![]() |
Alıntı:
akıncıyla furkanca bakış neyine yetmiyor :) |
Kime oy versem ;ı:
Ya ben de ay sonuna doğru veririm diyecektim de bu oylama şubatınmış biz marttayız :) |
Alemdar ibaret...;;)
|
Siz başkan ve yöneticisi olarak politik olun bende bu 28 Şubat sürecinde size tabi olayım öylemi :) ben almıyayım taraf olmayan bertaraf olur misali :)
Oyumu ayın sonunda kullanacağım dedim ama dayanamadım ;1 oyum 3 kişiye gitti HaArP Duygu BeldeiTAYYIBe |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çayıyla beraber gelirse sorun yok:)
|
Alıntı:
|
kendim hariç herkese bir oy...
hayırlı olsun... |
bu anket ne zaman bitiyor :)
|
du saate bakim
baktım birazdan bitiyor reyiz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şubat ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir Ayın yıldız üyesi :İntifada Ayın Ak Üyesi : _duygu_ Ayın Üyesi : HaArP Bu listede olup kazanmaya hak kazanan üçt arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun Birinci olan arkadaşımızın 1000 beğeni puanı ikinci olan arkadaşımızın 500 beğeni puanı ve üçüncü olan arkadaşlarımızın 250 puanı en kısa zamanda verilecektir..selametle |
Alıntı:
siz şimdi 1000 beğenicik için mi beni listeye alıp konunun reklamını yaptınız ? 10000 den aşağısı kurtarmaz... bide lütfen muvahhidi değiştirip bişeyler yazmayın eğer yazacaksanız parantez içinde yazarsanız sevinirim |
ne oldu akinci ben sana objektif, mezarciya benziyor benziyor dedim bana inanmadiniz bak simdi ne oldu :)
|
Ayın yıldız üyesi :İntifada
Ayın Ak Üyesi : _duygu_ Ayın Üyesi : HaArP oy veren tüm arkadaşlara aferin derken vermeyen tüm arkadaşlarıda bir yerlere not ettim bittiniz olum... 2. ve 3. arkadaşlarada tepeden alaycı bir ifade ile bakarken haddinizi bilin demek istiyorum... Ne öyle bana oy oranı olarak yaklaşmalar falan... Yönetimede uyarımdır benim yer aldığım listelerde sadece kazananlar rep alsın şöyle 10000 falan artınca 10000 artsız 1000 den sıkıldım iyice... Son sözüm :) I win,you lose ! |
Alıntı:
oylar beğeniler bahane, muhabbet şahane tabi... duyulan muhabbete, muhabbetle mukabele ediyorum... |
_edna_ kimdi :)
|
Alıntı:
|
herkes ismini degistiriyor bu siralar bizdemi uysak bu modaya :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
akinci sen dua et, bir yönetici gicik diye beni listeye almamis yoksa seni zorlardim ama biz mimliyiz cünkü bir arkadasin nasirina cok basiyoruz ya ondandir :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sorma gitsin kardeşlik ;D Alıntı:
senin olduğun listeleride bilirim mavera Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam kabul ediyorum dereye göre biraz büyük oldu Mississippi.:( Biraz daha küçüğünden verelim. Amazon deresi nasıl?http://img683.imageshack.us/img683/4...tansmiley5.gif |
bir sorum olacakdi.. ben en cok hangi görevliyi begeniyorsunuz diye bir anket acmak istiyorum buna izin var mi?..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kovulanlar kelimesini şöyle büyük harflerle yazsan sonra bi de altını çizsen, içinin yağları eriyiverip de iyi olmamıydı?:hihi2: |
galiba hüdaverdinin yerine cihannura söz vermişler bu keyfi ve sevinci başka türlü açıklayamıyorum :)
|
Alıntı:
Not: Belki de onu da yapmıştır. İtiraf et Mavera. |
abi o isi sen görevden alinincaya biraktim :)
|
Alıntı:
|
biliyorum say ve anlatma abicim :)
|
Alıntı:
Clinton, Yeltsin ve Çiller şeytanın karşısına çıkarlar. Hepsi şeytana dileklerini söyleyeceklerdir o da onlara ne zaman gerçekleşeceğini söyleyecektir. İlk önce Clinton sorar: - Amerika ne zaman her yönden tam olarak dünyanın hâkimi olacak?, der. Şeytan da: - 50 yıl sonra, der. Clinton ağlamaya başlar - Ben göremicem, ben göremicem. Sıra Yeltsin'e gelmiştir. O da sorar: - Rusya ne zaman eski gücüne kavuşacak? Şeytan cevap verir: - 100 yıl sonra. Yeltsin de başlar ağlamaya. - Ben göremicem, ben göremicem. Sıra Çiller'e gelmiştir; o da sorusunu sorar: - Türkiye'deki enflasyon ne zaman düşecek? Bu sefer şeytan ağlamaya başlar: - Ben göremicem, ben göremicem.http://img243.imageshack.us/img243/2...tansmiley4.gif |
|
Not ekleyeyim: Espriden anlamayan arkadaşların gülmemelerinin mahzuru yoktur.
|
abi sen bir espiriye gülüyorsan oturup, düsünürüm cünkü ikimizde ayni seye gülersek birimizde sorun var demekdir :)
|
All times are GMT +3. The time now is 18:47. |