Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Faşist'likte sınır tanımayanlara yazıklar olsun! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=156636)

İntifada 10-25-2011 22:50

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965689)
KEMAL AKTAŞ 65.447
ÖZDAL ÜÇER 51.357
AYSEL TUĞLUK 49.339
NAZMİ GÜR 41.212

oy verilen kahpeler bunlar..

verenlerin yatacak yerleri yok ki görüyoruzda... Diğer tüm vatandaşlarımıza Allah yardım etsin...

ergenekoncuya,darbeciye,faşiste oy verenlerin yatacağı yere yatıcaklar kesin emin olabilirsin...

Mavera 10-25-2011 22:51

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965688)
Bana orda herkesin mazlum olduğu garantisini veremezsin çünkü ordaki herkesin mazlum olmadığı belgeli son seçimlerden dedim hiç biri masum değil demedim son seçimlerde Bağımsızlarda % 49 oy aldı bölgeden .

peki bunu nasil ayirt edecegiz.. yoksa o egitimli köpeklere bdp lilerin kokusunu ögretip, enkaz altindaki bdp liyse es mi gececegiz yada sizin mantiginizla kurunun yaninda yasda yanar mantigimi güdecegiz..
israil bir askeri icin 1027 filistinli esiri serbest birakiyor eger o enkaz altinda bir can varsa bile kurtarilmalidir bunun daha ötesi yok..
kaldiki bdp ye oy verenlerin hepside gönül rahatligiylami verdi bunuda iyi algilamak gerekir..kimisi can derdi, kimisi mahalle baskisi, kimisinin köyü basilma derdi diye uzar gider..
bir diger noktada sormadan edemeyecegim seni isiran köpege karsi tepkin nasil oluyor?

Yıldırım 10-25-2011 22:51

Ocu bucu diye ayırım yapılacak vakit değil.
Sizlerin bu tavrı Bdp'nin ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil.
Yarın seçim olduğunda Bdp geçen seçimde oy alamadığı adama gidip"Ölüyordunuz ne bu millet nede devlet size sahip çıktı" diyecek kaldıki şuan Bdp'nin bölgede çok iyi bir şekilde çalıştığını duydum.Sizler böyle yaparsanız bir sonraki seçimde Bdp Van'ı kalesi yapar.Madem o topraklar bizim o zaman sahip çıkmalıyız.Devlet ve millet olarak büyüklüğümüzü ve merhametimizi göstermeliyiz.
Bunları söylerken sakın ola sanmayın siyasi çıkar gözettiğimi belki siz gözetirsinizde söylemleriniz biraz olsun yumuşar diye söylüyorum...

Mavera 10-25-2011 22:53

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965689)
KEMAL AKTAŞ 65.447
ÖZDAL ÜÇER 51.357
AYSEL TUĞLUK 49.339
NAZMİ GÜR 41.212

oy verilen kahpeler bunlar..

verenlerin yatacak yerleri yok ki görüyoruzda... Diğer tüm vatandaşlarımıza Allah yardım etsin...

enkazin üstündeki köpekler enkaz altinda canlilarin kokusunu almak icin egitilmisler, enkaz altindaki canli insanlarin hangi siyasi görüsde oldugunu tespit edecek kadar zeki köpek daha yetistirilmedi, bir sonraki depreme kadar yetisir insallah kardesim..

Blur 10-25-2011 22:54

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965691)
ergenekoncuya,darbeciye,faşiste oy verenlerin yatacağı yere yatıcaklar kesin emin olabilirsin...

Valla hoca senin mantığa göre bende habura imkan sağlayanlara oy verenlerle aynı yere yatacaklar derim...

amerikan askerlerine dua eden kişiye oy verenlerle aynı yere yatacak derim...

bop projesinin eş başkanıyım diyen adama oy verenle aynı yere yatacak derim...

İntifada 10-25-2011 22:56

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965696)
Valla hoca senin mantığa göre bende habura imkan sağlayanlara oy verenlerle aynı yere yatacaklar derim...

amerikan askerlerine dua eden kişiye oy verenlerle aynı yere yatacak derim...

bop projesinin eş başkanıyım diyen adama oy verenle aynı yere yatacak derim...

tabi ki aynı yere yatıcak...
toprağın derinliğide kefenin rengide gömüleceğimiz yerde aynı...

