![]() |
b)Beylerbeyi
|
Söylesenizde bizim de merakımız gitse:)
Sabahtan beri şu bölüme girip çıkmaktan bi hal oldum: ) Tahminim Belde-i Tayyibe Hüdavendigar olmaz zannetmiyorum. Hüdavendigar tarikatlere cemaatlere bilhassa Mahmut Efendi cemaatini çok sıkı bir şekilde savunuyor ki takdir ediyorum o ayrı. Siz de arada konu açıyorsunuz fakat okadar yılmaz bir savunucu olduğunuzu düşünmüyrum: ) |
söylersem isin sihri kacar kardesim.. biz yillarca ukbayi ayri bildik, tanidik ve öyle sevdik ama bir gün onun yalcin baskan oldugu ortaya cikinca kiminde hayal kirikligi, kiminde saskinlik olustu..
o acidan isin sihrini kacirmamak gerekir :) |
Akıncı diyorum...
Yorum stili bariz bir şekil de aynı :) |
Alıntı:
|
Yok abi ben olsam kesin söylemezdim de...
İnanın ben değilim... :) |
yok abi adam benim 4 katım kitap okuyor ben değilim :D
ben olsam çakamazdı kimse merak etme... hem şu var defalarca diyalog içinde bulunduk azapla forumda karşılıklı... yani aynı anda farklı konulara dahi yorum yaptığımız oldu... ayrıca bilenler bilir radyoda yayın yaptığımda oda dinleyiciler arasındaydı... ben değilim... |
zaten ben beylerbeyi oldugunu düsünüyorum...
|
Alıntı:
|
bak bide o var ha :D
la adam kafayı yer ya kimse özgün bir şahıs olacağına ihtimal vermiyor düşünsene :D kesin feyk aga :D |
Geriye murat abi mi kaldı şimdi :)
|
Benden başka birisi daha "Azap has adamdır birinin feyki olduğunu düşünmüyorum" demiş..
Allah aşkına söylesin kim oyladı o şıkkı alnından öpecem.. |
Alıntı:
2 kişi işaretlemiş sahte olmadığını, onun da birisi kendisiymiş: ) |
agalar sakin büyük ihtimalle beylerbeyi ben zaten sevban olduguna ihtimal vermedim ama yinede bir yem attik, ben hala daha beylerbeyi oldugu noktasindayim..
he birde fake olmama ihtimali vardi degilmi :D |
sevban derin adamdır çok okur...
salih mirzabeyoğlunun sözlerini sever... |
haci simdi azap fb li ve muratta fb li yani budami tesadüf :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sen niye oy veriyosun azap kardeşim, bak pişti olduk millet seni ben beni sen sanacak... :)
|
furkanca bakış olma ihtimali var mı acaba mavera ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Dedektif Mavera kendisinde büyük bir delilin olduğunu belirtmişti..
Halkla paylaşırsa seviniriz.. |
son ana sakliyorum haci yani restini gördüm :D
|
şöyle bir anketler bölümüne bakıyorumda...
beylerbeyinin bariz bir üstünlüğü var... |
akbulusma.com'a girip AKıncı34 adlı üyenin doğum tarihine bakarsanız belki birşeyler yakalarsınız..
|
dersaadet olayina dikkat cekiyorum baskada birsey demiyorum..
|
haarp detected
|
beylerbeyinin profil resmiyle, azabin profil resmini karsilastirmanizi siddetle tavsiye ediyorum :)
|
Uzun zamandır Haarp üstad ortalıkta yok şifresinimi unuttu acizane...
|
Alıntı:
ne alakası var la birinde salih mirzabeyoğlunda var birinde adamın kendi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben seni akilli saniyordum.. beylerbeyide mirzabeyogluna benzemek icin sakallarini uzatmis söyle budami tesadüf? |
Alıntı:
belki daha uzundur ;D |
Aha bir oy daha geldi :)
|
bu sefer buldum galiba...
iyi kamufle olmuş ama benden kaçmaz... http://www.akpartiforum.com/member.php?u=4374 |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:55. |