![]() |
geliyoruz
Alıntı:
birincisi ak partiye 2003 te oy veremezsin o zaman secim yoktu, ikincisi oy verirken ak partinin programini hic okumadin mi özellestirmeler ilk siradaydi yani ak parti bunu daha öncede söylemisti. toprak satisi gayet normaldir, özellestirmeler gayet normaldir sonucta komunist bir devlet degiliz devletin isi halki yönetmektir topraklari temelli satmiyoruz gerekildigi zaman geri alinir... ülkemiz o kadar güclüki basta ortadogu olmak üzere iran, irak ve filistin konusunda arabulucu olmus, abd ve ab türkiyeyi gözardi edememistir. ilk defa bir hükümet zamaninda ab ile iliskiler doruk noktaya ulasmis, ab yasalari adi altinda demokratiklesme üst seviyelere cikmistir.. özellestirmeyle gelen canlilikla piyasa hacmi genisletilmis, italaatin önü acilmistir ;) elinde bilgi, belge varsa buyur paylasalim ama kopyala, yapistirla degil ben ekonomistim buyur neyse derdin konusalim ama gerceklerle! |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Ayrıca ülkemizin güçlü olduğunun kanıtı Şu anda Avrupa'da en iyi ekonomiye sahip nadir ülkelerdeniz
|
geliyoruz
Kaçmıyorum buradayım arkadaşlar buradayım evel Allah karpuzda keser yeriz ama edep adap ile
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
Bugün almayanda yaşayan biriyle konuştum...adamnlar işsizken bile 100 euro maaş alıyor..eğer veinin kirasını veremiyosan o veriyo..Çocuklar doğduklarından okulları bitine kadar 20 küsür yaşına kadar çocuk maaşı alıyor..Bi anlar gibimiyiz olabilirmiyiz...27 yaşında adamın evi var ve orta halli çalışıyor kimsedende kalmamış... Tamam ekopnomi iyiye gidiyor bu gerçek ama dünyanın en iyilerindeyiz demekte abes kaçıyor bence... |
geliyoruz
istediginiz komunist bir ülke mi devletin görevi nedir?
|
geliyoruz
Alıntı:
Şu an istatisliklere göre Avrupanın en iyi 6. ekonomisine sahibiz. Bunu Başbakan da söylüyor... |
geliyoruz
aLLAH AŞKINA MADEMKİ AVRUPANIN ALTINCI BÜYÜK EKONOMİSİ OLSAK NEDEN AB YE GEBE OLALIM NEDEN ONLARDAN BORÇ ALALIM
|
geliyoruz
Alıntı:
Ekonomiler birbirine girdi. İhracat, İthalat olmadan mı ülke yöneteceksiniz |
geliyoruz
Alıntı:
Yinede tekrar ediyorum ekonomide çok büyük yol kat ettiğimiz tabiki aşikar ama yetmez... |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
Ayrıca Avrupa resmi para birimi Euro olduktan sonra bu işten en zararlı çıkan Ülke Almanya olmuştur |
geliyoruz
SİZLERĞİ ELEŞTİRME ADINA BU ÖRNEKLERİ VERMİYORUM SANIRIM BURADAKİLER GENELDE GENÇLİK; BAKINIZ BENİM YAŞIM 38 2002 DE BAŞBAKANIMIZ 57. HÜKÜMETİ ELEŞTİREREK , İTHAL BAKANLA EKONOMİ YÜRÜTÜYORLAR DİYEREK KEMAL DERVİŞİ VE O ZAMANKİM HÜKÜMETİ YERDEN YERE VURDU VE BENİ İKNA ETTİĞİ GİBİ % 34 LÜK KİTLELERİ ARDINA TAKTI İKTİDAR OLDU AMA NE ACIDIR Kİ HALA KEMAL DERVİŞİN EKONOMİK PROGRAMLARI YÜRÜRLÜKTE
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
Olay bitmiştir... |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Arkadaşım nasıl yaramıyor insaf biraz. O kadar çok şey değişti ki ülkede farkında değilsin sanırım.
İcraat istiyorsun... Baktın mı sitedeki icraatler bölümüne neler yapılmış ekonomiyle ilgili ondan sonra tartışalım istersen |
geliyoruz
Neler yapılmış siz başlarmısınız ben negatif yönlerinin sadece birisini sıraladaım sizlerde pozitif yönlerini sıralarmısınız
|
geliyoruz
Alıntı:
İlk önce Enflasyondan başlayalım... |
geliyoruz
Yüzde kaçtır enflasyon
|
geliyoruz
Bir kere bu günki ekonomik plan ile Kemal dervişinkinin alakası yok..Eğer bir alakası olsaydı bizler yine televizyonlarda başbakanlığa yazarkasa atan memurlar görmeye devam ederdik.. :-* Hükümetimiz dönemindeki ithalat ve ihracat diğer hükümetler dönemine oranla en yüksektir..Biz çocuk değiliz..Kemal Dervişli dönemleride gördük efendim..Tecrübe ve bilgi yaş gerektirmez ayrıca..Burada yaşı küçük olupta Baykal'dan güzel siyaset yapan kardeşlerimiz var.. :-*
|
geliyoruz
ama mutfaktaki enflasyon ( dinamit lokumu bahçe makası bahçe teli hesaplamasından değil )
|
geliyoruz
Alıntı:
kartel medyadan dinlediğin ,izlediğin veya okuduğuun yalan haberlerle bize burda ahkam kesme. doğru bilgi sahibi ol tartışma konusu yaratma. :-* ;) |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
Sebze ve meyvelerin fiyatları enflasyona mı bağlı sadece?? Onun yetiştirilmesindeki İklim,doğa,yağış,kuraklıkla hiç mi alakası yok |
geliyoruz
Bizzat Başbakanımızın açıkladığı olayları tekrar mı açıklayacağız burada
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
>:( >:( >:( |
geliyoruz
Yok artık yaa Aydın Doğan Ak Partiyi destekliyormuş...
Dicek söz yorum yok |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı: