki Hizbullah için söylüyor.

Ammar 04-19-2011 20:07

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883732)
o korkuyor sohbete gelmiyor dediğin gençleri en son batmanda gördüm muhammed geçen pazar...
tevhit bayrağı sallayıp tekbirler getiriyorlardı...
hiçte korkuyor gibi değillderdi...
hatta gençler değil bebekler çocuklarda oradaydı...
sorunu kendinizde arayın neden bu insanlar bizim sohbetimize gelmiyor diye biraz düşünün...

nedan düşünsünler ki bulmuşlar bi Günah keçisi beğenmedikleri yapmadıkları yapamadıkları hatta kendi yanlışlarını bile çekinmeden yüklüyorlar. yıllarca can ciğer oldukları HanefiAvcı ergenekoncu olduğu belli olunca hemen ertesi STV Hizbullahla ilişklendirip haber yapmıştı. arkasından da H.Gülerce onu çok sevdiğini falan söyleyip sitem ediyordu.

HaArP 04-19-2011 20:15

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883736)
El kaide beni bağlamaz. ama ben yinde Gülen, gülen medyası ve Gülen cemaati mensupları gibi onlara terörist demek. onlara atfedilen suçların ne kadarı doğru ? Hiç ama hiç olmayan suçlardan yargılanabiliyor insanlar. onun çin ben vebal almak istemediğim gibi alma gücümde yoktur.

Gülen diyor ki Birden bir Hizbulvahşet diye bir şey çıkarısınız sonra çıkar temiz vatan evladı eşkiyaya karşı mucadele ediyor diyeceksiniz ve asit kuyuları çıkar sonra yüzlerine çarpılıyor diyor.. Allahtan korkusun yaw Allahtan korksun o kuyulardan yüzlerce kayıp kardeşimiz var PKK yi demiyorum Müslümanları diyorum. Fethullah gülenin kaynağı nedir ? Arif doğan değil mi ? yada yıllarca kendi kanalında stvde çalışan Tuncay mı ? tuncaya benzer tek adam hizbullahın içinde çıkmış olsaydı siz o zaman görürdünüz yaygarayı. şimdiye kadar hani kuyudan Hizbullah öldürdüğü kişiler çıkmış. Hizbullah kendi arşivlerideki sorguların kamuoyu ile paylaşmasını istiyor 11 yıldır neden Gülen medyası budan hiç bahsetmiyor. hiç sorguladınız mı ?

STV de not düşmeyi ihmal etmiyor. PKK donra Hizbullahvahşet kuruldu diyor. ( herkes bilir ki HİZBULLAHtan bahsediyor ) Hizbullah 1978-79 de kurulmuş nasıl oluyorda PKK dan sonra kurulmuş oluyor.

Hizbulvahşeti neden üsüne alıyorlar diyorsun. lütfen rica ediyor senden benden çok daha iyi biliyorsun ki Hizbullah için söylüyor.

Kardeşim Askeri İstihbaratların 'Kırmızı Kitabı' ve 'İç Tehdit' kavramları uyarınca 'İrtica ile Mücadele' adı altında Yabancı Ülkelerin servisleri ve Devletler arası andlaşmalar söz konusu basit şekilde algılanacak şeyler değildir... Yoksa Türkiye'de 'El Kaide' mi var ki ! Varsa 'El Kaide' mi yoksa bir takım Mücahidleri koruyan ve savunan Fethullah Hocanın dediği gibi çulsuz insanlar mı ? Ama 'İrtica zihniyeti' bunu malzeme olarak kullanır ! Kullandıda ! Bunuda bu cemaatin üzerine kaydırır ! Kaydırmaya çalıştıda ! Amaçları Ülkede Mücahidleri ve İslami hassasiyetleri 'Kıstırma' taktiğidir...! ''Sinagoglara yapılan bombalama eylemlerini yapanlar'' Ergenekoncu zihniyet idi ! Önce karar veremediler ! Dediler ki Hizbullah diyelim ! Sonra Masonlardan haber geldi ! Şu anda 'Teröre karşı savaş konseptimiz var' 11 Eylül olayları ile Müslüman olan Türk Halkı 'El Kaide' adı altında Mücahidleri destekleme oranı fazla ! El Kaide'ye atalım suçu dediler ve attılar... ! Sonra ne hale geldiğini iyi biliyoruz... ! Andlaşmalar var devlette eğer sen Pkk'yı terörist ilan edersen sende El Kaide'yi terörist ilan etmek zorundasın !!! Medyadaki ağızları bu şekliyle değerlendirmelisin !!! Bilmediğinizi düşündüğüm kavramlar var kardeşim... İşler yoluna girdikçe hakikatler ortaya çıkacaktır :

