![]() |
yunusum eyvallah kardeşim...
|
seyyah enlerinde yer verdiğin için çok sağol :)
|
Allah razı olsun kardeşim...
|
Alıntı:
|
hadi bakalım bu ay bi kıyak geçeyim size...
En Aktif Üye:Akif,Seyyah,Hüdavendigar,Azap,Hudaverdi,Tarantula, Onurcan,Almi,Cihannur,mavera,lahuti,merve.G,serdar y,Abdullah Kaç En Ciddi Üye:Bir ara delilin nur vardı ondan ciddisini görmedim daha en fanatik:Blur,bilalbaştan,cevher,almi,epivates,tarantula,hü davendigar,adem etyemez En Tatlı Başbelası üye:akif,akobalı akkurt ;1 En Geveze Üye:Akif,mavera (benim gibi susmak bilmiyor),hüdaverdi En Karizmatik Üye:Fırat,Cevher,Unnamed,Furkanca Bakış,Seyyah,Beldei Tayyibe,sevban,beylerbeyi En Kibar Üye: Almi,lahuti,merve g,cihannur,cartman,tarantula,ruhi aga En Komik Üye:hüdaverdi la ;D hüdavendigar,nun En Daimi Üye:AK_Kelebek,Gönülden,NuN,Feride,Ukba,Adem Etyemez En Paylaşımcı Üye:Azap,Seyyah,Ottoman,Meçhul En Sevilen Üye: :karizmatik::karizmatik::karizmatik::karizmatik:AK ıncı 34:karizmatik::karizmatik::karizmatik::karizmatik: En Sinirli Üye:Unnamed,Tarantula,Adem Etyemez,Blur En Heyecanlı üye:Akif,Ayşenur En Sabırlı Üye:Tüm yönetim sabırlı haklarını teslim edelim... En Şair Üye:Mustafa Cilasun reyizle ak sevda En iyi İmza:Seyyah,Furkanca Bakış En iyi Kullanıcı Adı ottoman,lahuti,hüdavendigar cihan şumul sevban En Muhalefet üye:tyh,furkan,molla,unahmet En Entellektüel üye:Mavera,rengahenk,hakan özkan,adem etyemez,eşref,ruhi zar En Tekrarcı üye: akif kaybol git lan valla en listesi yaparken soğudum senden... En Milliyetçi üye: blur,ezel,eşref,furkanca bakış(bazen),hüdaverdi En Özgürlükçü üye:fırat,furkanca bakış(çoğu zaman),almi,beylerbeyi,mavera En Aykırı üye:tyh adamın tarzını seviyorum En iyi Yorum yapan Üye:Fırat,Beylerbeyi,Furkanca Bakış,Almi,Seyyah,Furkanca Bakış,Unnamed En Kendine güvenen Üye:cevher,unnamed,mavera En Yeteneğini yansıtan üye:ottoman |
eyvAllah ortak
|
sağolasanaz
varolasanaz |
Yavuzum senin listende yer almak bir yana,
Senin liste hazırlaman bir onur :) Yöneticilerden yavuzun listesinin sabitlenmesini talep ediyorum :) |
Alıntı:
|
yavuzum bu yarali adamida unutmamissin...
eyvallah kardeslerin en guzeli... +70.... |
abi kötü yere koymuşsunuz.Gene duşunmezde sağolun genede.+4.ne yapayım benimde beğeni verme hakkım bu kadar
|
Alıntı:
Üyelerin kendi adını listede yazmasını yasaklayalım artık :) akıncı o kadar çok beğeni veriyormuşum ki sana şimdi değil sonra ver diyor şu beğeni butonu :) |
Bencede sabitlensin... :D
Bu kıyak liste içinde yer aldığım için mutlu ve onurluyum sağolasın reiz :)) Bu arada sanırım gerçekten sinirliyim yahu abi ego sahibi yapacaksınız en sonunda beni :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
saol yavuz be sadece aktifim...
sizi konulara boğmadık istediğiniz gibi at oynatın forumda... rahatlık sıktı sizi... bundan sonra herkes Ak parti nizamnamesini ezberleyecek...:w::hihi2:;D. |
Enlerinde yer veren vermeyen herkese teşekkürler...
:) Paylaşımcı özelliğimi belirten arkadaşlara da ayrı bi teşekkür etmeliyim sanırım... :hihi2: |
o zaman en sevdiğim üye konulsun
|
Eyvallah Yavuzum...
|
Alıntı:
75 ' likleri sıralıyorum bu hafta sana çok duygulandım ;D |
Alıntı:
ben en çok rasladığından başka bir şey değilmiyim? yeğen iyi ben gideyim o zaman...forumda durmanın anlamı yok... |
En'lerinde yer vermeyenlere teşekkürler..Unutturdukmu kendimizi..
