![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ama ortada haksiz rekabet var simdi bize oy verenlere ufak tesekkür babinda begeni verecegiz ama hüdaverdiyle, akinci nin begeni gücüne baksana :)
|
Vira bismillah..Anket oylamaya açılmıştır :)
|
Alıntı:
|
akilli davranayim simdi oyu verip, listedekileri kizdirmayim.. arkadaslar listede ben haric herkese oyumu verebilirim, ona göre :)
|
Bismillah ilk oy benden ... :)
Yorumlarını beğendiğim kardeşim Akıncı34 ten yana kullandım oyumu, diğer kardeşlerimiz abilerimizde birbirlerinden değerli ancak tek oy hakkımız var malesef... :) |
Alıntı:
|
İkinci oyda benden :)
|
Tek oy hakki olunca daha heyecanli oluyormus daha evvel yapsaydiniz ya böyle :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şimdiden oy kullananları anlamıyorum mayıs ayının anketi ve mayısın ilk günündeyiz 1 aylık değerlendirmeyi bir günde nasıl yapıyorlar anlamış değilim...
|
Biz aylardır tanıyoruz oy verdiğimiz arkadaşımızı, kardeşimizi :)
|
Alıntı:
Bu mayıs ayının anketi ama diğer ayların değil... ;;) |
Alıntı:
|
Konuya ne zaman girsen aynı sonuçla karşılanıyorum :w:
http://www.akilli.tv/video/287843/Bu...Yok-Musun.aspx |
Alıntı:
Güzel kardeşim listedekiler eski arkadaşlar ve bu anketin sadece mayıs ayı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ve genel geçmişe göre oyumu verdim ;) Bu arada oyum tabii ki Akıncıya, ama tek oy seçeneğinden dolayı böyle ki listede Furkan gibi değerli bir kardeşim, Epivates gibi bir üstad, El Emin gibi bir sevgi pıtırcığı var ama beni anlayışla karşılayacaklarını umuyorum... |
Alıntı:
Benim sıkıntım oyunuzun nereye kime gittiği değil canım kardeşlerim ama bu anket mayıs ayının anketi ise ayın sonlarına doğru kullanmanız daha mantıklı değil mi Bu şekilde olduğunda herkes sevdiği kişiye oy atıyormuş gibi gözüküyor vesselam... |
Alıntı:
Oyumu kime kullandığım açıklamam senin mesajına mahsuben değildi :) Sevdiği kişiye oy atmış gibi gözükmemeli ki kendimden misal verirsek Akıncıya attım ve zannetmiyorumki bu forum için ondan fazla çalışan biri daha olsun.. oksa ben Furkanıda çok seviyorum, Epivateside seviyorum, El Eminide seviyorum, Almiyide seviyorum vs. vs. |
Demokrat Kardeşim
Mavera'a oyumu kullandım... Çoklu oylama olsaydı El Emin Furkanca Bakış ALmi'ye de oy vermek isterdim... Herkes için hayırlısı olsun... |
Oyumu kullandım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
|
ben şimdi kime oy vercem arkadaş :)
|
Akıncı reyize verdim kusura bakmasın diğerleri adam emekçi bayram gününde oyunu verelim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla öyle bi sıra olmuş ki bende kime kullanacam şatım kaldım hee hepsi çalışkan :)
ben en iyisi oyumu yakayım olmadı son günlerde verem :) |
Alıntı:
|
ben kazanamam zaten...
nurcularla kavgalıyım imkanı yok oy vermezler... ben henüz oy vermedim bekliyorum...;D |
|
fena anket...
oyumu vereceğim adam şimdiden belli olmasına rağmen son günlerde kullanacağım.... |
tribüne oynama furkan...;D
yemezler olm... |
Haarp, Seyyah, Akıncı, Furkanca Bakış, Mavera ve Hüdaverdi kardeşlerimiz, son dönemde foruma çok büyük bir canlılık getirdi. Ankette bu isimlerden Haarp ve Seyyah'ı göremedim. Bence eksiklik olmuş.
Oyumu ise verirken, özellikle Furkanca ile Akıncı arasında git-geller yaşayarak verdim. Sonucu merakla bekliyoruz. |
Yönetimi böyle değerli üyelerin arasına beni meze olarak sunmasını esefle kınıyorum..Bu kadarda insafsız olunmaz ki...
|
Alıntı:
|
Oyumu Terennüm yani adem abiye verdim.
Bana net aleminde tanıdığın en değerli nadide şahısları sırala deseler muhakkak ilk üçte olur. Gerçekten çok bilgi çok nadide bir insan. Reelde tanıdığım en az %80 insandan daha faydalı yararlı oldu bana. Mevla kendisinden binlerce kez razı olsun. |
Kaydırma söz konusu.
|
bu ankette şifre var....
haberiniz olsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:08. |