![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
MHP, 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde daha önceki genel seçimden ve son yerel seçimden daha az oy almıştır. Sözünü tutmanı ve bizlerden özür dilemeni bekliyoruz Türkistan. |
Türkistan özür sayın 2'ye çıktı.
1. MHP "daha önceki seçimlerden daha az oy aldığı" için 2. verdiğin sözü tutmadığın ve inatla inkar ettiğin için :) |
Kaset falan diyorlar kardeşlik sesi volkmenden mi kaydetmişler acaba..
|
turkistan özür dilemesi lazımken dilemiyor kardeşlik :)
Önceki seçimlerden yüksek oy alamazsa özür dileyecekti bu eleman :) |
kasette montaj varmış kardeşlik :)
|
Özür bizim hakımız birde tazminatı var bunun. Kardeşlik tazminatı biz kopartalım özrü kim ne yapıyorsa yapsın..
|
Alıntı:
|
hayır :olmaz: ben özür dilemesini bilirim.ama burada olmayan birşeyin özürünü niye dileyimki.öyle olsa girmezdim .ama bizim başımız dik .
o kadar yıpratmaya a ncak MHP dayanırdı bunu anlatmak istedim . Akp bile baş edemez di bu yıpratmaya.;;) |
Alıntı:
Alıntı:
|
nasıl diyelim Allahtan korkan insanlardan oluşuyor yönetimimiz
Zinanin haram olduğunu bilirler öyle ruslarla alemde bulunmazlar O yüzden gelmez başımıza böyle şeyler... |
Alıntı:
bu kaset skandalı olmasaydı onların hepsi gerçek olurdu .kaldı ki ona rağmen oldu o kadar uğraştınız didindiniz bizi meclise koymayıp çalacaktınız milletvekillerimizi.ama ne oldu kursdağınız da kaldı.daha ne diyleim yani.Allah Allah.:) |
la sizin vekilleriniz ne ya :)
Aha 4 yıldır meclisteler tek bir katkıları varmı memlekete :) Hatta 40 yıldır memlekette siyaset yapıyor ne hayri dokundu :) Sayenizde hiç bir şey yapmadan maaş alan 53 vekil var az daha zorlasa bdp sizi geçecekti :) Yavru muhalefet :) oy oranı arttıracakmış birde yesinler seni :) |
Alıntı:
Söylediğin söz, reddedilemeyecek kadar çok açık ve net: "Eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem." Bu sözü sen verdin, reddedemezsin. Özür dilememekte diretirsen, bu durum senin açından özür dilemekten daha kötü olacak ve verdiğin sözü tutmamış ve tükürdüğünü yalamış olacaksın. |
Alıntı:
|
kardeş olmayan birşeyle yıpranmadiniz iftira ile falan
Kendi ahlaksız yöneticilerinizin halt yemeleriyle yiprandiniz |
Alıntı:
Özür dilemekle doğru bir davranışta bulundun Türkistan. MHP'nin yıpratılması meselesine gelince... Kamuoyu araştırmalarına göre MHP'nin oyları son aylarda genel olarak % 10 - % 15 arasında görünüyordu. Uygunsuz görüntü skandalları MHP'nin olsa olsa en fazla 2 puanını götürmüştür. 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde % 13 oy alan MHP, eğer seçimde % 15 oy alsaydı da pek fazla bir şey değişmeyecek ve muhtemelen 5-10 milletvekili daha fazla çıkarmış olacaktı. |
MHP yıprandı mı ki ???
|
neyse bu günlük bu kadar malum vakityaklaşıyor yolumuz uzun
yakın da bunun devamını yapacağız gene.şimdilik hoşca kalın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ağabey bi miktar masum psikolojisiyle oy aldılar gibi geliyor bana...
|
Alıntı:
MHP'nin halkımızın nazarında itibarının zedelenmesini genel kamuoyunu kastederek söylüyorum. Herhangi bir siyasi partinin 10 kadar üst düzey yöneticisinin gayrimeşru ilişkilerinin ve o ilişkilerine ait görüntülerinin tespit edildiğinin kamuoyuna yansıması, o siyasi partinin itibarına ağır darbe indirir. |
Ak Parti olmasaydı onlar barajı bile aşamayacaktı... neyse...
|
Alıntı:
|
daha nice kasetler cıkacak ve hiç şaşırmayacağızzz
|
All times are GMT +3. The time now is 17:57. |