![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben bunu dedim mi ? "şimdi birileri çıkp hala zamanın ve samanyolunun neden ergenekon haberleriyle dolu olduğunu soruyor.." kaç defa yazacam 27 nisanda neredeysek şimdi oradayız. siz o zaman 90'larda nerdeydiniz. 28 şubatta nerdeydiniz. zaman samanyolu hoca nerdeydi tabiki 28 şubatçılarla açılış üstüne açılış panel üstüne panel yapıyordu.ayakta alkışlanıp alkışlıyordu. Ak parti parti ( tek güç ) olunca mı demokrasi aklınıza geldi. şimdi eski defterleri açmayalım. herkes kendi gücü yettiğince hareket eder. senin zaman'ın bile neredeydiler dediklerini provakatör ilan etmişken hangi yüzle neredeydiniz diye soruyorsunuz biz demokratta değiliz laikte yardakçı da liberal da değiliz. ve rızamız da yoktur. ancak senin neden yararlanıyorsunuz demeniz tam bir fiyasko diğer bir adı ile köşeye anarya gitmektir. ben üzerinde yaşamak zorunda kaldığım toprak parçasında lehime olan kanunları kullanırım. çünkü hakkımdır. lakin sizin gibi gönül rızası ile kabulde etmeyiz. bide merak etmeyin benim bunu kanunları kullanmak zorunda kalmam bile mahekemeyi Kübra da bazıları hesabını verecektir. ( gönül rızası ile kabul edip müminleri kabul etmedikleri için kınayanlar dahil ) balyozları sen mi tepemizden çektin ! o kadar erkekti zaman ve türevleri 28 şubatta çekseydi balyozları. ama çekmek bir yerde kendisi çekiçle yardıma koştu. iyiliği kendinizden kötülüğü başkasında ararsınız ancak " iyilik Allah'tan" kötülük yardakçılar dan. biz böyle inanıyor ona göre hareket ediyoruz. bize demokrasi değil Allah yardım etti. kim aymaz görüyoruz. edit : neden yararlanıyorsunuz dediğiniz kanunlarla ne yargılanmak ne de yargılamak isteriz... |
bu mevzuda iranı referans alıyorsan sıkıntı yok istediğini yazıp çizmede serbestsin..ama aynı iran pkknın bir numarasını yakaladık diye bir haber geçmişti sonra nasıl kıvırdıklarını hep beraber gördük..iranın suriyeye yardım ettiğini ben değil suriyedeki zulm görenler anlatıyor..29 mayıs olayıyla ilgili dün dündür görüşünüze saygı duyuyorum..çatlı ile zamanı kıyaslamakta ufuk ötesi bir kıyas...
|
Hararetli münazarada sizleri kızdırmak istemem lakin kısır bir döngüdür ! Sen-ben'den kurtulmak zorundayız ! Bu tahrikler bize yeterince zaman kaybettirip acılar yaşatmadı mı ??? Hala yaşatmıyor mu ???
|
Alıntı:
Kuranın hakimyeti dışında hiç bir ideoloji kanun ve hakimyete rızamız yoktur. istersen iran de istersen hamas istersen endonezya istediğini de. ama demokrasi olmadığı kessindir. "dün dündür" sözü Zaman ve türevlerinin kankasının sözleri. ders alınacaksa en yakının ders alması daha mantıklı " sözü söz sultanına bırakın" ayırıca konuyu mazlumların süriye hakının kanına getirip kendinizi haklı yada üstün çıkarmaya çalışmayın. sizden daha çok savunuyor ve devrimini istiyorum hemde demokrasi için değil iktidar partisi istediği için değil. Allah için Allah'ın rızası için istiyoruz. iranı da tutumundan dolayı eleştiriyoruz. doğru bulmuyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://2.bp.blogspot.com/_Vf7kvErt9a...0/image027.jpg http://1.bp.blogspot.com/_Vf7kvErt9a...0/image029.jpg http://3.bp.blogspot.com/_Vf7kvErt9a...0/image031.jpg işte burada "dün dündür bügün bügündür" sözünün sahibine söz sultanı diyordu. hemde 28 şubat sürecinde. |
ne var bu resimlerde?
|
çok şükür geçmişimizde domuzbağı yok kardeş
|
Gerek yok resim koymaya molla..
28 Şubat sürecinde ne dolaplar çevirdiğini biliyoruz hocaefendinin.. |
Alıntı:
fethullah gülen burada kendi eliyle demirele toplumsal ulaşı ve demokrasi ödülünü verdi... hemde şu sözlerle... Alıntı:
toplumsal uzlaşı ve demokrasi demişken demirelin bu ülkeden nasıl 40 sene çaldığını,28 şubattaki rolünü hepimiz biliyoruz değil mi... |
Alıntı:
|
Aslında 28 Şubat sürecinin musebbibide gulen.bence onada dava açılmalı.
