Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Süper Final Şampiyon Galatasaray! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162165)

Cihannur 05-01-2012 00:52

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1007398)
Hâla Fenerbahçe şike yaptı diyorsanız eğer ispatlayın be yeter artık.
Nasıl bir düşmanlıktır bu.
Rezil herifler.

UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine CAS'ta açmış olduğu davayı geri çeken Fenerbahçe'nin yöneticilerine mi sesleniyorsun?http://img835.imageshack.us/img835/7...nzirsmiley.gif

Eğer Fenerbahçeli yöneticiler Fenerbahçe'nin şike yapmadığına veya Fenerbahçe'nin şikeye teşebbüsü olsa bile şikenin sahaya yansımadığına inansalardı, Fenerbahçe'nin CAS'taki davasını geri çekmezler ve kendilerini haksız yere Şampiyonlar Ligi'nden men ettiklerine inandıkları UEFA'yla TFF'yi milyonlarca euro tazminata mahkûm ederlerdi.http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif

Supraliminal 05-01-2012 00:55

Bizde 12 numara olarak eğer Fenerbahçe'nin şike yaptığına en başından inanmış olsaydık 1907 adet taraftar kartını,konbineleri ve premium kart olan taraftar kartını almaz her maçta stadı doldurmazdık !
Siz Fenerbahçe'nin üzerine geldikçe Fenerbahçe dahada büyüyecek.
Aynı chp'nin AK Parti ile uğraşıp AK Parti'yi büyüttüğü gibi !

Cihannur 05-01-2012 01:04

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1007412)
Bizde 12 numara olarak eğer Fenerbahçe'nin şike yaptığına en başından inanmış olsaydık 1907 adet taraftar kartını,konbineleri ve premium kart olan taraftar kartını almaz her maçta stadı doldurmazdık !
Aynı chp'nin AK Parti ile uğraşıp AK Parti'yi büyüttüğü gibi !

Fenerbahçe masumsa ve şikeye bulaşmamışsa bu durum net bir biçimde ortaya çıksın ve Fenerbahçe'nin üzerindeki şaibe kalksın; Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'yi 2011-2012 Sezonunda Şampiyonlar Ligi'nden men ettiği için Fenerbahçe'den özür dilesin ve Fenerbahçe'nin, 2011-2012 Sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde elde etmesi muhtemel gelir karşılığında Fenerbahçe'ye on milyonlarca euro tazminat ödesin.

Cihannur 05-01-2012 01:31

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1007412)

Benim için söylüyorsan düşüncende yanılıyorsun. Olay Fenerbahçe'nin üzerinde yoğunlaştığı için doğal olarak Fenerbahçe'yi konuşuyoruz. Yoksa ben bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın ve diğer pek çok futbol kulübünün eski zamanlardan günümüze gelene kadar bazı yöneticilerinin şike ve teşvik olaylarına bulaştıklarından şüphe duymuyorum. Türkiye'nin futbol dünyası ortamı kirli olduğu için o kirlilik çoklarına sirayet etmiştir ve pek çok futbol kulübümüzü etkilemiştir. Fenerbahçe'nin talihsizliği kabağın onun başına patlaması oldu.

EpiVaTeS 05-01-2012 02:28

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1007406)
Fanatizm futbol mantalitenizi çürütmüş.
Tartışamam.

diyene bak...

Halid Meşal 05-01-2012 06:50

Fenerbahçenin neresi büyükmüş sizin tarihinizde bir tane Avrupa kupası bile yok. :)

manifesto 05-06-2012 22:21

Bu nasıL bir iş arkadaş
Bu fener nereden çıktı :)

Cihannur 05-06-2012 22:36

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008063)
Bu nasıL bir iş arkadaş
Bu fener nereden çıktı :)

16.04.2012 tarih ve 20:36 saatindeki mesajım:

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1006111)
Dur bakalım daha şampiyon olmadınız.

