Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   MHP vesaireleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=447)
-   -   5.kaset depremi.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149369)

Fırat 08-24-2011 19:36

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938897)
öf liseli polemiği resmen ya :)

Ne oluyor kardeşlik :)

Cihannur 08-24-2011 19:36

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 898734)
MHP seçimlerde ummadığınız bir şekilde oy alacak bunu buraya yazıyorum .
eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem.
MHP bu devletin emniyetidir.onun oluru olmadan adım bile atamazsınız.akp nin amacı bunu yok etmek ama nafile boşuna:olmaz:

Söylediğin söz, reddedilemeyecek kadar çok açık ve net: "Eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem."

MHP, 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde daha önceki genel seçimden ve son yerel seçimden daha az oy almıştır. Sözünü tutmanı ve bizlerden özür dilemeni bekliyoruz Türkistan.

serdary 08-24-2011 19:38

Türkistan özür sayın 2'ye çıktı.
1. MHP "daha önceki seçimlerden daha az oy aldığı" için
2. verdiğin sözü tutmadığın ve inatla inkar ettiğin için :)

Fırat 08-24-2011 19:40

Kaset falan diyorlar kardeşlik sesi volkmenden mi kaydetmişler acaba..

İntifada 08-24-2011 19:40

turkistan özür dilemesi lazımken dilemiyor kardeşlik :)
Önceki seçimlerden yüksek oy alamazsa özür dileyecekti bu eleman :)

İntifada 08-24-2011 19:42

kasette montaj varmış kardeşlik :)

Fırat 08-24-2011 19:43

Özür bizim hakımız birde tazminatı var bunun. Kardeşlik tazminatı biz kopartalım özrü kim ne yapıyorsa yapsın..

Fırat 08-24-2011 19:44

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938915)
kasette montaj varmış kardeşlik :)

Adamlardaki teknolojiye bak kardeşlik montaj bile yapmışlar kasete (albüm falanda olur)

Türkistan 08-24-2011 19:44

hayır :olmaz: ben özür dilemesini bilirim.ama burada olmayan birşeyin özürünü niye dileyimki.öyle olsa girmezdim .ama bizim başımız dik .
o kadar yıpratmaya a ncak MHP dayanırdı bunu anlatmak istedim .
Akp bile baş edemez di bu yıpratmaya.;;)

Cihannur 08-24-2011 19:50

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938907)
Söylediğin söz, reddedilemeyecek kadar çok açık ve net: "Eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem."

MHP, 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde daha önceki genel seçimden ve son yerel seçimden daha az oy almıştır. Sözünü tutmanı ve bizlerden özür dilemeni bekliyoruz Türkistan.

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938918)
hayır :olmaz: ben özür dilemesini bilirim.ama burada olmayan birşeyin özürünü niye dileyimki.öyle olsa girmezdim .ama bizim başımız dik .
o kadar yıpratmaya a ncak MHP dayanırdı bunu anlatmak istedim .
Akp bile baş edemez di bu yıpratmaya.;;)

Özür dilememekle verdiğin sözü tutmuyor ve tükürdüğünü yalıyorsun.

İntifada 08-24-2011 19:56

nasıl diyelim Allahtan korkan insanlardan oluşuyor yönetimimiz
Zinanin haram olduğunu bilirler öyle ruslarla alemde bulunmazlar
O yüzden gelmez başımıza böyle şeyler...

Türkistan 08-24-2011 19:56

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938921)
Özür dilememekle verdiğin sözü tutmuyor ve tükürdüğünü yalıyorsun.

ya arkadaş anlamanmı kıt anlamakmı istemiyorsun.
bu kaset skandalı olmasaydı onların hepsi gerçek olurdu .kaldı ki ona rağmen oldu o kadar uğraştınız didindiniz bizi meclise koymayıp çalacaktınız milletvekillerimizi.ama ne oldu kursdağınız da kaldı.daha ne diyleim yani.Allah Allah.:)

İntifada 08-24-2011 20:02

la sizin vekilleriniz ne ya :)
Aha 4 yıldır meclisteler tek bir katkıları varmı memlekete :)
Hatta 40 yıldır memlekette siyaset yapıyor ne hayri dokundu :)
Sayenizde hiç bir şey yapmadan maaş alan 53 vekil var az daha zorlasa bdp sizi geçecekti :)
Yavru muhalefet :) oy oranı arttıracakmış birde yesinler seni :)

Cihannur 08-24-2011 20:06

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938932)
ya arkadaş anlamanmı kıt anlamakmı istemiyorsun.
bu kaset skandalı olmasaydı onların hepsi gerçek olurdu .kaldı ki ona rağmen oldu o kadar uğraştınız didindiniz bizi meclise koymayıp çalacaktınız milletvekillerimizi.ama ne oldu kursdağınız da kaldı.daha ne diyleim yani.Allah Allah.:)

Anlayışım kıt değildir Allah'a şükürler olsun.

Söylediğin söz, reddedilemeyecek kadar çok açık ve net: "Eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem." Bu sözü sen verdin, reddedemezsin.

