![]() |
Sagol akinci :)
|
thank you very mach akıncı .Berr Hu Dhar Oll.
|
Sağolasın reyiz senin devrimci listende yer almak ne büyük şeref :D
|
Enlerinde yer verenlere eyvAllah..
|
Çok EN-terasan bi liste oldu unuttuklarım varsa nolmuş yani unutabilirim Allah Allah .;D
En Aktif Üye: Ottoman , Furkan , Akıncı34 , Hüdaverdi. En Yardımsever Üye:ottoman , furkan , burak . En Ciddi Üye: Mavera , Epivates , Akıncı34 , Furkan , Ottoman , Bluemoon . En Çok Rastladığınız Üye: .Akıncı34 , Ottoman , Furkan , Azap , Epivates , Furkan , Tarantula , Bluemoon , Burak , Hüdaverdi ve xhidayet En Fanatik Üye: Epivates (: En Tatlı Başbelası üye: Ben bilmem masum bey hakim bilir (: En Geveze Üye: Burak , habire yeni üyelik alan akif , :) En Karizmatik Üye: Karizmatik vardır ama en listemde yer alamazlar :olmaz::) En Kibar Üye: Bluemoon , xhidayet , ve diğer kibar-ı yoldaşlar (: En Komik Üye: Komik vardır ama en listemde yer alamazlar :olmaz::) En Daimi Üye: Daimi vardır ama benden fazla giren yok;D:evet::);1:karasız::hmm:hihi2: En Paylaşımcı Üye: Ottoman , Azap , vs. En Sevilen Üye: sevilen vardır ama en listemde yer alamazlar :olmaz::) En Sinirli Üye: Epivates , mavera , gönülden , eşref , furkan , azap , unnamed , akıncı34 , fırat .Sinirli olabilirsiniz belki de değilsinizdir ne biliyim yazdım işte salla rahat ol .;D En Heyecanlı üye: Burak:) Sakin ol olm burda herkes eşit .;1 En Sabırlı Üye: Tüm Üyeler En Şair Üye: Henüz keşfedemedim. En iyi İmza: Vardır ama en listeme giremezler :olmaz::) En iyi Kullanıcı Adı: ottoman , mavera , epivates . En Efendi Üye: xhidayet abimiz. En Muhalefet üye: Burak kardeşimiz :) En Bilimsel üye: Ottoman , Furkan ,Akıncı34 , Azap En Entellektüel üye: Epivates , Bluemoon , Furkan , Ottoman , Mavera , Hüdaverdi :D;D En Tekrarcı üye: Burak , Mavera ve Yönetim :) En Milliyetçi üye: Furkan , Ottoman , Ve AK Partili herkes ;D En Özgürlükçü üye: Furkan , Akıncı34 , Ottoman , Ve Ak Partili herkes En Aykırı üye: Yobazizm yolunda gidenler Destekliyorum yürüyün len ;D En iyi Yorum yapan Üye: aklıma gelmedi şimdi ya boş kalsın burası.;1 En Kendine güvenen Üye: Burak , Mavera , Furkan , Tarantula , Azap , Akıncı34 , Epivates , Fırat , Ottoman , Eşref , xhidayet En Anlaşılamaz üye: Epivates;D En Anlaşılır üye: Epivates ;D:w:;1;ı::);ı::şaşkın::hihi2: En Yeteneğini yansıtan üye: Bilmem kim acaba :karizmatik: |
Sağolasın muhterem :)
|
Entellektüel ne demek ?
|
Alıntı:
|
enlerde yer verenlere çok tenkyuu :)
|
Enlerinde yer veren kardeşlerime teşekkür ederim... ;1
Pc bozuk :ağla: İnternet cafelerden anca bu kadar aktif olabiliyorum ama yinede enlerde yer bulabiliyorsam büyük başarı... :hihi2: |
Enlerinden yer veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorumda...
