Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Şeyh Said`i Anma Etkinliğine On Binler Katıldı- Foto (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150533)

İntifada 07-07-2011 22:03

Eğitim zayiatı...

EZEL 07-07-2011 22:04

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912941)
Eğitim zayiatı...

Netice ile kimin sallandığına bakarsak kimin ne zaiyatı olduğu belli ;ı:

Ammar 07-07-2011 22:06

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912941)
Eğitim zayiatı...

öyle olsun.

EZEL 07-07-2011 22:08

Ha bu arada Akıncı sende bakıyorumda şey saiti aklamaya çalışanların onu aklamak için uydurduğu isyan laik düzeneydi edebiyatını çok çabuk benimsemişsin :))

İntifada 07-07-2011 22:10

Allah için savaşta yenilgi yoktur asla
Kanlarımızla atarız imzamızı her asra diyorya muhterem...
Şeyh said ilayi kelimetullah için şehit oldu ölümü bile öldürdü anlayacagin o yüzden zayiat tabiri toz olsa paçasına yapısamaz...

İntifada 07-07-2011 22:11

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912945)
Ha bu arada Akıncı sende bakıyorumda şey saiti aklamaya çalışanların onu aklamak için uydurduğu isyan laik düzeneydi edebiyatını çok çabuk benimsemişsin :))

Murteci ne demektir bilirim...
Şeyh saidin mahkeme zabitlarında murteci şeyh said yazdığınıda bilirim...

Terennüm 07-07-2011 22:13

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912935)
EZEL
Bu Mesaj Tarantula_ tarafından silinmiştir. Sebep: Konuyla alakası olmadığı halde kişilik haklarına saldırı ve tahrik edici içerikten dolayı mesaj silinmiştir.
Bugün, 11:11 AM
Terennüm
Bu Mesaj Terennüm tarafından silinmiştir.

Bak kardeş orda alt alta konu silinmiş bu yüzden ben karıştırdım olabilir buda asıl sizin gibilere karşınızdakine fesat fesat bakmaya fırsat veriyor sizin ve malum kişilerin işlerine gelmeyenler azcık söylendimi onu fesat görme ve niteleme huyunuz yüzünden ben artık asıl fesatlık nasıl oluyormuş gösterme moduna girdim ki siz bir daha milleti yerli yersiz fesat diye nitelemeden önce 3 kere düşüneceksiniz

sen daha gözünün önündekileri göremiyorsun ki bizlere ne göstereceksin?

Ammar 07-07-2011 22:13

akıncı kardeşim ne güzel söylemiş. müslümana yenilgi yoktur. şehit ve gazi bu kadar basit.

EZEL 07-07-2011 22:15

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912946)
Allah için savaşta yenilgi yoktur asla
Kanlarımızla atarız imzamızı her asra diyorya muhterem...
Şeyh said ilayi kelimetullah için şehit oldu ölümü bile öldürdü anlayacagin o yüzden zayiat tabiri toz olsa paçasına yapısamaz...

Valla AKINCI bu gün DTP istedi diye sokakta cuymha namazı kıldıranlar var BDP ci Hocalarda var böle devlete karşı isyana kalkanlar zaten böyle bahanelerle halkı kandırmaya çalışır sonra öğretmen öldürür vali öldürür hakim öldürür . Ben benim askerime karşı silah kuşanan sonrada saldırdığı şehirleri yağmalayan kişilere şehit demem mazallah ALLAH çarpar ağzımız yamulur :evet:
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...1309382858.jpg

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912949)
sen daha gözünün önündekileri göremiyorsun ki bizlere ne göstereceksin?

beni izlemeye devam et

İntifada 07-07-2011 22:22

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912952)
Valla AKINCI bu gün DTP istedi diye sokakta cuymha namazı kıldıranlar var BDP ci Hocalarda var böle devlete karşı isyana kalkanlar zaten böyle bahanelerle halkı kandırmaya çalışır sonra öğretmen öldürür vali öldürür hakim öldürür . Ben benim askerime karşı silah kuşanan sonrada saldırdığı şehirleri yağmalayan kişilere şehit demem mazallah ALLAH çarpar ağzımız yamulur :evet:

beni izlemeye devam et

O kurucu irade denilen türk ulusalcıları ile bugün bdpnin önderlik ettiği kurt ulusalcıları arasında bir fark yok...
Sen unutmaki 28 şubattan sonra apo askeri kutlamiş ve türkiyeyi dincilerden kurtardıkları için teşekkür etmiştir...
Sen genelkurmay harp tarihini bir araştırda cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan katliamları gör...
Bdp ve avanesinin ıslamda yeri olmayan hareketleriyle şeyh saidin ilayi kelimetullah için yaptığı kıyami bir tutmak cahilliktir...