|
Cemaatle uğraşmak kimilerinin yeni mesleği
hani ellerinde bir şey de yok,Neymiş zaman İran düşmanlığı yapıyormuş,Sizmisiniz İran'ın dostu Daha düne kadar bunlar cennete giremez cehennemlik sapık şiiler diye fetva veren kıllıların peşinden gidiyordunuz ne oldunuz? Bölgede yeni Saddamlara ihtiyaç yok.İran bu süreci görmezse ne olacağı belli. Saddamın da şöyle füzesi var böyle bilmem neyi var diye gaz veriyordular birbirlerine Sonuç ortada.. Barış ve istikrar Zaman'ın derdi bu Eğer Türkiye'de KAVGA etmeyi meslek edinen kişilikler içine Erbakan'dan tut daha kimleri sokarsan sok,gitmeselerdi istikrar ve didişmeden uzak iktidar yani ak parti iktidarı ve ülkeye bunca hizmeti verme şansı olmazdı. Bu yüzden bölgede yeni Saddam'lara değil yeni Erdoğanlara ihtiyaç var Üfürmeyin yellenmeyin boş yere |
benhur un yorumunu es geçiyorum;D
28 şubat sürecinde bu ülkede ki müslüman insanlara ve cemaatlere yapılmayan kalmazken gülen cemaatine bakıyoruz bu olayların sorumlularına plaket veriyor... nasıl bir iştir... kimse kalkıpta çocuk kandırmasın, 28 şubat tan hiç yara almadan kurtulan bir cemaattir... birşeyleri görüpte zorla insanı salak yerine koymaktan vazgeçin... inanın komik duruma düşüyorsunuz.... |
Alıntı:
bu medyanın iftirasıdır. hizbullah mensuplarının her defasında gerek mahkemeye gerekse medyaya söylediği "ispatlayın davamızdan vazgeçelim" sözüne rağmen hiçbir zaman ispatlanamayan bir safsatadır. |
http://www.dragoart.com/tuts/pics/13...hem-step-5.jpg
http://www.logocu.gen.tr/logolar/Z/ZamanGazetesi.jpg Resımdekı bi Benzerlik var dıkkat ettınız mı xD |
Alıntı:
http://www.turkcuturanci.com/turkcu/...etullah-gulen/ ;D;D;D;D memleket elden gitmiş usta |
Alıntı:
Gülen 28 Şubat sürecinden sonra değil bu tür toplantılar 28 Şubattan önce yaşanan olaylar,toplantılar konferanslar.. Yani nasıl bir acziyet , Ecevit ile yada Demirel ile olan fotoğrafları adeta SUÇ unsuru gibi burada paylaşmak nasıl bir BEYNİN eseridir ben anlamadım. Hani insan Gülen'i beğenmez sevmez zorla değil ya ama böyle abuk subuk şeylerle insanların karşısına çıkmayın bozarlar sizi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
zaten darbeden önce, halkın oylarıyla iktidara gelen erbakan için "görevini bırak" çağrısı yapmıştı. yalnız, cartman kardeşim resimdeki benzerliği açıklar mısın, ben çıkaramadım. |
Alıntı:
bunlar bayatladı artık Hizbullah domuz bağları iftirası ile kirletilecek bir durumda değil. başka bir şey bulun. Alıntı:
Allah razı olsun kardeşim. |
Alıntı:
|
Şöyle mesajlara baktımda Gülen Cemaati 28 Şubat'tan etkilenmedi diyorsunuz.
Kaldıki 28 şubat döneminden sonra Gülen laik devlet yapısını değiştirerek dini kurallara dayalı bir şeriat sistemi kurmakla suçlanmadımı? Etkilenme diyorsunuzda nasıl bir etkilenme bekliyorsunuz? Farz edelim 28 Şubat dönemine ait bütün iddialarınızda haklısınız.Peki şuan içinde bulunduğunuz hani varda e-mıhtıracıları dava edebildiğiniz yeni düzende hiçmi Cemaatin payı yok. Askerlerin hakimleri savcıları toplayıp seminer adı altında talimat yağdırdığı günleri ne çabuk unuttunuz. Komutanın siyasetçilere ahkam kesmesini ne çabuk unuttunuz. Daha geçen gün Genel Kurmay Başkanı bir gazeteye siyasi bir demeç verdi diye dava edildi.Bu gelinen süreçte Gülen'in ve cemaatin hiçmi payı yok? Gerçekten çok ayıp bu kadarda görmezden gelemessiniz. Ben bütün herşeyi Cemaate borçluyuz demiyorum bunu hep beraber yaptık.Bu forumda bile kapatma davaları açılırken biz burada karşı tepkimizi gösterdik.Ergenekon daha yeni başladığında korkmadan yazılar yazdık. Şimdi iki çift lafım daha var... Madem sizler çok samimi ve bizlerde samimi değilsek e-mıhtırayı reklamla karışık dava edeceğinize Çevik Birleri dava etseydiniz ya. Ozaman siyasi demeç veren komutanları generalleri dava etseydiniz ya... Edemezdiniz çünkü sıkardı değilmi? İşte şuan bulunduğunuz subayından tut genelkurmay başkanına kadar dava açılabilen sistemde hiçmi payımız olmadı... Herkes Ergenekon'cuların üstünü örterken bizde açmadıkmı? Korkusuzca Ergenekon örgütünün çarşaf çarşaf haberlerini yapmadıkmı? Benden bu kadar bundan sonra sukut edeceğim. Elinizi vicdanınıza koyun ve biraz düşünün son. |
