Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Komik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=210)
-   -   Şok şok şok Ak Parti Forum'da büyük operasyon. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151524)

İntifada 07-20-2011 19:38

Beni idam edin :)

Ebuzer 07-20-2011 20:15

Avukata ihtiyaç var mı reyizler? ;ı:

Özgür Çağrı 07-20-2011 20:20

http://i52.tinypic.com/23kbz0k.jpg

savcılık sorgusunun ardından rahatsızlanan yeşil peşmerge kod adlı furkanca bakış hastaneye kaldırılırken zafer işareti yaparak ZAFER İNANANLARINDIR VE ZAFER YAKINDIR diye bağırdı. Devrimci Müslümanları yıldıramayacaksınız diyerek bazı noktalara ince mesajlar gönderdi.
ayrıntılar geliyor ...

Ebuzer 07-20-2011 20:22

Şimdi örgütlüyorum devrimci arkadaşları akşama doğru taksim meydanında büyük bir protesto gerçekleştireceğiz inşAllah..

Blur 07-20-2011 20:30

Bu arada forumdan ayrılan grevs kod adlı ajan bazı belgeleri yurt dışına kaçırma iddiasıyla sorgulanacakmış.

İntifada 07-20-2011 20:49

Son dakika !
Kamuoyunda akpartiforum reyizleri operasyonu olarak isimlendirilen operasyonu yürüten savcının görevden alınabileceği söylentisi hukuk ve siyaset kulislerini karıştırdı.
Bu arada operasyonları protesto etmek için cuma günü beyazıt camii avlusunda namaz çıkışı gösteri düzenleneceği bildirildi.
forumda kurulu düzeni yıkmaya teşebbüs ve bu doğrultuda suç örgütü kurmak suçundan yargılanan akıncının avukatı aracılığıyla baskılar bizi yıldıramaz mesajı gönderdiğide bize ulaşan bilgilerden bir diğeri.
Örgüte dair belgelerde gün yüzüne çıkmaya başladı.
Buna göre örgütün kaos ortamı yaratmak için akif takma isimli üyeyi kullandığı öğrenildi.

Ebuzer 07-20-2011 20:55

KENDİLERİNE BEYAZ TÜRKLER DİYEN BİR GRUP GÖZALTILARI PROTESTO ETTİ..ÖZELLİKLE AKINCIYA SAHİP ÇIKTILAR VE MAVERAYA YÜKLENDİLER..

http://hizliupload.com/img/04996556595624059390.png

ÖTE YANDAN DEVRİMCİ MÜSLÜMANLAR DA FURKANCA BAKIŞA DESTEKLERİNİ SÜRDÜRDÜLER..

http://hizliupload.com/img/83232925104559854232.png

İntifada 07-20-2011 21:01

Reyizler davasını başka davalarla birleştirmek isteyen savcıya forumun istihbarat başkanı haarptan tarihi uyarı :
Acizane her olayı kendi dairesinde değerlendirmek gerekir !

unnamed 07-20-2011 21:31

savcılık tarafından hala aranılan unnamed kod isimli motorcu şahış en son meksika sınırında görüldü...
bunun üzerine devreye giren fbı ajanları eyalet dışına çıktığı için unnamedin hareket çekerek kaçtığını dile getirdi....

Mavera 07-20-2011 22:04

idda edilen Yobazkondu terör örgütü davasi kapsaminda 2. davada örgütün fikri babasi oldugu idda edilen Ahmet Yasin tutuklandi. Yasinin tutuklanmasiyla beraber örgütün cözülmeye baslayacagini ifade eden yetkililer ahmet yasinin özel mesajlarinda yapilan aramalarda bir cok kroki, begenileri artiran programlar ve degisik kiz nickleri ele gecirildi..
Konuyla görüslerini aldigimiz forum kategori müdür mavera, yapilanma cok derin, en ince detay düsünülmüs aralarinda cemaat, kürt-türk, sike davasi gibi bir cok konudaki provokasyonun bu örgütün isi oldugu tespit edildi birde su anda firarda olan akmehmet akifin örgütteki konumu hakkinda bilgi sahibi olamadiklaini ama akmehmet akifin ele gecirilmesiyle örgütün cökertilme noktasinda büyük adimin atilacagini dile getirdi!..

unnamed 07-20-2011 22:20

işin içine akif girdiyse zaten..
tamam savcı direk serbest bırakır;D
o adam bu zülme dayanamaz...D

Tarantula_ 07-20-2011 22:48

Son Dakika...