İntifada 07-07-2011 22:25

Anacaklar tabi ıslamcı kürtlerin gözüne başka türlü nasıl girebilirler...
Başbakan anıtkabire gitmiyormu ?
Sence çok sevdiği izinde yürüdüğü içinmi gidiyor yada davası aynı diyemi ?

Ammar 07-07-2011 22:29

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912952)
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...1309382858.jpg

beni izlemeye devam et

o kadar kendi topraklarında ( TC ) köy yakanlara. yüzbinlerce insanı en az 15 gün ( 6 ay kalanlar var ) iskence edenlere çocuk öldürenlere diyorsun yamulmuyor ? küfre baş kaldırana şehit deyince ağzın yamuluyormuş ?

Hüdaverdi 07-07-2011 22:36

Askerdeyken mesai yokken internete gitmiştim birliğin içinde.
Dedim içimden lan bir Mardin de bulunan pkklılarla ilgili site yazı varmı diye,merak ettim yazdım google la baya eşeledim buldum 1-2 site.
1'i tamamen mardin de bulunanlarla ilgiliydi,ölenler,hala dağda bulunanalar,onlar için yazılan şiirler şarkılar bilmemneler baya yazı doluydu,fotoları da vardı.

Yazıların bir bölümü Said nursiyle ilgiliydi.
Baya uzunca bir yazı,bölümler halinde.
Said nursi ye edilen hakaretler o kadar fazlaydı ki,özellikle üstüne basılan nokta aslında said nursi diye birinin hiç var olmadığı,tamamen hayal ürünü olduğu,kürtleri bölmek için türklerin ortaya attığı,islamla kürtleri kürtlütten çıkarmak için uygulanan bir planın parçası olduğu vs. vs..

Şimdi,bdp liler said nursiyi ansa,said nursi düşman mı olacak ? pkk sitesinde 'hayal ürünü' diye yazıldığı için kahraman mı olacak gözümüzde ?
Şeyh sait'i ansa,şeyh sait düşman mı olacak ? şeyh said anılmasa değer mi binecek ?

bdpliler ramazanda iftar yaptı diye orucu mu terk edicez ?
dağa çıkan bir pkklı namaz kılıyor diye İslamdan mı çıkıcaz ?
bdplilerin hareketlerine göre hareket edilmez.
Yarın bir gün en büyük atatürk deseler ne olacak ?

Şeyh sait'e ne bok atalım,ne de bokun tadına bakalım.Bu konuda orta yol en iyisi.

EZEL 07-08-2011 03:22

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912961)
o kadar kendi topraklarında ( TC ) köy yakanlara. yüzbinlerce insanı en az 15 gün ( 6 ay kalanlar var ) iskence edenlere çocuk öldürenlere diyorsun yamulmuyor ? küfre baş kaldırana şehit deyince ağzın yamuluyormuş ?

Ben müslüman Türk askerine karşı silah kuşnan din kitap deyip milleti kandırıp sonra ele geçirdiği yerleri yağmalayanlara şehit denilirse yamulur dedim Senin küfre başkaldırdı dediğin kişilerin küfre başkaldırdığını bu gün o cematin devamı ve uzantısı olanların uydurmasıdır akıllarınca bu şekilde temize çıkaracakları kendi şeyhlerini o başkaldırı milliyetçi bir başkaldırının din iman kitap için yapılıyormuş gibi gösterilip halk desteğini arkaya almaya çalışıldığı bir isyandır İsyanın arkasında Kürt Teali cemiyeti ve İngilizlerin olduğu bilinen bir gerçektir bu gün isyanı savunanlar isyan başladıkdan sonra muvaffakiyet için herkesden yardım alır demektedirler sormak lazım onlaraki İngilizler ne zamandır din kitap diyenlere yardım etmektedirler ki İngilizlerin kimlere yardım edeceğini azcık aklı olan bilir ;;)