16.04.2012 tarih ve 20:41 saatindeki mesajın:

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1006113)
Galatasaray şampiyon da henüz kimsenin haberi yok ;D

16.04.2012 tarih ve 20:48 saatindeki mesajım:
Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1006115)

manifesto 05-06-2012 22:44

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008066)
16.04.2012 tarih ve 20:36 saatindeki mesajım:

16.04.2012 tarih ve 20:41 saatindeki mesajın:

16.04.2012 tarih ve 20:48 saatindeki mesajım:

Yok bu Fener bu şekilde şampiyon olursa
Ortalık çok karışır çok demedi deme ;D

Cihannur 05-06-2012 22:51

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008069)
Yok bu Fener bu şekilde şampiyon olursa
Ortalık çok karışır çok demedi deme ;D

Niye, Fenerbahçe bu sezon şike mi yaptı sence?http://img819.imageshack.us/img819/9...iyensmiley.gif

manifesto 05-06-2012 23:19

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008070)
Niye, Fenerbahçe bu sezon şike mi yaptı sence?http://img819.imageshack.us/img819/9...iyensmiley.gif

Yok şike yapmadı yapacak hali de yoktu ama ligi 9 puanla lider bitirip şampiyon olamamak taraftarı çıldırtır.
Kadıköyde ki Fenerbahçe Galatasaray maçı 21.yüzyılın en önemli maçı :şaşkın:

Cihannur 05-07-2012 01:34

Süper Final'deki maçlar sonucunda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon arasında evinde maç kazanamayan tek takım Galatasaray oldu.

EpiVaTeS 05-07-2012 01:44

Bugün kazanmamız hiç bişey ifade etmeyecekti...
Önemli olan haftaya beraberliği alıp Şampiyonluğu kazanmak...

Cihannur 05-07-2012 01:57

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008089)
Bugün kazanmamız hiç bişey ifade etmeyecekti...
Önemli olan haftaya beraberliği alıp Şampiyonluğu kazanmak...

Galatasaray haftaya oynanacak maça beraberlik için çıkarsa Fenerbahçe'nin yoğun baskısı altında kalabilir ve maçı kaybedebilir.

EpiVaTeS 05-07-2012 02:09

eşşek gibi saldıracak halleri yok...:)

Cihannur 05-07-2012 02:33

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008092)
eşşek gibi saldıracak halleri yok...:)

Eşek gibi saldırmazlar herhalde; ama mesela maçın 80. dakikalarına filan berebare durumda girilirse Fenerbahçe, seyircisinin de etkisiyle Galatasaray üzerine yoğun baskı kurup skoru lehine çevirebilir.

Supraliminal 05-07-2012 13:21

Yıldırım demirören ve yönetim ekibini Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım getirdi ve kendi isteği doğrultusunda yönlendiriyor şeklinde yorum yapan bjkli ve gsli arkadaşlarım var.
Yazık...!
Mahkeme sürecinde olan bir dava için peşin hükümde bulunan fanatizm kurbanlarına söylüyorum yaptığınız hem yasaktır hemde vicdansızlıktır..!
Empati yapmaktan bi haber olan insanlar bir türk takımı olan Fenerbahçe'ye olur olmaz saldırmaktan çekinmemektedirler.
Şampiyon olupta haksız yere avrupa'da mücadele edemeyen tek takım olan Fenerbahçe'nin üzerine diğer takım taraftarları ve klüpler tarafından acımasızca gidilliyor...
Hakk'ın tarafında olmak yerine yalanın yerinde olmayı tercih ediyorsunuz.
Keza şike davası sürerken bu sene savcıların,polislerin ve hukukçuların takımları ne kadar sıkı takip ettiğini anlamak hiçte zor değil.Bu sene şike olması imkansız.
Fenerbahçe her ne olursa olsun bu sene alnının akıyla tertemiz Şampiyonluğu hak ediyor diğer takımlar gibi.

Ayrıca şunuda belirteyim ırkçı emre değildir ''Emreye tekme tokat dalıp sarı kart gören Zokora'dır''.
Laf ile ırkçılıkta olur,öldürecesine tekme ilede...
Irkçı Zokora...

Cihannur 05-07-2012 13:54

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008111)

Şampiyon olupta haksız yere avrupa'da mücadele edemeyen tek takım olan Fenerbahçe'nin üzerine diğer takım taraftarları ve klüpler tarafından acımasızca gidilliyor...

Birincisi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesporla oynadığı maçta şike yapıldığına karar vermiştir. Ayrıca PFDK, Fenerbahçe - Ankaragücü ve Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçlarında şike teşebbüsünde bulunduğuna hükmetmiştir. Ve ayrıca PFDK, Fenerbahçeli yöneticilerin Eskişehirspor - Trabzonspor maçının sonucunu da etkilemeye teşebbüste bulunduklarına hükmetmiştir.

İkincisi, senin ifadelerinle şampiyon olup da haksız yere Avrupa'da mücadele edemeyen Fenerbahçe, niye hakkını aramıyor? Çünkü işledikleri suçlarının farkındalar.