İntifada 10-25-2011 22:59

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965688)
Ne faşisti kardeşim Ne faşisti ? MHP CHP ile PKK yandaşı BDP arasında fark vardır

he vardır...
birinin kitlesi türk diğerininki kürttür...
tek fark bu...
kafa olarak hiç bir fark yok...
ulusalcılık,din düşmanlığı falan filan...

BeldeiTAYYIBe 10-25-2011 23:02

Ne günlere kaldik yaRabbim...

Insanligimizi oy oranlari belirler oldu.

Merhamet duygumuzu yitirme Allah'im.
Düsmanim dahi olsa insanligimi muhafaza etmeyi nasib eyle...

Blur 10-25-2011 23:03

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965700)

he vardır...
birinin kitlesi türk diğerininki kürttür...
tek fark bu...
kafa olarak hiç bir fark yok...
ulusalcılık,din düşmanlığı falan filan...

pkk'nın kitlesinin ne olduğu belli şehit olan Türk kadar , Kürt'te var...

İntifada 10-25-2011 23:05

kitle diyorum kitle...

Blur 10-25-2011 23:09

Bu ülkede CHP'ye oy veren seçmenin ben şimdi hepsin din düşmanımı diyeceğim ?

Kaldı ki bi insan inançsız olabilir , saygı duyduktan sonra sıkıntı yok... Ne olduğu hiç önemli değil isterse şaman olsun ister yahudi bu Bayrağın dalgalanmasını istiyor mu , bu vatanı bizim gibi seviyor mu bu toprak parçası üzerinde yaşamaktan mutlu mu ? Sıkıntı yok...

Derdi olanlar belli , vatana kastetmek isteyenler belli hainler belli...

Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir AKP , CHP , MHP farketmez... Bölücü örgüt yandaşı soysuzlarla bu partilerin hiç birisini ben aynı kefeye koymam...

Mavera 10-25-2011 23:12

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965710)

Kaldı ki bi insan inançsız olabilir , saygı duyduktan sonra sıkıntı yok... Ne olduğu hiç önemli değil isterse şaman olsun ister yahudi bu Bayrağın dalgalanmasını istiyor mu , bu vatanı bizim gibi seviyor mu bu toprak parçası üzerinde yaşamaktan mutlu mu ? Sıkıntı yok...

Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir AKP , CHP , MHP farketmez... Bölücü örgüt yandaşı soysuzlarla bu partilerin hiç birisini ben aynı kefeye koymam...

peki bdp ye oy veren herkesin gönül rahatligiyla oy verdigini idda edebilirmiyiz?

Özgür Çağrı 10-25-2011 23:14

Benim gözümde bir faşist mhplinin bir faşist bdpliden hiç bir farkı yoktur. İki tarafta bölücüdür kan üzerinden siyaset güder kaos ortamından yararlanır inlerinde serseri yetiştirir haraç toplar pis işlere karışır ve ırk temelli düşünür.

hiç bir farkı yoktur.

İntifada 10-25-2011 23:15

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965710)

bdp ye oy veren herkesi pkk lı yapıyorsunuz ama ;D
bu toprak parçası üzerinde yaşaşamaktan memnunlarda kendilerinden olmayanların bu toprak parçasında yaşamasından memnun değiller...
şaman,yahudi olur problem değil ama islamla savaşırsa problem ;)
(sözüm chp zihniyetinedir kişisel değil)

kürt yoktur demek,kürtleri düşman bellemek,kürtçe konuşanı dışlamak vb. de bölücülüktür...
mhpnin chpnin sicili bu bölücülüklerle doludur...
benim için hepsi aynı kefede o yüzden...
ha bugün chpnin en çok oy aldığı izmirde böyle felaket olsa yemin ederim vana ne kadar üzülüyorsam o kadar üzülürüm...
van için napıyorsam aynısını izmir için yaparım...
mazlumun kimliğinde ne yazmış ne olmuş geçmişi beni bağlamaz...

Sevban 10-25-2011 23:16

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965711)
peki bdp ye oy veren herkesin gönül rahatligiyla oy verdigini idda edebilirmiyiz?

Edemeyiz abi, oaraları bilmeyenler, konuşur oturduğu yerden...
Bekara karı boşamak kolay misali...
Muhabirler kime mikrofonu uzatsa halk Allah devletimize milletimize zeval vermesin diyor.
Faşitsin kürdü, türkü olmaz faşist faşisttir.