"Yargının etkilenmesine müsade etmeyiz...!"

Yobazkondu terör örgütünün ortaya çıkarılmasıyla sarsılan akpartiforum, davanın yeni dalgalarıyla şok yaşamaya devam ediyor. Bugün forumun çeşitli bölümlerinde gösteri yapan örgüt yandaşları şeriat elden gidiyor sloganlarıyla soruşturmayı yürüten görevlilere tepki gösterdi. Ayrıca bugün sabaha karşı siyaset bölümüne yapılan şok baskınlarla yeni belgeler elegeçirildiği bilgisi alındı, teknik ekip 'den forum yedeğinin bir kopyasını alan ekipler tutuklularla birlikte yönetim bölümüne gittiler. Yapılan olağan üstü toplantı sonrası, yönetim sözcüsü olan tarantula_ basın mensuplarına bir dizi açıklamalarda bulundu. "Yargıyı etki altına alacak her türlü eylemin sert bir şekilde bastıralacağı mesajı veren tarantula, otoritenin önemini vurgularken tekrar ve tekrar birlik-beraberlik mesajı verdi ayrıca tarantula'nın sert önlemler ve otorite mesajı üzerine Sayın Forum Başkanı Yalçın Karaca'nın hoşgörülü ve diyalog yanlısı bir yaklaşıma sahip olduğunu ve yönetimin kendiyle çelişip çelişmediği sorusuna ise sayın sözcü kısa ve net bir cevap verdi: " İstikrarın ve huzurun altına dinamit döşeyen kimseye tölerans gösteremeyiz bu konuda tüm yönetim aynı görüşte." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Yönetim Medyası

Mavera 07-20-2011 22:55

istanbul caglayan, izmir tandogdu ve ankara caglayan da "yobazkondu" operasyonunu protesto eden örgüt yandaslari protesto gösterisinde bulundu..
Polisin uyarilarina aldiris etmeyen bir cok yandasa banlama cezasi verildi.
Örgüt yandaslari protestoda asagidaki sloganlari attilar..
Hepimiz Yobaziz
Türkiye Yobazdir, yobaz kalacak..
Yobazlar burada, cemaat nerede..
Yobazlara uzanan klavyeler, kirilsin..
Görmemis görevli olmus, tutmus yobazlari banlamis..
Siz bizi banlayamazsiniz, biz kendimiz gideriz..

Fırat 07-20-2011 22:57

Metriste koğuş ağası mı oldum ne benle ilgili çıt yok basında.. Arada bir tehdit etmek yarıyormuş kardeşlik. Seni benim koğuşa aldıracam. Koğuşu beş yıldızlı birşey yaptım görenin aklı şaşar. Tankeri de aldırdım. Aziz başkan da var. Tosun bir çay yapıyor sorma gitsin..

Tarantula_ 07-20-2011 23:00

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919804)
istanbul caglayan, izmir tandogdu ve ankara caglayan da "yobazkondu" operasyonunu protesto eden örgüt yandaslari protesto gösterisinde bulundu..
Polisin uyarilarina aldiris etmeyen bir cok yandasa banlama cezasi verildi.
Hepimiz Yobaziz

Abi sloganlara bittim... :w::w::w::w:

Mavera 07-20-2011 23:03

sok sok sok chp forum yobazkondu operasyonunda gözaltina alinan basyobaz kodlu akinci34, hewal kodlu firat ve pampis kodlu epivatesi yönetici yapip onlari gözaltindan kurtarmak istiyor..
alinan bilgilere göre akinci34 e forumun masal bölümündeki "chp nin dine hizmetleri" basliginda, epivatese nostalji bölümündeki "deniz baykali özledik" basliginda hewale de atis serbest bölümünde ki "cözerse terörü chp cözer basliginda" görev verip, onlari kurtarmak istiyorlar..