Alıntı:
:w: |
Alıntı:
sonra Danıştay kararı ile şeriatçı değil diye mühür vurulmadı mı ? "Madem sizler çok samimi ve bizlerde samimi değilsek e-mıhtırayı reklamla karışık dava edeceğinize Çevik Birleri dava etseydiniz ya." Gülen ve medyası ve STK'ları hangisi hakkında dava açtı reklamla karışık ! "Korkusuzca Ergenekon örgütünün çarşaf çarşaf haberlerini yapmadıkmı? Edemezdiniz çünkü sıkardı değilmi? " 28 şubatta çarçaf çarçaf haber yapsaydınız ya sıkardı değil mi ? en dar zamanda çok karşı durduk ve sıktı da ! 10'larca kardeşim şuan kayıp yüzlercesi şehit edildi... ! şuan sadece siz değil islami ve muhafazakar olan herkes haber yapıyor ! |
Alıntı:
Herşey davamı açmak kardeşim sen yapılana bak dünyanın dört bir yanında yetiştirilen öğrencilere bak. Bir insanı demediği yapmadığı şeylerden dolayı suçlayamassın.Ben burada biz çalıştık siz çalışmadınız demiyorum ama bu kadarı ayıp. Dediğin gibi şuan yapıyorlar... Hatta Star Tv bile el değiştirdi artık. Sen gideceksin e-mıhtıraya dava açacaksın yiyiyorduysa 28 şubatta ta açsaydınız.Açamadınız neden çünkü durum vahimdi anında tefe koyarlardı adamı... Peki şuan bulunduğun ortamı oluşturmada gülenin hiçmi payı yok? Demokrat olmadığını defalarca vurguladığın için demokrasininde senin için bir anlam ifade etmediğini biliyorum.Ama nimetlerinden de yararlanmak şahane.. Bu yüzden demem o ki güzel kardeşim.Güneş balçıkla sıvanmaz.Sen gözlerini kapıyorsun diyeye gece olmaz.:güzel: |
Alıntı:
kaç olursa olsun Danıştay kararı ile Şeriatçı olmadı mühürlendi mi mühürlenmedi mi ?sonuç olarak bahsettiğin davadan böyle bir kararla beraat etti. "dört bir yanında yetiştirilen öğrencilere bak." bakıyorum Türkiye Ve Türklük için olduğu için beni ilgilendirmiyor "Ben burada biz çalıştık siz çalışmadınız demiyorum ama bu kadarı ayıp." ilk başta neredeydiniz diyerek konuyu buraya taşımanız en büyük ayıp ! "Sen gideceksin e-mıhtıraya dava açacaksın yiyiyorduysa 28 şubatta ta açsaydınız.Açamadınız neden çünkü durum vahimdi anında tefe koyarlardı adamı..." tamam biz açmadık 28 şubatta herkes üzerimize çullanmıştı zaten plaket verilenler ayakta alkışlananlar şikayet etseydi ya ! bugünden kendilerine pay çıkarmasınlar. ayrıca sende diğer gülen ve zaman şövalyeleri Mustazaf-der'in neden dava açtığını biliyor musunuz ! yok zorunuza gidiyor ya nedeni de sizi ilgilendirmiyor diren şimdiye kadar neredeydiler diye dalarsınız. çünkü siz "tek"çisiniz. "Demokrat olmadığını defalarca vurguladığın için demokrasininde senin için bir anlam ifade etmediğini biliyorum.Ama nimetlerinden de yararlanmak şahane.." demokrat olmadığımı ŞERİATçı "Hükmüllah"çı olduğum için pekte sıkıyor sizi biliyorum ama Demokrasi nimetlerinden faydalanıyorsunuz demeniz. tam bir fiyaskoo daha öncede dedim demokrasiniz size piroz olsun. ben isteyerek faydalanmıyorum.isteğim ve iradem dışında buna zorlanıyorum. ayrıca demokrasi nimeti diye bir tabir yoktur bir müslüman için Allah'ın Nimetleri olur. sapıtmanın anlamı yok. yaşamaya zorlandığım her sistemin açıklarından ( sizin için nimet ) faydalanırım. bu benim hakkımdır. |
ammar sen peygamberimizn hayatını kaç kere okudun?
|
Alıntı:
sıkışınca iftira konuları mı açacaksın ! cevapları verildi. |
Alıntı:
|
Ha sende yetişen koyunların pardon öğrencilerin türkçü misyonerler olduğunu kabul ettin yani burak bey :)
|
Alıntı:
Sadece komik buldum.Türçe'yi yaymak misyonerlikse evet misyonerlik.Ve bu arada gerçekten derdinizi görmek güzel.Çünkü anlam veremiyordum bu kadarı nasıl olabilir diye? Ama Allah razı olsun aydınlattınız beni... Bu arada Türkçü misyoner tabirinin nasıl olduğunu çok merak ettim.Kafandaki bu tabiri biraz açarmısın? |
All times are GMT +3. The time now is 09:59. |