![]() |
Çelik’in yasakçılara taş çıkartan bu kararı;
Alıntı:
2 erbakan refah partisi kapatildiktan sonra neden birdahaki secimlerdemi neden yüzde 15 aldi eger siyaseti takip edersen anlarsin ben yine de söyleyeyim birkere Refah partisinin yükselisini engellemek ve D8 önünü kesmek isin Ecevit döneminde Apo teslim ettiler bir de bunun yaniunda Büyük Medya karalamalari eklendi buda yetmedi baktilar ki engell olamiyorlar vaadlerle tayyip erdogana ayri parti kurdurdlar |
Ya Israil karsitligi Musluman savunuculugu yapiyorsun.
Soylesene bana Cecenistan da ki musluman kardeslerime ne gibi bir hizmeti dokundu PEK KIYMETLI, DEGERLI SEVGILI ERBAKAN hocanin ??? Hatirlatmakta yarar var. O donemde cecenya savasirken. Erbakan Turkiye Cumhuriyeti Basbakani idi. Soyler misin bana tarih kitaplari Cecen mucahitlere olan hic bir destek ya da Rusya nin aleyhinde hic bir girisimi yazmiyor? sen soyler misin bizi aydinlatir misin? Hani Islam in tek savunucusu sizsiniz ya ondan dedim. |
Alıntı:
kardes evet o dönem bir rüzgar estirilmis olabilir ama halk erbakan hocayi basarili görmedi ve ona oyunu degil,oyunun zekatini verdi.. eger erbakan hoca sayin tayyib bey gibi askeriyeye karsi dik dursaydi, yüzünü halka dönseydi o secimde fazilet cok yüksek oy alirdi ve simdi ak partiye ihtiyac duyulmazdi.. erbakana gösterilen nasil teveccühdür ki bu teveccüh sandiga yansimamaktadir suna emin olabilirsin kardesim eger erbakan hoca secim öncesi saadet mitinglerine cikmasaydi saadet daha fazla oy alirdi.. ne diyelim rabbim herseyin hayirlisini versin.. |
bakıyorum gene ortam bozucular sitede yer almaya baslamis bu AK BOP AKPPO ile aynı kişi kovun gitsin...
|
Alıntı:
Merak ediyorum Milligorus forumlarinda oyle bir yazi mi var ? Ak parti iktidarini hazmedemeyenlerin yapmasi gerekenler 1. Once akpartiforum a uye olun. 2. Milli gazete kaynakli bir haberi "haberler" bolumunde acin 3. Sonra cevap veremezsiniz zaten kacin gidin. :D |
Karşınızdaki sizinle aynı fikirleri paylaşmayabilir ama, size karşı yönelttiği fikirleri bir şekilde çürütmeniz gerekir. Bu malesef " ;D " bunu kullanarak olmuyor.
Konu başından beri, kırk türlü konuya girip çıktınız. Hepsine tamam dedik cevabımızı yazdık, sorduklarımıza tek kalem cevap alamamanın yanında, kendi haline sırıtan zavallı insanları bulduk ... Saadet Partisinin tabanı bukadar çürük olmamalıydı, bizler ayrılalı çok şeyler değişmiş olsa gerek ki, tartışma ahlakından bi-haber kişiler burada gazetelerinden örnekler alarak konu açıyorlar sonrasında mahçup olup farklı konulara girme ihtiyacı duyuyorlar. Kendinizde birşeylerden bahsetmişsiniz bu arada, Ak Parti'nin seçim değerlendirmesi ... Demek ki, bazıları Hocanızdan daha iyi bir şekilde siyasetin adabını, ahlakını ve yapılış şeklini biliyor ki partisini 2. kez iktidara getirebiliyor. Ama zamanda değişti artık, partinizin uyguladığı din odaklı siyaset raflara kalktı. Ne Filistin Mitingleri, ne Başörtüsü naraları sizi kurtarmıyor ... Bu sorunlar çözüldükten sonra ki, bu sizin sonunuz olacak, o zaman % 2 'yide arayacaksınız. VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
konuş konuş ama asla boş konuşma
ama bakıyorum bu arkadaş sadece boş olsa iyi ama BOMBOŞ konuşuyor.. |
Alıntı:
kardes bilmem farkediyor musun yazdiklarin hic dikkate alinmiyor cünkü senden önce bir cok kisi ayni muhabbetleri acti ve hepside agzinin payini aldi.. yani yeni argümanlar üretin ayni seyleri temcit pilavi gibi önümüze sürmeyin ;) |
Alıntı:
Birisi benim savunduklarimin, inandiklarimin tersini soyleyip beni rezil ediyorsa ben eglenemem. Sen orasini bosver de sorulara cevap ver istersen? Sen bizim acigimizi yakalamaya geldin ama hep biz senin bos hayaller pesinde oldugunu anlattik. EE hakli olan da biziz :) Benim sorum hala askida ? Necip fazil kardesim bir suru sordu hala cevap yok? Mavera da oyle ? verilecek cevabin dahi yoksa neyine saldiriyorsun o da soru isareti? Once Turkce yazmasini ogren bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[b][color=red]
Alıntı:
söylediklerine kendin inaniyorsan birsey demeyecegim ama yalan attigini sende adin gibi biliyorsun ;)..hangi yabanci söylüyormus söyle bakayim yoksa su kardesi filistinin zulüm görmesini reva gören araplar mi, asimile olan bosnalilar mi, kardes kavgasi yapan iraklilar mi.. milletin cogunlugu en iyisi oldugu icin bu partiye oy verdi..en kötüsü olanlarada haddini bildirdi.. siz hala daha millete ragmen muhalefet yapmaya devam edin her gecen secim eriyorsunuz, bitiyorsunuz farkinda degilsiniz.. dogruya dogru deme erdeminde bulunsaniz, demogoji yerine gercek siyaset yapsaniz, halki anlamaya calissaniz belki birseyler olacak ama malesef siz yine bildiginizi okumaya devam ediyorsunuz.. ne diyelim görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. |
Alıntı:
|
Nasil anlatayim sana. Senin anladigin tarz soyle oluyor bak
1 gunde seriati getirmekle. Butun meyhaneleri kapatmakla oluyor. Ulkeyi darbeler ile yillarca geriye goturmekle. Yuce dinimiz Islam in savunuculugunu yapip, zarardan baska bir sey olmamakla |
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrica hatirlatirim biz milli görüsle ayni seyleri savunsaydik su anda ak parti olmazdi..demek ki hersey söylemekle olmuyormus o nedenle biz onlari samimi bulmadigimiz icin yollarimizi ayirdik ve yeni bir hareketle yola ciktik.. bu arada tayyib, saddamin kopyasi demistin ama bir yanlisin var saddam halkina eziyet eden bir diktatör erdogan ise halkin teveccühünü kazanmis halk adamidir ;) |
Alıntı:
|
sende isine gelenleri cevap veriyorsun hemde isteyerek ;)..bana alternatif göster acaba erbakan hoca basta olsa abd ye posta koyabilecek mi?..
bilgisayar basinda yazmak ne kolay..ne ab, ne abd tam bagimsiz türkiye ama bu zamana kadar gelen iktidarlar ülkeyi o kadar bagimli yapmislarki o bagimliligi atmak öyle sizin dediginiz gibi hemen olmuyor!.. |
Hüseyin Çeliği ben şahsen iyi tanırım
Onun Milli Eğitime yaptığı hizmetler ortada Bunlar FASA FİSO Suyu bulandırmaya gerek yok |
Ben Haydar Baş Bey'in üzerine adam tanımam ağabey, bence ondan başkası tam bağımsız bir Türkiye hayallerini gerçekleştiremez :) Hem BTP ile SP arasında pek fark kalmadı, % 1 buçuk falan. Kararsız vatandaşların yerinde olsaydım birde Haydar Baş'ı denerdim. Saadet Partisinin icraatları ortada. İki rütbeliye söz geçiremeyenler ABD karşısınında mı duracaklar ?
VesseLam |
Alıntı:
öyle bol keseden sallamak kolay, icraat lazim icraat...;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
siyaset size göre cok basit böyle lafla peynir gemisini yürütmeye calisiyorsunuz ama malesef olmuyor, olmuyor, olmuyor.. |
Alıntı:
Amerika da iyice yaklasti bize.. Bizim ordumuzdan degil artik her ordudan korkar oldular. Mozambik ordusuda ayni onlar icin. Hocam istedigini almak cigirtkanlikla olmuyor. Kes lan sesini diyorlar % 1 oluyorsun. Siz beceremediniz iste. Bunun uzerine becerebilecek kendisini size de kanitlamis birisi cikti. Azicik saygili bari olun.. Kuru saldiri kuru saldiri ... insaf yani |
All times are GMT +3. The time now is 10:36. |