Özür dilememekte diretirsen, bu durum senin açından özür dilemekten daha kötü olacak ve verdiğin sözü tutmamış ve tükürdüğünü yalamış olacaksın.

Türkistan 08-24-2011 20:11

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938937)
Anlayışım kıt değildir Allah'a şükürler olsun.

Söylediğin söz, reddedilemeyecek kadar çok açık ve net: "Eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem." Bu sözü sen verdin, reddedemezsin.

Özür dilememekte diretirsen, bu durum senin açından özür dilemekten daha kötü olacak ve verdiğin sözü tutmamış ve tükürdüğünü yalamış olacaksın.

tamam arkadaş o konu da haklısın. bundan ötürü özür diliyorum.bu çokta sorun değil.ama benim haklı olduğum şeyler de var.dediğim gibi çok yıpratıldık ,eğer olmasaydı bu dediklerimin büyük çoğunluğu çıkacaktı.

İntifada 08-24-2011 20:16

kardeş olmayan birşeyle yıpranmadiniz iftira ile falan
Kendi ahlaksız yöneticilerinizin halt yemeleriyle yiprandiniz

Cihannur 08-24-2011 20:25

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938942)
tamam arkadaş o konu da haklısın. bundan ötürü özür diliyorum.bu çokta sorun değil.ama benim haklı olduğum şeyler de var.dediğim gibi çok yıpratıldık ,eğer olmasaydı bu dediklerimin büyük çoğunluğu çıkacaktı.

Özür dilemekle doğru bir davranışta bulundun Türkistan.

MHP'nin yıpratılması meselesine gelince... Kamuoyu araştırmalarına göre MHP'nin oyları son aylarda genel olarak % 10 - % 15 arasında görünüyordu. Uygunsuz görüntü skandalları MHP'nin olsa olsa en fazla 2 puanını götürmüştür. 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde % 13 oy alan MHP, eğer seçimde % 15 oy alsaydı da pek fazla bir şey değişmeyecek ve muhtemelen 5-10 milletvekili daha fazla çıkarmış olacaktı.

serdary 08-24-2011 20:28

MHP yıprandı mı ki ???

Türkistan 08-24-2011 20:33

neyse bu günlük bu kadar malum vakityaklaşıyor yolumuz uzun
yakın da bunun devamını yapacağız gene.şimdilik hoşca kalın.

Cihannur 08-24-2011 20:33

Alıntı:

serdary Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938957)
MHP yıprandı mı ki ???

MHP, Türk Milleti'nin gözünde çok yıprandı. MHP'nin en üst düzeyde 10 kadar yöneticisinin uygunsuz görüntülerin tespit edilmiş ve bu görüntülerin bazılarının internette yayınlanmış olması, MHP'nin halk nazarındaki itibarına büyük darbe indirmiştir.

Cihannur 08-24-2011 20:34

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938960)
neyse bu günlük bu kadar malum vakityaklaşıyor yolumuz uzun
yakın da bunun devamını yapacağız gene.şimdilik hoşca kalın.

Güle güle. Selametle.

serdary 08-24-2011 20:35

Ağabey bi miktar masum psikolojisiyle oy aldılar gibi geliyor bana...

Cihannur 08-24-2011 20:48

Alıntı:

serdary Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938966)
Ağabey bi miktar masum psikolojisiyle oy aldılar gibi geliyor bana...

Masum değil de mağdur psikolojisiyle bir miktar oy almışlardır belki serdary. MHP'ye giden bir kısım oy da, MHP'nin % 10'luk seçim barajının altında kalmasından endişe duyularak MHP baraj altı kalmasın diye bazı CHP'liler tarafından MHP'ye verilen oylardır.

MHP'nin halkımızın nazarında itibarının zedelenmesini genel kamuoyunu kastederek söylüyorum. Herhangi bir siyasi partinin 10 kadar üst düzey yöneticisinin gayrimeşru ilişkilerinin ve o ilişkilerine ait görüntülerinin tespit edildiğinin kamuoyuna yansıması, o siyasi partinin itibarına ağır darbe indirir.

onurcan 08-24-2011 21:33

Ak Parti olmasaydı onlar barajı bile aşamayacaktı... neyse...

serdary 08-25-2011 11:50

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938973)
Masum değil de mağdur psikolojisiyle bir miktar oy almışlardır belki serdary. MHP'ye giden bir kısım oy da, MHP'nin % 10'luk seçim barajının altında kalmasından endişe duyularak MHP baraj altı kalmasın diye bazı CHP'liler tarafından MHP'ye verilen oylardır.

MHP'nin halkımızın nazarında itibarının zedelenmesini genel kamuoyunu kastederek söylüyorum. Herhangi bir siyasi partinin 10 kadar üst düzey yöneticisinin gayrimeşru ilişkilerinin ve o ilişkilerine ait görüntülerinin tespit edildiğinin kamuoyuna yansıması, o siyasi partinin itibarına ağır darbe indirir.

Aceleyle yazarken masum yazmışım ağabey pardon :utangaç:

emreozyanik 07-21-2012 22:43

daha nice kasetler cıkacak ve hiç şaşırmayacağızzz

All times are GMT +3. The time now is 17:57.