İntifada 07-20-2011 23:03

Saki lazım kardeşlik :)
Bide saz çalan biri lazım saz bağlama olmadan çekilmez...
Böyle o bağlama çalacak biz omzumuzda ceket yere bakarak kafamızı sağa sola sallayacagiz...
Sen bu heyecanlı astları takma ben yalçın karacayi ikna eder serbest bıraktırırım bizi...
Soruşturmanın savcısı ile sahilde sarılarak çekilmiş resmi pozları var onu tehdit olarak koyarız önüne :)
Olmadı bizim hıfzıya söyleriz kaybeder bizi kimse bulamaz :)

Mavera 07-20-2011 23:05

bende zaten fotomontaj resimlerinin ve kasetlerimin piyasaya sürülmesini bekliyordum :)

Fırat 07-20-2011 23:07

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919813)
Saki lazım kardeşlik :)
Bide saz çalan biri lazım saz bağlama olmadan çekilmez...
Böyle o bağlama çalacak biz omzumuzda ceket yere bakarak kafamızı sağa sola sallayacagiz...
Sen bu heyecanlı astları takma ben yalçın karacayi ikna eder serbest bıraktırırım bizi...
Soruşturmanın savcısı ile sahilde sarılarak çekilmiş resmi pozları var onu tehdit olarak koyarız önüne :)
Olmadı bizim hıfzıya söyleriz kaybeder bizi kimse bulamaz :)

Mapus müdürü denen ibneyi kenara çekip bağladım kardeşlik çıtı çıkmaz. Gece çıkıp bir iki operasyon düzenleriz..

Mavera 07-20-2011 23:11

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919818)
Mapus müdürü denen ibneyi kenara çekip bağladım kardeşlik çıtı çıkmaz. Gece çıkıp bir iki operasyon düzenleriz..

evet o mapus müdür noveki benimde gözüm hic tutmamisti hemen gerekeni yapmak lazim :)

Ahmet Yasin 07-20-2011 23:26

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919804)

Hepimiz Yobaziz

;D;D;D

Blur 07-20-2011 23:50

Hür ve Kabul edilmiş Yobazlar Locası olaylarla ilgili yarın basın açıklaması yapacaktır.. Tabii ki mikrofnun başında Ahmet Yasin kardeşimiz olacaktır :))

Mavera 07-20-2011 23:55

o degilde harbiden bizden bir örgüt kurulabili baksaniza iki günde ne planlar yapildi, kuruldu, bozuldu :)

Yıldırım 07-20-2011 23:55

YOBAZKONDU ÖRGÜT ÜYESİ FIRAT'INBUSH GÖRÜŞMESİ
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/8833.jpg

CeVHeR 07-20-2011 23:58

:)

Herşey güzel ama bu alttaki mesaj, fırsattan istifade ile iç dökme olmuş sanki :)

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919565)
Son dakika!!

"Erkeğiz gururluyuz...!"

Akparfiforumda deprem etkisi yaratan soruşturmayla ilgili ilk ağızdan alınan bilgiler kan donduran cinsten, soruşturmayı yürüten görevlilerden biri olan tarantula_ "Erkeğiz gururluyuz...!" derken aslında teşkilatın içinde çatırdamalar olduğunun habercisi, herşeye rağmen çetelere papuç bırakamayız diyen genç görevli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sorumluların gereken cezayı alacaklarının teminatı olduklarını belirten tarantula çetenin diğer amaçlarındanda söz etti, bu çetenin sadece beğeni spekülasyonu, darbe planları vb. suçlar işlemekle kalmayıp üyeleri, yönetime karşı kışkırtmak amaçlı yönetim nurcuların eline geçti propagandası yapıldığınında ortaya çıkarıldığı, en kısa zamanda olayın çözüme kavuşacağı ve üyelerin yeniden huzur ve güven içinde konu açıp- cevap yazabileceklerini bildirdi.

