![]() |
gelsin diyosanız gelsin...
yemin ederim saçmalarsa anası babası ne der demem oracıkta döverim ben onu... burnundan kan gelene kadar çeviririm :D |
Alıntı:
ama satırla gelirse karışmam... |
Alıntı:
sen arastir, buraya sun biz ortak bir kararla belirleriz.. |
süleymaniyede bi mekan var ama biraz pahalı bi yere benziyor...
ben eğer o hafta içi istanbulda olursam bakınırım sağa sola nere olabilir diye... |
Alıntı:
|
Alıntı:
özellikle seni cok tanimak istiyor :) yok ne sacmalik yapacak, yan masadakilere laf edecek degil ya :) |
Alıntı:
an sokağın adını bile bimiyorum ki ist yi bilim bana kalsa simit yesekte olur sahilde :w: Ama sultanahmet gibi kayışı koparanın toplandığı bir yer olmasın çok kalabalık strese sokuyor insanı ;D rengarenk var forumda o bilir dicem ama o da lüks mekanları biliyor heral ;D |
Bende gelebilirim fakat İstanbullu bir muhteremin karşılamasına ihtiyacım var, yol bilmem iz bilmem =))
|
Alıntı:
|
sen nerdesin kardesim.. seni, epiyle karsilariz..
|
istanbulda kimin kimsen varmı muhterem :)
nere gidiceksin akşam :) mavera tolanılacak yer konusunda karar vermek lazım... bana her yola karyola zaten metro tramvay ve metrobüse 10 dakika evim... şimdi ya eyüp tarafı oalcak ya eminönü tarafı olacak... başka taraf derseniz bende neresi derim ramazan başka yerde yaşanmaz çünkü... isterseniz süleymaniyede bi güzel restoran var ama biraz pahalı bir mekana benziyor... sirkecide restoranlar var atarız olmazsa kendimizi birisine... zaten iftarı su simitle bile açarız o problem olmaz mesele iftar sonrası ne yapacağız yada öncesi... |
arkadaslar iftar bahane amacimiz o maneviyati beraber yasamak, muhabbet etmek, güzel zaman gecirmek..
bende mekan olarak ya eyüp yada sultanahmet tarafi olmasi taraftariyim.. yer olayi sorun olmaz istanbulun her yeri lokanta, restaurant, urfa sofrasi, simit sarayi.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
sultanahmetin ulaşımı eyüpe göre rahattır...
artı mekan olarak geniştir... |
Kalacak yeri sorun değil la benim ev boş gelirsin ;D
|
Alıntı:
|
evet bende sultanahmet taraftariyim..
tarantula bende muhabbet uzarsa ist da kalmayi düsünüyorum, furkanda kalirsa belki sabahlariz bile olmadi bir otel ayarlariz sorun degil ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
tophane sabaha kadar açık... amasahurdan sonra bişey yiyemiyoruz bildiğiniz üzere ;D |
Alıntı:
|
tarantula problem olmaz unahmet abin seni aziz mahmud hüdayi vakfının misafirhanesine bırakır o dert değil...
|
Alıntı:
|
zaman kesin gibi işte...
ya 27 si ya 28 i olur... |
sevbanım gelecek değil mi...
|
tarantula hacı kalmak ne ya
sen bana bırak kalacaksak sana süper döşek hazırlarım alırız marketten kartonları süper bir döşek al poşeti doldur içine otu bağla al sana yastık öff yıldızlar gece serinlik :) bundan iyisinimi bulacaksın sanki :) ben çok dışarda yattım valla yazın çok keyifli oluyor :) |
Alıntı:
|
camide yatılır :D
gülhane parkında yatılır :D ucuz yollu otel bulunur orada yatılır :D |
Alıntı:
Üstadım unutmamış ALLAH razı olsun... :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
la ne camisi en oteli en güzeli çimlerde oyşş mis mis tam kamp havası :)
|
konu amma hit aldı ha işte s.ahmet eyüp sirkeci taraflarında bi yerde toplanırız problem olmaz herkesin gelebileceği yer olsun ben ist. un her yerine gelebilirim
|
Alıntı:
Ayrıca kalıcak yeri sorun etme |
Alıntı:
valla gece başa ne gelir bilinmez :D sapığı var,manyağı var,tinercisi var,hırsızı var :D |
Alıntı:
|
ya sorun yok arkadaslar, kalma olayi mühim degil hallederiz.. sonucta sahurdan sonra muhabbet, sohbet derken gece yarisini bulur, sahurumuzuda yapariz..
sonucta hepimiz belli yasta insanlariz evde 8 olacak yok ya pardon akif var :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
-akşam ezanı okunmadan evde ol :/ |
Alıntı:
|
sevban kardesim senide yaziyormuyuz, durum nedir?
|
Alıntı:
ben oynak başıyım merak etme :hihi2: |
All times are GMT +3. The time now is 14:47. |