|
En Aktif Üye: Akıncı34, Cevher, Ahmet Yasin, Seyyah, Mavera, Azap, Hüdaverdi, Serdary,Eşref,Epivates,Serdary, Tarantula, Fırat, Furkancabakış, Ottaman, Terennüm, Adaletin Kılıcı, Hüdavendigar.... En Yardımsever Üye: Gönülden, Almi, Ottaman En Ciddi Üye: Haarp, Terennüm... En Çok Rastladığınız Üye: aktif olanlar... En Fanatik Üye: Cevher,mavera, blur.... En Tatlı Başbelası üye: Ruhizar, Merve, Merveg, Reyyan ve Furkancabakış.... En Geveze Üye: akif ten başka kim olabilir ki... En Karizmatik Üye: Epivates, Tyh, Seyyah, Akıncı34 En Kibar Üye: Gönülden, merveg, Ruhizar... En Komik Üye: Hüdaverdi, Tyh, Hüdavendigar... En Daimi Üye: Cevher, Yalçın Karaca, Eşref, Ak kelebek,Furkancabakış, Unnamed.... En Paylaşımcı Üye: Ottaman, Meçhul, Akıncı34, Merveg.. En Sevilen Üye: Yaradandan ötürü.... En Sinirli Üye: Benhur... En Heyecanlı üye: @yeşegül ve çoğu yeni gelen... En Sabırlı Üye: Gönülden, Almi, Seyyah, Yalçın Karaca, Onurcan... En Şair Üye: Ak sevda... En iyi İmza: Ottaman, Seyyah.... En iyi Kullanıcı Adı: Akıncı34 ve Fırat.... En Efendi Üye: Seyyah, Ahmet YAsin, Yalçın Karaca, Onurcan... En Muhalefet üye: @yşegül... En Bilimsel üye: ottaman, ezel, seyyah.... En Entellektüel üye: Ruhizar, Merveg, Merve... En Tekrarcı üye: akif yine tek geçiyor.... En Milliyetçi üye: Almi, Furkancabakış, Hüdaverdi.... En Özgürlükçü üye: Akıncı34, Ahmetyasin, Seyyah, Mavera.... En Aykırı üye: Benhur adamım tek geçersin.... En iyi Yorum yapan Üye: Akıncı34, Seyyah, YalçınKaraca, Cevher, Tyh, Fırat, Hüdaverdi, Onurcan, AhmetYasin... En Kendine güvenen Üye: Serdary, Akıncı, Fırat, Epivates, Azap... En Yeteneğini yansıtan üye: Merveg, Tarantula, Rengahenk.... unuttuklarım olmuştur elbet, affola.....:gül: |
Alıntı:
|
Eyvallah Bekirov :)
|
Teşekkürler Adı güzel kardeşim :saygılar::gül: nihayet gören oldu bizi :)
|
Bekirştayn sağolasan...;D
|
Mahcup ettiniz abi, Allah razı olsun...
|
Alıntı:
|
enlerinde yer veren vermeyen herkese teşekkür ettim.
|
EyvAllah Yavuz ve Bekir reyizler..
|
Allah razı olsun unnahmet ...güzel tesbitler...
|
vay vay sağolun canlar
|
Sağol abi düşündüğün için
|
sendemi onurcan abi;D
|
En Aktif Üye: Hüdavendigar, Almi, Hüdaverdi, Mavera, ottoman, BlueMoon, Gönülden, AKıncı, cartman, seyyah, sevban, bayrakbekçisi, azap, furkancabakış, beylerbeyi, tarantula, terennüm, eşref, Nun, HaArp,cihannur, Bennur
En Yardımsever Üye: Mavera , Terennüm En Ciddi Üye: Eşref , Yalçın KARACA En Çok Rastladığınız Üye: AKıncı , Mavera , En Fanatik Üye: EZEL , AKıncı En Tatlı Başbelası üye: AKıncı En Geveze Üye: bayrakbekçisi ( BANLI ) En Karizmatik Üye: Terennüm , Yalçın KARACA , Mavera En Kibar Üye: Terennüm , Eşref En Komik Üye: bayrakbekçisi , Hüdaverdi , EpivaTeS En Daimi Üye: AKıncı , mavera En Paylaşımcı Üye: AKıncı , Furkancabakış En Sevilen Üye: Terennüm En Sinirli Üye: EZEL ve ben En Heyecanlı üye: bayrakbekçisi En Sabırlı Üye: Terennüm ve yönetici kardeşler. En Şair Üye: Mustafa Cilasun En iyi İmza: Chronicle , OTTOMAN En iyi Kullanıcı Adı: Terennüm , OTTOMAN , AKıncı En Efendi Üye: Terennüm En Muhalefet üye: Furkancabakış , EZEL En Bilimsel üye: EZEL En Entellektüel üye: Seyyah , Yalçın KARACA En Tekrarcı üye: bayrakbekçisi En Milliyetçi üye: EZEL , Furkancabakış , Hüdaverdi ve ben En Özgürlükçü üye: Furkancabakış En Aykırı üye: Benhur , TYH En iyi Yorum yapan Üye: Terennüm , Yalçın KARACA En Kendine güvenen Üye: AKıncı , bayrakbekçisi En Anlaşılamaz üye: bayrakbekçisi En Anlaşılır üye: Terennüm , Yalçın KARACA , Mavera En Yeteneğini yansıtan üye: Terennüm , AKıncı , mavera , furkancabakış.. bunlarda benden olsun bana yer verenlere eyvallah :) |
eyvAllah Blur
|
Sağolasın muhterem...
|
sağolasınız
varolasınız |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 03:21. |