![]() |
Oyum duygu'ya hayırlı olsun
|
la bir oyunuz var onunda pazarligini yapiyorsunuz :)
|
Abov listenin ilk sırasında yer almıyım da..
|
bu arada listede bir bayan oldugunu kim söyledi.. bu listede bir bayan daha var ama söylemeyecegim kim oldugunu :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Haylazların başını ben çekiyorum abi :) Var olmaz mı sıkıntı gel anlaşalım sırala maddelerini :)
|
Alıntı:
|
ahmet abi en uzun sohbete gelsene bir birşeyler soracam sana....
|
Alıntı:
yoksa mollamı :P Alıntı:
Alıntı:
he tankerle arkandan geliyom kardeşlik :) |
HaArP, Seyyah,Tarantula,Ahmet Yasin ve Duygu arasından tercihimi kullanacağım..
Hak eden kazansın çok zor bir seçim |
herkesin erkek olarak tahmin ettigi birisi bayan ama isim vermeyecegim anket hele bir sonuclansin :)
|
Oyumu grevs arkadasima verdim hayirlisi olsun :)
|
hayırlı olsun :)
|
Alıntı:
|
Oyumu kullandım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
|
epivates canini yerim :D istikrar ve guven icin lutfen oylari bolmeyelim.. Akobalinin catisi altinda toplanalim beyler ccc
|
Ayın ortası gibi kullanırım demiştim...
Bu ay içerisinde etkinliği düşününce, yazdıklarından ve paylaştıklarından çokça istifade ettiğim abimiz "Seyyah"a oyumu vermeye karar verdim. Hayırlısı Olsun... |
Oyum Seyyah'a.
|
oyum tyh ye gitti...
|
Ben de yeni bir uye olarak ifak bir izlenimin ardindan kullandim oyumu. Diliyorum paylasimlari ile fayda saglayan arkadasimiz onure edilir ;1
|
Seyyah ve HaArP arkadaşlarımın arasında kaldım ama oyumu HaArP'dan yana kullandım....hak eden kazansın inşallah
|
Hüdavendigâr ve azap kardeşim arasında kaldım. oyum azap kardeşime gitti.
oy verenlere teşkürler :) bide oy vereceklere :) http://a1107.hizliresim.com/11/7/22/5074.jpg |
Çok sevdiğim azap ve grevs arasında kararsız kaldım. Yazı tura sonucu azap çıktı. Hayırlı olsun azap kardeşim.. Grevs hocam size de vermek isterdim lakin tek oylama..
|
Alıntı:
|
Ben kullanmıcam oy :güzel:
Hayırlı olsun :güzel: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güncelleme :)
Oy kullanmayan arkadaşlar oylarını kullansın son günlere girdimiş bulunuyoruz |
Dua kardeşimin sıralaması iyi şimdilik oyumu ona vermiştim hayırlı olsun :)
|
verdim..:)
|
Alıntı:
|
valla elim titredi kendime mi oy versem diye 1 aydır sabrettim,HaArP adındaki gizemli şahsiyete oy vermeye karar verdim en sonunda hadi hayırlı olsun.
|
grevs de uyanik cikdi :) grevs rumuzuyla baskasina oy vermis, bekicyle kendisine :D
|
:) ee her hande ne sandın ha bide haksızlık olmasın diye sonuçları görmem gerekiyordu :w:
|
Oylamada son dakikalar arkadaşlar
|
Hala kullanmadım kullanmıcamda :güzel:
|
3 oyum olsa bu 3'üne verirdim :güzel:
Seyyah serdary Tarantula_ |
O Niye Hüdaverdi protestomu :)
|
All times are GMT +3. The time now is 17:06. |