![]() |
Merhum Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş hakkında ne düşünüyorsun?
|
Alıntı:
ama niye satıldıklarını anlatamıyorsun çünkü bişmıyorsun he bide van minut var |
Alıntı:
Haburu satmışlarmı la yoksa :) |
Alıntı:
devlet reis gerekeni söyledi babasının partisinde olmalı diye ama kendi bilir baraj altında kalınca kendi ağlar |
Alıntı:
KEdidir diyeceğim ama kedi bile olamaz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yav bu yeni üyenin yazdıklarını bir dosyada toplayında seçimin ertesi günü yayınlayalım 2 gün eğleniriz .....
|
Alıntı:
Tamam olur, gerekli evrakları söyle, saat kaçta nerde olmam gerek. Kabul toplantısında giyeceğim kıyafetin bir önemi varmı, elimle kurt işareti yapamıyorum yine ülkücü olabilirmiyim, ayrıca uluma seside çıkaramaıyorum. Yinede kabul edilirmiyim... Aaaa pardon ya resimdeki sensen demişsin, o ben değilim ki :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
nerde ikamet ediyorsun sana özelden teşkilatın adresini yollayım |
Alıntı:
Arkadaş lan demediğimi belirtmek için lan yazmalıyım la |
hayvan severleri goreve davet ediyorum;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama resimdeki ben değilim, yani normalde nur yüzlü değil çok asık suratlı ve sinir bir adamım, benzetme yapacak olursak aynı Bahçeli gibi sıfzatım var, yinede ülkücü olabilirmiyim... Ayrıca ülkücü olduğum zaman hayatımda neler değişecek, ülkücülük bana neler kazandıracak. BAna biraz açıklayabilirmisin... MEsela ülkücülüğün ,felsefesi nerdir... |
Alıntı:
Yukarıya inilmeyeceğini daha öğretmediler mi sana ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yok papau yeni ginedenim ben. YAhu buradan söylede diğer arkadaşlarda nasiplenir belki ;) |
Alıntı:
|
dostlarım hepinizi mhp ye davet ediyorum sorun bana bilmediklerinizi sizi aydınlatayım
|
sen Adana dan bahsediyorum bende en çok oy aldığınız sahilin durumundan bahsedeyimmi 150 tane koyu MHPli arkadaşım bu sizin devlet babanızın yüzündek Ak Partiye geçme kararı aldı MHP parçalandı CHP de parcalandı bölgemde insanlar akıllandı ve bir sürü şahış var MHP li adamlar seçimde AK partiye verecekler...
|
anlayan anlar kafani yorma...
la cevher sen turkmusun;D |
Alıntı:
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...r-turkiye-2011 |
Alıntı:
senin rumuzun niye yabancı gel şunu türkçe yap burası türkiye! |
LA bizim memo la galiba bu :)
|
Alıntı:
Aslında onun rumuzu unahmet, tanınmasın diye öyle takılıyor :) |
yav hala daha mhp ye gelin diyor....
kardes nerde oldugunun farkindamisin... madara oluyorsun millete... mhp bu zamana kadar ne yaptiki sen simdi gelip bize mhp yi savunuyorsun... git Allah ini seversen gece gece yav.... |
ötüken yoluna teleferik yapın kanki...
çok yokuş çıkamıyoz CcC |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
burasi Turkiye der...
daha Turkce yazmaktan bir haber..... bak dalgana.... |
Alıntı:
Zamanında Apo'yu idamdan kurtarıp , '' Sayın Başbakan gerekli açıklamayı yapmıştır '' deyip sonra miting yaparken otobüs üstünde ip sallamaya benzemez devlet yönetmek.. |
12 hazıran da hepinizle görüşeceğiz
|
13 ünde gel kanki :)
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:30. |