![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
ödüllerimizi bekliyoruz bu arada kaynayıp gitmesin :) |
birinciye benden 8 beğeni hadi bakalım ;D
|
Katılım gösteren ve dereceye giren tüm arkadaşları gönülden kutluyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ödüller aşağıda Birinciler:Furkanca Bakış ve Onurcan (2000 Puan) İkinci:BlueMoon (1500 Puan) Üçincü:Terennüm(1000 Puan) |
Alıntı:
|
Furkancım beğenileri biz bilem veremiyoruz :)
|
niye yau bende yetki varken veriyordum :) ama sana çaktırınca elimden alınmıştı gönülden abla :p
|
Zaten sana neredeyse başkanlık seviyesinde yetki verilmişti...Kendi kendini çabuk ele verdin :)
|
Alıntı:
|
Sorma sevgili Olcay bu konuda bizlere güvenmiyorlar :)
Bu konuyla başkanlar ilgileniyordu açıkçası biz yapalım gibi bir talebimizde olmadı aslında...bu yüzden beğeni puanlarını verirken kısmi geçikmeler yaşanabiliyor |
Alıntı:
|
Yaaa korkmayın beğenileriniz bizde kalmaz...
BUR-AK FACTORİNG'TEN DERECEYE GİREN KARDEŞLERİMİZE İNANILMAZ FIRSAT. %15 KAR PAYI İLE BEĞENİ PUANLARINIZI ERKEN ÇEKEBİLİRSİNİZ. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zekeriya Beyaz nerede yaa hükmü o versin:w: |
Alıntı:
|
Bir laf ettik başkanları zan altında bıraktık :)
Baştan beri beğenileri başkanlar verdiği için bizimde illa biz verelim diye bir talebimiz olmadı hepsi bu...güvensizlik sorunumuz yok Allaha şükür |
E o zaman beğeni puanı ödüllü yarışma düzenlenmesin forumda madem sadece forum başkanları beğeni verebiliyor.Onlar ne zaman giripte ödülleri dağıtacaklar ki ?.
Ve şunuda ekleyeyim güven sarsacak eylemdemi bulundunuzda güvenmiyorlar tepedekiler size anlayamadım yoksa bende şüphelendim şimdi güvenim sarsıldı. |
tamam ya bişey yok güven bunalımı yok
biz böyle anlıyoruz en azından :) |
tebrik ederiz derece alan arkadaşları :)
|
Alıntı:
Güven sarsacak eylemde bulunsaydım ne burda dururdum nede babamın hayrına beni burda tutarlardı müsterih olun herşey gayet şeffaf yani |
Alıntı:
|
Kazanan, kazanmayan herkesi tebrik ediyorum :güzel:
|
Bayram sonrası ödemeler yapılmıştır... Beğeniler hesabınıza yatırılmıştır... Alamayan varmı arkadaşlar |
All times are GMT +3. The time now is 03:11. |