Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   en iyi siyasetçiler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15455)

isimsiz 03-15-2008 18:04

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip'e de siyaseti o öğretmiştir.

Şimdi bu üslup neden arkadaşım? "Tayyip'e..." diyerek neden beni kışkırtıyorsun? (:

Bak ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmi'nin iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

diyesini getiriyorsun insanın. (:

Ben her zaman söylüyorum zaten, Necmettin Erbakan' a en çok zarar verenler, halk nezdinde sevilmemesini sağlayanlar, ona Hocam diyen talebeleridir...

benide Tayip Erdoğan'dan soğutan hergün başımda bana onu öven babamdır ;D neyse amacım sizle tartışmak değil. ben bu siteye huzur bozmaya gelmedim. ne olursa olsun kimsenin kalbini kırmak istemem bir daha cevap vermiyeceğim. ALLAH'A EMANET OLUN. ANLAŞILABİLMEK ANLAYABİLMEK TEMANNİSİYLE

CeVHeR 03-15-2008 18:06

en iyi siyasetçiler

Anlaşılabilmek istiyorsan eğer, Recep Tayyip Erdoğan' a ve onun partisine gönül vermiş olan insanların sahbi olduğu bir forumda, Recep Tayyip Erdoğan' dan '' tayyip '' diye bahsetmeyeceksin güzel kardeşim...

SAHILL35 03-15-2008 18:07

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip Erdoğana'a de siyaseti o öğretmiştir.

[color=blue]TEKRAR EDİYORUM;
MENDERES,ERBAKAN,ERDOĞAN...
GERİSİ HİKAYE...
BU LİSTEDEKİ İSİMLER 1946DAN SONRA YANİ ÇOK PARTİLİ SİYASİ YAŞAMA GECTİKTEN SONRA GÖREV YAPAN İSİMLER..
ATATÜRKÜN OLMAMASI NORMAL..
BULUTTAN NEM KAPMAYA GEREK YOK

isimsiz 03-15-2008 18:11

en iyi siyasetçiler

.

isimsiz 03-15-2008 18:12

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

Anlaşılabilmek istiyorsan eğer, Recep Tayyip Erdoğan' a ve onun partisine gönül vermiş olan insanların sahbi olduğu bir forumda, Recep Tayyip Erdoğan' dan '' tayyip '' diye bahsetmeyeceksin güzel kardeşim...

size cavap vermeyeceğimi söyledim ama dayanamadım hatasız kul olmaz bir arkadaşınız uyardı bende düzelttim. bu kadar ayrıntıya takılmıyayın lütfen soyadınıda ekledim. bu ülkede daha önemli sorunlar var. herkezin niyetini ALLAHU TEALA bilir niyetim Tayyip Erdoğan'a saygısızlık değildi sadece hızlı yazmanın verdiği bir dikkatsizlik. siz benim hakkımda sui zanda bulunabilirsiniz ama ALLAH niyetimi biliyor o bana yeter. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

CeVHeR 03-15-2008 18:17

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

Alıntı:

size cavap vermeyeceğimi söyledim ama dayanamadım hatasız kul olmaz bir arkadaşınız uyardı bende düzelttim. bu kadar ayrıntıya takılmıyayın lütfen soyadınıda ekledim. bu ülkede daha önemli sorunlar var. herkezin niyetini ALLAHU TEALA bilir niyetim Tayyip Erdoğan'a saygısızlık değildi sadece hızlı yazmanın verdiği bir dikkatsizlik. siz benim hakkımda sui zanda bulunabilirsiniz ama ALLAH niyetimi biliyor o bana yeter. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Bak güzel kardeşim, burası bir forum. Burada yazışarak anlaşıyoruz. Niyet okuyuculuğu yapamayız. Sen ne yazarsan, biz öyle anlarız. Biz yanlış anlamadık, sen yanlış yazdın. Bundan dolayı da bizi suçlayamazsın. Yazdıklarından dolayı yanlış anlaşılmak istemiyorsan eğer, '' gönder '' butonuna basmadan önce, yazdıklarını bir daha oku. Allah seninde yar ve yardımcın olsun...

isimsiz 03-15-2008 18:22

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bak güzel kardeşim, burası bir forum. Burada yazışarak anlaşıyoruz. Niyet okuyuculuğu yapamayız. Sen ne yazarsan, biz öyle anlarız. Biz yanlış anlamadık, sen yanlış yazdın. Bundan dolayı da bizi suçlayamazsın. Yazdıklarından dolayı yanlış anlaşılmak istemiyorsan eğer, '' gönder '' butonuna basmadan önce, yazdıklarını bir daha oku. Allah seninde yar ve yardımcın olsun...

tabi insanların niyetlerini anlamayazsınız ama bendi sizi birini suçlamadan önce acaba yanlış mı düşünüyorum diye düşünmeye davet ediyorum. gelin ben bundan sonra ben gönder butonuna basmadan önce yazdıklarımı bir güzel okuyayım sizde biri suçlamadan önce bir güzel düşünün. ve bu konuyu kapatıp işi tatlıya bağlıyalım kalbinizi kırdıysam özür dilerim. munakaşada bulunduk hakkınızıda helal edin. inanın bana bundan sonra gönder butonuna basmadan önce bir daha okuyacağım mesajı :)

CeVHeR 03-15-2008 18:24

en iyi siyasetçiler

Siz dikkatli olursanız, emin olun ev sahibi olan bizler daha dikkatli oluruz. Anlayınış için teşekkür ederiz. Siz de hakkınızı helal edin...

SAHILL35 03-15-2008 18:27

en iyi siyasetçiler

bu kadar uzatacak bişey yok bence..
sonucta genel başkanımızın adı tayyip...
elbette saygı ifadesi belirtirsek daha şık olur ama mücahide kardeşimizde küfür etmemiş sonucta...
kardeşliğe,kenetlenmeye ihtiyacımız olan şu günlerde,
ihtilaf için incir çekirdeğinden mevzuu çıkartmayalım derim...
menderes-erbakan-erdoğan...
işte milletin adamları...
(isteyen özalıda ekleyebilir)

Mu-Alim 03-15-2008 18:32

en iyi siyasetçiler

Duyarlılığımıza kulak verip iletini düzelltiğin için teşekkür eder, gerekli düzeltmeyi benim de yaptığımı bilmeni isterim Milli_Mücahide arkadaşım. (:

SAHILL35 03-15-2008 18:35

en iyi siyasetçiler

http://img.blogcu.com/uploads/evliyacelebi_menderes.jpg http://www.haber53.com/resimler/haberler/15857.jpg
MİLLETİN ADAMLARI

Beritan 03-15-2008 19:42

en iyi siyasetçiler

hocamam hastalık derecesinde sevyorum ya
başbakanımla yanyana pek bi hoş olmuşlar
onlar zaten hiç ayrı değillerki
dosthane kırgınlıkları va
inşallah barışırlar

Mu-Alim 03-15-2008 19:45

en iyi siyasetçiler

Ah Erbakan o çıkışları yapmasaydı...

Erdoğan'ın Erbakan'a duyduğu saygı, beslediği sevgi ve gösterdiği sabır gerçekten takdire şayandı...

Hüdaverdi 03-15-2008 19:46

en iyi siyasetçiler

Hiç biri :D
tuncay özkan ;D

----
(RECEP TAYYİP ERDOGAN)

ASENA58 03-15-2008 19:50

en iyi siyasetçiler

3 oyun 3 ünü de Başbuğumuza vermek isterdim ama işte imkanlar müsait değil
=)

SAHILL35 03-15-2008 19:53

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
hocamam hastalık derecesinde sevyorum ya
başbakanımla yanyana pek bi hoş olmuşlar
onlar zaten hiç ayrı değillerki
dosthane kırgınlıkları va
inşallah barışırlar

[color=blue]inşaallah..zaten hep söylüyorum;
AYRILSAKDA BERABERİZ...

Begimay 03-15-2008 21:02

en iyi siyasetçiler

Recep Tayip Erdoğan, Turgut Özal.

Deniz.Feneri 03-16-2008 09:00

en iyi siyasetçiler

başbuğa vermeye geçekten müsait değil. demokrasinin liderleri milletim adamları varken sadeceonlar
Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal, Adnen Menderes
tabi mücahiti unutmamak gerekir. NECMETTIN ERBAKAN.

RDönmezs 03-17-2008 02:23

en iyi siyasetçiler

Başbakanımız, Adnan Menderes ve Çiller :D

akrebin kıskacı 03-17-2008 17:58

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip'e de siyaseti o öğretmiştir.

Ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmettin Erbakan'ın iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

BENİM YAZACAKLARIMI YAZMIŞSIN.TEŞEKKÜRLER!

politikaci 03-18-2008 22:31

en iyi siyasetçiler

deniz baykalada 2 oy verilmiş :D hihihihihiihihih

nihal.1990 03-18-2008 22:45

en iyi siyasetçiler

1. Sayın Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan
2.Turgut Özal
3.Adnan Menderes
4.Şık yok ama ben söyleyim...benn;);) inşş tabiii

Üç mevsim 03-20-2008 13:35

en iyi siyasetçiler

Erbakan - Erdoğan - Menderes -Özal

tayyipleyiz 03-20-2008 13:52

en iyi siyasetçiler

1- Mustafa Kemal
2- Adnan Menderes
3- Turgut ÖZAL
4- Recep Tayyip ERDOĞAN ( Allah başımızdan eksik etmesin )

havva55 03-20-2008 23:15

en iyi siyasetçiler

tabikide RECEP TAYYİP ERDOĞAN,ADNAN MENDERES VE TURGUT ÖZAL

politikaci 03-20-2008 23:22

en iyi siyasetçiler

ALLAH AŞKINA HALEN ŞAŞIYORUM DENİZ BAYKALADA OY VEREN VAR YANİ HİHİHİHİHİHİHİH

florasan 03-20-2008 23:56

en iyi siyasetçiler

bu ülke tek başarılı siyasetçi yetiştirdi o da dinci çıktı (Erdal İnönü)
prof.dr.Necmeddin Erbakan için bu cümleyi kurmuş olsa da
bana göre bu ülke de iyi siyasetçi yok

fatma nur 04-11-2008 18:27

en iyi siyasetçiler

bu tabloya gore ılk sıramda İNÖNÜ yer alıyor en ıyı ATATURK ama onu sıklarda goremedım ıkıncı İNÖNÜ!!!!!!!!!!!! :-* :-*

_Yeniden_ 04-11-2008 18:33

en iyi siyasetçiler

Millet kimlere oy vereceğini biliyor yahu ;)

İşte Ak gençlik 8)

BillK. 04-12-2008 18:01

en iyi siyasetçiler

Neden Atatürkümüzün ismi yok

politikaci 04-12-2008 18:02

en iyi siyasetçiler

deniz baykal 4 olmuş :D :D :D :D :D :D

cihan24rte 04-19-2008 14:07

en iyi siyasetçiler

1-recep tayyip erdoğan
2-abdullah gül
3-bülent arınç

ENGİNEER 04-19-2008 14:12

en iyi siyasetçiler

Milli Görüş'çü değilim ama hakkında bildiklerim beni Erbakan'ı işaretlemeye yöneltti...

Müthiş zeki bir insan...

Neyse...Benim oylarım...

ADNAN MENDERES
TAYYİP ERDOĞAN
NECMETTİN ERBAKAN

Beritan 04-19-2008 14:16

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Milli Görüş'çü değilim ama hakkında bildiklerim beni Erbakan'ı işaretlemeye yöneltti...

Müthiş zeki bir insan...

Neyse...Benim oylarım...

ADNAN MENDERES
TAYYİP ERDOĞAN
NECMETTİN ERBAKAN

yani başka seçenekmi var :-*

mavera 04-19-2008 14:39

en iyi siyasetçiler

Demokrasinin yildizlari her daim bir adim öndedir ;)

Ak-Cengâver 04-19-2008 17:34

en iyi siyasetçiler

tayyip erdoğan
adnan menderes
turgut özal

sadece tayyip erdoğan zamanını biliyorum ama, diğerlerinin çok iyi olduklarını ailemden herzaman işitiyorum ;)

akturkan 05-04-2008 12:15

en iyi siyasetçiler

DENİZ BAYKAL

Kemalist59 05-04-2008 12:27

en iyi siyasetçiler

Tabi ki de Mustafa Kemal diğerleri benim için KOCA BİR SIFIR....
Ecevit başarılı olmasada çok dürüsttü.O yüzden bir tane ona verdim.Bir tane de hiç sevmediğim İnönü'ye siyasi kişiliğine vermem ama asker kişiliğine verdi.Baktım dedim yazıktır.Bir de Perinçek'e vereyim.Hakkaten yazık ben vermesem adam sıfırmış :) :)

Akmehmet_Akif 05-04-2008 17:11

en iyi siyasetçiler

1.ATATÜRK
2.MENDERES
3.TURGUT ÖZAL
4.TAYİP ERDOĞAN
5.APTULLAH GÜL
6.GERİSİ YALAN

akturkan 05-04-2008 18:14

en iyi siyasetçiler

EN BUYUK MUSTAFA KEMAL ATATURK SONRA DENİZ BAYKAL

All times are GMT +3. The time now is 00:04.