![]() |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
benim hocam öyle demek istememiştir.....öyle olsaydı saadet kökenlilerin çoğu akpye oy vermezdi |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
ama öyle demiş....
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
ŞİİİİİİİT ARKADAŞLAR KONU TAYYİB BEY
BURDA OLSA EMİNİM ODA NECMETTİN BEYE SAYGILI DAVRANIRDI |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!'' |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
burda hocaya kim saygısızlık yaptı ki
siz saadet kökenliiyseniz ben fazilet kökenliyim nec. hoca cehennem laflarını etmeyecekti bu laf ona yakışmadı hocanın müridi değilim ki yanlışlarını söylemeyeyim |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
Erdoğan, ustasını çok ağır eleştirdi Erdoğan, Erbakan'la yollarını 'bölücülük' yaptığı için ayırdıklarını savundu, 'Cennetten yer parselliyor. Allah'ın avukatlığını sana kim verdi?' diye sordu. Bazı liderler çıktı. Cennetten yer parselliyor. Bazılarını cehenneme gönderiyor. Allah'ın avukatlığını kim verdi de sana. Biz böylelerini çok iyi biliriz. Yollarımız niye ayırdığımızı milletimiz de iyi biliyor. aa |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
bir diğer konuşmasıda bunlar büyülenmiş biz mısırdan ünv den çok büyük bir alim getirdik şunların büyüsünü bozun dedik ama bozamadılar demişti bir gazetecide sormuştu;hocam bunlar sizin öğrencileriniz niçin bu kadar kızıyorsunuz diye;oda cevabı yapıştırmıştı ;öğrenci ders dinlemeyip arka baçede top oynarsa ,hoca ne yapsın :D :D :D ben hala erbakanı kurtarıcı gibi düşünenleri ,görünce hayret ediyorum :D :D |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
Ben eleştirimi de yaparım ama saygımı da asla eksik etmem |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
eronon her ne kadar komik gelsede bence erbakan hoca bu ülkenin yetistirdigi en büyük degerlerdendir..o görüsü hic bir zaman benimsemedim, hic bir zamanda oy vermedim ama bu benim erbakan hoca gercegini görmeyecegim anlamina gelmez..
sunu asla unutmayalim erbakan hoca olmasaydi su anda ne ak parti olurdu ne tayyib erdogan olurdu eve hoca stretajik hatalar yapmistir ama bu hatalar nedeniyle onu tamamen yok saymak yanlis olur.. erbakanin bu ülkeye yaptigi bir cok hizmet bulunmaktadir en büyük hizmetide bana göre dini konularda halkin bilinclenmesidir.. tabiki son secimlerdeki söylemleri cok absürd kacti ama bu bizim saygisizlik yapacagimiz, ciddiye almayacagimiz anlamina gelmez.. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
ÇOK HAKLISINIZ BİR HATADAN DOLAYI BİRÇOK İYİLİKLER YABANA ATILMAZ ALAY ETMEKSE EN BÜYÜK AYIPLARDANDIR BENCE. SAYGI GÖSTERMEZSEK SAYGI GÖREMEYİZ. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
lütfen biraz genis düsünelim..erbakan hoca sizler icin cok sey ifade edebilir buna saygi duyuyoruz ama herkesten ayni derece sevgi beklemeyin erbakan hocaya.. mesela ben milli görüs kökeninden gelmiyorum o yüzden sizin erbakana verdiginiz degerle benimkinin ayni olmasini bekleyemezsiniz.. ama saygimiz her daim mevcuttur ;) |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
abi banamı diyosun? ??? |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
sadece erbakan hoca beni güldürüyor onu söyledim;zekasına lafım yok ,çünkü bilmsel alanda çok büyük başarıları var
benim saygı görüşüm biraz değişik yani ben erbakana gülerim komik bulurum biriside bana güler beni komik bulur ;hatta ben aynı tavrı erdal inönü içinde koyarım ortaya . erbakanın hiçbir şeyi güldürmese bizi;12 eylülden bir kaç gün önce türkiyeye gelip sanırım hükümeti ben kuracam öyle duyum aldım diye havaalanında açıklama yapıp;sonra darbe olması :) :) |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
BEN ZATEN HİÇ MİLLİ GÖRÜŞ KÖKENİNDEN GELMİYORUM SAYGI İÇİN BÖYLE ŞEYLERE TUTUNMAYA İHTİYACIM YOK. TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EVET GENİŞ DÜŞÜNMEK LAZIM SİYASET HAKKINDA YEMEM GEREKEN EKMEKLER FAZLA |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
sonucta her yigidin yogurt yiyisi farklidir..;) |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
abooooooo!
