![]() |
Eğitim zayiatı...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ha bu arada Akıncı sende bakıyorumda şey saiti aklamaya çalışanların onu aklamak için uydurduğu isyan laik düzeneydi edebiyatını çok çabuk benimsemişsin :))
|
Allah için savaşta yenilgi yoktur asla
Kanlarımızla atarız imzamızı her asra diyorya muhterem... Şeyh said ilayi kelimetullah için şehit oldu ölümü bile öldürdü anlayacagin o yüzden zayiat tabiri toz olsa paçasına yapısamaz... |
Alıntı:
Şeyh saidin mahkeme zabitlarında murteci şeyh said yazdığınıda bilirim... |
Alıntı:
|
akıncı kardeşim ne güzel söylemiş. müslümana yenilgi yoktur. şehit ve gazi bu kadar basit.
|
Alıntı:
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...1309382858.jpg Alıntı:
|
Alıntı:
Sen unutmaki 28 şubattan sonra apo askeri kutlamiş ve türkiyeyi dincilerden kurtardıkları için teşekkür etmiştir... Sen genelkurmay harp tarihini bir araştırda cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan katliamları gör... Bdp ve avanesinin ıslamda yeri olmayan hareketleriyle şeyh saidin ilayi kelimetullah için yaptığı kıyami bir tutmak cahilliktir... |
Anacaklar tabi ıslamcı kürtlerin gözüne başka türlü nasıl girebilirler...
Başbakan anıtkabire gitmiyormu ? Sence çok sevdiği izinde yürüdüğü içinmi gidiyor yada davası aynı diyemi ? |
Alıntı:
|
Askerdeyken mesai yokken internete gitmiştim birliğin içinde.
Dedim içimden lan bir Mardin de bulunan pkklılarla ilgili site yazı varmı diye,merak ettim yazdım google la baya eşeledim buldum 1-2 site. 1'i tamamen mardin de bulunanlarla ilgiliydi,ölenler,hala dağda bulunanalar,onlar için yazılan şiirler şarkılar bilmemneler baya yazı doluydu,fotoları da vardı. Yazıların bir bölümü Said nursiyle ilgiliydi. Baya uzunca bir yazı,bölümler halinde. Said nursi ye edilen hakaretler o kadar fazlaydı ki,özellikle üstüne basılan nokta aslında said nursi diye birinin hiç var olmadığı,tamamen hayal ürünü olduğu,kürtleri bölmek için türklerin ortaya attığı,islamla kürtleri kürtlütten çıkarmak için uygulanan bir planın parçası olduğu vs. vs.. Şimdi,bdp liler said nursiyi ansa,said nursi düşman mı olacak ? pkk sitesinde 'hayal ürünü' diye yazıldığı için kahraman mı olacak gözümüzde ? Şeyh sait'i ansa,şeyh sait düşman mı olacak ? şeyh said anılmasa değer mi binecek ? bdpliler ramazanda iftar yaptı diye orucu mu terk edicez ? dağa çıkan bir pkklı namaz kılıyor diye İslamdan mı çıkıcaz ? bdplilerin hareketlerine göre hareket edilmez. Yarın bir gün en büyük atatürk deseler ne olacak ? Şeyh sait'e ne bok atalım,ne de bokun tadına bakalım.Bu konuda orta yol en iyisi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ortada şeyh sait cemaati diye bir cemaat yok çünkü milliyetçi başkaldırı yapan adam abdulhamit hanın torununu başa geçirmek için uğraşmaz... ingilizler kendi izinleriyle kurdurdukları türkiye cumhuriyetini yıkmak için bir insana destek olacak ha :) çok komik gerçekten :) bu adamların en büyük duaları laik ve dinden kopmuş bir türkiye niye yıktırsın :) bence sen bildiğin konularda tartışma yap abi bir şehide iftira atmak kolay birşey değildir... sen gündemi değerlendir görmekteyim ki tarih bilgin yok... |
Seyh Sait'ten Allah razi olsun...Mekani cennet olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
ordu Allah diyeni,ırkı türk olmayanı derdest etsin...