|
EyvAllah Objektif ağa..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Enlerinde yer almak güzeldi zevkle okudum listeyi kardeşim ((: ------------------- Yavuz, eyvAllah kardeşim en listende unutmamışın beni de :karizmatik: |
Bana enlerin de yer veren sayın Akıncı34 Kardeşime en kalbi duygularım ile teşekkür eder mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:V |
En'lrinde yer veren vermeyen herkese sevgilerle :):saygılar:
|
40 yılın başında en hazırlayan beylerbeyinin enleri de bu şekilde oluştu :)
En Aktif Üye: ....... akıncı, furkanca bakış, bur-AK, duygu, unnamed, azap, ammar En Yardımsever Üye: ..... hüdaverdi (bana pişmiş kelle gibi sırıtmayı öğretti, bu iyiliğini asla unutamam ;D ) akıncı, furkanca bakış En Ciddi Üye: ....... eşref, yalçın karaca, terennüm, nun, haarp, ALmi, gönülden, hakan özkan duygu En Çok Rastladığınız Üye: ....... hüdaverdi, akıncı, mavera, En Fanatik Üye: ....... epivates, ak_kelebek, mavera En Tatlı Başbelası üye: ....... epivates, mavera, ukba, ak kelebek, bur-AK, hüdaverdi En Geveze Üye: ....... mavera ;D En Karizmatik Üye: ....... sevban, akıncı, furkanca bakış, mavera, eşref, almi, gönülden, Ruh-i Zar, Yalçın Karaca, OTTOMAN, azap, seyyah, cevher En Kibar Üye: ....... Ruh-i Zar (bu en'de yer almaktan hoşlanıyormuş, ben de kırmıyayım kendisini :) ) Ukba, gönülden, akıncı, duygu, merve g, ak sevda, ALmi En Komik Üye: ....... Hüdaverdi En Daimi Üye: ....... 2007- 2008 yıllarında üye olup da halen forumda yorum yapanlar En Paylaşımcı Üye: ....... akıncı, unnamed, meçhul, epivates! (adama 5 cümleden fazlası yasak sanki ;D ) En Sevilen Üye: ....... tescilli olarak Akıncı, ayrıca ALmi, Furkanca bakış, mavera, özgün genç, azap, ammar, cevher, unnamed En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... burak, cihannur, epivates, hüdavendigar, bluemoon En Sabırlı Üye: ....... ukba, gönülden, duygu, cihannur En Şair Üye: ....... Ruh-i zar En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... terennüm, gülemeftun, ottoman, ahmet yasin, mavera, akıncı En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Entellektüel üye: ..... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: yoruldum bu kadar yeter ya hu. ne bitmez bir listeymiş, kalanını da Allah ömür verirse başka zaman doldururum artık, sınavlarda bile bu kadar zorlanmamıştım ;D unuttuklarım varsa kusura bakabilirler. onlarda da hata var, unutturmasalardı kendilerini :) |
Teşekkürler kardeşim
|
teşekkürler beylerbeyi :)
|
EyvaALLAH la Şakirto...;D
|
Alıntı:
eyvAllah abim tamam dağılabilirsiniz ;D |
evet arkadaşlar toplantı bitmiştir ;D
|
sağolun varolun hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum
|
AKıncı34, ve beylerbeyi çok teşekkür ediyorum:)
|
güncelleme.
|
muratım eyvallah kardeşim benim(:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dua yerine geçsin ne diyeyim :) üç beş tane yollada satar parasını kazanırız :) hatta istanbul dağıtımını yapabilirim :) |
Alıntı:
|
hayırlısı olsun...
hayaline ulaşırsın inşallah :) |
Alıntı:
|
En Aktif Üye: Abdullah Kaç;D
En Ciddi Üye:Eşref En Çok Rastladığınız Üye: Abdullah Kaç,Mavera, En Karizmatik Üye:Mavera,Hüdaverdi En Kibar Üye: Eşref En Komik Üye:Hüdaverdi En Daimi Üye: Abdullah Kaç En Paylaşımcı Üye:Akıncı,Meçhul En Sevilen Üye:Mavera,Abdullah Kaç En Sinirli Üye:İsim versem sinirlenir şimdi En Şair Üye: Flashget En iyi Kullanıcı Adı:Furkanca Bakış,Mavera,Hüdaverdi En Efendi Üye:Forumdaki herkez En Muhalefet üye: Akıncı,Furkan En Entellektüel üye: Forumdaki Herkez Ben Harincinde En Tekrarcı üye: Akıncı En Özgürlükçü üye:Akıncı En iyi Yorum yapan Üye: Hüdaverdi,Ukba En Kendine güvenen Üye: Hüdaverdi,Akıncı En Anlaşılır üye: Ukba En Yeteneğini yansıtan üye:Furkan,Hüdaverdi |
açtığı fake profili en listesine yazabilen tek şahıştır kendileri;D
|
Ahmed abi pazar geldi de geçiyor bile :)
|
Efenim, enlerinde yer veren segili _duygu_, Bluemoon, ve Akıncı'ya teşekkürlerimi sunuyorum: )
Eksik olmayınız.. |
İlk defa beni "EN" katagorisinde göstermek inceliği gösteren vefakar DOSTLAR..
AH O CİHAN DOSTLAR..: "_duygu_ , BlueMoon , bur-AK , AKıncı 34 , [O]bjektif " |
En Aktif Üye: Furkan, Akıncı, Unnamed, Hüdavendigar, Tarantula, Burak
En Ciddi Üye: Alperen, Mustafa Cilasun, Aklıselim En Fanatik Üye: Bilal Baştan, Hüdavendigar, Ottoman, Furkan, Bluemoon, Ammar En Karizmatik Üye: Almi, Sevban En Kibar Üye: Duygu, Eşref, Almi, Ruhizar, Ukba En Komik Üye: Son zamanlarda pek güldüren olmadı malesef.. Gereksiz yere En Sinirli Üye: Unnamed, Epivates En Heyecanlı üye: Furkan, Ottoman, Burak, Onurcan, Objektif En iyi İmza: FarukARSLAN En iyi Kullanıcı Adı: Enfal, Xhidayet, Lahuti En Efendi Üye: Almi, Yalcın karaca, Aksevda En Özgürlükçü üye: Terennüm En Aykırı üye: Epivates En iyi Yorum yapan Üye: Depare, Ukba, Eşref, Hakanözkan |
All times are GMT +3. The time now is 12:47. |