Blur 10-25-2011 23:29

Alıntı:

Sevban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965714)
Edemeyiz abi, oaraları bilmeyenler, konuşur oturduğu yerden...
Bekara karı boşamak kolay misali...
Muhabirler kime mikrofonu uzatsa halk Allah devletimize milletimize zeval vermesin diyor.
Faşitsin kürdü, türkü olmaz faşist faşisttir.

Sandığa seçmenle birliktemi giriyor bu bdp'liler ?

Suç kimde peki bu noktada ? Halk birleşip topyekün bunlara bir cevap veremiyor mu ?

Zorla oy veriyorlarmışta bilmem neymiş....

Ahmet Yasin 10-25-2011 23:41

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965616)
Ben öyle düşünenlere çok görmüyorum anlayışla karşılıyorum . Ben kesinlikle yardım filan etmem BDP lilerin de bu yardımdan faydalanmayacağını garanti ediyormusun bana ? etmiyorsun bende yardım etmiyorum keyif benim değilmi ..

Senin ve senin gibi düşünenlerin yardımına ihtiyacı yok kimsenin...

Ahmet Yasin 10-25-2011 23:56

Bir pkk sempatizanı olsaydım yazılan yorumları okuduktan sonra Dağ çıkmak için başka sebep aramazdım.

BeldeiTAYYIBe 10-25-2011 23:59

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965731)
Bir pkk sempatizanı olsaydım yazılan yorumları okuduktan sonra Dağ çıkmak için başka sebep aramazdım.

Imam'a kizip cemaati terk etmek ayri bir hata olur.

depare 10-26-2011 00:18

Dün biriyle kavga ettim zor kurtuldu elimden muhabbeti geçti hiç üzülmedim ben sonuçta Kürtler diyor beyinsiz..!

Bu kadar mal olurmu insan ya ulan şerefsiz doğma dan önce Türklük tapusu mu verdiler sana..!

Bu gidişle yakın da Kürt ırkçısı olacam..!

Ahmet Yasin 10-26-2011 01:12

Savaşmak lazım kardeşlerim savaşmak ama birbirimizle değil Cehaletle...

Kafası basmayanlarıda zorlamamak lazım.

Sadece Sukut ediyorum....

rikopasa 10-26-2011 11:37

Yahu tamam bende şu durumda ayırım yapamam ve hatta arkadaşlarımla Van'dan misafir edeceğimiz 2 aile için kiralık ev çözümü üzerinde çalışıyoruz, kendimizce birşeyler yapalım diye.
Amaaaa dün bir programa Van'dan bağlanan bir bayan "buraya yardım gelmiyor, devlet bizi unuttu, üşüyoruz, burada hiçbirşey yok ..." feryat figan. Eee dediler nasıl televizyon izliyorsun ? Jeneratör var diyor :). Tamam dediler sizi ve ailenizi yaklaşık 20 kişiyi tüm masraflarınız dahil İstanbul'a davet ediyoruz, 1 yıl burada kalacaksınız, gelirmisiniz diye sordular, Van'lı bayan bizim burada kendi düzenimiz var, kolay değil dedi. Tamam dediler yine o zaman başınızdaki erkekle konuşalım dediler, o da uyuyormuş :). Tüm bunların arasına Müge Anlı'nın söylediklerini anlatmaya başladı, alakaya maydonoz.

Yahu be kadın, Allah'ın kadını yollar yardım konvoyları ile doldu taştı, tüm Türkiye seferber oldu, insanlar canla başla Van'lı insanlar için ne yapabiliriz diye düşünürken sen kalkmışsın bunları görmezden gelip Müge Anlı'dan bahsetmeye çalışıyorsun. Niyetin ne kadın senin ha niyetin ne. Marmara depreminde ceset kokusundan yolda yürünmüyordu, gıkı çıktımı lan vatandaşın ... Allah'ından kork lan nankör kadın.

İşte bu yüzden burada bazı arkadaşlarada hak vermeden edemiyorum.

unnamed 10-26-2011 15:08

gecenlerde israil yangininda bizden yardim giderken uzulmustum...
ama insanlik namina yapilmasi gerekende buydu...
simdi van daki deprem icin yapilan yorumlari gorunce bizim saf halkinda bu yorumlari surekli facebook ta durum guncellemesi yaptigini gorunce cehaletlerine veriyorum...
istar kurt ister laz yada neyse ozu insansa yardim etmek gorevimizdir denemiyor...
hee elbet hatalari var oradaki vatandasin ama zaman hatayi konusma zamani degil...
yaralar kapansin ondan sonra konusulur hersey...