yahu ben de milli görüş kökenliyim ama sizin gibi değil bazı yoldaşlar hocayı şeyh gibi görüp o yanlış yapmaz bir şey demişse doğrudur eğer uçlarda bir şeyse söylediği hemen"siz yanlış anlamışsınızdır!"derler benim milli görüşlülüğüm Tayyip Erdoğan ve arkadaşları partiden ayrılınca nihayete erdi Erbakan hocanın yolunda olmak isteyenler saadete gidebilir zira kendisi orayı işaret ediyor ben Erdoğanın izindeyim Yanlış anlamayın kimseyi kovduğumuz yok da ben gerçeği ortaya koydum Deniz Baykal bile bizi bu kadar eleştirmedi bu kadar kötü şeyler yapmadı tv 5 e bir bakın ,haberlerine bakın o zaman bize hain ,amerikancı,batıcı,ülkeyi maneviyatı satan neler neler diyorlar Ben hocaya saygı duyarım tıpkı deniz baykala,devlet bahçeline duyduğum gibi ,başka türlüsü bende yok ha neden hoca diyorum"akademisyen" olduğundandır. eyvallah |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
ben birsey sormak istiyorum..milli görüs demek erbakan hoca mi demektir?
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
benim aklıma sadece erbakan ve saadetliler geliyor.Peki milli görüş ne demek?
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
mili görüş siyasetini milli ve manevi konulara duyarlı olarak yapmaktır
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
bende merak ediyorum ne demek olduğunu...bi kaç kişiye sorunca dewstekledikleri şeye cevap veremediler? ama öğrenmekten ;) zarar gelmez hani..
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
milli görüscü degilim ama milli görüs hareketi hakkinda bir arastirma yapmistim insallah müsait bir zamanda paylasmak isterim sizlerle..
ben soruma yine cevap alamadim..arkadaslar diyorsunuz ben eskiden milli görüscüydüm o zaman bana anlatin milli görüs demek erbakan mi demek, erbakandan sonra milli görüs ne olacak... |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
abi aslında öyle bilimsel bir karşılığı var diye insanlar milli görüşlü olmuyor
dindar isen, muhafazakar isen bir partili olman gerekiyorsa aha da sana parti aha da görüş oluyor.Tarihinden Osmanlıya hayran bir de dinine hayran insanlar oluyor Bir de hep zulüm gören taraf olunca daha da bağlanıyoruz darbeci de sana vuruyor,solcuda,sağcı(demirel tarzı)da,milliyetçide ... bunlarla daha da pekişiyor. Ama milli görüşe bilimsel olarak yaklaşırsan batıcı değil doğucu oluyorsun milli görüş şimdi modernleşti yani biz de varız dendi e adı da değişti adı Ak oldu Erbakan hoca tarzının artık hiçbir şansı kalmadı diyebilirim |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
ama sunuda kabul etmek gerekir kardes milli görüs bir ekoldür ayni ülkücüler gibi merkez diye adlandirilan partiler tarihin tozlu sayfalarina karisti ama mili görüs azda olsa öz bir sekilde ayakta.. ak partide ekol olma yolunda ilerliyor insallah bir dp, bir dyp, bir anap gibi olmaz.. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
inşaallah abi
Ak Partinin değeri erenonun senin benim ammarın bir arada olabilmesinden kaynaklanıyor ve öyle olmalı biz faziletin içinden çıktık belki ama şimdi çok farklı bir yerdeyiz Ak p.yi farklı görüşlü insanların özgürlük ve demokraside birleşmesi olarak görüyorum yani milliyetçi de mil.gör.de sol da hepimiz buradayız çünkü biz çalışmak istiyoruz ülkemizin ilerlemesini istiyoruz |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
iste biz bu zenginligin kiymetini bilmeliyiz..birbirimizi dislayarak elimize birsey gecmez,aksine kucaklasmaliyiz, el ele vermeliyiz daha güzel bir türkiye icin.. insalalh ak parti basbakanimizin önderliginde ekol olacak.. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
evet biz böyle düşünüyoruz ama nereye kadar.....yani karşılık olarak aldığımız el.....bizim zararımıza oluyo...benim sorunum bu....yani lütfen gerçekçi olun |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
bizim zararımıza olan ne ammar?
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
ben ammarın milli görüşe yakın olduğunu düşündüm ve adını yazdım
ama Ak Partiden olmayabilirsin bilemiyorum ama gerçekçilik nedir biliyormusun güçlü olacaksın saldırmayacaksın "iş yapacaksın" işte gerçek! |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
arkadaslar konuyu erbakan hocaya yine getirmeyelim..ammar arkadasimizin ak partili veya saadetli olmasi hic ama hic mühim degil oda zaten görüsünü saklamiyor onun icin ortak noktada bulusmamiz imkansiz..
en azindan kirici olmadan, birbirimizin degerlerine saygi duyalim.. |
All times are GMT +3. The time now is 14:35. |