![]() |
Alıntı:
Son veriler sigara kullanan sayısında düşüş yaşandığını gösteriyordu ama.. Ben mi yanlış hatırlıyorum ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
ondan sonra nargileye bakış açın değişecektir kesinlikle;D |
Alıntı:
Devlet mal değil ama bazı görevliler parayla yönetilebiliyor...ben gördüğüm an 155'i çeviririm....ses kayıda girdikten sonra eşşek gibi gider toplarlar... |
Alıntı:
|
'B.ku sar iç sıgara içme' mesajı algıladım :S
Siyah çok karizma renktir. Siyah yerine pembe yapsalarmış,veya travestilerin nonoşların simgesi olan gök kuşağı yapsalarmış 'delikanlı adamı bozar' diyerek bir çok kişi bırakırdı. Numaranlandır olayı da ilginçmiş. |
Alıntı:
bide meyvelileri var, devlet onuda denetime tabi tutsa iyi olur aslında :) yavuzada yazık kim bağımlı yaptıysa genç yaşta :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaçak konusunda haklısınız. Kaçağa bir önlem alınması gerekiyor. Bu kaçakçılığın önlenmesi gerekiyor...
Alınabilen vergi miktarları ne oranda değişti bilmiyorum ama üste yüklenen vergi kaçakları bi miktar amorti ediyordur sanırım. Ama dediğim gibi kaçak kaçaktır. Buna önlem alınması da şarttır. Hem vatandaş sağlığı için, hem bütçe sağlığı için... |
ne kadar yakalatıcak bütün zulası yanındamı adamın :)
devlet uyuşturucuyla mücadele edemiyor kaçak sigaraylamı edecek ? yahu ne ütopik ne farazi konuşuyorsunuz ya... arkadaşımı kafasından bıçakladılar polisi aradık ne gelen oldu ne giden hani arayınca ilgilenmek zorundaydı bunlar ? balkondamı büyüdünüz naptınız hiç hayatın ve ülkenin gerçekleriyle konuşmuyorsunuz... |
Alıntı:
Bu adam çok orjinal bi adam ya ;D Abi süper fikir yeminle ;D Saygılar :saygılar::) |
Alıntı:
elma,nane,kavun,portakal,limon falan :) yok bağımlısı değiliz yav yani eskiden bağımlıymış gibiydimde 2 senedir baya azalttım ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kafasından bıçaklanan adamı ambulans çağırmayıp polis çağırmanız zaten komedi... Adamı hastaneye götürdüğünde hastane zaten normal bir yaralanma olmadığını görünce hemen polis çağırır. Siz ambulansı arayayım derken polisi aramış olmayasınız. |
bırakın farazi konuşmayı..
dışarıya çıkın ortamı kesin biraz.... |
Alıntı:
bende senin dediklerini dedim içme kardeşim çok zararlı sobası tütmüş baca gibi duman atıyorsun dedim... sonunda azalttı..... |
ohoo :)
adam yolda yürürken vurmadılar kafasından eleman... kavga var kütahyanın yarısı orada gözünün önünde adam vuruyorlar polis arıyorsun yetiş diye ne gelen ne giden... ertesi gün çocuğun kapısının önünde gördük yine aynı adamları polisi aradık ne gelen oldu ne giden... ben eyvallah çek demiyorum az aklını kullan diyorum adam memleketin en işlek caddelerinde satıyor bunu polisde görüyor zabıtada ses etmiyorlar senin gibi işgüzar çıkıp haber verse yine umrunda olmayacak... arka sokaklar dizisindeki gibi olmuyor hiçbirşey emin ol... ayrıca komadi değil komedidir o... |
Alıntı:
Bu ülkede bi olay olunca aman bizi şahit yazarlar diye dibe köşeye saklananlar var... Gece balkondan bakıp komşusunun evinin soyulduğunu görüp ses çıkarmayanlar var... Bende Bağcılar'da büyüdüm.Arkada sokaklar dizisinide hiç izlemedim açıkçası... Ben bana düşeni yapayım gerisi görevlilere kalmış... |
farklı yerlerdemi yaşıyoruz nedir?