İntifada 07-08-2011 03:27

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913115)
Ben müslüman Türk askerine karşı silah kuşnan din kitap deyip milleti kandırıp sonra ele geçirdiği yerleri yağmalayanlara şehit denilirse yamulur dedim Senin küfre başkaldırdı dediğin kişilerin küfre başkaldırdığını bu gün o cematin devamı ve uzantısı olanların uydurmasıdır akıllarınca bu şekilde temize çıkaracakları kendi şeyhlerini o başkaldırı milliyetçi bir başkaldırının din iman kitap için yapılıyormuş gibi gösterilip halk desteğini arkaya almaya çalışıldığı bir isyandır İsyanın arkasında Kürt Teali cemiyeti ve İngilizlerin olduğu bilinen bir gerçektir bu gün isyanı savunanlar isyan başladıkdan sonra muvaffakiyet için herkesden yardım alır demektedirler sormak lazım onlaraki İngilizler ne zamandır din kitap diyenlere yardım etmektedirler ki İngilizlerin kimlere yardım edeceğini azcık aklı olan bilir ;;)

sen önce saidi nursiyle şeyh saidin farklı kişiler olduğunu bi bilde...
ortada şeyh sait cemaati diye bir cemaat yok çünkü
milliyetçi başkaldırı yapan adam abdulhamit hanın torununu başa geçirmek için uğraşmaz...
ingilizler kendi izinleriyle kurdurdukları türkiye cumhuriyetini yıkmak için bir insana destek olacak ha :)
çok komik gerçekten :)
bu adamların en büyük duaları laik ve dinden kopmuş bir türkiye niye yıktırsın :)
bence sen bildiğin konularda tartışma yap abi bir şehide iftira atmak kolay birşey değildir...
sen gündemi değerlendir görmekteyim ki tarih bilgin yok...

BeldeiTAYYIBe 07-08-2011 03:38

Seyh Sait'ten Allah razi olsun...Mekani cennet olsun.

EZEL 07-08-2011 03:52

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913119)
sen önce saidi nursiyle şeyh saidin farklı kişiler olduğunu bi bilde...
ortada şeyh sait cemaati diye bir cemaat yok çünkü
milliyetçi başkaldırı yapan adam abdulhamit hanın torununu başa geçirmek için uğraşmaz...
ingilizler kendi izinleriyle kurdurdukları türkiye cumhuriyetini yıkmak için bir insana destek olacak ha :)
çok komik gerçekten :)
bu adamların en büyük duaları laik ve dinden kopmuş bir türkiye niye yıktırsın :)
bence sen bildiğin konularda tartışma yap abi bir şehide iftira atmak kolay birşey değildir...
sen gündemi değerlendir görmekteyim ki tarih bilgin yok...

Bak şimdi Akıncı kardeş bana laf ebeliği yapma yaparakda kendini bu konuda bilgili gösterme Şeyh Saidin din iman kitap için isyan çıkardığını kim söylüyor ? Milli görüşçüler ? Süleymancılar ? Kim ?Hangi cemaat ? Hangi cemaatin basını ? Sen daha iyi biliyorsun çekirgem ;;) Adam isyanına destek bulmak vede kendilerine karşı batıdaki halkın ordudan taraf olmasını engellemek için dini kuranı kullanmış padişah torunu geçircemmi demesin ? :) İsyancıların bu günkü torunlarının kendi atalarının hainliğini örtbas etmek için ileriye sürdükleri löp löp yutma Akıncı gel abin sana Tarih nasıl yorumlanır öğretsin ;;) Botan bilmem ne aşiretleri orduya karşı ayaklanacak orayaı burayı yağmalayacak sonrada osmanlı padişahın torunu gelip onların başına geçecek :)) geçen kim geçiren kim? az şöyle bir geriye yaslan mantığını çalıştır Yavuzcum ;;)
Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913124)
Seyh Sait'ten Allah razi olsun...Mekani cennet olsun.

ALLAH BELASINI VERSİN ONUN VERDİDE ZATEN SALLANDIRDILAR DARAĞCINDA ...

İntifada 07-08-2011 04:04

ordu Allah diyeni,ırkı türk olmayanı derdest etsin...
mahkeme allah diyeni ipe göndersin...
mazlum halk oturup beklesin öylemi :)
yokya o zaman çerkez etheme karşı gelendemi suçlu sana göre...
güneysuyu topa tutan ordu,ali şükrü beyi katledenler suçsuz nasılsa asker değil mi...
genelkurmay tarihine girde basılan yakılan yıkılan köyleri gör tc nin kuruluşundan itibaren...
sakın bize demokrasi ve insan haklarına dayalı ülke martavalları atmayın zulmedeni kahraman zulme başkaldıranı hain ilan eden bir tarihimiz var...
yemin olsun değil mürteci şeyh sait elin hristiyan papazı bu zulme dur demek için başkaldırsa onuda desteklerim...

İntifada 07-08-2011 04:08

bide hangi cemaat çok merak ettim bi desene hangisi...