Üçüncüsü, olan Trabzonspor'a oldu. PFDK tarafından en azından Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında şike yapıldığı tespit edilmiştir. Geçen sezonu Fenerbahçe ve Trabzonspor, 82'şer puanla tamamladılar. PFDK tarafından Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında şike yapıldığı tespit edildiğine göre, Trabzonspor'un hakkı olan geçen sezonun şampiyonluğunu haksız yere Fenerbahçe'nin almış olduğunu görüyoruz.

EpiVaTeS 05-07-2012 14:06

CAS'tan davayı niye çekmiş fenerbahçe...???
Hani namusunuzdu hani onurunuzdu...

ülke menfaatineymiş...
demiyorlarki uefa öpecekti tırstık namus-onur diyerek saf taraftarımızı kandırdık günü kurtardık...

Supraliminal 05-07-2012 16:19

Hee evet tabi öyle...
Fenerbahçe tertemiz aklanmış bir takım olsa bile yıllardır düşman bellediniz Fenerbahçe'yi.
Dikkatinizi çekerim tertemiz saf bir takım olsa bile!
Neden düşman bellediniz çünkü en büyük rakibiniz gayet normal karşılıyorum.
En büyük rakibinizi saf dışı bırakınki rahat rahat diğer anadolu takımlarını yenip bütün şampiyonlukları elde edin amacınız bu gözünüzü PARA bürümüş.
Önce arena'nın borcunu ödeyin devlete! ve diğer borçlarınızı da!

Devlete laf edene kadar Allah razı olsun demiyorsunuz o kadar yardım ediyorlar size.

EpiVaTeS 05-07-2012 21:54

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008133)
Hee evet tabi öyle...
Fenerbahçe tertemiz aklanmış bir takım olsa bile yıllardır düşman bellediniz Fenerbahçe'yi.
Dikkatinizi çekerim tertemiz saf bir takım olsa bile!
Neden düşman bellediniz çünkü en büyük rakibiniz gayet normal karşılıyorum.
En büyük rakibinizi saf dışı bırakınki rahat rahat diğer anadolu takımlarını yenip bütün şampiyonlukları elde edin amacınız bu gözünüzü PARA bürümüş.
Önce arena'nın borcunu ödeyin devlete! ve diğer borçlarınızı da!

Devlete laf edene kadar Allah razı olsun demiyorsunuz o kadar yardım ediyorlar size.

ben sana ankara diyorum sen kalkmış bana ne diyorsun...
güzel kardeşim bizde yaptıysak cezamızı verin...

ilhan ekşioğluı yaptı şikeyi tespit edilmiş işte...,
hala ne zırlıyonuz...
ilhan şikeyi babasının hayrına yapmadı ya...;ı:

manifesto 05-07-2012 22:03

Kadıköyde bu maç bitmez
Yani insanlar olacakları kestiremiyor
Ligi bu kadar zorlamaya gerek yoktu

Galatasaray taraftarı şuan organize olma aşamasında
Eğer şampiyon olamazlarsa bir milyon GS taraftarı elinde ki LİG TV aboneliğini iptal edecek
LİG TV başına gelecekten habersiz
..

Supraliminal 05-07-2012 22:12

Ne yani lig tv'den mi medet umuyor GS taraftarı.
Ahahahaha ne hallere düştünüz.

EpiVaTeS 05-07-2012 22:15

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008173)
Ne yani lig tv'den mi medet umuyor GS taraftarı.
Ahahahaha ne hallere düştünüz.

lig tv için niye para kazandıralım...
gerzek gerzek konuşup adamı sinirlendirme adam ol...

digitürkler iptal diye başlık açan fenerliler...
çokta fifi benim için futbol...

Supraliminal 05-07-2012 22:16

Sen niye alınıyorsun ki?
Benhur ile konuşuyorum ben.

EpiVaTeS 05-07-2012 22:17

niye ben söylerken sen alınıyorsun ya...

Özgür Suriye 05-07-2012 22:25

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008170)
Kadıköyde bu maç bitmez
Yani insanlar olacakları kestiremiyor
Ligi bu kadar zorlamaya gerek yoktu

Galatasaray taraftarı şuan organize olma aşamasında
Eğer şampiyon olamazlarsa bir milyon GS taraftarı elinde ki LİG TV aboneliğini iptal edecek
LİG TV başına gelecekten habersiz
..

Neden ? Sizi şampiyon yapmadıkları için mi ?

