![]() |
Alıntı:
Diğer partilerden % 45 kadar üstünlüğünü sadece Recep Tayyip Erdoğana baglanmakta kanımca yanlıs bir tespitindir.Ak Parti gibi sistematik calısan ve her evin kapısına ulasan baska bir parti tanımıyorum.İzmirde ki o miting Recep Tayyip Erdoğan kadar ordaki teskilattaki kardeslerımızınde katkısıyla olmustur. |
bende diyorumki 10 kişinin 9 u Recep Tayyip Erdoğanın siyasi anlayışından dolayı söyler bunu çok karizmatik diye değil
|
Alıntı:
Bence tam tersi insanlar suanda karizmatik oldugu ıcın seviyorlar.Ama su da gercek ekomoniyi batırırsanız ne karizma kalır ne siyasi anlayıs |
Alıntı:
|
Alıntı:
sonuçta ekip kurmakta bir meziyet ister... aynı ekip yıllarca aynı zamanda siyasi ortamda bir aradaydı ama yüzde 30 görmüşlükleri yoktu... numan kurtulmuş,mustafa kamalak,yalçın topçu bence bu 3 genelbaşkan her kademede bulunabilir hükümette... mitinglerde teşkilatların başarısı genelde duyuru ve ulaştırmadan ibarettir... yanlış anlaşılmasın ben şu an türkiyedeki en başarılı partinin ak parti olduğunu kabul ediyorum,partimizde bazı şeylerin yavaş yavaş rayına oturduğunuda görüyorum ama 8 yıl gibi bi süreye göre bu geçişler yavaş oluyor... sözlerim tamamen parti içidir yoksa partinin politikadaki yerine,hizmetlerine karşı bu kadar eleştirel değilim ve bence çok çok başarılı... Alıntı:
karizmada önemli bi etken halkımız gücü sever ama başlı başına bi neden değildir... işte hizmetleri gün gibi ortada varmı eşi benzeri... şu an onun sikletinde bir tane siyasi yok türkiyede... değil türkiyede arap ülkelerin hangisinde seçime girse iktidar olur büyük bir lider... |
Alıntı:
Resmine bakıp oy atsınlar demiyorum ama sunu fark edin ekonomiyi sahlandırsanızda milli gelir artsada projede dolup tassada one minute deme kabileyeti her liderde bulunmaz.Cok insan diyor bu adam mert bu adam cesur e muhtırada bile o durusundan taviz vermedi bunları goz onune alın.O refleksler her liderde olmaz ınsanların aklında kalıcı oluyor |
Alıntı:
Saydıgın ısımler cok degerlı ama her bakanlığı yapcak meziyette degiller.Mustafa kamalagı bıle elerım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama bi ahmet davutoğlu bi mehmet şimşek olamazlar... |
[QUOTE=AKıncı 34;901154]oda recep tayyip erdoğanın bir başarısı değil mi kardeş...
sonuçta ekip kurmakta bir meziyet ister... aynı ekip yıllarca aynı zamanda siyasi ortamda bir aradaydı ama yüzde 30 görmüşlükleri yoktu... numan kurtulmuş,mustafa kamalak,yalçın topçu bence bu 3 genelbaşkan her kademede bulunabilir hükümette... mitinglerde teşkilatların başarısı genelde duyuru ve ulaştırmadan ibarettir... yanlış anlaşılmasın ben şu an türkiyedeki en başarılı partinin ak parti olduğunu kabul ediyorum,partimizde bazı şeylerin yavaş yavaş rayına oturduğunuda görüyorum ama 8 yıl gibi bi süreye göre bu geçişler yavaş oluyor... sözlerim tamamen parti içidir yoksa partinin politikadaki yerine,hizmetlerine karşı bu kadar eleştirel değilim ve bence çok çok -----------yavaş yavaş rayına oturan şeyler azönce bahsettiğim kurumsallaşan siyaset anlayışıdır yavaş olabilir buda sayınbaşbakanımızın hizmette önceliği millete vermesindendir |
Vatandaş Ahmet Davutoğlu'nu iyi tanırsa durum şimdikinden farksız olabilir...
|
Aslında gerçekten zor bir seçim, her biri birbirinden değerli insanlar, tabi başbakanımızın yerini doldurmasada "Davutoğlu" diyorum. Tabi başbakanımız en doğru kararı verecektir.
|
Tabii Davutoğlu :hem cok zeki hemde daha ılımlı biri yoneticilik bakimindanda daha tecrübeli
|
Ahmet davutoğlu olabilir ancak milletimiz sayın davutoğlunu pek fazla tanımazlar hatta meclis dışından dış işlerine geldiği zamanda ne oluyor falan dediler ancak sayın davutoğlu bu partinin temelinde hizmeti olmuş kişidir. Bence davutoğlu olursa türkiye sayın başbakandan sonra altın çağını yaşamaya devam eder. Sayın Abdullah gül de olsun isterim o şıklarda bir ara 3 aylık başbakanlığı bile çok hoş yapmıştı kendileri belki ya davutoğlu yada abdullah gül benim gönlümde bu ikisi yatar...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Suat Kılıç...
