![]() |
enlerinde yer verdiği için tşekkürler Almi
|
yok abicim ben bu en isini beceremeyecegim tam basliyorum sonra yok uymadi deyip, siliyorum..
|
En Aktif Üye: akıncı34 , grevs , ottoman , bur-ak , serdary, tarantula
En Yardımsever Üye: yalçın karaca , akıncı34 En Ciddi Üye: haarp En Çok Rastladığınız Üye: tarantula bluemoon hüdaverdi abdullah kaç En Fanatik Üye: ezel , furkanca bakış , el emin , En Tatlı Başbelası üye: el emin :hihi2: En Geveze Üye: geveze bir üyeye ihtiyacımız var çok durgun ortalık En Karizmatik Üye: akınc34 , nusret , yalçın karaca , haarp , terennüm , unnamed, ahmed yasin, mavera, En Kibar Üye: ukba , haarp, seyyah , ak kelebek , sevban En Komik Üye: akıncı34 , hüdaverdi , En Daimi Üye: akıncı34 , unnamed, noktaların efendisi , nusret , yalçın karaca , abdullah kaç , En Paylaşımcı Üye: ottoman serdary sudaduran bur-ak grevs seyyah ak kelebek almi En Sevilen Üye: ukba , mavera , akıncı34, En Sinirli Üye: tarantula , ezel , blur , En Heyecanlı üye: tarantula En Sabırlı Üye: ukba En Şair Üye: mustafa cilasun En iyi İmza: sevban En iyi Kullanıcı Adı: haarp , el emin , En Efendi Üye: ottoman ak sevda serdary En Muhalefet üye: blur En Bilimsel üye: haarp , En Entellektüel üye: haarp , yalçın karaca , En Tekrarcı üye: En Milliyetçi üye: ezel , blur , akobalı akkurt, En Özgürlükçü üye: akıncı34 , grevs , yalçın karaca , mavera , ahmed yasin , fırat , almi En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: yalçın karaca , akıncı34 , sevban , seyyah , almi En Kendine güvenen Üye: onurcan En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: akıncı34 En Yeteneğini yansıtan üye: mustafa cilasun , haarp , aylar sonra bendende bir en listesi fazla aktif değilim sadece gözlemleyebildiklerimi yazabildim |
nasil üsenmeden yaptin la o listeyi :)
|
en listesinde yer verdiğin teşekkürler Furkanca Bakış
Ama mavera nın yapacağı en listesini çok merak ediyorum galiba onun için zaman durmuş bu pazar hiç gelmiyor gibi |
10 dakika sürdü sende deneyebilirsin :)
|
Alıntı:
|
herzamanki gibi bekliyoruz
|
sanırım ilk kez yapıyorum böyle birşey,hadi bakalım
En Aktif Üye:akif, akıncı34,grevs ,tarantula,hüdaverdi ve kuş takımı,unnamed,akif,epivates,grevs,adem bey,akif,furkan En Yardımsever Üye: yalçın karaca ve furkan En Ciddi Üye:ccc akobalı,ezel ve tabi ki haarp En Çok Rastladığınız Üye: haarp,yavuz En Fanatik Üye: ezel , haarp,hüdaverdi En Tatlı Başbelası üye:akobalı akkurt <3 En Geveze Üye: akif En Kibar Üye:ak kelebek,ukba,nûn,ak sevda En Komik Üye: akıncı34 , unnamed,epivates En Daimi Üye:akıncı34 , unnamed,epivates,mavera,abdullah kaç En Sevilen Üye: adem bey,unnamed,yavuz En Şair Üye: mustafa cilasun En iyi İmza: tyh En Özgürlükçü üye: furkan En Aykırı üye: furkan,akıncı ve unnamed |
Sağolasın abi :)
|
En türkiyeyi özleyen üye: BEN :(
|
Bir en listesini de biz yapalım mübarek gün cumaya (hangi gün olur bilmem ben akıl edene kadar iki ay geçer) çocuklar sevinsin!
|
Alıntı:
|
tyh < three
|
TYH sağol Pampiş...;D
ALmi' gracias... |
furkan eyvallah reyiz...
En Anlaşılır üye: akıncı34 şimdi terk edin burayı... |
önemli olan benim anlayabilmem reyiz ..
|
furkan teşekkürler bir başka panpiş...;D
|
pampis rüzgari burayida sarmis :) ama fazla ileri gitmek yok beyler forumun kurallari var :)
|
Sağolasın furkan, ben kendimi sakin sanardım yahu meğer hem sinirli hem heycanlıymışım :)
|
Alıntı:
aykırılıkta bol bulunur ama o sende pek yok uyum sağlıyorsun bir şekilde .. |
Alıntı:
:) O göreceli, yerine göre aykırılık yaptığımız, yanlış gördüğümüzü söylediğimiz oluyor elbette fakat yolu yordamıyla söylediğimizden midir bilinmez öyle gelmiş olabilir... :güzel: |
bak şimdi :)
ne güne kaldık yahu liseliler karşılıklı felsefe yapar olmuş... |
aynı tarantula fark yok ..
senin için devrimci bir ruh diliyorum rabbimden :) reyiz biz felsefenin soysuz çarkına teslim etmeyiz ayetleri :)) |
sohbet yok... nun benden özellikle rica etti bana "mavera bey sizin sohbet konusundaki kati tutumunuzu biliyorum ben yokken konularda sohbete izin vermeyin" dedi o acidan lütfen sohbe yok :D
|
Alıntı:
mavera bey :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
forumda pampiş kelimesini yasaklıyorum.. bu nee....
birde konuyu uçurmuşsunuz... konuya gelin... |
bende yasaklanmasindan yanayim o acidan sinegi öldürmek yerine, batakligi kurutmaliyiz ki burada bataklik epivates oluyor :D
|
furkan ve tyh tesekkurler reyizler...
tyh aga ne guldurdun yine bizi...;D |
Furkan eyvallahda Nusret kim la :)
|
eskiden nusretti ya orada kalmış aklım :)
|
Furkan
eyvAllah... |
Alıntı:
|
Kabine listesi yapılırken bu kadar heyecanlanmamıştım...
|
Mavera, abi ösym gibisin bea :)
|
listem hazirda bir kac degisiklik yapip yayinlarim.. fazla sürmez arkadaslar ama cok sürpriz bir liste olacak yani buradaki enle alakasi olmayan benim en lerimin olacagi ver herkesin tek ende yer alacagi bir liste :)
|
Alıntı:
yok ben umudu kestim bence yayınlamazsınız :D tff nin ve uefanın açıklamasını bile bu kadar merakla beklemedik :) şaka bi yana da herkes bekliyor e yayınlayın artık :) |
All times are GMT +3. The time now is 17:49. |