Siz kendi bileğiniz hakkıyla şampiyon olamaz mısınız ? ???

manifesto 05-07-2012 22:35

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008177)
Neden ? Sizi şampiyon yapmadıkları için mi ?

Siz kendi bileğiniz hakkıyla şampiyon olamaz mısınız ? ???

Böyle bir şey yok.Kendi bileğinin hakkı ile en yakın rakibine 9 puan sonrakilere 20 şer 30'ar puan fark atmış bir takımdan bahsediyorsun.
Kendi kalelerine goller atarak iki maçla şampiyon olmaktan bahsetmiyoruz.
Ve kadıköyde ki maçı nasıl kontrol edecekler.
İşleri çok zor
Ligi bu kadar zorlamaya ne gerek vardı?
Kim için oynanıyor bu fazladan maçlar?

Özgür Suriye 05-07-2012 22:46

Bu maçlar fazladan değildir , çünkü bu sene böyle bir uygulama yapılacağı bu sezon başlamadan ilan edilmişti.

Bu sezonun 40 maçlık olacağı, bu sezonun başında ve maçlar başlamadan önce duyurulduğu için, oyun başladıktan sonra kuralın değişmesi durumu bu olayda söz konusu değildir.

Fenerbahçe ise nasılsa Süper Final var , düşüncesiyle , ilk 34 haftadaki maçlara çok fazla asılmamıştır.

Tabiri caizse Fenerbahçe, GS'ye 6 maçlık Süper Final öncesinde sana 5 avans veriyorum demiştir. :)

FB sadece küçük takımları yenip şampiyon olmaktansa, şike dedikodularının da önüne geçmek için Süper Final'de BJK , TS ve GS'yi tokatlayarak şampiyon olmayı yeğlemiştir.

Nitekim Fenerbahçe, Süper Final'de bileğinin hakkıyla bu üç takımı da yenmiştir !

Ama bu sefer de bazı GS'liler, Süper Finali bahane etmeye başlamışlardır.
;D

EpiVaTeS 05-07-2012 22:48

ona kimsenin itirazı yokta puanlarımızı niye siliyorlar...
9 puan fark olsa bugün şampiyonluk şarkıları söylemeyemezdin...
lig tv para kazansın diye yapılmış bişeyi halen savunman mantıksız...
heyecan dediniz noldu 3 tane günahsız kişi vefat etti...
bunu sorgula sonra gel buraya...

Özgür Suriye 05-07-2012 22:58

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008180)
ona kimsenin itirazı yokta puanlarımızı niye siliyorlar...

Bu uygulama da sezonun başında ve maçlar başlamadan ilan edilmişti.

Bu uygulama (puanların yarıya inmesi) Türkiye dışındaki Avrupa ve Dünyadaki bazı futbol liglerinde de uygulanıyor.

Ayrıca Voleybol liginde normal sezonu FB açık ara önde bitirmişti ama 1. ile 2. arasındaki puan farkının yarıya inmesi bir yana play off'ta 1. ile 2.'nin puanları tamamen silindi ve play off maçlarında Vakıfbank Fener'i bir maç farkla geçerek şampiyon oldu. Ama FB bu olay yüzünden ağlayıp mızıklamadı.

Hakeza NBA'de de puan farkları ne kadar olursa olsun, play off'a kalan takımların puan farkları sıfırlanıyor (yani puan farkları yarıya bile inmiyor tamamen sıfırlanıyor).

Eğer Süper Final başında da puan farkları böyle sıfırlansaydı , Fenerbahçe şimdiden şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.

O ölüm vakalarına gelirsek , ecel diye bir şey duymadın mı sen ?

Supraliminal 05-07-2012 23:00

Onlar ecelide Fenerbahçe'nin belirlediğini düşünecek kadar düştüler be furkanım.

Özgür Suriye 05-07-2012 23:02

.....

_SoN_ 05-07-2012 23:04

Karşılık tahrik edici,kırıcı yorumlar yapıyorsunuz,ama unutmayın ki daha hiçbirşey bitmedi,bence cumartesiyi bekleyin.

EpiVaTeS 05-07-2012 23:05

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008182)
Bu uygulama da sezonun başında ve maçlar başlamadan ilan edilmişti.

Bu uygulama (puanların yarıya inmesi) Türkiye dışındaki Avrupa ve Dünyadaki bazı futbol liglerinde de uygulanıyor.