Ammar 07-08-2011 04:10

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913115)

sen önce TC nin kadın çocuk yaşlı genç demeden köylülerle birlikte yaktıklarının hesabını ver. sonra yüzbinleri iskencelerden geçiren yüzbinlere muebbet hapis cezaları veren zihniyeti sorgulada gel. ingiliz desteğinden bahsediyorsun. o kadar hevesli olan ingilizler istanbulu tek kurşun sıkmadan neden istanbul gibi bir yeriterk ettiler. ( jön türklere görev verdiklerinden olmasın ) bu konuda bir analiziniz var mı ?

Şeyh sait kıyamını bastırmak için kadınlara tecavuz edip malları talan edip Şeyh said ve onun erlerinin üzerine atan kimdi ? şeyh said işgal değil baş kaldırmış. tecavüzcülere karşı.

biz tc nin neler çevirdiğini çok iyi biliyoruz. evlere silah atıp silah yakalandı yapıp adamı yakalar medyaya verirken tek silah değil en az 10 silah çeşidi koyardı arkalasına.

EZEL 07-08-2011 04:12

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913137)
ordu Allah diyeni,ırkı türk olmayanı derdest etsin...
mahkeme allah diyeni ipe göndersin...
mazlum halk oturup beklesin öylemi :)
yokya o zaman çerkez etheme karşı gelendemi suçlu sana göre...
güneysuyu topa tutan ordu,ali şükrü beyi katledenler suçsuz nasılsa asker değil mi...
genelkurmay tarihine girde basılan yakılan yıkılan köyleri gör tc nin kuruluşundan itibaren...
sakın bize demokrasi ve insan haklarına dayalı ülke martavalları atmayın zulmedeni kahraman zulme başkaldıranı hain ilan eden bir tarihimiz var...
yemin olsun değil mürteci şeyh sait elin hristiyan papazı bu zulme dur demek için başkaldırsa onuda desteklerim...

Tabi tabi ALLAH deyip müslüman halkın şehirlerini girip yağmalayanlara bir şey yapmasın
Kendisini terörden korumaya gelen askere gündüz selam versin dost görünüp gece kurşun sıkanları derdest etmesin Kurtuluş savaşı sırasında erkekleri savaşta olan köyleri basan yağmalayan ermenileri koruyup kollayanları derdest etmesin .. Yavuz Sultan Selim olup binlercesini sallandırmadık diye ( hainlerin hain olanlar üzerine alınsın ) bu gün senin gibiler onların hikayelerine kanıyor ;;)

BeldeiTAYYIBe 07-08-2011 04:12

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913131)

ALLAH BELASINI VERSİN ONUN VERDİDE ZATEN SALLANDIRDILAR DARAĞCINDA ...

El-kelam-ü sifat-ül mütekellim.

Ammar 07-08-2011 04:15

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913141)
Tabi tabi ALLAH deyip müslüman halkın şehirlerini girip yağmalayanlara bir şey yapmasın
Kendisini terörden korumaya gelen askere gündüz selam versin dost görünüp gece kurşun sıkanları derdest etmesin Kurtuluş savaşı sırasında erkekleri savaşta olan köyleri basan yağmalayan ermenileri koruyup kollayanları derdest etmesin .. Yavuz Sultan Selim olup binlercesini sallandırmadık diye ( hainlerin hain olanlar üzerine alınsın ) bu gün senin gibiler onların hikayelerine kanıyor ;;)

türk kürt kardeştir asalım hepsini :) avatarınız : http://www.akpartiforum.com/image.ph...ine=1306719903

EZEL 07-08-2011 04:18

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913143)
türk kürt kardeştir asalım hepsini :) avatarınız : http://www.akpartiforum.com/image.ph...ine=1306719903

hainler deyince kürtlermi aklınıza geliyor ?

İntifada 07-08-2011 04:21

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913141)

boş laf...
pkk kuran kafayla ermenisine,rumuna,kürdüne,arabına,laik olmayanına zulmeden ittihatçı kafa aynı...
hiç o dönemle bu dönemi kıyaslama...
eğer bugün bölgede pkk diye bir realite varsa bunun sebebide devlettir...
gündüz gülüp gece kurşun sıkanla gündüz emir verip akşam şehit edilişlerini monitor başında izleyen aynıdır benim için...
unutmaki abdulhamiti baştan indiren ne kürttü,ne ermeniydi ne başka birşeydi...
lozan hezimetini yaşatanda ne kürtler,ne ermeniler,ne rumlardı...
sen bir iki hainin yaptığını bi millete mal edeceksen sana onlarca hain türk sayarım...
yavuz sultan selim kimi katletmiş ?sen çeşme hikayesinede kanmışsındır nasılsa bilmiyorsun...
benim gibiler zaten şeyh saidi sahiplenmeli...
Allahtan korkusu olan,hakkı hukuku bilen mazlumun yanında olan şeyh saidi sahiplenir...
sen kimin tarafındasın ? zalimin yanı bir müslümana asla yakışmaz...

