![]() |
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
|
en iyi siyasetçiler
Anlaşılabilmek istiyorsan eğer, Recep Tayyip Erdoğan' a ve onun partisine gönül vermiş olan insanların sahbi olduğu bir forumda, Recep Tayyip Erdoğan' dan '' tayyip '' diye bahsetmeyeceksin güzel kardeşim...
|
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
MENDERES,ERBAKAN,ERDOĞAN... GERİSİ HİKAYE... BU LİSTEDEKİ İSİMLER 1946DAN SONRA YANİ ÇOK PARTİLİ SİYASİ YAŞAMA GECTİKTEN SONRA GÖREV YAPAN İSİMLER.. ATATÜRKÜN OLMAMASI NORMAL.. BULUTTAN NEM KAPMAYA GEREK YOK |
en iyi siyasetçiler
.
|
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
|
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
|
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
|
en iyi siyasetçiler
Siz dikkatli olursanız, emin olun ev sahibi olan bizler daha dikkatli oluruz. Anlayınış için teşekkür ederiz. Siz de hakkınızı helal edin...
|
en iyi siyasetçiler
bu kadar uzatacak bişey yok bence..
sonucta genel başkanımızın adı tayyip... elbette saygı ifadesi belirtirsek daha şık olur ama mücahide kardeşimizde küfür etmemiş sonucta... kardeşliğe,kenetlenmeye ihtiyacımız olan şu günlerde, ihtilaf için incir çekirdeğinden mevzuu çıkartmayalım derim... menderes-erbakan-erdoğan... işte milletin adamları... (isteyen özalıda ekleyebilir) |
en iyi siyasetçiler
Duyarlılığımıza kulak verip iletini düzelltiğin için teşekkür eder, gerekli düzeltmeyi benim de yaptığımı bilmeni isterim Milli_Mücahide arkadaşım. (:
|
en iyi siyasetçiler
|
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
başbakanımla yanyana pek bi hoş olmuşlar onlar zaten hiç ayrı değillerki dosthane kırgınlıkları va inşallah barışırlar |
en iyi siyasetçiler
Ah Erbakan o çıkışları yapmasaydı...
Erdoğan'ın Erbakan'a duyduğu saygı, beslediği sevgi ve gösterdiği sabır gerçekten takdire şayandı... |
en iyi siyasetçiler
Hiç biri :D
tuncay özkan ;D ---- (RECEP TAYYİP ERDOGAN) |
en iyi siyasetçiler
3 oyun 3 ünü de Başbuğumuza vermek isterdim ama işte imkanlar müsait değil
=) |
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
AYRILSAKDA BERABERİZ... |
en iyi siyasetçiler
Recep Tayip Erdoğan, Turgut Özal.
|
en iyi siyasetçiler
başbuğa vermeye geçekten müsait değil. demokrasinin liderleri milletim adamları varken sadeceonlar
Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal, Adnen Menderes tabi mücahiti unutmamak gerekir. NECMETTIN ERBAKAN. |
en iyi siyasetçiler
Başbakanımız, Adnan Menderes ve Çiller :D
|
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
|
en iyi siyasetçiler
deniz baykalada 2 oy verilmiş :D hihihihihiihihih
|
en iyi siyasetçiler
1. Sayın Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan
2.Turgut Özal 3.Adnan Menderes 4.Şık yok ama ben söyleyim...benn;);) inşş tabiii |
en iyi siyasetçiler
Erbakan - Erdoğan - Menderes -Özal
|
en iyi siyasetçiler
1- Mustafa Kemal
2- Adnan Menderes 3- Turgut ÖZAL 4- Recep Tayyip ERDOĞAN ( Allah başımızdan eksik etmesin ) |
en iyi siyasetçiler
tabikide RECEP TAYYİP ERDOĞAN,ADNAN MENDERES VE TURGUT ÖZAL
|
en iyi siyasetçiler
ALLAH AŞKINA HALEN ŞAŞIYORUM DENİZ BAYKALADA OY VEREN VAR YANİ HİHİHİHİHİHİHİH
|
en iyi siyasetçiler
bu ülke tek başarılı siyasetçi yetiştirdi o da dinci çıktı (Erdal İnönü)
prof.dr.Necmeddin Erbakan için bu cümleyi kurmuş olsa da bana göre bu ülke de iyi siyasetçi yok |
en iyi siyasetçiler
bu tabloya gore ılk sıramda İNÖNÜ yer alıyor en ıyı ATATURK ama onu sıklarda goremedım ıkıncı İNÖNÜ!!!!!!!!!!!! :-* :-*
|
en iyi siyasetçiler
Millet kimlere oy vereceğini biliyor yahu ;)
İşte Ak gençlik 8) |
en iyi siyasetçiler
Neden Atatürkümüzün ismi yok
|
en iyi siyasetçiler
deniz baykal 4 olmuş :D :D :D :D :D :D
|
en iyi siyasetçiler
1-recep tayyip erdoğan
2-abdullah gül 3-bülent arınç |
en iyi siyasetçiler
Milli Görüş'çü değilim ama hakkında bildiklerim beni Erbakan'ı işaretlemeye yöneltti...
Müthiş zeki bir insan... Neyse...Benim oylarım... ADNAN MENDERES TAYYİP ERDOĞAN NECMETTİN ERBAKAN |
en iyi siyasetçiler
Alıntı:
|
en iyi siyasetçiler
Demokrasinin yildizlari her daim bir adim öndedir ;)
|
en iyi siyasetçiler
tayyip erdoğan
adnan menderes turgut özal sadece tayyip erdoğan zamanını biliyorum ama, diğerlerinin çok iyi olduklarını ailemden herzaman işitiyorum ;) |
en iyi siyasetçiler
DENİZ BAYKAL
|
en iyi siyasetçiler
Tabi ki de Mustafa Kemal diğerleri benim için KOCA BİR SIFIR....
Ecevit başarılı olmasada çok dürüsttü.O yüzden bir tane ona verdim.Bir tane de hiç sevmediğim İnönü'ye siyasi kişiliğine vermem ama asker kişiliğine verdi.Baktım dedim yazıktır.Bir de Perinçek'e vereyim.Hakkaten yazık ben vermesem adam sıfırmış :) :) |
en iyi siyasetçiler
1.ATATÜRK
2.MENDERES 3.TURGUT ÖZAL 4.TAYİP ERDOĞAN 5.APTULLAH GÜL 6.GERİSİ YALAN |
en iyi siyasetçiler
EN BUYUK MUSTAFA KEMAL ATATURK SONRA DENİZ BAYKAL
|
All times are GMT +3. The time now is 00:04. |