Ahmet Davutoğlu çok kıymetli ama Türk siyasetinin haşin yapısında problem yaşayabilir. Abdullah Gül de öyle farklı bir insan lakin Cumhurbaşkanlığı bitince siyaseti bitirmek gerekir. |
suat kılıç gibi bir insana başbakanlık teslim edilirmi bilmiyorum...
suat kılıç gibi derken yanlış anlaşılmasın şu an partide en sevdiğim adamlardan birisi... maşallahı var zehir gibi... ama niyeyse turan çömezi hatırlıyorum hep suat kılıç başbakan olsun denilince... sütten ağzımız çok kötü yandı o adamdan... o da aynı suat kılıç gibiydi heyecan uyandırıyordu insanda başbakanın yakınındaydı muhalefeti korkuturdu... ama adam ne çıktı gördük... başbakanımız yerini mücadelesinde omuz omuza yürümüş birisine koltuğu bırakacaktır diye düşünüyorum... |
Alıntı:
Suat Kılıç henüz daha genç. Suat Kılıç, 2014 yılında 42 yaşında olacak. Allah ömür verirse önünde daha çok yıllar olur ve Ahmet Davutoğlu'ndan sonra o da uzun yıllar başbakanlık yapabilir. |
Ahmet Davutoğlu çok kıymetli...;)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bulent Arinc olur insallah
|
Ahmet Davutoğlu diyorum.
|
Abdullah Gül olmalı .
|
Bence iktidarın devam etmesi bölünme olmaması için Abdullah Gül olmalı ondan sonraki adayım Suat KILIÇ.
|
Zor bir soru ama Suat Kılıç kesinlikle olmamalı.
|
Sn. Abdullah GÜL
|
en uygun aday bence Hakan Fidan
|
Ben sahsen gelisi güzel hiç düsünmeden ali babacan diye oyumu vermistim ama biraz düsündümü aklimdan Davutoglu geçiyor
Bülent bey olmaz siyaseti birakacagini açikladi Abdullah gül olabilir Numan beyi niçin seçenek olarak kullanmadiniz gerçi digerleri diye yer var ama olsun bence önemli ve degerli bir sahsiyet Suat kiliç bence daha çok toy, basbakani kopya etmeye çalisiyor ama daha tam basarili bulmuyorum |
Alıntı:
|
Oyumu Ali babacana verdim fakat hepside birbirinden değerli isimler.
|
Suat Kılıç yazdım ama olası bir Başbakan'ın gidişinde Abdullah Gül gelmeli partinin başına :gül:
|
Ahmet Davutoğlu ama keşke Melih Gökçek diye bir seçenek olsa )
|
Ahmet Davutoğlu,Cemil Çiçek,Suat Kılıç olabilir karar veremedim :)
|
Bence Ahmet Davutoğlu Doğru Bir Seçim Olur...
|
Tabi ki Ahmet Davutoğlu.
Ak Parti içine sızmış bazı paralel hainler son günlerde bilinçli olarak Abdullah Gül ismini ön plana çıkartıyorlar. Ama zalim sisi'yi tebrik eden , gezi de başbakanımızı yalnız bırakan , paralelcilere karşı susan paralel destekli Abdullah Gül'e Ak Parti tabanı destek vermez. |
Alıntı:
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül yaptığı açıklamalarla, 'Siyaset plânım yok; Putin-Medvedev modelini -yani devlet başkanıyla başbakanın karşılıklı olarak görev değişimi modeli- demokrasiye uygun görmüyorum' mealinde sözler söyleyerek zaten başbakanlık ve dolayısıyla AK Parti Genel Başkanlığı görevlerini düşünmediğini dile getirmiştir. Yani Abdullah Gül, birileri istemediği için değil, kendisi istemediği için AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevi talebinde bulunmayacaktır. AK Parti'nin 3 temel kurucusu vardır: Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Arınç. Abdullah Gül, AK Parti'nin 'kurucu baba'larındandır. Abdullah Gül'ü kimse AK Parti'den dışlayamaz. |
1-Ahmet Davutoğlu (İslam dünyasının büyük saygı gören liderlerinden biri olması muhafazakar yapısı)
2-Abullah Gül (Kişiliği nezaketi halka yakın olması alçakgönüllüğü hem ülke hemde parti adına emeğinin çok geçmesi) 3-Ali Babacan (Üst düzey eğitim seviyesi ve kariyeri güncel ekonomi hakkında uzman oluşu entellektüel birikimi, ileri görüşlülüğü 4-Numan Kurtulmuş(Hem partinin değerlerine sahip hemde milli görüş çizgisiyle örtüşmesi alçakgönüllüğü ve halka yakınlığı) 5-Suat Kılıç (Diksiyonu Karizması ve hitabet yeteneği) |
AK Parti'nin başına genel başkan seçerken, AK Parti'nin Türkiye'deki ve Dünya'daki en ideolojik siyasi partilerinden biri olduğu gerçeğini göz önünde tutarak bu gerçeğe göre genel başkan seçilmelidir. AK Parti; muhafazakâr demokrat, toplumsal merkez ve tertemiz-ak bir siyasi partidir. Muhafazakârlık denilince kabaca, ülkemizin ve milletimizin değerlerini muhafaza edip gelecek nesillere aktarmayı anlarız. Ülkemizin ve milletimizin en önemli değeri dinimiz İslam'dır. Muhafazakâr demokratlık ya da Müslüman demokratlık dediğimizde bir taraftan İslam'ın ve kültürümüzün değerleri, bir taraftan da demokrasinin değerleri aklımıza gelir; bu da AK Parti'nin derin bir fikriyatın, derin bir ideolojinin partisi olduğunu gösterir.