İntifada 07-08-2011 04:25

Alıntı:

Bak şimdi Akıncı kardeş bana laf ebeliği yapma yaparakda kendini bu konuda bilgili gösterme Şeyh Saidin din iman kitap için isyan çıkardığını kim söylüyor ? Milli görüşçüler ? Süleymancılar ? Kim ?Hangi cemaat ? Hangi cemaatin basını ?
hangisi söyle bekliyorum...
şeyh saidle saidi nursiyi aynı kişi sanıyordum demiyorda...

Ammar 07-08-2011 04:29

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913145)
hainler deyince kürtlermi aklınıza geliyor ?

hiç bir yerde binlerce hain bir araya gelmez.binler hain ilan edilecek duruma gelmişse fır fır gibi etrafını dönüp ne olduğuna bakmalı. yavuz binlercesini astı diyen sensin bizde yapalım diyorsun. xain deyince müslümana xain diyenler aklıma geliyor.

daha düne kadar etiler sümerler hititler türktü ne oldu resmi tarih ne değişti ?? resmi tarihi bize getirme biz onu kağıt diyede almayız.

İntifada 07-08-2011 04:32

insanın niyeti üzüm yemek olmayınca böyle oluyor molla...

BeldeiTAYYIBe 07-08-2011 04:37

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913150)
daha düne kadar etiler sümerler hititler türktü ne oldu resmi tarih ne değişti ?? resmi tarihi bize getirme biz onu kağıt diyede almayız.

Daha bugün okudum.
Meger yeryüzünde tüm milletler Türk milletinden türemis.!?.

Güleyimmi...agliyayimmi?

EZEL 07-08-2011 04:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913146)
boş laf...
pkk kuran kafayla ermenisine,rumuna,kürdüne,arabına,laik olmayanına zulmeden ittihatçı kafa aynı...
hiç o dönemle bu dönemi kıyaslama...
eğer bugün bölgede pkk diye bir realite varsa bunun sebebide devlettir...
gündüz gülüp gece kurşun sıkanla gündüz emir verip akşam şehit edilişlerini monitor başında izleyen aynıdır benim için...
unutmaki abdulhamiti baştan indiren ne kürttü,ne ermeniydi ne başka birşeydi...
lozan hezimetini yaşatanda ne kürtler,ne ermeniler,ne rumlardı...
sen bir iki hainin yaptığını bi millete mal edeceksen sana onlarca hain türk sayarım...
yavuz sultan selim kimi katletmiş ?sen çeşme hikayesinede kanmışsındır nasılsa bilmiyorsun...
benim gibiler zaten şeyh saidi sahiplenmeli...
Allahtan korkusu olan,hakkı hukuku bilen mazlumun yanında olan şeyh saidi sahiplenir...
sen kimin tarafındasın ? zalimin yanı bir müslümana asla yakışmaz...

Ben Develete karşı kim ayaklanırsa haindir diyourm kim desteklerse bu ayaklanmayı haindir diyorum ki Saidi Nursinin yaptığı ayaklanmaya bütün kürtler destek vermemiştir hatta yaptıkları şehir yağmalamalarını görünce biz ne yapıyoruz diyerek orduya destek vermişlerdir . Şeyh Said külden yünden sebeplerle isyan etmiş toplumu birbirine kırdıma noktasına getirmiştir . Din adamı devletin yanlışı varsa bunu cemaate anlatarak düzeltir silah kuşanıp ayaklanarak değil ..

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913150)
hiç bir yerde binlerce hain bir araya gelmez.binler hain ilan edilecek duruma gelmişse fır fır gibi etrafını dönüp ne olduğuna bakmalı. yavuz binlercesini astı diyen sensin bizde yapalım diyorsun. xain deyince müslümana xain diyenler aklıma geliyor.

Binlercesi değil milyonlarcası bile gelir BDP lilerin hepsi haindir. Sonra Yüzbinlercesini astı diyen kim ? Binlercesini dedim ha binlercesini dedik diye hemen çok bilmişlik moduna girip 40 bin rakamını dediğimide sanmayın o kadar olmadığını herkez biliyor artık :))

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913154)
Daha bugün okudum.

Güleyimmi...agliyayimmi?

