![]() |
Alıntı:
gülen cemaati daha cok egitime önem verirken digerleri biraz daha olayin itikadi boyutuna egilmisler diyebiliriz.. ama yeni asyacilari anlamakda zorlaniyorum son secimde saidi nursiye küfreden btp yle ittifak kuran dp yi desteklediler onlarda da bir dp takintisin var.. bunun menderese dayandigi söylenir.. zamaninda nurcular, demirele gidip ya sayin demirel yeni kabinede bizden kimse yok der.. hazir, cevap demirel "ben varim, yetmez mi" diye cevabi verir.. |
cuma yemekte görusecez.bilavlı ? gelir misin kardeş ? kızları da yurda yerleştrriz :D bak her zaman gelmiyo bayram abi ;)
|
off kaçmaz
çok feyizlencez mübarek |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beyler sizin geyiginize doyum olmaz.. ben paylasacagim videolari paylastim insallah yönetim tartisma ortaminin güvenligini saglarda bizlerde seviyeli bir sekilde fikir alisverisinde bulunuruz..
|
yada onlarda gelsin
kim onlar merveler mi onlarda gelsin hııı gelsinler bi şey olmaz ablalara ordan göndeririz tabiğğ kardeş şaka canım sen gel mübarek adam tamam mı sıkılma falan yok ığğğhhh ığhhhhh ığhhhhhhhhhhhhhhh çok yazdı tamam kapat kapat ararım ben seni |
Alıntı:
ibret alındı ! |
şu mübarek konuda bile goy goy yapıyorsunuz ayıptır la...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
geçen tezahurat yapıyorlardı sana, mavera bizi diskoya götür diye;D |
töbe töbe.. bizim ne isimiz olur haci discoyla filan ben sizin gibi ecnebi müzik bile dinlemiyorum :)
neyse konuyu saptirma, senide aldiririm :) |
Alıntı:
- sen batan bir güneş, ben yollarda çilekeş. - şöförün bahtı kara, muavinin gönlü yara. - gaz, fren, şanzıman. halim duman. - sev beni, seveyim seni. - aşk bir otobüstür, binmesini bilmeli. - son durağa gelmeden, inmesini bilmeli. - bana hava atma! - havan kime yabancı? - kapılma rüzgarıma, sen de aldanırsın. - sollama beni, sollarım seni. - geçme beni, ezerim seni. - dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat? - yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun. - çilemse çekerim, kaderimse gülerim. - istedim vermediler, sen şöförsün dediler. - emeğimiz bilek zoru, allahım sen bizi koru. - aşk bir sudur, iç iç kudur. - aşkı çekene, derdi bilene sor. - aşk çekenin, yol gidenin. - kabahat sende degil, seni sevende! abi aps ile gönderrsn artık ne deym :P :D |
Alıntı:
|
hacı abi bak gençler sayende şair oldu...
|
Konu mavera üstadındır, şikayet ederse alakasız mesajları silerim :)
|
yapma yunusum hızır gibi yetişme yav....
|
Bana değil mavera'ya söyle :)
|
gencler videoyu izlesinde, geyik mesajlar önemli degil :)
|
Ne günlere kaldık. Forumda Hocaefendi ile ilgili bir haber paylaşılmasından resmen korkar olduk. Konu başlığını görünce, ilk tepkim "eyvah" oldu.
Bazen düşünüyorum da; 28 Şubatta mı veya zorla başımızı açtıkları günlerde mi daha fazla zulme uğradık, yoksa böyle değerli şahsiyetlerin adını bile anmaktan çekinir hale geldiğimiz şu günlerde mi daha fazla zulme uğruyoruz? Cevabını zulmedenler düşünsün. |
esrefcim trenden korksak, demire binmezdik.. Allaha sükürler olsun ki hocaefendi cig süt emmedi o acidan yok bir karin agrisi, agrimiz..
bazi arkadaslarin agir söylem ve ithamlarini dikkate almakla beraber bu söylem ve ithamlarin agirligini anlamaktayiz.. |
All times are GMT +3. The time now is 19:49. |