Ayrıca Voleybol liginde normal sezonu FB açık ara önde bitirmişti ama 1. ile 2. arasındaki puan farkının yarıya inmesi bir yana play off'ta 1. ile 2.'nin puanları tamamen silindi ve play off maçlarında Vakıfbank Fener'i bir maç farkla geçerek şampiyon oldu. Ama FB bu olay yüzünden ağlayıp mızıklamadı.

Hakeza NBA'de de puan farkları ne kadar olursa olsun, play off'a kalan takımların puan farkları sıfırlanıyor (yani puan farkları yarıya bile inmiyor tamamen sıfırlanıyor).

Eğer Süper Final başında da puan farkları böyle sıfırlansaydı , Fenerbahçe şimdiden şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.

O ölüm vakalarına gelirsek , ecel diye bir şey duymadın mı sen ?

Bak güzel kardeşim...
bu aptal uygulamayı belçika gibi kıytırıktan bir avrupa ülkesi hariç kimse kullanmıyor...
Play Off'ta puan mı var NBA'de...
git önce ne olduğunu öğren öyle tartışalım saçma sapan yorumlar yapıp haklı çıkmaya uğraşmayın...

ecel diye bir şey elbet var...
kimin ne zaman öleceğini ALLAH'u Teala bilir...
Ama Tetikleyen unsurlarda elbet vardır...
İnsan Kalb krizinden ölecekse o zaman hiç hastane teşhis koymaya gerek yok...
nasıl olsa ecel diyip ehemniyeti elden mi bırakalım...
at o zaman kendini köprüden ecel diyip geçelim...
bu ecel değil bile bile intihardır...
şerefsizin evladı m.emin karamehmet az buçuk para kazansın diye birbirimize düşüyoruz...
kalkıp ileri geri konuşuyorsunuz...
hele onur sen ağzını açma mümkünse benimle muhattap bile olma...
fanatizmi din boyutuna getiren biriyle hiç birşey konuşmam ben...
sonra kalkıp din-iman muhabbeti yapmayın...

Supraliminal 05-08-2012 00:24

Ağzımıda açarım sizene?
Takım yüzünden çok değiştin sen ibrahim abi!
Asıl siz muhattap olmayın benimle görüşmek üzere bye bye!
Arkadaşlık listenden çıkarman bana hiçmi hiç koymadı bunuda bilesin.
Ha varsın ha yoksun artık benim için.
AK Parti'li olmadığını da artık öğrenmiş olduk.
Sana artık başbakanı sevmeyen biri olduğun için gerekli şekilde davranacağım!

Özgür Suriye 05-08-2012 00:28

İbrahim abi kim ? ???

Supraliminal 05-08-2012 00:30

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008218)
İbrahim abi kim ? ???

Epivates?

EpiVaTeS 05-08-2012 00:41

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008217)
Ağzımıda açarım sizene?
Takım yüzünden çok değiştin sen ibrahim abi!
Asıl siz muhattap olmayın benimle görüşmek üzere bye bye!
Arkadaşlık listenden çıkarman bana hiçmi hiç koymadı bunuda bilesin.
Ha varsın ha yoksun artık benim için.
AK Parti'li olmadığını da artık öğrenmiş olduk.
Sana artık başbakanı sevmeyen biri olduğun için gerekli şekilde davranacağım!

ben başbakanı sevmem demem...
,icraatlarını uygulamam derim...
sen istediğin kadar zırla sen değilmisin takım yüzünden gelip amele amele yorum yapan...
hermesajında sana güzellikle ikaz etmememe rağmen anlamadın...
arkadaşlık muhabbetini takım yüzünden yapsaydım başta Enes Bektaş ve Nusret Cevher ile Rıdvanı çıkartırdım ki...
onlar senin gibi mabed yüce gibi saçmalıklarda bulunmuyor...
hiciv farklı bişey hakaret farklı bişeydir sen bu ikisini ayıramıyorsun ayır gel...
sonra görüşürüz...

Özgür Suriye 05-08-2012 00:54

Fenerbahçe, Galatasaray'ı TT Arena'da (Fener'li Başbakan'ın yaptırıp GS'ye hediye ettiği ve sonra da açılışında nankörce yuhalandığı stad'da) yendikten sonra Trabzonspor'u Trabzon'da (Trabzon'lu futbolcuların , Trabzon'lu taraftarların ve hakemin çirkefliklerine rağmen) yenmeyi başardı !
:)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

All times are GMT +3. The time now is 17:36.