rikopasa 10-26-2011 15:44

Van'a giden yardıma üzülmmemeli, tepki göstermemeli ama işte bu yardımdan anlamayanlar, bu yardımlara şükretmeyenler oldukça insanın içi burkuluyor kardeşim. Tüm Türkiye Van için seferber şu anda ama bu gözardı ediliyor, görmezden geliniyor bazıları tarafından.
Hala kalkmışlar devlet yok burada, zor durumdayız diye isyan ediyorlar. Ulan yapılan yardımın haddi hesabı yok, konvoy konvoy tır gidiyor, kargo uçaklarının biri inip biri kalkıyor, otobüs firmaları bedava taşıma yapıyor, her kanalda yardım kampanyaları düzenleniyor, daha neyin peşindesiniz. Ulan bu ülkede soğuktan ölen oldu be. Deprem doğal bir felaket ve Türkiye bu bölgenin merkezinde, dün Marmara, bugün Van, yarın başka bir bölgede yaşanacak bu görüntüler. Herkes isyanmı etsin yani.

Ben dün televizyona bağlanan ve devlet yok, yardım yok diye feryat eden ve yapılanları görmezden gelip utanmadan Müge Anlı'yı dile getiren nankör kadına isyan ediyorum.

rikopasa 10-26-2011 15:51

Al işte giden yardım konvoylarını yağmalıyorlar, kim yağmalıyor, kimlere giden yardımı yağmalıyor....
http://gundem.milliyet.com.tr/van-da...65/default.htm

rikopasa 10-26-2011 15:57

Ulan Gölcük depreminde kurtarma ekibimi vardı, bir tek AKUT vardı, onun varlığınıda o depremde öğrendik. Gölcük depreminde enkaz başında kimler vardı ama şimdi her enkazın başında envai çeşit kurtarma, sağlık ekibi var.
Gölcük depreminde full kaos hakimdi, şimdi bütün devlet erkanı Van'da kampta.
Van'da kırılan yollar sabahına onarıldı, Gölcük'te yaşanan kaos ortamında tıkanan trafiği bölge halkı elinde sopalarla düzelttide yardımlar ondan sonra gelebildi.

Bütün bunlardan sonra kalkıp devlet yok, yardım yok diyen haindir, nankördür, yavşaktır.

Sevban 10-26-2011 16:03

Ulan falan kendin kızıp kendin sayıyon kardaş... :)
Ya doğru de ya yanlış de olsun bitsin ne bu teferruat...
Kinini kus bir kere de olay bitsin...

rikopasa 10-26-2011 16:12

Alıntı:

Sevban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965837)
Ulan falan kendin kızıp kendin sayıyon kardaş... :)
Ya doğru de ya yanlış de olsun bitsin ne bu teferruat...
Kinini kus bir kere de olay bitsin...

Rahatsız oldun galiba yazdıklarımdan.
Bu senin düşüncen, senin bu düşünceni destekleyen yani ne bu teferruat, kinini bir kere de kus diyen birkaç kişi daha gelsin bundan sonra öyle yaparım.

Sevban 10-26-2011 16:14

Net adamı severim...

Hüdaverdi 10-26-2011 16:24

Yağma,remen hırsızlık yapıyorlar.Kendi memleketinin insanını düşünmeden köpek gibi saldırıyorlar yazık vallahi.Bakan bile mecliste diyor 'gerektiğinden çok çadırı alıp götüren var' diye.

rikopasa 10-26-2011 16:27

Alıntı:

Sevban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965839)
Net adamı severim...

Net adamı kim sevmez...

İntifada 10-26-2011 16:33

http://bianet.org/bianet/toplum/1336...ardim-bekliyor

unnamed 10-26-2011 16:51

yigidi oldur hakkini yeme...
rikopasa bazi dediklerinde hakli...
dun 3tane tir gozumun onunde yola cikti o kadar yardim gidiyor...
hem devlet hemde vakiflar yoluyla...
hala yok diyorsalar yaziklar olsun...

ALmi´ 10-26-2011 18:19

Başta da söylediğim gibi; bu konuda ırkçılık yapanları LANETLİYORUM. Tıpkı her an pkk'yı lanetlediğim gibi.

Nasıl yaratıklarsınız siz? İnsansınız demiyorum, çünkü değilsiniz. İnsan olanın vicdanı olur, merhameti olur.

