![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maşallah maşallah say say devam :)
bu insanlar gülenci olduklarını inkar etmezlerse söz hakkım o zaman doğacak... |
forumda iyice cemaatçi cemaatçi olmayanlar diye bazıları ikiye bölmek ve bunun üzerinden prim(ve beğeni)
kazanıyorlar...bu ve bunun gibi bölücülere fırsat ve prim vermeyin |
Alıntı:
Hata yapan eşşektir yapmayan eşşek oğlu eşşektir derler,bizde kuluz yaptık bir hata lütfen hemen böyle sert ve haşin davranma bak kırılıyorum...:( :ağla::ağla::ağla: |
akif planı deşifre etti...
açığa çıktık beyler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
he ben bu arada cemaatçi değilim...koyu bir koministim bu konuda kesinlikle ciddiyim...dedem koyu koministlere dayanır....zamanın kominist hareketinin ileri gelenlerindendir...bunun içinde cemaat konularında aramda hep bir mesafe vardır....hiçbir zaman beni akp ye taraf yazılarımı görmemişsinizdir...bu foruma üye olmamda üye sayısı yeterli olasıdır...ve ılımlı olmasıdır....bunuda herkezin önünde itiraf ediyorum.....Avatarıma CHE nin resmini koyacaktım ama tepki çeker diye koymadım.....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yöneticiler izin verdikleri taktirde Che nin resmini koyabilirim avatarıma
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O açıdan yani yanlış anlaşılmasın :) |
Alıntı:
benim dedem chp li, amcalarım mhpli, babam akpartili ama cemaat karşıtı, ee biz ne olsakki :) hamdolsun Rabbimiz irade vermiş akıl vermiş, doğru yol diye tatmin olana dek araştırmak okumak lazım :) |
HAYIR BEN KENDİME ÖZGÜYÜM ÇOK YÖNLÜ TARAFIM VAR BİRAZ MUHAFAZAKARİM AMA AYNI ZAMANDA KONMİNİZMDE VAR İÇİMDE...chpden nefret ederim ama akp yi severim....yani bu değişim bir duygu
|
Alıntı:
İşte siz ondan şuanda bu konumdasınız.. Adamın dedesi gomunistlere dayanıyormuş taaaaa aaaaa aaa o zamanlarda işte :) |
Alıntı:
Adam gibi cümleler kur şaftım kaydı gece gece :) |
Alıntı:
fakat amaç sadece o değil, dünyada türkiyeyi temsil etmek,geniş açıyla bakmak lazım, Türkiyede hatta dünyada tanınan tüm sanatçıların desteği olduğu gösterilmeye çalışılıyor, bunu sadece Türkiye halkı üzerinden değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum... |
dalga geçme bak Muhammed ciddi diyorum ben....deniz gezmişle bile bir bağlantısı varmış
|
afedersiniz konu neydi?
|
Alıntı:
|
tamam cözdüm akifin dedesi leninmiş dağılabiliriz
|
Alıntı:
:) Yasmana gerek yok sen yaz yeter :) Senin zaten herşeyin değişik..:)Bir şey soracağım ama ciddi ciddi sende harbi cevap ver la bak sonra bozuşuruz:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
akif boş konuştuğun yeter...
penaltı olsan çekilmezsin bu saatte... hadi yat uyu... |
Alıntı:
ayrıca bu sanatçılar çağırılarak bir şarkı, gösteri beklenmiyor, nacizane bir yorum ... ya da davet edilmişler nezaketen bir teşekkür... herşeyin seviyesi korunmak zorunda sonuçta.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
ne oluyor yine burda....Allahım bu ne yahu....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
içimde hep koministlik sevgisiyle büyümüş biriyim...bu koministlik birazda bana göre koministlik...koministliği ben daha çok kendime göre yorumumla isyankarlık olarak nitelendiririm..aynı zamandada muhafazakarım.....bizim ailemiz olduğu gibi herkez kafasına göre takılır...kimse kimsenin oyuna karışmaz...yanı illaki saddece muhafazakar veya koninist veya liberal ve ya suncu buncu değilim...çok yönlüyüm...yani sen neycisin diyince diyek koministim diyebilirim...ama böyle bir soru karşısında çok yönlü demeyi daha uygun bulurum
|
kaç gündür en çok koptuğum video http://inciswf.com/1298832300.swf...Muhammed bunları nereden buluyorsun?
|
Alıntı:
peki evladım... sana kimse demedimi kominist değil komünisttir o diye... |
All times are GMT +3. The time now is 06:28. |