Biz öle yazıları okumuyoruz

Ammar 07-08-2011 04:49

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913155)
Ben Develete karşı kim ayaklanırsa haindir diyourm kim desteklerse bu ayaklanmayı haindir diyorum ki Saidi Nursinin yaptığı ayaklanmaya bütün kürtler destek vermemiştir hatta yaptıkları şehir yağmalamalarını görünce biz ne yapıyoruz diyerek orduya destek vermişlerdir . Şeyh Said külden yünden sebeplerle isyan etmiş toplumu birbirine kırdıma noktasına getirmiştir . Din adamı devletin yanlışı varsa bunu cemaate anlatarak düzeltir silah kuşanıp ayaklanarak değil ..

Binlercesi değil milyonlarcası bile gelir BDP lilerin hepsi haindir. Sonra Yüzbinlercesini astı diyen kim ? Binlercesini dedim ha binlercesini dedik diye hemen çok bilmişlik moduna girip 40 bin rakamını dediğimide sanmayın o kadar olmadığını herkez biliyor artık :))

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912915)
Kime karşı cephede ? Türkiyeye karşı Türk ordusuna karşı . Ne yaptı elinde kuranla girdiği şehirlerde bu isyancılar ? Yokluktan kırılan şehirleri yağmaladı. Sonra ne oldu ? Bunu gören o bölgenin halkı haaa bunlar böyleymiş gavurlardanda kötüymüş deyip orduya yardım etti ..Bu günkü şeyh saitçiler akıllarınca nasıl savunuyorlar yaptıklarını yaw efendim laik sisteme karşı yapılan bir şeydi :)) tabi tabi elinde kuranla yağmacılık yapmadı Şİmdi bu söylediklerim yalanmı ? Doğru . Ama birazdan gelir bir forum yöneticisi konuyla alakası yok veya polemik diye siler .

sen bu yorumu şu konuya yapmıştın. ne çabuk said nursiyi devlet yanlısı yaptın.

bütün BDP'liler xain ( ban göre katiyen hepsi değildir ) durmua getiren kim ??? sana kaç defa yazım ama hesabına gelmiyor. köyleri yak dillerini yasakla canın istedi mueebete çarp. canın istedi 6 aya kadar iskence canın istedi kaçır gören olmasın canın istedi. her türlüzü zülmü yap sonrada hain ne güzel değil mi ? etki tepki meselesi nedir bilir misin bilmem. ormanaları bile her sene yakarlardı. ve beraberidne ekinleride yakardı. insanlar bir sene boyunca o ekinleri beklerdi. bir kibritle çöp olurdu. söylemek kolay değil mi ?

çok önemli not : Said i nursi kesinlikle rejimden yana olmamıştır hayatı bunun ispatırdır.

EZEL 07-08-2011 04:54

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913159)
sen bu yorumu şu konuya yapmıştın. ne çabuk said nursiyi devlet yanlısı yaptın.

bütün BDP'liler xain ( ban göre katiyen hepsi değildir ) durmua getiren kim ??? sana kaç defa yazım ama hesabına gelmiyor. köyleri yak dillerini yasakla canın istedi mueebete çarp. canın istedi 6 aya kadar iskence canın istedi kaçır gören olmasın canın istedi. her türlüzü zülmü yap sonrada hain ne güzel değil mi ? etki tepki meselesi nedir bilir misin bilmem. ormanaları bile her sene yakarlardı. ve beraberidne ekinleride yakardı. insanlar bir sene boyunca o ekinleri beklerdi. bir kibritle çöp olurdu. söylemek kolay değil mi ?

çok önemli not : Said i nursi kesinlikle rejimden yana olmamıştır hayatı bunun ispatırdır.

grevs Şeyh Said ile Saidi Nursiyi bir zamanlar daha doğrusu hayatlarını incelemediğim araştırmadığım zamanlar aynı kişi sanırdım bunun verdiği bir alışkanlıkla yazdım işin kurnazlığına kaçanları boşver sen ;;) Birinin 1930 larda diğerinin 1960 larda öldüğünden haberim var gerçi biri diğerini kolluyorya salla gitsin onuda al birini bur ötekine .. He bu arada Şeyh SAİDİ ( ORDA YANLIŞ YAZDIM ) HİÇ BİR ZAMAN DEVLET YANLISI YAPMADIM NERDEN ÇIKTI ? BU ARADA ŞU ETKİ TEPKİ MESELESİ MUHABBETİ VARYA ETKİ İLE TEPKİNİN HANGİSNİN ETKİYE TEPKİ OLDUĞUNU İYİCE ÖĞRENMELİSİN .

Blur 07-08-2011 05:01

Neden " Türk Bayrağı " yok acaba..

Adam kürt diye yine forumda belli arkadaşlar şeyh said'in avukatlığına savunmuş..