anlayamadım ben bu işi... herşey klawye başındaki gibi olmuyor.... |
Alıntı:
unnamed aga ne yaparsalar yapsınlar sen bırakmazsın bu sigara illetini ;D |
ben bilirim sen bilirsin tarzı mı ?
kardeş benim dedem polis emeklisi ve ben onun yanında büyüdüm... üstüne düşen falan merak etme o konuda her zaman gerekeni yaparız... ne şahitlikten korkarız ne ihbardan ne birşeyden... mesele o değil... ama az düşünmek lazım pendikte oturan adam hiç bilmediği avrupa yakasının lalelisinin bilmem ne büfesinden gelip kaçak sigara alıyor... bu adam burayı biliyorda polis bilmiyormu üstelik her yan sivil dolu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yahu tarlabaşında,istiklalde,karabayırda,hacıhüsrevde ekmek alır gibi uyuşturucu alıp satıyor millet...
değil polis o şube bu şube cümle alem biliyor... bildikleri halde birşey yapamıyorlar... devlet gitsin önce uyuşturucuyla mücadele versin... |
adamlar 18 yaşından küçüklere uhu satımını bile yasakladı yahu uyuşturucuyla mücadele versinler diyosunuz ...
|
16 yaşındaki lise öğrencileri okul çıkışı esrar çekiyor :)
|
Alıntı:
|
yav nerde yaşıyorsunuz siz...
ben sustum vallaha... pmpe pancurlu ev gelecek diye korkuyorum;D |
Alıntı:
sen benim sabahtan beri anlattıklarımdan bu anlamı mı çıkardın ? yahu bizim bağcılar lisesinin çıkışında polis beklerdi... aağıda sokağın köşesinde polis dururdu... ama alt sokakta bir apartmanın merdivenlerinde lise çıkışı millet cigaralık sarardı... bunu tüm lise bilirdi... mahallelide bilirdi... polis bilmiyormu yani ? |
Alıntı:
artık önlemleri çoğaldı aileler bu konuda daha bi bilinçlediriliyor.. |
arkadaşlar çok büyük eroin sevkiyatlarını,sokak cinayetlerini,sokakta işlenmiş büyük suçları vb.polis nasıl çözüyor sanıyorsunuz ?
kaçak sigara satıcılarının,torbacıların çoğu polislerin muhbiridir... sokaktan haberi onlar sayesinde alırlar... bu yüzden işlerini bozmazlar... şimdi gitsen dün nerede kim ne satıyorsa aynı yerindedir bugünde... |
Alıntı:
İki saattir polis onlara bişey yapamıyor diyordun şimdide istihbaratçı yaptın adamları:w: Madem torbacı ve kaçak sıgaracılar hakkında böyle düşünüyordun en baştan söylesene... |
Alıntı:
|
Alıntı:
e zaten yapamıyor... adam kendi bindiği dalı mı kessin... cevap vermek zorunda değilsin komiksin,''komadi''gibi yorumlar yapmana gerek yok... senin komik ilan etmenle hiç birşey komik olmuyor ne yazık ki :) bağcılarda balkondamı büyüdün naptın ? sen git elektromanyetik bilmem nelerinle ilgilen fikrin yoksa sokaktan konuşma... muhbir nedir bir öğren istersen... |
Torbacıların muhbir olduğunu herkes bilir ağalar...
|
Alıntı:
sokak terbiyesi lazım onu bilebilmek için....;;) |
Alıntı:
2 saattir onlara dokunamıyorlar diyen sensin şimdide kalkmış onlar muhbir diyorsun...dediğin gibi benim komiksin dememle komik olmuyorsun zaten komik durumdasın şuan. 2 saattir anlattığın şeyle çelişiyorsun... |
Alıntı:
Torbanın kendisini satıyorum ;D |
| All times are GMT +3. The time now is 20:12. |