Yönetim Medyası

;D

Mavera 07-20-2011 23:59

Örgütün en yumusak karni olarak görülen pampis kodlu Epivates serbest kürsüdeki sorgudan sonra yönetim odasina dogru götürülürken kameralara gülerek "bunlarin hepsi komplodur ve en kisa zamanda aklanacagiz, gördügünüz gibi nesemiz yerinde" dedi.
http://galeri.uludagsozluk.com/36/s%...4%B1_64818.jpg

Yıldırım 07-21-2011 00:03

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919844)
Örgütün en yumusak karni olarak görülen pampis kodlu Epivates serbest kürsüdeki sorgudan sonra yönetim odasina dogru götürülürken kameralara gülerek "bunlarin hepsi komplodur ve en kisa zamanda aklanacagiz, gördügünüz gibi nesemiz yerinde" dedi.
http://galeri.uludagsozluk.com/36/s%...4%B1_64818.jpg

Abi adamın ağzında diş kalmamış.Fena hırpalamışsınız.

Mavera 07-21-2011 00:04

bizim usaklar kibardir ben hepsine kefilim yapmazlar öyle sey :)

Özgür Çağrı 07-21-2011 00:07

http://i51.tinypic.com/1z2eoif.jpg

Mavera 07-21-2011 00:08

bu yobazlarda disli cikti ya :)

Yıldırım 07-21-2011 00:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 919851)
bizim usaklar kibardir ben hepsine kefilim yapmazlar öyle sey :)

Abi bu adamın dişleri nereye gitti peki:w:

İntifada 07-21-2011 00:11

Emniyete gönderilen şifreli not emniyet güçlerini harekete geçirdi...
Kendilerine hvkey-c kontra ismini veren bir örgüt reyizler serbest bırakılmazsa forumu virüs gölüne çevireceklerini açıkladı.

Mavera 07-21-2011 00:13

Sorusturma savcisi Mavera : Korkuya mahal yok, forum güvence altindadir her türlü duruma önlem amacli iki tik ötedeki nurcuyuz.biz sitesinden admin, bölüm sorumlusu, kategori sorumlusu takviye yapilmistir.

EpiVaTeS 07-21-2011 02:54

adamdan şırınga ile kan alırız uleynnnn...

unnamed 07-21-2011 03:01

ak sakallı dededen şok açıklama;D

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/21/21.jpg

Blur 07-21-2011 03:09

Yürüyüş olaylı geçiyor..

Yanlış anlamayın resim amerika'dan ve o yüzden hava aydınlık :D :D

http://rebelyogi.com/wp-content/uplo...ngry-Crowd.jpg

Acaba bu kimmmmm

EpiVaTeS 07-21-2011 03:13

Savcının korumasını linç ettik...
sıra savcıda...
akıllı ol savcı...

İntifada 07-21-2011 03:58

Şok iddia !
Daha önce başkan karaca ile samimi pozları basına yansıyan savcı mavera yalçın başkanın gizli bilgileri akıncıya verebileceği ihtimali yüzünden mi düğmeye bastı ?
Bilindiği üzere akıncı 34 ile yalçın karacanın tam olarak kesinleşmeyen bir tesiste buluşacağı söylentisi kulislerde dolaşıyordu...

Ebuzer 07-21-2011 20:58

Bir son dakika bilgisine göre AKP Forum Saltanat Başsavsıcı Mavera tarafından yapılan işkence ilaveli sorguda Akıncı,örgüt propagandasını radyo yayınları üzerinden Furkanca Bakış'a yaptırdığını itiraf etti...

Ebuzer 07-21-2011 21:02

CHP Forum yöneticileri yaptıkları basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.Reyizlerin serbest kalmamaları halinde Türkiye Web Forumlar Meclisi'ne katılmayacaklarını açıklayan yöneticiler son derece kararlı gözüküyorlardı...

Öte yandan CHP Forum Cumhuriyet Başsavcısı AKP Forum'a kapatma davası açacaklarını açıkladı...

All times are GMT +3. The time now is 16:29.