mahkeme allah diyeni ipe göndersin... mazlum halk oturup beklesin öylemi :) yokya o zaman çerkez etheme karşı gelendemi suçlu sana göre... güneysuyu topa tutan ordu,ali şükrü beyi katledenler suçsuz nasılsa asker değil mi... genelkurmay tarihine girde basılan yakılan yıkılan köyleri gör tc nin kuruluşundan itibaren... sakın bize demokrasi ve insan haklarına dayalı ülke martavalları atmayın zulmedeni kahraman zulme başkaldıranı hain ilan eden bir tarihimiz var... yemin olsun değil mürteci şeyh sait elin hristiyan papazı bu zulme dur demek için başkaldırsa onuda desteklerim... |
bide hangi cemaat çok merak ettim bi desene hangisi...
|
Alıntı:
Şeyh sait kıyamını bastırmak için kadınlara tecavuz edip malları talan edip Şeyh said ve onun erlerinin üzerine atan kimdi ? şeyh said işgal değil baş kaldırmış. tecavüzcülere karşı. biz tc nin neler çevirdiğini çok iyi biliyoruz. evlere silah atıp silah yakalandı yapıp adamı yakalar medyaya verirken tek silah değil en az 10 silah çeşidi koyardı arkalasına. |
Alıntı:
Kendisini terörden korumaya gelen askere gündüz selam versin dost görünüp gece kurşun sıkanları derdest etmesin Kurtuluş savaşı sırasında erkekleri savaşta olan köyleri basan yağmalayan ermenileri koruyup kollayanları derdest etmesin .. Yavuz Sultan Selim olup binlercesini sallandırmadık diye ( hainlerin hain olanlar üzerine alınsın ) bu gün senin gibiler onların hikayelerine kanıyor ;;) |
Alıntı:
El-kelam-ü sifat-ül mütekellim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
pkk kuran kafayla ermenisine,rumuna,kürdüne,arabına,laik olmayanına zulmeden ittihatçı kafa aynı... hiç o dönemle bu dönemi kıyaslama... eğer bugün bölgede pkk diye bir realite varsa bunun sebebide devlettir... gündüz gülüp gece kurşun sıkanla gündüz emir verip akşam şehit edilişlerini monitor başında izleyen aynıdır benim için... unutmaki abdulhamiti baştan indiren ne kürttü,ne ermeniydi ne başka birşeydi... lozan hezimetini yaşatanda ne kürtler,ne ermeniler,ne rumlardı... sen bir iki hainin yaptığını bi millete mal edeceksen sana onlarca hain türk sayarım... yavuz sultan selim kimi katletmiş ?sen çeşme hikayesinede kanmışsındır nasılsa bilmiyorsun... benim gibiler zaten şeyh saidi sahiplenmeli... Allahtan korkusu olan,hakkı hukuku bilen mazlumun yanında olan şeyh saidi sahiplenir... sen kimin tarafındasın ? zalimin yanı bir müslümana asla yakışmaz... |
Alıntı:
şeyh saidle saidi nursiyi aynı kişi sanıyordum demiyorda... |
Alıntı:
daha düne kadar etiler sümerler hititler türktü ne oldu resmi tarih ne değişti ?? resmi tarihi bize getirme biz onu kağıt diyede almayız. |
insanın niyeti üzüm yemek olmayınca böyle oluyor molla...
|
Alıntı:
Meger yeryüzünde tüm milletler Türk milletinden türemis.!?. Güleyimmi...agliyayimmi? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
bütün BDP'liler xain ( ban göre katiyen hepsi değildir ) durmua getiren kim ??? sana kaç defa yazım ama hesabına gelmiyor. köyleri yak dillerini yasakla canın istedi mueebete çarp. canın istedi 6 aya kadar iskence canın istedi kaçır gören olmasın canın istedi. her türlüzü zülmü yap sonrada hain ne güzel değil mi ? etki tepki meselesi nedir bilir misin bilmem. ormanaları bile her sene yakarlardı. ve beraberidne ekinleride yakardı. insanlar bir sene boyunca o ekinleri beklerdi. bir kibritle çöp olurdu. söylemek kolay değil mi ? çok önemli not : Said i nursi kesinlikle rejimden yana olmamıştır hayatı bunun ispatırdır. |
Alıntı:
|
Neden " Türk Bayrağı " yok acaba..
