![]() |
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
çok haklısın önceden napıyodunuz??? |
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
bence bir yanlışlık yok.. bakış açısı dediğiniz şey adı üstünde ..herkesin ki farklı olabilir... bana görede sizin ki yanlıştır.. Ayrıca siz sadeceali demişsiniz. bende sadece AkParti diyorum ... :) |
AK Parti olmasaydı????
Galiba AKP'nin yarısı Mhp kökenliymiş...
Oylar sürekli MHP'ye gidiyo:) |
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Büyük Birlik Partisi ;D
AKP den sonra ona en yakın gördüğüm partidir. |
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
O iş çok karışık açmayalım mevzuuyu. |
AK Parti olmasaydı????
normalde açadım ama.... vakit yok... eve gitcem.. :) stadyum var.. :)
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
Ağzından Allah kelamı çıkmayan biri ile işim olmaz.Namaz kılmayan biri ile işim olmaz. Bu Nedenleöyle insanların Genel Başkan oldukları partiye oy vermem. Ve Böyle kişilerin başa gelmeside beni rahatsız eder. CHP 'ye ise ;bir tek o parti kalsa ASLA oy vermem . |
AK Parti olmasaydı????
niye ya iyi hizmet ettikten sonra... :)
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
Dediğim gibi benim olmazsa olmazlarım var. Dinl ile alakası olmayan Helalını Haramını bilmeyen kişiye verecek oyumda yok ..Benim gibi düşünen çok şükür bir çok insan var . O nedenle diğer partiler iktidara gelmeyi ancak hayal ederler Allah'ın izni ile :) |
AK Parti olmasaydı????
dtp ve chp yanındaki gülücük ne demek anlıyamadım benim siyasetimde her kese yer var akp'ye yer olduğu kadar. ben akp olsada olmasada milli görüşçüyüm bir saadetin beşinde kosuyorum.
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
RECEP TAYYİP ERDOĞAN HANGİ PARTİDEYSE O PARTİNİN FORUMUNDA OLURDUM
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
ammar abla anketi ben açmıştım...yani kastettiğiniz yetkili ben oluyom galiba... ya aslında ben sadece dtp ye koycaktım... bu arada benim siyasi anlayışımda bu vatanı bölmek üzere kurulmuş bir terör örgütüne yer olsa bile oy yok... eminim ki bu forumda kimsenin de yok... chp ye koyma sebebim ise "muhafazakar veya sağcı" olarak bilinen bi siyasi oluşumun forumundayız... bu forumda ki bi ankete "merkez solu" koymak komiğime gitti biraz... ama yine de koydum... umarım açık olmuştur.... Saygılar |
AK Parti olmasaydı????
olmazmı gayet açık oldu...açıklama için teşekkürler
|
AK Parti olmasaydı????
:D
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
ak partiyle milli görüsü karistirdin kardes herhalde..milli görüs kökenli partilerde sol görüsten gelen insanlarin olmasi garip karsilanabilir ama ak parti gibi her kesime hitap eden, genis kitleleri kapsayan partilerde sol görüslü insanlarin olmasi gayet normaldir.. kaldiki o insanlar ak partide bulunurken ak partinin muhafazakar demokrat kisiligini göz önüne alarak bulunmuslardir kaldiki ikiside sol kökenden gelmis olmalarina ragmen özgürlükcü, her kesimin takdirini almis ve ak partiye yakinsan isimlerdir.. eger onlar su andaki sol kesimi tasvip etseydiler chp de yada türevi partilerde olurdular ancak onlar kendileri ve ülkemiz icin daha hayirligi olacagi icin ak partiyi tercih etmislerdir!.. |
AK Parti olmasaydı????
mavera abi önce likle senle bayadır sizinle görüşmüyordum gördüğüme sevindim ve bayramınız mübarek olsun...
konu olarakta ben birşey demedim ... dediğin gibi çok normal ama arkadşın muhafakar sağ demesine ve onlara sol demesine cevap verdim akp ne muhafakar sağcı nede sol karşıtı orta yolcu .. saygı duyarım ama muhafakar sağ diye nitelenmesi, çok yanlış... saygılar.... |
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
aslinda bu konuyu bu forumda cok tartistim türkiyede sag, sol kavramlari konusunda bir karmasa var..nedense sol denilince dinle,imanla alakasi olmayan kesimler akla geliyor tabiki bunda chp nin tutumu var oysaki dünyadaki sol görüslü partilerin anlayislari, chp ile tam anlamiyla zit.. |
AK Parti olmasaydı????
abim haklısın fakat dikkat ederseniz bizim tasvif ettiğimiz solgörüşler hep gayri müslim ülkelerde çünkü hak olmayan şeye itiraz edilirse desteklerim... ama bu ülkenin % 97 si müslüman bir ülke burda islam var islamın yanına solda gelse başka görüşte gelse bizi cezb etmez. başka bir konu ise bu ülke sol denince ismet inönü gibi biri ve baş örtülü bir millet vekiline meclis kürsüsünden bu kadına haddini bildirin diyen ecevit , baykal gibi biri akla geliyor türkiyedeki sol böyle. zaten yazımdada demdim türkiyedeki sol...
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Şahsen chp ve dtp'nin yanına gülücük koyulması çok hoşuma gitmişti...
Dtp gibi vatan düşmanı yaratıkların mevcut olduğu bir parti ve sol olduğunu söyleyip fakirin hakkını gözetmesi gerekirken bütün oyunu zengin ve burnu havada kesimden alan bir partiyle tabi ki dalga geçmek güzel olmuş... Diğer arkadaşın tepkiside yanlış sayılmaz aslında çünkü dalga geçmekte o taraftaki insanların bizi anlamasına engel olabilir... Ne diyeyim bilmiyorum :) |
AK Parti olmasaydı????
SAADET PARTİSİNDE OLURDUM ÇÜNKÜ SAADETLİYDİM BİR ZAMANLAR.......
|
AK Parti olmasaydı????
zaten bu oluşumun büyük bir bölümünü milli görüşten gelner oluşturuyo... :)
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
|
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
birde yüzde 70 az olmamis mi sunu yüzde 90 yapsaydi malum ak partiden önce milli görüs devamli tek basina iktidardi onu tek basina iktidar yapan yüzde 70 daha sonra ak partiyi iktidar yapti!.. kardes ya sen hesap yapmasini bilmiyorsun yada siyasetten anlamiyorsun ama ikinci sik agir basiyor :)..ak partinin tabanin yüzde 70 i türkiye genelinde yüzde 30-35 e denk gelir..milli görüs tabanli partiler en iyi zamanlarinda yüzde 21 almistir birde arada saadetin aldigi oyu hesaplarsak senin siyasetten anlamadigin ortaya cikiyor ama beni yaniltip hesaptan anlamiyorum abi de diyebilirsin güzel kardesim 8) |
AK Parti olmasaydı????
Alıntı:
ahmet ti demi...... ahmet abi sadece ilk cümleni okudum... öyle bi şey yazmışsın ki gerisini okumaya gerek görmedim... çok ama çok doğru bir tespit olmuş.... bu arada ben taban yönetim ayırmadım.. genel olarak demiştim..., tabanini kaptiran milli görüscülerin zoruna gitsin :).. :D :D :D :D |
All times are GMT +3. The time now is 02:02. |