Bugün o depremde herkes pkk'lı herkes hain diyen zavallılar; 14 günlük azra bebekte mi haindi? 10,11 yaşındaki çocuklar veya bir adım dahi atamayacak kadar yaşlı başlı insanlarda mı teröristi? Evde ailesine, kocasına yemek yapmaktan, temizlik yapmaktan başka bir şey yapmayan kadınlarda mı teröristti?

Bugün başınızı yastıga koydugunuz zaman dua edin ki; yukarıdaki tavan başınıza düşmesin. Hani bu kadar kendinize güveniyorsunuz ya, emin olun bugun bu sekilde pişkin pişkin konusan herkesin ya da çok sevdiklerinin başına bu veya buna benzer daha büyük acılar gelecektir. Bundan kurtuluşunuz yok.

Ama elhamdulillah sizin gibi yaratıkların sayısı pek az. Dün stv de 65 trilyona yakın para toplandı. Bugün de iki kanalda böyle bir organizasyon olacak. Ordan da inşAllah yüklü bir miktar toplanacak.

Söylenecek aslında çoook şey var da biliyorum kolumu yormaya değmezsiniz.

ALmi´ 10-26-2011 18:47

Şunu da unutmadan yazmam lazım. O teröristlerin (!) deprem anında ne hikmetse ilk akıllarına gelen şey Tekbir etmek geliyor !

Terörist dediğin tekbir eder mi yahu şaşılacak şey (!)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Mavera 10-26-2011 18:56

Bugün ekşisözlük'te bu konuda soylemek istediklerim bu kadar' rumuzlu kişi tarafından yazılan bir yazı bir anda internette yayıldı.

'Bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım' başlıklı yazıda bu sözler yer alıyordu:

Deprem olur olmaz Van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "Geçmiş olsun kardeşim, ben de Gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. Maddi-manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme" yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"Allah razı olsun kardeşim. Şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. Sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"

ALmi´ 10-26-2011 19:21

http://c1110.hizliresim.com/q/u/55mu.jpg

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965866)
Bugün ekşisözlük'te bu konuda soylemek istediklerim bu kadar' rumuzlu kişi tarafından yazılan bir yazı bir anda internette yayıldı.

'Bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım' başlıklı yazıda bu sözler yer alıyordu:

Deprem olur olmaz Van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "Geçmiş olsun kardeşim, ben de Gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. Maddi-manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme" yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"Allah razı olsun kardeşim. Şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. Sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"

EZEL 10-26-2011 21:29

22 Ekim 2011

Çatışmada ölen 2 terörist Van'da toprağa verildi

ŞIRNAK’ta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölen PKK’lı Emrah Bayer memleketi Van’ın Başkale İlçesi Atlılar Köyü’nde toprağa verilirken, terör örgütü yandaşları cenaze törenini gövde gösterisine dönüştürlü.

http://i.milliyet.com.tr/SubV2Big/20...mf1714300.Jpeg

Oğlunu toprağa verdikten sonra hayli bitkin olduğu gözlenen teröristin babası Rıfat Bayer, "Ölen asker de, PKK’lı da benim oğlum. Artık yeter, barış olsun" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kato Dağı’nda 8 Ekim 2011’de sürdürdüğü operasyon sırasında güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmad ölen PKK’lılardan, örgütün bölgedeki elebaşlarından KCK Konsey üyesi olduğu belirlenen ’Baz Mordem’ kod adlı Emrah Bayer ile ’Bager Fırat’ kod adlı Kasım Karaboğa’ın cenazeleri Malatya ’da yapılan otopsi ardından Van ’a gönderildi. PKK’lı teröristlerden Kasım Karabağ ’ın cenazesi Van’da toprağa verildi.

Emrah Bayer’in cenazesi ise, BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya , BDP Van İl Başkanı Cüneyt Caniş’in de aralarında bulunduğu 50 araçlık konvoyla önce Başkale İlçesi’ne buradan da Atlılar Köyü’ne götürüldü. Köy girişinde çoğunluğu kadınların oluşturduğu grup, örgüt üyelerince sarı- krmızı- yeşil beze sarılı terörist Emrah Bayer’in cenazesini karşıladı. Karşılama sırasında gruptakiler Abdullah Öcalan ve Kato Dağı’nda ölü ele geçirilen Bayer ile Karaboğa’nın posterini taşıdı, PKK ve Öcalan lehine slogan atarak köy mezarlığına kadar yürüdü. Mezarlıkta Kürtçe konuşma yapan BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, Kürt halkının yıllardır barış ve özgür birliktelik için mücadele ettiğini öne sürdü.

