Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150122)

El Emin 06-22-2011 04:24

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905323)
yazıklar olsun sana nasıl sattın hemen beni

Akifim can kuşum seni unutmuşum..Sadece seni değil cihannur abini ve azap kardeşimizi unutmuşum ki daha unuttuğum bir o kadar kişi vardır bak misal gönülden abla eşref abi gibi off daha niceleri var :)

cartman 06-22-2011 04:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905286)

kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal..
evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor..
yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür..

benım gorusumde cok farklı her kesım derken sımdı bızım toplumda yok yok :) Bence sanatını tasıyabılecek ahlakta ınsanların gelmesı gerekır.Kendımızı kandırmayalım sımdı demet akalında gelse cok mu mutlu olcaz.Sahsen yerın dıbıne gırerım.Turkce olımpıyatı dıye her onune gelen gırerse asıl amacını saptırmıs olmazmıyız.Benım de acizane fıkrım bu ustad hastalık ıste magazın programlarından kacarken olimpiyatlarda yakalanmayım bu tıplere nefret edıyorum cunku

anticehape1 06-22-2011 04:26

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905325)

Akifim can kuşum seni unutmuşum..Sadece seni değil cihannur abini ve azap kardeşimizi unutmuşum ki daha unuttuğum bir o kadar kişi vardır bak misal gönülden abla eşref abi gibi off daha niceleri var :)

onlar beni ilgilendirmek...ama beni nasıl unutursun...ben unutulacak adammıyım......

İntifada 06-22-2011 04:27

maşallah maşallah say say devam :)
bu insanlar gülenci olduklarını inkar etmezlerse söz hakkım o zaman doğacak...

anticehape1 06-22-2011 04:27

forumda iyice cemaatçi cemaatçi olmayanlar diye bazıları ikiye bölmek ve bunun üzerinden prim(ve beğeni)
kazanıyorlar...bu ve bunun gibi bölücülere fırsat ve prim vermeyin

El Emin 06-22-2011 04:28

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905327)
onlar beni ilgilendirmek...ama beni nasıl unutursun...ben unutulacak adammıyım......

Akifim can kuşum,cancağazım,can parem...Kalbimin "yerel disk c" bölümü :( üzüyorsun beni..
Hata yapan eşşektir yapmayan eşşek oğlu eşşektir derler,bizde kuluz yaptık bir hata lütfen hemen böyle sert ve haşin davranma bak kırılıyorum...:(
:ağla::ağla::ağla:

İntifada 06-22-2011 04:29

akif planı deşifre etti...
açığa çıktık beyler...

El Emin 06-22-2011 04:29

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905329)
forumda iyice cemaatçi cemaatçi olmayanlar diye bazıları ikiye bölmek ve bunun üzerinden prim(ve beğeni)
kazanıyorlar...bu ve bunun gibi bölücülere fırsat ve prim vermeyin

O tür şahısları gördüğünüzde lütfen akife haber verin..Hakkında gerekli resmi işlemleri şahsı yürütmektedir..Saygılar...

cartman 06-22-2011 04:29

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905289)
haklısınız tabiki, kesinlikle saygı duyuyorum...
ama amaç sadece onların beğenisini kazanmak değil,
kendilerindeki bu kusurları görmeyerek ya da kapatarak,
kendileriyle bu vesileyle ilgilenmek olabilir..
sanatçı statüsünde görünen herkese bir şekilde kucak açmak...
sadece görüşleri bize yakın insanlarla bu destek sürdürülseydi,
sonraları insanların görmek istedikleri farklılıklara cevap verilemeyebilirdi...
olimpiyatlar milyonların beğenisini kazanıyor, milyonların beklentisine cevap niteliğide taşıyor olabilir...

bakın arkadaslar benım derdım gorusle degıl.Benım derdım yasam tarzı.Sımdı zulfu lıvanelı sebahat akkiraz vs orda olsa gurur duyarım.Ama demet akalın hadıse falan bunları lutfen farklı gorustekı ınsanlardan zenginlik olarak sunmayın.Bu ınsanlar bu toplumun ne sanatını ne de aslını yansıtıyor.Bunlar bır kac semtın dısında yasamayan ve dıgerlerını tanımayan ınsanlar.Onlarla ılgılenerek deger verdıgınız gosterebılırsınız ama o olimpiyatı ızleyen cok cocuga o kısıyı ornekte gosterebilirsiniz