http://www.samanyoluhaber.com/h_4027...n---video.html

Ammar 04-19-2011 20:44

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883739)
Kardeşim Askeri İstihbaratların 'Kırmızı Kitabı' ve 'İç Tehdit' kavramları uyarınca 'İrtica ile Mücadele' adı altında Yabancı Ülkelerin servisleri ve Devletler arası andlaşmalar söz konusu basit şekilde algılanacak şeyler değildir... Yoksa Türkiye'de 'El Kaide' mi var ki ! Varsa 'El Kaide' mi yoksa bir takım Mücahidleri koruyan ve savunan Fethullah Hocanın dediği gibi çulsuz insanlar mı ? Ama 'İrtica zihniyeti' bunu malzeme olarak kullanır ! Kullandıda ! Bunuda bu cemaatin üzerine kaydırır ! Kaydırmaya çalıştıda ! Amaçları Ülkede Mücahidleri ve İslami hassasiyetleri 'Kıstırma' taktiğidir...! ''Sinagoglara yapılan bombalama eylemlerini yapanlar'' Ergenekoncu zihniyet idi ! Önce karar veremediler ! Dediler ki Hizbullah diyelim ! Sonra Masonlardan haber geldi ! Şu anda 'Teröre karşı savaş konseptimiz var' 11 Eylül olayları ile Müslüman olan Türk Halkı 'El Kaide' adı altında Mücahidleri destekleme oranı fazla ! El Kaide'ye atalım suçu dediler ve attılar... ! Sonra ne hale geldiğini iyi biliyoruz... ! Andlaşmalar var devlette eğer sen Pkk'yı terörist ilan edersen sende El Kaide'yi terörist ilan etmek zorundasın !!! Medyadaki ağızları bu şekliyle değerlendirmelisin !!! Bilmediğinizi düşündüğüm kavramlar var kardeşim... İşler yoluna girdikçe hakikatler ortaya çıkacaktır :

değerli kardeşim seni anlıyorum kavramlardan da antlaşmalardan da rejimden de tağuttanda zalimden de iftiracılardan da bilmeden konuşanlardan spariş üzerine haber yapanlardan da özellikle birilerine suçları yıkma konusunda haberim var. ama benim anlamadığım

devletin dilini bir kullanmak zorunda mıyız. yada Devletin terörist ilan ettiğini biz caat veya fert olarak aynen kullanmak zorunda mıyız ? ne zorunluluğumuz var Gülen HOCAEFENDİ antlaşmalar mı bağlı ki devlet dilini yada uluslar arası dili ( ABD dili İstmediğini Terörist ilan etme ) Kullanıyor.

ben terörist terör demiyorum gönül verdiğim yapıda demiyor. bişeyde olmuyor.

devletle fertleri cemaat ve STK ları ayıralım artık.

Terennüm 04-19-2011 20:48

izledim ve gerçekten bir kez daha ürperdim..biz hala birbirimizle uğraşalım..teşekkürler haarp

Ammar 04-19-2011 20:52

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883760)

izledim ve gerçekten bir kez daha ürperdim..biz hala birbirimizle uğraşalım..teşekkürler haarp

bende öyle

ama tamamda aynı kanal değil miydi ki ? el kaide yaptı diyen.

demekki neymiş Müslüman kardeşlerimizi körü körüne karalamicaz iftira atmicaz terörist demicez.

Darbeci Çoban 04-19-2011 20:57

Recep Tayyip Erdoğan adam ya adam.

Bu millet sana hasta,

Çok yaşa Recep Usta!

=)

Terennüm 04-19-2011 20:59

kardeş seninle zaman öldürecek kadar boş değilim...gülen hocaya ve sevenleri hakkında istediğini düşünmekte serbestsin..cami çıkışlarında gülen hocanın abdullah gülün ve tayyip erdoğanın kara propaganda cdlerinide dağıtmayı unutmayın..mümkünse seçimlerden önce...Rabbim gönlünüze göre versin..

HaArP 04-19-2011 20:59

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883760)

Meselenin özü budur kardeşim... Birbirimize sarılmak hatta meseleleri Hucurat suresi 6ncı ayet uyarınca değerlendirmek yerinde olacaktır...Acizane bu konuda daha fazla söz etmeye gerek yok kanaatindeyim... Çünkü Meseleler derindir... İnanın bunlar yüzeyseldir... Çok daha derindir...!

Ammar 04-19-2011 21:13

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883771)
kardeş seninle zaman öldürecek kadar boş değilim...gülen hocaya ve sevenleri hakkında istediğini düşünmekte serbestsin..cami çıkışlarında gülen hocanın abdullah gülün ve tayyip erdoğanın kara propaganda cdlerinide dağıtmayı unutmayın..mümkünse seçimlerden önce...Rabbim gönlünüze göre versin..

bizim öyle bir derdimiz yok hep yaptığınız şeydir sonuna kadar saldır sonra mazlum ayaklarına at dikkat et ben atmıyorum attıkları için eleştiriyorum. sabahtan beri STV ve Zamanı karalama haberlerini konuşuyoruz. varsa bizim karaladığımız haberleri getir. Allaha binlerce kes şükürler olsun ki biz aşağıdaki CD leri dağıtıyoruz. İnternette bunları dağıtıyoruz Gazetelerimizde bunları dağıtıyoruz TV dede Kutlu doğum mitingleri canlı veriyoruz. STV ZAMAN gibi başka cemaat Örgütleri CD yapmıyoruz Haberde etmiyoruz Manşette etmiyoruz.

ayrıca AK Parti Kimsenin tekelinde değil Daha önce olduğu gibi Bizi Çakma Akpartili ilan etmeye çalışmayın.

Erdoğan = zaman değil Gül= STV hiç değil Ak parti = Gülen cemaati Hiç değil.

DAĞITTIKLARIMIZ

http://www.peygambersevdalilari.com/...klamlar/17.jpg

All times are GMT +3. The time now is 22:47.