AK Parti'nin başına şimdi ya da gelecekte genel başkan olacak kişiler, muhafazakâr demokratlığı şahıslarında başarıyla temsil edebilecek Müslüman demokrat kişiler olmalıdırlar. Çünkü AK Parti'nin kimliği ve fikriyatı olan muhafazakâr demokratlık, toplumsal merkez olmak ve tertemiz-aklık (en iyilik ve en doğruluk), icraatçılığından yani ülkemize ve milletimize yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinden (en başarılılık) önce gelir. Müslüman Türk Milleti de zaten AK Partimize oy verirken öncelikle AK Parti'nin ülkemizin ve milletimizin değerlerine bağlı olup olmadığına bakarak sonra da icraatlarına bakarak oy kullanmaktadır. Bunun böyle olduğunun apaçık ve reddedilemez delilli seçim sonuç haritalarında net bir biçimde görünür. Seçim sonuç haritalarına, bilhassa da genel seçim sonuç haritalarına bakınca Anadolu'nun çok büyük çoğunluğunun AK Parti'nin rengine boyandığını, Ege ve Akdeniz kıyılardaki az sayıda ilin ise CHP'nin rengine boyandığını görürüz. Sorulması gereken soru şudur: Anadolu'da, Türkiye'nin büyük çoğunluğunda yaşayan vatandaşlarımız, AK Parti'nin yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetleri görerek AK Parti'ye oy verirlerken, Ege ve Akdeniz kıyılarında yaşayan pek çok vatandaşımız kör müdürler de AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerini görememektedirler ve oylarını AK Parti'ye değil de CHP'ye vermektedirler? Cevap da şudur: Hayır, Ege ve Akdeniz kıyılarında yaşayan o vatandaşlarımız kör değillerdir; onlar da Türkiye'nin büyük çoğunluğunda yaşayan vatandaşlarımız gibi AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerini görmektedirler; fakat onlar seküler bir yaşam tarzı yaşadıkları için oylarını AK Parti'ye değil de CHP'ye vermektedirler. AK Parti'ye bugünlerde de gelecekte de genel başkan seçerken işte yukarıdaki bu tabloyu göz önünde bulundurarak öncelikle AK Parti'nin kimliğini ve fikriyatını yani Müslüman demokratlığı, toplumsal merkez olmayı ve tertemizliği-aklığı (en iyilik ve en doğruluk) şahsında en iyi ve en başarılı bir biçimde temsil edebilecek, sonralıkla da yapacağı başarılı icraatlarıyla ülkemize ve milletimize olağanüstü ve muhteşem hizmetlerde bulunabilecek (en başarılılık) kişilerin seçilmelerinin sağlanılmasına çalışılmalıdır. İçinde bulunduğumuz bu dönemde AK Parti'nin kimliğini ve fikriyatını en iyi ve en başarılı biçimde temsil edebilecek olan kişinin Ahmet Davutoğlu olduğu kanaatindeyim ve bu yüzden de AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin 2. Genel Başkanının Ahmet Davutoğlu olmasını istiyor, bekliyor ve AK Parti Genel Başkanlığı için Ahmet Davutoğlu'nu destekliyorum. |
Bülent Arınç, Beşir Atalay, Cemil Çiçek Milletvekili değil yani olamazlar. Ahmet Davutoğlu.
|
All times are GMT +3. The time now is 08:02. |