El Emin 06-22-2011 04:30

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905331)
akif planı deşifre etti...
açığa çıktık beyler...

http://www.swfcabin.com/swf-files/1284998456.swf

anticehape1 06-22-2011 04:30

he ben bu arada cemaatçi değilim...koyu bir koministim bu konuda kesinlikle ciddiyim...dedem koyu koministlere dayanır....zamanın kominist hareketinin ileri gelenlerindendir...bunun içinde cemaat konularında aramda hep bir mesafe vardır....hiçbir zaman beni akp ye taraf yazılarımı görmemişsinizdir...bu foruma üye olmamda üye sayısı yeterli olasıdır...ve ılımlı olmasıdır....bunuda herkezin önünde itiraf ediyorum.....Avatarıma CHE nin resmini koyacaktım ama tepki çeker diye koymadım.....

El Emin 06-22-2011 04:31

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905335)
he ben bu arada cemaatçi değilim...koyu bir koministim bu konuda kesinlikle ciddiyim...dedem koyu koministlere dayanır....zamanın kominist hareketinin ileri gelenlerindendir...bunun içinde cemaat konularında aramda hep bir mesafe vardır....hiçbir zaman beni akp ye taraf yazılarımı görmemişsinizdir...bu foruma üye olmamda üye sayısı yeterli olasıdır...ve ılımlı olmasıdır....bunuda herkezin önünde itiraf ediyorum.....Avatarıma CHE nin resmini koyacaktım ama tepki çeker diye koymadım.....

;D;D;D;D;D

anticehape1 06-22-2011 04:32

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905336)
;D;D;D;D;D

gülme gerçekten ciddiyim..dedem zamanında bu hareketlerin cok ciddi üyesidir...resmini bulursam koyarım eylemlerdeki...

anticehape1 06-22-2011 04:33

yöneticiler izin verdikleri taktirde Che nin resmini koyabilirim avatarıma

El Emin 06-22-2011 04:33

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905337)
gülme gerçekten ciddiyim..dedem zamanında bu hareketlerin cok ciddi üyesidir...resmini bulursam koyarım eylemlerdeki...

Ne diye hüseyin çelikle foto çektin olm o zaman :) git Erkan başla foto çek la :)

İntifada 06-22-2011 04:33

Alıntı:

dedem koyu koministlere dayanır...
o ne demek la :)

El Emin 06-22-2011 04:34

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905340)
o ne demek la :)

:) bankta oturuyorlarmış işte yanındaki koyu komunistlere dayanırmış hep :)
O açıdan yani yanlış anlaşılmasın :)

_Ednâ_ 06-22-2011 04:35

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905337)

kardeş biz kendimize özgün olmalıyız...
benim dedem chp li, amcalarım mhpli, babam akpartili ama cemaat karşıtı, ee biz ne olsakki :) hamdolsun Rabbimiz irade vermiş akıl vermiş, doğru yol diye tatmin olana dek araştırmak okumak lazım :)

anticehape1 06-22-2011 04:37

HAYIR BEN KENDİME ÖZGÜYÜM ÇOK YÖNLÜ TARAFIM VAR BİRAZ MUHAFAZAKARİM AMA AYNI ZAMANDA KONMİNİZMDE VAR İÇİMDE...chpden nefret ederim ama akp yi severim....yani bu değişim bir duygu

El Emin 06-22-2011 04:37

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905342)
kardeş biz kendimize özgün olmalıyız...
benim dedem chp li, amcalarım mhpli, babam akpartili ama cemaat karşıtı, ee biz ne olsakki :) hamdolsun Rabbimiz irade vermiş akıl vermiş, doğru yol diye tatmin olana dek araştırmak okumak lazım :)

Cehapeli olabilir ama sizin dedeniz koyu cehapelilere dayanıyor muydu ? Tabi ki hayır..
İşte siz ondan şuanda bu konumdasınız..
Adamın dedesi gomunistlere dayanıyormuş taaaaa aaaaa aaa o zamanlarda işte :)

