![]() |
Ya bu abimiz ne diyor Allah aşkına :)
Bu boykot CHP'ye yaradı demek akıl işi değildir. Aklı olan kişi böyle bir ifade kullanamaz! Kılıçdaroğlu kendi ağzıyla dedi arkadaşlarımız çıkarılmadan yemin etmicez diye, şimdi de AK Parti'nin dediği "Sorunları mecliste çözelim" lafına tıpış tıpış tamam dediler. Yıllar önce AK Parti'ye açılan davada şu anki millet vekiliniz Oktay Ekşi'nizin de dediği gibi 1961 anayasasından sonra devlet "Hukuk Devleti" olmuştur ve yine Ekşi'nizin dediği gibi herkes hukuka uymak zorunda. Ama tabi siz bunları sadece işinize gelince söyler, işinize gelmeyince yokmuş gibi davranırsınız sizin işiniz bu... |
Onu bırak,bir de yakalarına bir yazı asmışlar bilmem ne kayıtsız şartsız milletin diye,şeye benzettim bunu,okuma yazmayı çözen öğrencilere kurdale bağlar öğretmeni,aynı aynı ;D
Bir de 'maşallah' yazısı koyacaksın önlerine tam olacaktı ;D Madem mili irade,herşey şartsız milletin,sandrom yorumu nedir ? ;D Bunlardan cacık olsa insan zehirlenir. |
Alıntı:
|
İyice soytarı oldunuz insan kendisine acır biraz,susmasını bilir,köşeye çekilip 'nerede hata yaptım ben' demeli,yazık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yaladı dimi tükürdüğünü bi sekilde cozulecekti |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=AcM4HPY4NxY |
Alıntı:
|
AK Parti meclisin büyüğü olarak naz yapan küçüğe "Gel sen de bize katıl" dedi, bir büyüğe yakışır bir şekilde...
Hüdavendigar'ın dediği gibi aslında içeri sokmamak vardı ya... Ya nasıl oldu da yüzleri kızarmadan gelip yemin ettiler... |
Alıntı:
|
we do not call what is happening in Yemen crisis, but we call the people's revolution against injustice allah be with slaves vulnerable in Yemen, Libya, Syria Down the Yemeni regime Down Ali bin Saleh Yemeni people free |
Şu şirine bile ddilimizi bilmiyor yazdıklarımı anlıyor ama bu chpliler hiç bir şey anlamıyor ya ona yanıyorum en çok :w:
|
Alıntı:
|
Hee kaldırmadı,tüzük gereği belli bir dönem kadar vekil adaylıkları söz konusu,bir sonraki dönem git davanı aç madem bu kadar bayılıyorsun ülkeni düşünüyorsun ;D
|
Alıntı:
|
Bak bak kıvama geliyor birazdan daha ağır yazacak ;D
|
eee sinekler ampulün etrafında sadece vızıldarlar...
|
sevgili kardeşlerim..şu insanla pek söz alışverişi yapmayın, hem bize bişey kazandırmaz, hemde deymez bu zihniyet için,,ne anlatsak boş , kesinlikle alamaz ve burayıda boykot eder,hatta bu siteyi hackler diye korkuyorum, lütfen bu insanın düzeyine düşmeyin,,
saygılar, |
Böleleri deli ediyo insanı ya la kendileri değilmiydi gerekirse 4 yıl yemin etmeyiz diyen neymiş haberal balbay içeriden çıkartılacak diye metin imzalanmış bu kadarmı okuma özrlü olunur öle bişey geçiyo sanki metinde ;D bide onları savunuyo daha neyle suçlandıklarını bilmiyo arkadaşı ii dolduruşa getirmişler valla :) Herkes görüyo yani kim tükürdüğünü yaladı tıpış tıpış yemin ettiler ara seçimi göze alamadılar tabi hepten kaybedeceklerini biliyolar bari edelim dediler :)
Facebook sayfasındaki bi yoruma göz atalım bakalım :) http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/10176.bmp (yemin olmamalıydı tükürdüklerini yalayacaklar sözü doğru çıktı:) ;D |
O nedir ?
Bozuk olan dna ları mı ;D |
Bugün bir büfeden soda alırken gördüm azdaha sodamdan oluyordum: Şaşkınlıktan değil ama :) nede olsa cehapenin tükürdüğünü yalamak gibi bir alışkanlı edindiği hepimizce mâlum, kendi kendime dedim acaba yemin töreninin tekrarınını mı gösteriyorlar, kimin yemin ettiğini görmeye çalışırken oluyordum sodamdan :)
|
tükürdüklerini böyle yalarlar işte
başbakanımız öyle dediğinde bazıları tepki göstermişti aldılar cevaplarını |
Bakalım bundan sonra ne yapacaklar..Başka neleri yapamayacaklar daha doğrusu..
Keşke yemin etmeselerdi büyük hezimet oldu..Sevenleri ve sempatizanlarını yasa boğdular oysa nasılda destek veriyorlardı kasıla kasıla... |
| All times are GMT +3. The time now is 15:03. |