Neymiş abdülhamit'in oğlunu başa geçirecekmiş..

Bu adamın yapmak istedikleri doğru olsaydı , said nursi onun için yanlış yolda demezdi..

5000 Kişiyi alıp kendi ülkesinin toprağına saldırıyorsa bu adam soysuzun tekidir..

Kendi evladıyla çatışmış neymiş diyarbakır'ı ele geçirmiş..

Kürt Teali Cemiyet'inden destek gören bi adamı savunuyorsunuz burada.. Amacı Kürdistan'ı kurmak olan bir cemiyet.. Ama şaşırmaya gerek yok hep aynı insanlar.. Neymiş sağlam Müslümanmış..

Kendi devletine sıkan sağlam müslüman mı olurmuş.. pkk'lılar da müslümansa size göre haklılardır belkide.. Hatta öcalan'da !!!

Blur 07-08-2011 05:06

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913154)
Daha bugün okudum.

Güleyimmi...agliyayimmi?

Bu kürtçülük dalgasına tutulan sözde Osmanlıcı arkadaşlara , Osmanlı mehteran marşlarından bir kaç alıntı yapayım..

Türk ordusunun şan dolu bir satvetidir bu.
..

Türk oğluyuz
Ünvanlı, namlı, şanlıyız
Allah deyu harb ederiz
Var nusrete imanımız.

..

Sana selam ey şanlı Türk sancağı
Çırpınarak dalgalanır kanadın
Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı

..

Askerlerin hâzır silah
Kuvvetlenir sûlh u salâh
Devlet bulur feyz ü felah
Meşhur olur bu istilâh.
Askerlerin kişver-küşâ
Türk devleti sen çok yaşa.

...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur Ya Rabbi,
Senin uğrunda ölen o ordu budur Ya Rabbi,
Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed-namın,
Galib et çünkü bu son ordusudur İslamın...

....

Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların, pekçok zaman
Vermiştiler dünyaya şan.
Türk milleti, Türk milleti
Aşk ile sev milliyeti
Kahret vatan düşmanını
Çeksin o mel’un zilleti.

..

Budur, Peygamberin övdüğü Türkler
Ya Allah...Bismillah... Allahüekber
Türk, Ulu Tanrı'nın soylu gözdesi
Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi

...

OSMANLI'DA MİLLİYETÇİYMİŞ ARKADAŞLAR !!

VAY IRKÇI ATALARIMIZ VAY BE..

AŞK İLE SEV MİLLİYETİ DİYORLAR !!!!!!!

Ammar 07-08-2011 05:07

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913162)
grevs Şeyh Said ile Saidi Nursiyi bir zamanlar daha doğrusu hayatlarını incelemediğim araştırmadığım zamanlar aynı kişi sanırdım bunun verdiği bir alışkanlıkla yazdım işin kurnazlığına kaçanları boşver sen ;;) Birinin 1930 larda diğerinin 1960 larda öldüğünden haberim var gerçi biri diğerini kolluyorya salla gitsin onuda al birini bur ötekine .. He bu arada Şeyh SAİDİ ( ORDA YANLIŞ YAZDIM ) HİÇ BİR ZAMAN DEVLET YANLISI YAPMADIM NERDEN ÇIKTI ? BU ARADA ŞU ETKİ TEPKİ MESELESİ MUHABBETİ VARYA ETKİ İLE TEPKİNİN HANGİSNİN ETKİYE TEPKİ OLDUĞUNU İYİCE ÖĞRENMELİSİN .

yazıyorum hesabını gelmediği için görmüyorsun ABD bile çocuk kadın yaşlı yakamıştır. ( tarih 1925-30 ) arası isyanla hiç bir alakası yoktur. bahsettiğim mardindı şuan şırnak

Ammar 07-08-2011 05:11

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913164)
Neden " Türk Bayrağı " yok acaba..

Adam kürt diye yine forumda belli arkadaşlar şeyh said'in avukatlığına savunmuş..

Neymiş abdülhamit'in oğlunu başa geçirecekmiş..

Bu adamın yapmak istedikleri doğru olsaydı , said nursi onun için yanlış yolda demezdi..

5000 Kişiyi alıp kendi ülkesinin toprağına saldırıyorsa bu adam soysuzun tekidir..

Kendi evladıyla çatışmış neymiş diyarbakır'ı ele geçirmiş..

Kürt Teali Cemiyet'inden destek gören bi adamı savunuyorsunuz burada.. Amacı Kürdistan'ı kurmak olan bir cemiyet.. Ama şaşırmaya gerek yok hep aynı insanlar.. Neymiş sağlam Müslümanmış..