El Emin 06-22-2011 04:38

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905344)
HAYIR BEN KENDİME ÖZGÜYÜM ÇOK YÖNLÜ TARAFIM VAR BİRAZ MUHAFAZAKARİM AMA AYNI ZAMANDA KONMİNİZMDE VAR İÇİMDE...chpden nefret ederim ama akp yi severim....yani bu değişim bir duygu

Değişim bir duygu ? Durmadan değişen türden mi ,nasıl bir cümle la o :)
Adam gibi cümleler kur şaftım kaydı gece gece :)

_Ednâ_ 06-22-2011 04:38

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905333)
bakın arkadaslar benım derdım gorusle degıl.Benım derdım yasam tarzı.Sımdı zulfu lıvanelı sebahat akkiraz vs orda olsa gurur duyarım.Ama demet akalın hadıse falan bunları lutfen farklı gorustekı ınsanlardan zenginlik olarak sunmayın.Bu ınsanlar bu toplumun ne sanatını ne de aslını yansıtıyor.Bunlar bır kac semtın dısında yasamayan ve dıgerlerını tanımayan ınsanlar.Onlarla ılgılenerek deger verdıgınız gosterebılırsınız ama o olimpiyatı ızleyen cok cocuga o kısıyı ornekte gosterebilirsiniz

işte bende diyorumki elbette haklısınız bu konuda,
fakat amaç sadece o değil,
dünyada türkiyeyi temsil etmek,geniş açıyla bakmak lazım, Türkiyede hatta dünyada tanınan tüm sanatçıların desteği olduğu gösterilmeye çalışılıyor,
bunu sadece Türkiye halkı üzerinden değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum...

anticehape1 06-22-2011 04:39

dalga geçme bak Muhammed ciddi diyorum ben....deniz gezmişle bile bir bağlantısı varmış

onurcan 06-22-2011 04:39

afedersiniz konu neydi?

anticehape1 06-22-2011 04:40

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905346)

Değişim bir duygu ? Durmadan değişen türden mi ,nasıl bir cümle la o :)
Adam gibi cümleler kur şaftım kaydı gece gece :)

değişik bir yön benimki işte ayrıntılara takılma...zaten güzel cümle kurup güzel şiir yassam dolunayın yanında kendime iş bulurdum

Özgür Çağrı 06-22-2011 04:42

tamam cözdüm akifin dedesi leninmiş dağılabiliriz

El Emin 06-22-2011 04:42

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905350)
değişik bir yön benimki işte ayrıntılara takılma...zaten güzel cümle kurup güzel cumle yassam dolunayın yanında kendime iş bulurdum

Dolunay tükan-bkzn: kıraatlı kıraatlının yanında işte öyle baka baka koşmayı öğrenmiş- mı açmış :)
:) Yasmana gerek yok sen yaz yeter :)
Senin zaten herşeyin değişik..:)Bir şey soracağım ama ciddi ciddi sende harbi cevap ver la bak sonra bozuşuruz:)

cartman 06-22-2011 04:43

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905347)
işte bende diyorumki elbette haklısınız bu konuda,
fakat amaç sadece o değil,
dünyada türkiyeyi temsil etmek,geniş açıyla bakmak lazım, Türkiyede hatta dünyada tanınan tüm sanatçıların desteği olduğu gösterilmeye çalışılıyor,
bunu sadece Türkiye halkı üzerinden değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum...

neden boyle bır ıhtıyaca gerek var ? yahu tarkanı da ıkna etsınler oldu olacak bır dans gosterısı de yaptımı tum dunya hayran kalır :)

anticehape1 06-22-2011 04:43

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905352)

Dolunay tükan-bkzn: kıraatlı kıraatlının yanında işte öyle baka baka koşmayı öğrenmiş- mı açmış :)
:) Yasmana gerek yok sen yaz yeter :)
Senin zaten herşeyin değişik..:)Bir şey soracağım ama ciddi ciddi sende harbi cevap ver la bak sonra bozuşuruz:)

SOR__

anticehape1 06-22-2011 04:44

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905351)

FURKAN HARBİ BAK CİDDİ DİYORUM DALGA GECME OLUM

İntifada 06-22-2011 04:45

akif boş konuştuğun yeter...
penaltı olsan çekilmezsin bu saatte...
hadi yat uyu...