Adam kürt diye yine forumda belli arkadaşlar şeyh said'in avukatlığına savunmuş.. Neymiş abdülhamit'in oğlunu başa geçirecekmiş.. Bu adamın yapmak istedikleri doğru olsaydı , said nursi onun için yanlış yolda demezdi.. 5000 Kişiyi alıp kendi ülkesinin toprağına saldırıyorsa bu adam soysuzun tekidir.. Kendi evladıyla çatışmış neymiş diyarbakır'ı ele geçirmiş.. Kürt Teali Cemiyet'inden destek gören bi adamı savunuyorsunuz burada.. Amacı Kürdistan'ı kurmak olan bir cemiyet.. Ama şaşırmaya gerek yok hep aynı insanlar.. Neymiş sağlam Müslümanmış.. Kendi devletine sıkan sağlam müslüman mı olurmuş.. pkk'lılar da müslümansa size göre haklılardır belkide.. Hatta öcalan'da !!! |
Alıntı:
Türk ordusunun şan dolu bir satvetidir bu. .. Türk oğluyuz Ünvanlı, namlı, şanlıyız Allah deyu harb ederiz Var nusrete imanımız. .. Sana selam ey şanlı Türk sancağı Çırpınarak dalgalanır kanadın Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı .. Askerlerin hâzır silah Kuvvetlenir sûlh u salâh Devlet bulur feyz ü felah Meşhur olur bu istilâh. Askerlerin kişver-küşâ Türk devleti sen çok yaşa. ... Şu kopan fırtına Türk ordusudur Ya Rabbi, Senin uğrunda ölen o ordu budur Ya Rabbi, Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed-namın, Galib et çünkü bu son ordusudur İslamın... .... Ceddin deden, neslin baban Hep kahraman Türk milleti Orduların, pekçok zaman Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o mel’un zilleti. .. Budur, Peygamberin övdüğü Türkler Ya Allah...Bismillah... Allahüekber Türk, Ulu Tanrı'nın soylu gözdesi Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi ... OSMANLI'DA MİLLİYETÇİYMİŞ ARKADAŞLAR !! VAY IRKÇI ATALARIMIZ VAY BE.. AŞK İLE SEV MİLLİYETİ DİYORLAR !!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
o bizim bir mucahit bir müslüman bir yiğit bir kahraman ve bir örnektir.ona saldıranlar onun için ne diyolarsa onlara bizim için ondan beterdir. daha aşağısıdır. o asla milliyetçilik yapmamıştır. milliyetçilik yapanların iftira atması gayet normaldır çünkü görecek gözleri yok. |
Alıntı:
etki - tepki (yer zaman , sebep ) anlat bakim göreyim :karizmatik: Alıntı:
|
Alıntı:
Kürt Teali Cemiyeti ile işbirliği içinde olan bi adam nasıl milliyetçilik yapmamıştır bana bunu açıkla.. Kürt Teali Cemiyeti ; Kuva-yı Milliye'nin bolşevik fikirlere sahip yurtsuz serseriler olduğunu yazdı. Özerk Kürdistan girişimleri var bu adamların hemde sayısızca.. Çanakkale'de ölen mehmetçiğin kemiklerini sızlatıyorsunuz. |
Alıntı:
onun için etki tepkiyiz siz öğrenseniz daha mantıklı olur diye düşünüyoru-m-z |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 09:40. |