PKK’lı terörist Emrah Bayer’in babası Rıfat Bayer, oğlu toprağa verilirken güçlükle ayakta durmaya çalıştı. "Kürt halkının başı sağ olsun. Oğlum, yüreğimin bir parçasıydı, operasyonlar dursun" diyen Rıfat Bayer, ardından "Ölen asker de PKK’lı da benim oğlum. Artık yeter, barış olsun" diye konuştu.

http://gundem.milliyet.com.tr/catism...08/default.htm

Mavera 10-26-2011 21:47

eee senin mantiginla gidersek bu ne oluyor EZEL..

Şehit cenazesi Kürtçe ağıtlarla toprağa verildi

Bitlis'in Güroymak ilçesindeki saldırıda şehit olan polis memuru Kamuran Ercan'ın cenazesi Van'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Bitlis'in Güroymak ilçesindeki saldırıda şehit olan polis memuru Kamuran Ercan'ın cenazesi Van'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Hz. Ömer Camii'nde kılınan cenaze namazı sırasında şehidin kardeşlerinin Kürtçe ve Türkçe ağıtları yürekleri parçaladı. Şehidin küçük kardeşi Zülküf Ercan'ın abisinin tabutuna sarılarak, "Sen kalk yerine ben öleyim" diyerek haykırması çevredekileri de ağlattı.
Kürtçe ve Türkçe ağıtların yükseldiği cami avlusunda, şehidin babası İdris Ercan, oğlunun fotoğrafına sarılarak ağlarken, kardeşlerin feryatları da yürekleri parçaladı. Şehidin küçük kardeşi Zülküf Ercan, 'Abi sen kalk senin yerine ben öleyim. Yemin ederim senin için kendimi öldürürüm yeter ki sen kalk." diyerek ağlarken, yakınları da Kürtçe ağıtlar yakarak acılarını dindirmeye çalıştılar.
İkindi Namazının ardından Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis memuru Kamuran Ercan'ın cenazesi askeri bando eşliğinde cenaze aracına kadar mesai arkadaşlarının omzunda taşındı.
Şehit Kamuran Ercan, Şabaniye mezarlığında toprağa verildi.
19 ekim, Milliyet

EZEL 10-26-2011 22:05

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 965906)
eee senin mantiginla gidersek bu ne oluyor EZEL..

Şehit cenazesi Kürtçe ağıtlarla toprağa verildi

Hz. Ömer Camii'nde kılınan cenaze namazı sırasında şehidin kardeşlerinin Kürtçe ve Türkçe ağıtları yürekleri parçaladı. Şehidin küçük kardeşi Zülküf Ercan'ın abisinin tabutuna sarılarak, "Sen kalk yerine ben öleyim" diyerek haykırması çevredekileri de ağlattı.
Kürtçe ve Türkçe ağıtların yükseldiği cami avlusunda, şehidin babası İdris Ercan, oğlunun fotoğrafına sarılarak ağlarken, kardeşlerin feryatları da yürekleri parçaladı. Şehidin küçük kardeşi Zülküf Ercan, 'Abi sen kalk senin yerine ben öleyim. Yemin ederim senin için kendimi öldürürüm yeter ki sen kalk." diyerek ağlarken, yakınları da Kürtçe ağıtlar yakarak acılarını dindirmeye çalıştılar.
İkindi Namazının ardından Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis memuru Kamuran Ercan'ın cenazesi askeri bando eşliğinde cenaze aracına kadar mesai arkadaşlarının omzunda taşındı.
Şehit Kamuran Ercan, Şabaniye mezarlığında toprağa verildi.
19 ekim, Milliyet

Kim bütün Vanlıların PKK'lı olduğunu söyledi ki ? Yani seçimlerde AK Partininde aldığı oy oranlarını zaten verdik bunun üstüne senindeki işgüzarlık Mavera ..
Ben ne diyorum yardım etmek istemeyenlerde kendi açılarından haklı etmek istemeyenlere kimse bir şey diyemez ve bende yardımların BDP liler tarafındanda faydalanacağı düşüncesi ile yardım etmem etmiyeceğim diyorum . Sonra bölge için iolay sonrası ileri geri konuşanda suç yok onları bu ruh haline getiren bölge insanının yaptıkları diyorum kimse haklı olarak acımasızca konuşanlara laf sokmaya hakkı yok

All times are GMT +3. The time now is 20:09.