_Ednâ_ 06-22-2011 04:47

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905353)
neden boyle bır ıhtıyaca gerek var ? yahu tarkanı da ıkna etsınler oldu olacak bır dans gosterısı de yaptımı tum dunya hayran kalır :)

her yıl bir farklılık katılıp daha fazla duyurulmaya çalışılıyor bundan dolayı olabilir,
ayrıca bu sanatçılar çağırılarak bir şarkı, gösteri beklenmiyor,
nacizane bir yorum ... ya da davet edilmişler nezaketen bir teşekkür... herşeyin seviyesi korunmak zorunda sonuçta..

El Emin 06-22-2011 04:47

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905351)

http://inciswf.com/1298832300.swf

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905354)
SOR__

Kimliğinin rengi ne ? bak sakın oda karışık veya değişik deme önce senin kafana sonra kendi kafama sıkarım..Ciddiyim..

onurcan 06-22-2011 04:48

ne oluyor yine burda....Allahım bu ne yahu....

anticehape1 06-22-2011 04:50

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905357)
akif boş konuştuğun yeter...
penaltı olsan çekilmezsin bu saatte...
hadi yat uyu...

bak abi dedik tepemize çıkarttık şimdi gelmiş bizle dalga geçiyor Allah Allah..birde saçma sapan konuşuyor diyor...yani illa akape foruma geldik diye koyu akapelimi olacağız....:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

cartman 06-22-2011 04:51

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905360)
her yıl bir farklılık katılıp daha fazla duyurulmaya çalışılıyor bundan dolayı olabilir,
ayrıca bu sanatçılar çağırılarak bir şarkı, gösteri beklenmiyor,
nacizane bir yorum ... ya da davet edilmişler nezaketen bir teşekkür... herşeyin seviyesi korunmak zorunda sonuçta..

hayır amac tum herkese destekledıgını gostermekse yanı daha ılgı cekıcı geldı bana :) seviye onların gelmesıyle zaten dusuyor bence daha fazla yoruma gerek yok :) onları getırerek bır camıaya sempatık gosterebılırler ama benım gıbı duyarlı ınsanları da sogutuyorlar.Bunu bılerek ya da bılmeyerek yapıyor olabilirler ama sunu fark etsınler o ınsanlar orda sembolik asıl orayı ayakta tutan gonul ınsanları gece ınsanları degıl

El Emin 06-22-2011 04:51

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905364)
bak abi dedik tepemize çıkarttık şimdi gelmiş bizle dalga geçiyor Allah Allah..birde saçma sapan konuşuyor diyor...yani illa akape foruma geldik diye koyu akapelimi olacağız....:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

http://img409.imageshack.us/img409/6682/neozaman.jpg

anticehape1 06-22-2011 04:54

içimde hep koministlik sevgisiyle büyümüş biriyim...bu koministlik birazda bana göre koministlik...koministliği ben daha çok kendime göre yorumumla isyankarlık olarak nitelendiririm..aynı zamandada muhafazakarım.....bizim ailemiz olduğu gibi herkez kafasına göre takılır...kimse kimsenin oyuna karışmaz...yanı illaki saddece muhafazakar veya koninist veya liberal ve ya suncu buncu değilim...çok yönlüyüm...yani sen neycisin diyince diyek koministim diyebilirim...ama böyle bir soru karşısında çok yönlü demeyi daha uygun bulurum

anticehape1 06-22-2011 04:55

kaç gündür en çok koptuğum video http://inciswf.com/1298832300.swf...Muhammed bunları nereden buluyorsun?

İntifada 06-22-2011 04:56

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905369)
içimde hep koministlik sevgisiyle büyümüş biriyim...bu koministlik birazda bana göre koministlik...koministliği ben daha çok kendime göre yorumumla isyankarlık olarak nitelendiririm..aynı zamandada muhafazakarım.....bizim ailemiz olduğu gibi herkez kafasına göre takılır...kimse kimsenin oyuna karışmaz...yanı illaki saddece muhafazakar veya koninist veya liberal ve ya suncu buncu değilim...çok yönlüyüm...yani sen neycisin diyince diyek koministim diyebilirim...ama böyle bir soru karşısında çok yönlü demeyi daha uygun bulurum

peki evladım...
sana kimse demedimi kominist değil komünisttir o diye...

All times are GMT +3. The time now is 06:28.