Kendi devletine sıkan sağlam müslüman mı olurmuş.. pkk'lılar da müslümansa size göre haklılardır belkide.. Hatta öcalan'da !!!

devlet bayrak herşeyden kutsal dersen böyle insanlar çıkıyor ne yazık ki kusura bamayın ama türkçülerle kürtçülerin hiç bir farkı yok. siz türkçesini onlarda kürdçesini söylüyor.

o bizim bir mucahit bir müslüman bir yiğit bir kahraman ve bir örnektir.ona saldıranlar onun için ne diyolarsa onlara bizim için ondan beterdir. daha aşağısıdır.

o asla milliyetçilik yapmamıştır. milliyetçilik yapanların iftira atması gayet normaldır çünkü görecek gözleri yok.

EZEL 07-08-2011 05:13

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913167)
yazıyorum hesabını gelmediği için görmüyorsun ABD bile çocuk kadın yaşlı yakamıştır. ( tarih 1925-30 ) arası isyanla hiç bir alakası yoktur. bahsettiğim mardindı şuan şırnak

Yahu yazdın bende sana ne dedim ? etki ve tepkinin hangisinin etkiye tepki olduğunu araştır dedim etki ve tepkiye şu şekilde anlatki tartışalım hangisinin etkiye tepki oduğunu
etki - tepki (yer zaman , sebep )
anlat bakim göreyim :karizmatik:

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913169)
devlet bayrak herşeyden kutsal dersen böyle insanlar çıkıyor ne yazık ki kusura bamayın ama türkçülerle kürtçülerin hiç bir farkı yok. siz türkçesini onlarda kürdçesini söylüyor.

o bizim bir mucahit bir müslüman bir yiğit bir kahraman ve bir örnektir.ona saldıranlar onun için ne diyolarsa onlara bizim için ondan beterdir. daha aşağısıdır.

o asla milliyetçilik yapmamıştır. milliyetçilik yapanların iftira atması gayet normaldır çünkü görecek gözleri yok.

Sen kürtmüsün ?

Blur 07-08-2011 05:17

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913169)

Nasıl Milliyetçilik yapmamıştır yahu..

Kürt Teali Cemiyeti ile işbirliği içinde olan bi adam nasıl milliyetçilik yapmamıştır bana bunu açıkla..

Kürt Teali Cemiyeti ;

Kuva-yı Milliye'nin bolşevik fikirlere sahip yurtsuz serseriler olduğunu yazdı.

Özerk Kürdistan girişimleri var bu adamların hemde sayısızca..

Çanakkale'de ölen mehmetçiğin kemiklerini sızlatıyorsunuz.

Ammar 07-08-2011 05:19

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913170)
Yahu yazdın bende sana ne dedim ? etki ve tepkinin etkiye tepki olduğunu araştır dedim etki ve tepkiye şu şekilde anlat
etki - tepki (yer zaman , sebep )
anlat bakim göreyim :karizmatik:

bu en son mesaj içindi ben ilk mesajdan şimdiye kadar yazdım. etki tepki bey... biz etki tepki meselesini çok iyi biliriz tank top kurşun sesleri ile uyanan sen değilsin. mercimeği buğdaya buğdayı arpaya sonra hepsi bir birine karıştırılan sen değilsin. sabaha damında keskin nişancı ile uyana da sen değilsin. evlerinin her yeri kazına da sen değilsin. babaları günlerce iskence çekende sen değilsin dedeleri ( koruyucu idi sözde ) iskenceden ölende dayısı ( kesinlikle Kürdçü değidir ) iskenceden ölende

onun için etki tepkiyiz siz öğrenseniz daha mantıklı olur diye düşünüyoru-m-z

Ammar 07-08-2011 05:21

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 913172)
Nasıl Milliyetçilik yapmamıştır yahu..

Kürt Teali Cemiyeti ile işbirliği içinde olan bi adam nasıl milliyetçilik yapmamıştır bana bunu açıkla..

Kürt Teali Cemiyeti ;

Kuva-yı Milliye'nin bolşevik fikirlere sahip yurtsuz serseriler olduğunu yazdı.

Özerk Kürdistan girişimleri var bu adamların hemde sayısızca..

Çanakkale'de ölen mehmetçiğin kemiklerini sızlatıyorsunuz.

bana baştan sona yalan dolan olan resmi tarihi okumasan sevinirim bi kaç mesaj öncesinden yazdım. çanakkale şehitlerinin kemikleriniz sızlatan varsa kendinizi bi gözden geçirin derim.

All times are GMT +3. The time now is 09:40.